Napaka »Napaka pri pridobivanju informacij o igralcu s strežnika«

Napaka »Napaka pri pridobivanju informacij o igralcu s strežnika«

Kako enostavno odpraviti napako Pokémon GO »Ni uspelo dobiti informacij o igralcu s strežnika«

Pokémon GO, ki ga je razvil Niantic (ameriško podjetje za razvoj programske opreme), je mobilna resničnostna igra, ki temelji na lokaciji in je izšla leta 2016 (do konca tega leta je bila prenesena več kot 500 milijonov krat). Pokémon GO lahko igrate na napravah za mobilne telefone iOS ali Android (ali tabličnih računalnikih) z GPS in internetno povezavo. Pokémon GO uporablja GPS mobilne naprave za iskanje, boj, zajemanje in usposabljanje Pokémonsov, ki se na zaslonu prikažejo v resničnem svetu.

Ob zagonu igre je bilo s strežniki za igre veliko tehničnih težav - povsem razumljivo, saj je bila igra tako priljubljena in zelo uporabljena. Tudi danes imajo mnogi igralci Pokémon GO še vedno nekaj težav. Na primer napaka, ki navaja, da igra 'Podatkov o igralcu ni bilo mogoče dobiti s strežnika' se lahko prikaže, če Pokémon GO ne more sinhronizirati računa igre s strežniki. Zato Pokémon GO ne dostopa do podatkov o igrah s strežnikov in se z njimi ne more povezati. To je pogosta težava, s katero se srečujejo mnogi uporabniki, in je moteče, če igre ne morete igrati, medtem ko jo lahko mnogi drugi. V spodnjem priročniku opisujemo nekaj načinov za odpravo 'Podatkov o igralcu ni bilo mogoče dobiti s strežnika' napaka, da boste lahko spet ujeli nekaj Pokemonov!Wie installiere ich kali linux virtualbox

ni uspelo dobiti informacij o predvajalniku iz napake strežnika

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Omogoči letalski način

Letalski način (znan tudi kot način letenja) je na voljo v večini pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnikov in drugih naprav. Ko aktivirate / omogočite letalski način, se radiofrekvenčni prenos prekine in telefonija, Bluetooth, Wi-Fi in druge tehnologije za prenos signalov so onemogočene. V večini primerov GPS ni onemogočen, saj ne oddaja radijskih valov.

Če želite popraviti 'Podatkov o igralcu ni bilo mogoče dobiti s strežnika' Napaka Pokémon GO, popolnoma zaprite aplikacijo Pokémon GO (če je odprta) in nato vklopite način letala (leta). Zdaj znova odprite aplikacijo za igre Pokémon GO in počakajte, da prejmete obvestilo, da v vaši napravi ni internetne povezave. Izklopite letalski način in v napravi omogočite Wi-Fi ali mobilno podatkovno povezavo ter preverite, ali jo še vedno prejemate 'Podatkov o igralcu ni bilo mogoče dobiti s strežnika' napaka.

omogoči letalski način

wie man repariert, dass wifi keine gültige ip-konfiguration hat windows 10

Če uporabljate iOS, ponovite iste korake. Način letala (leta) lahko omogočite in onemogočite tako, da povlečete zaslon od spodaj navzgor. Videli boste ikono letala - z njo vklopite in izklopite letalski način.

letalski način iOS

[Nazaj na kazalo]

Počisti predpomnilnik iger

Če metoda letala ne odpravi 'Podatkov o igralcu ni bilo mogoče dobiti s strežnika' Napaka Pokémon GO, poskusite počistiti predpomnilnik igre Pokémon GO. Pojdite v Nastavitve in poiščite aplikacijo Pokémon GO v Upravitelju aplikacij, poiščite 'Prisilna ustavitev' in pritisnite. Zdaj pa pojdi na 'Shramba' in poiščite aplikacijo Pokémon GO in nato pritisnite 'POČISTI PREDPOMNILNIK' . Poskusite znova odpreti aplikacijo za igre Pokémon GO in preverite, ali jo še vedno prejemate 'Podatkov o igralcu ni bilo mogoče dobiti s strežnika' obvestilo o napaki. Če to ne pomaga, poskusite počistiti tudi podatke Pokémon GO s pritiskom na 'POČISTI PODATKE' .

jasen predpomnilnik igre android

[Nazaj na kazalo]

Ponovno namestite Pokémon GO

Še en preprost način za odpravo 'Podatkov o igralcu ni bilo mogoče dobiti s strežnika' Napaka je v preprosti ponovni namestitvi aplikacije Pokémon GO. Pojdite v Upravitelj aplikacij v nastavitvah in poiščite aplikacijo Pokémon GO. Pritisnite 'Odstrani' in počakajte, da naprava dokonča odstranitev igre. Zdaj pojdite na spletno mesto Pokémon GO in prenesite igro. Namestite in znova zaženite. Poglejte, ali je s tem popravljen 'Podatkov o igralcu ni bilo mogoče dobiti s strežnika' napaka. Če igre v svoji napravi ne najdete in je na ta način ne morete odstraniti, preprosto obiščite Trgovino Google Play, tam poiščite igro in pritisnite 'Odstrani' .

znova namestite pokemon go android -

Če uporabljate iOS, odstranitePokémon GOtako, da jo pritisnete in držite - počakajte nekaj sekund, medtem ko jo držite pritisnjeno in videli boste 'X' označite v aplikaciji. Dotaknite se in igra bo odstranjena. Obiščite Apple Store in znova prenesite igro.

odstraniti pokemon go ios -

Das sicherste Linux-Betriebssystem

[Nazaj na kazalo]

Preverite povezavo s strežnikom Pokémon GO

The 'Podatkov o igralcu ni bilo mogoče dobiti s strežnika' do napake lahko pride, če strežnika ni mogoče doseči zaradi internetne povezave ali težav s strežnikom Pokémon GO. Možno je tudi, da igra prepove vaš račun ali pa vaša država ni na seznamu strežnikov, kjer je na voljo Pokémon GO. Če želite preveriti stanje strežnika in povezavo, pojdite na to spletno stran.

preverite svojo povezavo s strežnikom Pokemon go

Upamo, da je bil ta vodnik koristen in ste lahko odpravili 'Podatkov o igralcu ni bilo mogoče dobiti s strežnika' Napaka Pokémon GO. Če poznate druge rešitve te težave, ki niso omenjene v našem vodniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije