Kako popraviti 'Napaka, poskusite znova pozneje'?

Kako popraviti 'Napaka, poskusite znova pozneje'?

Kako enostavno odpraviti težavo 'Prišlo je do napake, poskusite znova pozneje' Napaka YouTube

YouTube je eno izmed najbolj priljubljenih spletnih mest za izmenjavo videov in je zelo uporaben ter izjemno dostopen. Kljub temu gre za zapleteno storitev. Vsako minuto je na YouTube naloženo več kot 300 ur videoposnetkov, vsak dan pa jih je treba gledati na milijarde. Za nas je enostavno gledati ali nalagati videoposnetke, storitve YouTube pa so na splošno zanesljive in stabilne, vendar je sporočilo 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' včasih preprečuje ogled videoposnetkov. YouTube je zelo prometno mesto, zaradi česar je občasno manj dostopno.

The 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' Napaka ni vedno odvisna od YouTuba - s sistemom lahko pride do številnih težav, čeprav je natančne vzroke pogosto težko ugotoviti. Vaš ponudnik internetnih storitev (ISP) ima lahko težave s povezavo z YouTubom ali pa vam nastavitve v sistemu preprečujejo ogled videoposnetkov v YouTubu. V spodnjem priročniku opisujemo več različnih vzrokov in možnih rešitev za 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' problem. Upajmo, da bodo zaradi tega videoposnetki v YouTubu še enkrat dostopni.Prišlo je do napake, poskusite znova pozneje kopirati

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

wo sind die untertitel

Preizkusite drug brskalnik

Najprej poskusite gledati videoposnetek v YouTubu v drugem brskalniku. Vedno je dobro imeti več nameščenih brskalnikov, če gre s primarnim brskalnikom kaj narobe. Youtube 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' Napaka je eden tistih primerov, ko bi lahko bil v pomoč drug brskalnik. Če lahko drug brskalnik brez težav predvaja videoposnetke v YouTubu, je težava očitno v privzetem brskalniku - priporočamo, da najprej posodobite brskalnik in preverite, ali to odpravlja težavo. Če to ne reši težave in lahko drugi brskalnik dostopa do YouTuba, predlagamo, da preklopite na drug brskalnik (vsaj kadar želite gledati videoposnetke v YouTubu).

[Nazaj na kazalo]

Uporabite Google DNS

Če imate težave s strežnikom DNS, lahko svoj strežnik DNS spremenite v Googlov javni DNS, brezplačno storitev alternativnega sistema domenskih imen (DNS), ki je na voljo uporabnikom interneta po vsem svetu. Javno storitev DNS in strežnike vzdržuje in ima Google. Strežnik deluje kot rekurzivni imenski strežnik, ki zagotavlja ločljivost domenskega imena za katerega koli gostitelja v internetu. DNS strežnik morate spremeniti ročno, kot je prikazano tukaj.

Če želite svoj strežnik DNS spremeniti v Googlov strežnik DNS, pojdite v nastavitve omrežnih povezav. Z desno tipko miške kliknite meni Start in izberite 'Omrežne povezave' ali pojdite v Nastavitve in kliknite 'Omrežje in internet' .

uporabite google dns 1. korak

V oknu z nastavitvami omrežja in interneta izberite vrsto povezave (v našem primeru 'Ethernet' ) v levem podoknu in nato kliknite 'Spremeni možnosti adapterja' na desnem podoknu.

uporabite google dns 2. korak

Z desno miškino tipko kliknite povezavo in izberite 'Lastnosti' iz spustnega menija.

uporabite google dns 3. korak

Izberite „Različica internetnega protokola 4 (TCP / IPv4)“ in kliknite 'Lastnosti' .

uporabite google dns 4. korak

V oknu Lastnosti internetnega protokola različice 4 (TCP / IPv4) izberite 'Uporabi naslednje naslove strežnika DNS' , vnesite 8.8.8.8 kot 'Prednostni strežnik DNS' in 8.8.4.4 kot 'Nadomestni strežnik DNS' . Kliknite 'V REDU' če želite shraniti spremembe, znova odprite YouTube in preverite, ali to odpravlja težavo z 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' Napaka v YouTubu.

uporabite google dns 5. korak

[Nazaj na kazalo]

Izperite DNS

Ta metoda vključuje vnos in izvajanje datoteke 'ipconfig' ukaz v ukazni poziv. Ipconfig je orodje ukazne vrstice, ki prikazuje trenutno konfiguracijo nameščenega sklada IP v omrežnem računalniku. S tem orodjem lahko splaknete in ponastavite vsebino predpomnilnika razreševalnika DNS odjemalca in obnovite konfiguracijo DHCP.

Ta ukaz zahteva povišan ukazni poziv, odprt s skrbniškimi pravicami. Če želite odpreti povišan ukazni poziv, vnesite 'ukazni poziv' v Iskanju in z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' rezultat. Izberite 'Zaženi kot skrbnik' da ga zaženete s skrbniškimi pravicami.

splaknite dns 1. korak

Ko izberete 'Zaženi kot skrbnik' , se bo pojavil poziv za nadzor uporabniškega računa z vprašanjem, ali dovolite, da ukazni poziv spreminja vaš računalnik. Kliknite 'Da' .

flush dns 2. korak

Windows Sockets-Registrierungseinträge, die für die Netzwerkaktivität erforderlich sind, fehlen

Prikaže se povišan ukazni poziv. V okno ukaznega poziva vnesite ta ukaz in pritisnite Enter, da ga izvedete: 'ipconfig / flushdns' .

splaknite dns 3. korak

Znova zaženite računalnik, pojdite na YouTube in preverite, ali to odpravlja težavo 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' Napaka v YouTubu.

[Nazaj na kazalo]

Počisti podatke brskanja

Podatki o brskanju so sestavljeni iz zapisov spletnih strani, ki ste jih obiskali v preteklih brskalnih sejah, in običajno vključujejo ime spletnega mesta in ustrezen URL. Med sejo brskanja se shranijo tudi druge komponente zasebnih podatkov, kot so predpomnilnik, piškotki, shranjena gesla itd. Brisanje teh podatkov brskanja lahko popravi 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' Napaka v YouTubu. Če želite počistiti predpomnilnik brskalnika Google Chrome, kliknite tri pike v zgornjem desnem kotu in izberite 'Več orodij', in kliknite 'Počisti podatke brskanja ...' .

izbriši podatke brskanja 1. korak

V oknu Počisti podatke brskanja izberite podatke, ki jih želite odstraniti iz predpomnilnika Google Chrome, in kliknite 'POČISTI PODATKE' . Zaprite Chrome in ga znova odprite. Pojdite na YouTube in preverite, ali je s tem popravljen 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' napaka.

izbriši podatke brskanja 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Posodobite zvočne gonilnike

Zastareli, nezdružljivi ali poškodovani gonilniki zvočne kartice lahko povzročijo težave z zvokom, na primer brez zvoka, manjka ikona glasnosti itd. Nekateri uporabniki poročajo, da so jim s posodobitvijo zvočnih gonilnikov pomagali tudi pri 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' Napaka v YouTubu. Gonilnik naprave je programska oprema, ki obvešča operacijski sistem in drugo programsko opremo o interakciji z določeno strojno opremo. Prej je kot prevajalec med programsko in strojno opremo, saj jih pogosto ustvarjajo različni proizvajalci, podjetja ali ljudje. Voznik omogoča nemoteno komunikacijo med strojno in programsko opremo. V večini primerov računalniki brez gonilnikov ne morejo pravilno pošiljati in sprejemati podatkov. Če ustrezen gonilnik ni nameščen, naprava morda ne bo delovala pravilno, če sploh. Morda imate pokvarjen gonilnik, ki ga je treba posodobiti ali znova namestiti. Za posodobitev vnesite 'upravitelj naprav' v Iskanje in kliknite na 'Upravitelj naprav' rezultat, da ga odprete.

posodobite zvočne gonilnike 1. korak

V upravitelju naprav poiščite 'Krmilniki zvoka, videa in iger' , razširite jo in z desno miškino tipko kliknite zvočno napravo in nato izberite 'Posodobi gonilnik' iz spustnega menija, da ga posodobite. Vprašani boste, ali želite samodejno poiskati posodobljeno programsko opremo gonilnikov ali v računalniku poiskati programsko opremo gonilnikov. Če izberete prvo možnost, bo Windows po računalniku in internetu poiskal najnovejšo programsko opremo gonilnikov za vašo napravo. Če se odločite, da v računalniku brskate po programski opremi za gonilnike, morate imeti v računalniku ali pogonu USB ustrezen gonilnik (najdete ga na spletnem mestu proizvajalca zvočne kartice).

posodobite zvočne gonilnike 2. korak

Drug način za posodobitev ali namestitev novega gonilnika za zvočno kartico je uporaba programske opreme drugih proizvajalcev, kot je Snappy Driver Installer. Za prenos potrebujete računalnik z delujočo internetno povezavo.

Snappy Driver Installer (SDI) je zmogljivo brezplačno orodje za posodabljanje gonilnikov za Windows, ki lahko celotno zbirko gonilnikov shrani brez povezave. Gonilniki brez povezave omogočajo Snappy Driver Installerju dostop do hitrih posodobitev gonilnikov, tudi če v računalniku ni aktivne internetne povezave. Snappy Driver deluje tako z 32-bitno kot s 64-bitno različico operacijskega sistema Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista in deluje tudi z operacijskim sistemom Windows XP. Gonilnike lahko prenesete s programom Snappy Driver Installer v 'driverpacks', ki so preprosto zbirke (paketi) gonilnikov za različno strojno opremo, kot so zvočne naprave, grafične kartice, omrežni vmesniki itd. Prikažejo lahko tudi podvojene gonilnike in neveljavne gonilnike. Ločuje posodobitve, ki zahtevajo vnovični zagon računalnika, da jih je lažje prepoznati. Snappy Driver Installer lahko prenesete s spletnega mesta tukaj.

posodobite zvočne gonilnike 3. korak

[Nazaj na kazalo]

Spremenite kakovost videa

Nekateri uporabniki poročajo, da je sprememba kakovosti videoposnetkov v YouTubu rešila problem 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' problem. Če želite spremeniti kakovost videoposnetka, odprite kateri koli videoposnetek v YouTubu in kliknite ikono zobnika, izberite drugo kakovost videoposnetka (nižjo ali višjo od trenutne kakovosti). To pa je le začasna rešitev in morda boste morali te korake ponoviti vsakič, ko prejmete napako.

spremenite kakovost videa

Wie entferne ich den Zeus-Virus?

[Nazaj na kazalo]

Dovoli piškotke tretjih oseb

The 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' lahko pride do napake, ker so v vašem brskalniku blokirani piškotki drugih proizvajalcev. Če vaš brskalnik blokira piškotke tretjih oseb (niso dovoljeni), poskusite omogočiti to možnost. V tem priročniku je prikazano, kako preveriti, ali so piškotki blokirani pri uporabi brskalnika Google Chrome. Odprite Google Chrome in v naslovno vrstico vnesite to vrstico: 'chrome: // settings / content / cookies' . Pritisnite Enter, da odprete nastavitve piškotkov in preverite, ali je 'Block third-party option' je onemogočen. Če je omogočena, jo onemogočite tako, da preklopite stikalo zraven. Znova odprite YouTube in preverite, ali še vedno prejemate 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' napaka.

dovoli piškotke tretjih oseb

Upamo, da vam je ta vodnik pomagal popraviti 'Prišlo je do napake. Prosim, poskusite kasneje' Napaka v YouTubu in brez težav si lahko v YouTubu ogledate videoposnetke. Če poznate druge rešitve te težave, ki niso omenjene v našem vodniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video prikazuje, kako popraviti 'Prišlo je do napake, poskusite znova pozneje' Napaka YouTube:

[Nazaj na vrh]