Kako popraviti napako VIDEO_TDR_FAILURE?

Kako popraviti napako VIDEO_TDR_FAILURE?

Kako enostavno odpraviti napako modrega zaslona smrti 'VIDEO_TDR_FAILURE' v operacijskem sistemu Windows 10?

Modri ​​zaslon smrti (znan tudi kot BSOD) je tehnično gledano sporočilo STOP ali preprosto celozaslonska napaka, prikazana v modri barvi in ​​je običajno prikazana po resnejših sistemskih zrušitvah. Ne morete ga preprosto zapreti in shraniti podatkov ali ponastaviti računalnika, edino, kar lahko storite, je, da znova zaženete računalnik. Vendar bi to lahko povzročilo tudi izgubo podatkov, ker programi preprosto nimajo možnosti shraniti odprtih podatkov. Zato se tehnično imenuje STOP sporočilo o napaki / napaki. Nekateri BSOD-i se prikažejo, ko poskušate zagnati sistem Windows, nekateri pa med uporabo računalnika.

Te modre zaslone smrti običajno povzročajo težave s programsko opremo gonilnikov strojne opreme ali s samo strojno opremo. Ko se pojavi ta modri zaslon, ustvari datoteko minidump, ki vsebuje informacije o določenem zrušitvi sistema, in datoteko minidump shrani v računalnik. To vam omogoča, da dobite več informacij o vzroku BSOD. V novejših različicah sistema Windows, kot sta Windows 8 in 10, je na modrem zaslonu smrti prikazana koda napake, ki vsebuje več podrobnosti o tem, kaj je še posebej povzročilo to napako modrega zaslona.Ena od teh napak BSOD je 'VIDEO_TDR_FAILURE' in če berete ta članek, potem ste najverjetneje dobili tudi to sporočilo o napaki na modrem zaslonu. TDR pomeni Časovna omejitev, zaznavanje in obnovitev, ki so sestavni deli operacijskega sistema Windows. Ta napaka se običajno pojavi, ko uporabniki nadgradijo na Windows 10 ali po posodobitvi grafičnih gonilnikov. Poleg tega 'VIDEO_TDR_FAILURE' lahko pride do napake 'atikmpag.sys' ali 'atikmdag.sys' ali druga imena datotek v oklepaju za glavno kodo napake. Če na primer uporabljate grafično kartico Intel, je lahko ime datoteke v napaki 'igdkmd64.sys' ali 'nvlddmkm.sys' . Če uporabljate grafično kartico ATI ali AMD, bo ime datoteke v kodi napake 'atikmpag.sys' itd.

Liste der Einplatinencomputer

V tem priročniku vam bomo pokazali več načinov, kako lahko odpravite to napako. Preberite spodnji vodnik in enega za drugim preizkusite naše ponujene metode, dokler ne najdete tistega, ki deluje in popravi 'VIDEO_TDR_FAILURE' napaka za vas.

kako popraviti napako video tdr napake -

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Zagon v varnem načinu

Varni način je diagnostični način zagona v operacijskih sistemih Windows, ki se uporablja za omejen dostop do sistema Windows, če se operacijski sistem ne zažene ali deluje normalno. Nasprotno je običajnemu načinu, ki Windows zažene na običajen način. Varni način je na voljo v sistemih Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 in večini starejših različic sistema Windows.

Če ne morete dostopati do operacijskega sistema Windows in prejmete 'VIDEO_TDR_FAILURE' Napaka BSOD med poskusom zagona operacijskega sistema Windows in nato preberite Ta članek in ugotovite, kako zagnati sistem Windows v varnem načinu. Ko se sistem Windows zažene v varnem načinu, nadaljujte z naslednjimi koraki. Ta korak preskočite samo, če se lahko prijavite v sistem Windows.

[Nazaj na kazalo]

Prilagodite nastavitve napajanja in spanja

Nekateri uporabniki so poročali, da je preprosto prilagajanje nastavitev moči in spanja v sistemu Windows 10 dejansko rešilo težavo. Ker je to najlažji način za odpravo 'VIDEO_TDR_FAILURE' napake, začeli bomo s to. Z desno miškino tipko kliknite ozadje namizja in izberite 'Nastavitve zaslona' .

prilagodite nastavitve moči in spanja 1. korak

Zdaj pa pojdi na 'Power & Sleep' v levem podoknu in spremenite nastavitve zaslona in spanja na 'Nikoli' . Preverite, ali je to odpravilo napako.

prilagodite nastavitve moči in spanja 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Znova namestite grafične gonilnike

Za to so običajno kriv zastareli, nezdružljivi ali pokvarjeni vozniki 'VIDEO_TDR_FAILURE' napaka. Gonilnik naprave je programska oprema, ki obvešča operacijski sistem in drugo programsko opremo o interakciji z določeno strojno opremo. Prej je kot prevajalec med programsko in strojno opremo, saj jih pogosto ustvarjajo različni proizvajalci, podjetja ali ljudje. Voznik omogoča nemoteno komunikacijo med strojno in programsko opremo. V večini primerov računalniki brez gonilnikov ne morejo pravilno pošiljati in sprejemati podatkov. Če ustrezen gonilnik ni nameščen, naprava morda ne bo delovala pravilno, če sploh. Morda boste želeli poskusiti odstraniti in nato znova namestiti grafične gonilnike. Če želite to narediti, odprite Device Manager tako, da z desno miškino tipko kliknete gumb Start in izberete 'Upravitelj naprav' rezultat iz kontekstnega menija.

znova namestite grafične gonilnike 1. korak

V upravitelju naprav poiščite 'Adapterji zaslona' , jo razširite, z desno miškino tipko kliknite grafično napravo in izberite 'Odstrani' v spustnem meniju, da ga odstranite.

Erstellen Sie einen bootfähigen USB-Ubuntu unter Windows

znova namestite grafične gonilnike 2. korak

V pojavnem oknu kliknite 'Odstrani' . Ne pozabite preveriti 'Izbrišite gonilniško programsko opremo za to napravo.' potrditveno polje. Znova zaženite računalnik. Windows bo samodejno namestil manjkajoče grafične gonilnike ob naslednjem zagonu sistema Windows. Preverite, ali s tem popravite 'VIDEO_TDR_FAILURE' napaka.

znova namestite grafične gonilnike 3. korak

Če Windows iz nekega razloga ni mogel ali noče namestiti manjkajočih grafičnih gonilnikov, znova pojdite v Device Manager in z desno miškino tipko kliknite ime računalnika, izberite 'Iskanje sprememb strojne opreme' . Zaznati bi moral manjkajoče gonilnike in jih namestiti.

znova namestite grafične gonilnike 4. korak

[Nazaj na kazalo]

Posodobite grafične gonilnike

Drug način za odpravo 'VIDEO_TDR_FAILURE' Napaka je posodobitev grafičnih gonilnikov ročno ali samodejno. To naredite tako, da z desno tipko miške kliknete gumb Start in izberete Device Manager 'Upravitelj naprav' rezultat iz kontekstnega menija. V upravitelju naprav poiščite 'Adapterji zaslona' , jo razširite, z desno miškino tipko kliknite grafično napravo in izberite 'Posodobi gonilnik' iz kontekstnega menija.

posodobite grafične gonilnike 1. korak

Vprašani boste, ali želite samodejno poiskati posodobljeno programsko opremo gonilnikov ali v računalniku poiskati programsko opremo gonilnikov. Če izberete prvo možnost, bo Windows v računalniku in internetu poiskal najnovejšo programsko opremo gonilnikov za vašo napravo. Če izberete drugo možnost, boste morali ročno poiskati in namestiti gonilnike. Za uporabo te možnosti je potreben prenos gonilnika v računalnik ali pogon USB.

Sledite navodilom in posodobite grafične gonilnike. Znova zaženite računalnik in preverite, ali je to odpravilo 'VIDEO_TDR_FAILURE' napaka.

posodobite grafične gonilnike 2. korak

Drug način za posodobitev ali namestitev novih gonilnikov za naprave je, da to storite s pomočjo neodvisne programske opreme, kot je Snappy Driver Installer. Za prenos potrebujete računalnik z delujočo internetno povezavo.

Snappy Driver Installer (SDI) je zmogljivo brezplačno orodje za posodabljanje gonilnikov za Windows, ki lahko shrani celotno zbirko gonilnikov brez povezave. Gonilniki brez povezave omogočajo Snappy Driver Installerju dostop do hitrih posodobitev gonilnikov, tudi če v računalniku ni aktivne internetne povezave. Snappy Driver deluje tako z 32-bitno kot s 64-bitno različico operacijskega sistema Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, deluje pa tudi z operacijskim sistemom Windows XP. Gonilnike lahko prenesete prek namestitvenega programa Snappy Driver Installer v tako imenovanih vozniških paketih, ki so preprosto samo zbirke (paketi) gonilnikov za različno strojno opremo, kot so zvočne naprave, grafične kartice, omrežni vmesniki itd. Prikažejo lahko tudi podvojene gonilnike in neveljavne gonilnike. Ločuje posodobitve, ki zahtevajo ponovni zagon računalnika, da jih boste lažje ločili od ostalih. Snappy Driver Installer lahko prenesete s spletnega mesta tukaj .

posodobite grafične gonilnike 3. korak

Wofür wird der High-Definition-Audiotreiber von Realtek verwendet?

[Nazaj na kazalo]

Namestite starejše gonilnike

Če ponovna namestitev ali posodobitev gonilnikov ni odpravila 'VIDEO_TDR_FAILURE' napake, vam predlagamo, da poskusite namestiti starejšo različico grafičnega gonilnika. To naredite tako, da z desno miškino tipko zaženete gumb Upravitelj naprav in v kontekstnem meniju znova izberete rezultat »Upravitelj naprav«. V upravitelju naprav poiščite »Prikaz adapterjev«, ga razširite, z desno miškino tipko kliknite grafično napravo in v kontekstnem meniju izberite »Posodobi gonilnik«.

namestite starejše gonilnike 1. korak

Vprašani boste, ali želite samodejno poiskati posodobljeno programsko opremo gonilnikov ali v računalniku poiskati programsko opremo gonilnikov. Izberite „V računalniku poiščite gonilniško programsko opremo“ možnost.

namestite starejše gonilnike 2. korak

Zdaj kliknite 'Naj izberem s seznama gonilnikov, ki so na voljo v mojem računalniku' možnost.

3. korak namestite starejše gonilnike

Izberite starejšo različico gonilnika in kliknite 'Naslednji' , Windows bo začel namestitev. Po potrebi znova zaženite računalnik in preverite, ali je to odpravilo težavo in odpravilo 'VIDEO_TDR_FAILURE' napaka.

Namestite starejše gonilnike 4. korak

To je to, upamo, da je vsaj ena od metod rešila težavo in odpravila 'VIDEO_TDR_FAILURE' napaka. Če je za vas delovala druga metoda - ne oklevajte in jo delite z nami in drugimi, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku za komentarje.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti napako VIDEO_TDR_FAILURE:

[Nazaj na vrh]