Kako popraviti kodo napake Netflix NW-2-5

Kako popraviti kodo napake Netflix NW-2-5

Kako popraviti kodo napake Netflix NW-2-5

Netflix je ena največjih internetnih zabavnih storitev na svetu, ki uporabnikom 24 ur na dan omogoča ogled filmov, TV serij, dokumentarcev in celovečercev. Začelo se je kot storitev DVD, ki je diske preprosto pošiljala po domovih ljudi, zdaj pa ponuja široko paleto spletnih vsebin. Z Netflixom se nešteto filmov, risank in televizijskih oddaj prek interneta dostavi neposredno v naprave vseh strank. Do Netflixa je mogoče dostopati prek Xbox, PS, Smart TV in drugih podobnih naprav. Naročniki lahko en mesec brezplačno preizkusijo, preden se prijavijo za mesečno naročnino.

Kljub svoji priljubljenosti in učinkovitosti Netflix včasih dostavi kodo napake, 'SZ-2-5' . Pogosto je težko ugotoviti razlog za to napako, ki se lahko zdi naključno. Vendar je običajno povezana s težavami s povezljivostjo: počasne internetne hitrosti, slaba povezava, težave z usmerjevalnikom itd. Napaka pogosto kaže na težavo z omrežno povezljivostjo, ki vaši napravi preprečuje dostop do storitve Netflix.V tem priročniku ponujamo rešitve za uporabnike Netflixa, ki do storitve dostopajo prek predvajalnikov Blu-ray, PlayStation 3 in 4, Roku, predvajalnika pretočnega predvajanja, Smart TV, Wii U, Xbox One in Xbox 360. Če naletite na napako Netflix, Koda „SZ-2-5“, preizkusite možne rešitve spodaj.

Raspberry Pi Starten Sie die GUI von der Befehlszeile aus

napaka netflix nw-2-5 1

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

PlayStation 3 in 4

ps3 in ps4

Prepričajte se, da vaše omrežje podpira pretakanje. Če ste v šoli, bolnišnici ali hotelu in uporabljate javno povezavo Wi-Fi, preverite, ali je storitev pretakanja Netflix podprta in ni namenoma blokirana. Možno je, da ima določeno javno omrežje omejeno pasovno širino in tako povzroči 'SZ-2-5' napaka. Če želite to preveriti, se obrnite na skrbnika omrežja. Če uporabljate mobilno podatkovno omrežje (ali satelitski internet), priporočamo, da se poskusite povezati z drugim omrežjem.

Prepričajte se, da je vaša naprava povezana z internetom - preverite drugo aplikacijo / napravo, ki uporablja internetno povezavo, da to preveri.

Znova zaženite PlayStation 3, tako da ga izključite iz glavnega napajanja. Pustite nekaj minut. Priporočamo, da ga izpraznite tako, da pritisnete gumb za vklop, ko je izključen. Zdaj ponovno priključite PlayStation 3 na omrežje in ga vklopite. Poskusite se povezati z Netflixom in preverite, ali se prikaže napaka.

Če zgoraj navedeno ne deluje, preverite nastavitve DNS. Pojdite v glavni meni PlayStation 3 in izberite 'Nastavitve' in nato pojdite na 'Omrežne nastavitve' in izberite 'Nastavitve internetne povezave' . Pritisnite 'V REDU' in izberite 'Po meri' . Izberite način povezave: žično ali brezžično. Če uporabljate način brezžične povezave, poiščite 'Ročno vnesite' Spodaj „BREZŽIČNI DOSTOP DO INTERNETA“ . Trikrat pritisnite gumb 'desno', da pridete do 'Nastavitev naslova IP' . Vaša predhodno vnesena in shranjena varnostna nastavitev, geslo in SSID bodo samodejno izpolnjeni.

Če uporabljate žično povezavo, izberite »Samodejno zaznaj« za 'Operation ode'. Nastavite naslov IP na 'Samodejno' . Ime gostitelja DHCP nastavite na 'Ne nastavi' in nastavitev DNS na 'Samodejno' . MTU nastavite na 'Samodejno' in strežnik proxy v 'Ne uporabljajte' . Omogočite UPnP in pritisnite 'X' , da shranite opravljene spremembe. Izberite 'Preizkusi povezavo' in preverite, ali Netflix zdaj deluje.

Če to ne pomaga, poskusite znova zagnati domače omrežje (če ga uporabljate). Odklopite igralno konzolo PlayStation 3 in vse naprave domačega omrežja (na primer modeme). Odklopite konzolo in nato izključite modem ali brezžični usmerjevalnik. Pustite jih nekaj minut izključenih. Znova priključite modem ali / in usmerjevalnik in počakajte, da se popolnoma vklopi. Zdaj ponovno priklopite igralno konzolo in preverite, ali to rešuje težavo.

Igralno konzolo lahko tudi neposredno povežete z modemom, tako da obidete usmerjevalnik. Če uporabljate brezžični usmerjevalnik, povezan z modemom, ga poskusite obiti. To lahko pomaga ugotoviti vzrok težave. Najprej izklopite igralno konzolo PlayStation 3 in jo z Ethernetnim kablom priključite neposredno v modem. Nato izklopite modem za nekaj minut in ga ponovno priključite. Počakajte, da se popolnoma vklopi. Zdaj vklopite PlayStation 3 in preverite, ali Netflix deluje pravilno.

Na koncu še približajte usmerjevalnik Wi-Fi, da izboljšate moč signala (če se povezujete prek Wi-Fi). Prepričajte se, da v bližini usmerjevalnika ni mikrovalovne naprave, saj lahko to moti povezave. Če je mogoče, naj bo usmerjevalnik v visokem položaju, na primer na knjižni polici ali mizi.

[Nazaj na kazalo]

Xbox 360 in Xbox One

xbox 360 in xbox one

Zgornje metode poleg razdelka o nastavitvah DNS veljajo tudi za Xbox 360 in Xbox One. Če uporabljate Xbox 360 ali Xbox One, preizkusite prej opisane metode. Za potrditev nastavitev DNS za Xbox 360 pritisnite tipko 'Vodnik' na krmilniku, pojdite v Nastavitve in izberite 'Sistemske nastavitve' . Zdaj izberite 'Omrežne nastavitve' , izberite omrežje in izberite 'Konfiguriranje omrežja' . Izberite 'Nastavitve DNS' in ga nastavite na 'Samodejno'. Znova zaženite Xbox 360, tako da ga izklopite in znova vklopite. Zaženite Netflix in preverite, ali to odpravlja težavo. Za več informacij o prilagajanju nastavitev DNS obiščite Spletno mesto za podporo za Xbox 360 .

Če želite potrditi nastavitve DNS za Xbox One, pritisnite gumb Meni na konzoli Xbox One in izberite Nastavitve (ali izberite nastavitve na začetnem zaslonu). Zdaj pa pojdi na 'Vse nastavitve' in izberite 'Omrežje' . V možnosti Network izberite 'Omrežne nastavitve' , in potem 'Napredne nastavitve' . Izberite 'Nastavitve DNS' in ga nastavite na 'Samodejno' . Pritisnite gumb B na krmilniku, da shranite spremembe in preverite, ali to odpravlja težavo.

[Nazaj na kazalo]

Vsi drugi

Če uporabljate predvajalnik Blu-ray, Smart TV, Wii U, Roku ali Streaming Media Player, lahko preizkusite vse metode, opisane za PlayStation in Xbox (razen dela z nastavitvami DNS). Preverite, ali to odpravlja težavo in odstrani 'SZ-2-5' napaka.

[Nazaj na kazalo]

Windows 10 boot usb erstellen

Onemogoči starševski nadzor BT

Če uporabljate ponudnika internetnih storitev BT (ponudnik internetnih storitev), boste morda morali onemogočiti starševski nadzor (vsebina, ki si jo uporabniki lahko ogledajo). Ta funkcija je zasnovana tako, da otrokom preprečuje, da bi videli neprimerno vsebino, lahko pa je tudi vzrok za napake Netflix. Če želite onemogočiti starševski nadzor, se prijavite v svoj račun BT s svojimi poverilnicami (priskrbi jih ponudnik internetnih storitev) in poiščite 'Vaš paket' možnost. Kliknite 'Upravljajte s svojimi dodatki'. Poiščite in kliknite 'Upravljanje starševskega nadzora BT' . Premaknite drsnik na 'OFF' položaj, da ga onemogočite. Zdaj zaženite Netflix in preverite, ali to odpravlja težavo.

Upamo, da zgornje metode pomagajo odpraviti težave z Netflixom. Če poznate druge metode, ki niso omenjene v tem članku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije