Kako popraviti napako 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED'?

Kako popraviti napako 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED'?

Kako popraviti napako 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' v sistemu Windows 10?

Modri ​​zaslon smrti (znan tudi kot modri zaslon ali BSoD ali napaka STOP) je zaslon z napako, prikazan v računalniškem sistemu Windows po usodni sistemski napaki, znan tudi kot zrušitev sistema: ko operacijski sistem doseže stanje, ko ne more več varno delovati ali pa se mora Windows popolnoma ustaviti. Običajno se pojavi, ko sistem Windows naleti na kritično napako in se ne more obnoviti. Obstaja več vrst modrih zaslonov, odvisno pa je tudi od različice operacijskega sistema Windows.

Bester Linux-Desktop 2016

Modre zaslone praviloma povzročajo težave s strojno opremo računalnika ali težave s programsko opremo gonilnikov strojne opreme. Na tej točki lahko naredite samo eno - znova zagnati računalnik, vendar če so nekateri programi z njihovimi podatki odprti, jih Windows ne bo mogel shraniti. Ampak nekaj bo zagotovo shranjeno: Windows samodejno ustvari datoteko z imenom »minidump«, ki vsebuje informacije o zrušitvi in ​​jo shrani na vaš disk. Ogledate si lahko informacije o mini odlagališčih, da boste lažje prepoznali vzrok modrega zaslona. Vendar datoteka minidump ne vsebuje toliko informacij kot celotna datoteka odvoza zrušitve, vendar vsebuje dovolj informacij za izvajanje osnovnih operacij odpravljanja napak.Če berete ta članek, je to verjetno zato, ker ste ga dobili 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka. Ta napaka je običajno posledica na novo nameščenih gonilnikov strojne opreme ali druge na novo nameščene programske opreme. To 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka se lahko pojavi tudi med namestitvijo programske opreme med zagonom sistema Windows ali med zagonom ali zaustavitvijo sistema Windows. To lahko pomeni, da so v računalniku nameščeni napačni in pokvarjeni gonilniki. Vzrok za to napako je lahko poškodovan register v operacijskem sistemu Windows, poškodovane sistemske datoteke, poškodovan trdi disk ali celo različne okužbe z virusi ali zlonamerno programsko opremo.

Dobra novica je, da je to napako mogoče zelo enostavno odpraviti, odvisno od tega, kaj natančno jo je povzročilo, in v tem priročniku vam bomo pokazali več rešitev za to 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka. Preberite spodnji članek in poiščite rešitve, ki vam ustrezajo.

OPOMBA: Če ste obtičali na tem modrem zaslonu in ne morete uporabljati operacijskega sistema Windows, morate sistem Windows zagnati v varnem načinu, preden poskusite kar koli drugega. Preberite Ta članek če želite izvedeti, kako se zagnati v varnem načinu. Če imate namestitveni DVD za Windows (ali USB), lahko z njim zaženete zaslon Samodejno popravilo (s klikom na 'Popravilo računalnika' v oknu za namestitev sistema Windows) in od tam zagnati sistem Windows v varnem načinu. Če sistema Windows ni treba zagnati v varnem načinu, ga preskočite in se preprosto prijavite v sistem Windows in sledite spodnjim korakom.

IZJEMA KMODE NI OBDELANA

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Zaženite orodje za odpravljanje težav v sistemu Windows

Windows vključuje številne odpravnike težav, namenjene hitri diagnostiki in samodejnemu odpravljanju različnih težav z računalnikom. Odpravljavci težav ne morejo odpraviti vseh težav, so pa dobro mesto za začetek, če naletite na težave z računalnikom ali operacijskim sistemom. Če želite začeti odpravljati težave, pojdite v Nastavitve in vnesite 'odpravljanje težav' , izberite 'Odpravljanje težav' s seznama.

zaženite orodje za odpravljanje težav z operacijskim sistemom Windows 1. korak

Poiščite 'Modri ​​zaslon' pod 'Poiščite in odpravite težave' in ga izberite, kliknite 'Zaženi orodje za odpravljanje težav' in sledite navodilom. Ko končate odpravljanje težav, znova zaženite računalnik.

zaženite orodje za odpravljanje težav z operacijskim sistemom Windows 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Zaženite diagnostično orodje Memory

To 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' sporočilo o napaki se lahko prikaže zaradi težave z pomnilnikom z naključnim dostopom (RAM). Če vaš RAM odpove, ga raje zamenjajte, vendar morate biti prepričani, da tu obstaja težava. Obstaja vgrajeno orodje Windows, imenovano Windows Memory Diagnostic. Priporočamo, da ga zaženete in preverite, ali je težava s pomnilnikom računalnika. Če želite odpreti orodje za diagnostiko pomnilnika Windows, vnesite 'spomin' v Iskanje in kliknite na 'Diagnostika pomnilnika Windows' rezultat.

zaženite diagnostično orodje za pomnilnik 1. korak

Na voljo boste imeli dve možnosti: zdaj znova zaženite računalnik in takoj preverite, ali so težave ob naslednjem zagonu računalnika in pustite, da opravi pregled, preden naloži operacijski sistem Windows. Izberite, katera možnost vam ustreza. To orodje vas bo obvestilo o težavah z RAM-om.

zaženite diagnostično orodje za pomnilnik 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Posodobite svoje gonilnike

To 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napako lahko povzročijo zastareli, pokvarjeni ali nepravilni gonilniki. V tem primeru morate dobiti posodobljene / nove gonilnike za vašo strojno opremo. To lahko preprosto storite samodejno z namestitvenim programom Snappy Driver. Za prenos potrebujete računalnik z delujočo internetno povezavo.

Snappy Driver Installer (SDI) je zmogljivo brezplačno orodje za posodabljanje gonilnikov za Windows, ki lahko celotno zbirko gonilnikov shrani brez povezave. Gonilniki brez povezave omogočajo Snappy Driver Installerju dostop do hitrih posodobitev gonilnikov, tudi če ni aktivne internetne povezave. Snappy Driver deluje tako z 32-bitno kot s 64-bitno različico operacijskega sistema Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista in Windows XP. Gonilnike lahko prenesete prek namestitvenega programa Snappy Driver Installer v tako imenovanih vozniških paketih, ki so samo zbirke (paketi) gonilnikov za različno strojno opremo, kot so zvočne naprave, grafične kartice, omrežni vmesniki itd. Lahko tudi prikaže podvojene gonilnike in neveljavne gonilnike ter ločuje posodobitve za katere morate znova zagnati računalnik, da jih boste lažje ločili od ostalih. Snappy Driver Installer lahko prenesete s spletnega mesta tukaj.

posodobite gonilnike z namestitvenim gonilnikom

Stoppcode Bad Pool Caller Windows 10

Gonilnike lahko posodobite tudi ročno, vendar potrebujete računalnik z delujočo internetno povezavo ali gonilnike v pogonu USB. Pojdite na spletno mesto proizvajalca naprave in prenesite najnovejši gonilnik, kopirajte ga v pogon USB. Pojdite v Upravitelj naprav (vnesite 'upravitelj naprav' v Iskanje in ga odprite). Razširite razdelek strojne naprave, izberite gonilnik in z desno miškino tipko kliknite nanj, nato izberite 'Posodobi gonilnik' .

posodobite gonilnike 2. korak

Vprašani boste, kako želite iskati gonilnike, in vam na voljo dve možnosti - samodejno iskanje posodobljene programske opreme gonilnikov in brskanje po računalniku za programsko opremo gonilnikov. Izberite možnost, ki vam najbolj ustreza, in sledite navodilom. Uporabite korake za vse gonilnike.

posodobite gonilnike 3. korak

Lahko pa tudi odstranite gonilnik tako, da izberete 'Odstrani napravo' in Windows naj vam namesti gonilnike ob naslednjem zagonu sistema Windows (razen če računalnik ni povezan z internetom). Prepričajte se, da 'Izbriši gonilniško programsko opremo za to napravo' potrditveno polje je označeno pri odstranjevanju naprave.

[Nazaj na kazalo]

Preverite napetost procesorja

Eden od razlogov za to 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka je lahko napetost vašega procesorja. Ta metoda vključuje spreminjanje nastavitev BIOS-a ali branje priročnika za matično ploščo, ta pa je nekako napredna metoda, zato se boste morali posvetovati z nekom, ki ve, kako prilagoditi napetost procesorja.

wie man .sh unter Linux ausführt

[Nazaj na kazalo]

Posodobite sistem Windows

Preverjanje, ali so na voljo posodobitve za celoten operacijski sistem Windows, lahko pomaga popraviti 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka. Če želite preveriti, ali so na voljo posodobitve za Windows, pojdite v Nastavitve in izberite 'Posodobitev in varnost' .

posodobite svoj Windows 1. korak

Samodejno bi morali biti usmerjeni v razdelek Windows Update. Kliknite 'Preveri za posodobitve' . Windows bo začel preverjati posodobitve. Če so na voljo posodobitve, jih namestite in znova preverite, ali obstajajo posodobitve - samo zato, da zagotovite najnovejše posodobitve v svojem operacijskem sistemu. Preverite, ali s tem popravite 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka.

posodobite svoj Windows 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Preimenujte problematično datoteko

Če je 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' error določa datoteko, ki povzroča to težavo, nato poskusite datoteko preprosto preimenovati. Ta preprosta metoda bi vam dejansko lahko pomagala odpraviti to napako. Vendar morate biti prepričani, da preimenovanje datoteke ne bi povzročilo več / drugih težav ali povzročilo nestabilnosti sistema. Priporočamo vam, da pred preimenovanjem opravite raziskavo na tej datoteki in če ni ključni del vašega sistema, jo lahko poskusite preimenovati in preverite, ali to pomaga popraviti datoteko. 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka.

[Nazaj na kazalo]

Preverite, ali je na disku napake

Vedno je dobro, da na disku redno preverjate napake. V orodju Windows je vgrajeno orodje za preverjanje celovitosti diskov. Preučuje diske in odpravlja številne vrste pogostih napak. To orodje lahko zaženete iz ukazne vrstice ali prek grafičnega vmesnika. Če ga želite zagnati iz ukazne vrstice, odprite ukazni poziv, vnesite 'ukazni poziv' in z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' rezultat izberite 'Zaženi kot skrbnik' iz spustnega menija.

1. preverite, ali je na disku napake

V okno ukaznega poziva vnesite ukaz 'chkdsk C: / f' in na tipkovnici pritisnite Enter. Zamenjati 'C' s črko trdega diska, če to ni pogon C:, ki ga želite optično prebrati (ali je operacijski sistem Windows na drugem pogonu) v računalniku. The 'chkdsk C: / f' ukaz zazna in popravi logične težave, ki vplivajo na vaš pogon. Če želite popraviti fizične težave, zaženite 'chkdsk C: / r' ukaz tudi. Preverite, ali to pomaga popraviti 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka.

preverite, ali na disku obstajajo napake, 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Zaženite SFC Scan

Včasih to 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' Napaka se lahko pojavi zaradi poškodovanih sistemskih datotek in za odpravo te težave morate zagnati pregledovanje SFC. Preverjevalnik sistemskih datotek je pripomoček v sistemu Windows, ki uporabnikom omogoča, da v sistemskih datotekah Windows poiščejo napake in obnovijo poškodovane datoteke. Ta priročnik opisuje, kako zagnati orodje za preverjanje sistemskih datotek (SFC.exe) za skeniranje sistemskih datotek in za popravilo manjkajočih ali poškodovanih sistemskih datotek. Če datoteka Windows Resource Protection (WRP) manjka ali je poškodovana, se Windows morda ne bo obnašal po pričakovanjih. Na primer, nekatere funkcije sistema Windows morda ne bodo delovale ali pa se bo sistem Windows zrušil. The 'sfc / scannow' Opcija je eno od številnih posebnih stikal, ki so na voljo v ukazu sfc, ukazu ukaznega poziva, ki se uporablja za zagon preverjalnika sistemskih datotek. Če ga želite zagnati, morate najprej odpreti Command Propmt. Če ga želite odpreti, vnesite 'ukazni poziv' v Iskanju in nato z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' , izberite 'Zaženi kot skrbnik' v spustnem meniju za zagon ukaznega poziva s skrbniškimi pravicami. Če želite izvajati skeniranje SFC, morate zagnati povišan ukazni poziv.

zaženite sfc scan korak 1

V odprtem oknu ukaznega poziva vnesite vrsto okna 'sfc / scannow' in pritisnite Enter na tipkovnici, da izvedete ta ukaz. Začel se bo preveriti sistemske datoteke in trajalo bi nekaj časa, da dokonča skeniranje. Trajalo bi približno 15 minut. Počakajte, da se postopek optičnega branja konča, in nato znova zaženite računalnik, da preverite, ali je 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka še vedno obstaja.

zaženite sfc scan korak 2

[Nazaj na kazalo]

Zamenjajte svoj RAM

To 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' sporočilo o napaki se lahko prikaže zaradi težave z pomnilnikom z naključnim dostopom (RAM). Če vaš RAM odpove, ga raje zamenjajte, vendar morate biti prepričani, da tu obstaja težava. Poiščite pokvarjeno RAM-ploščico (če je v računalniku več) in jo zamenjajte. Poskusite ga zamenjati z drugim ali odstranite eno palico in preverite, ali jo še vedno dobivate 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka. Poskusite to z vsemi pomnilniškimi palicami, da ugotovite, katera morda povzroča to napako. Če ugotovite, da ena od pomnilniških kartic dejansko povzroča to napako, jo razmislite o zamenjavi z novo.

was ist sendori auf meinem computer

[Nazaj na kazalo]

Odstranite BitDefender in drugo programsko opremo

Če uporabljate protivirusno programsko opremo BitDefender, jo poskusite odstraniti in preveriti, ali je to 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka še vedno obstaja. To predlagamo samo zato, ker obstajajo številna poročila, v katerih uporabniki navajajo, da prav ta programska oprema povzroča to napako. Če je res tako tudi v vašem računalniku, vam priporočamo, da svojo protivirusno programsko opremo zamenjate z drugo ali pa uporabite vgrajen Windows Defender. Če odstranitev BitDefenderja ne pomaga, ga lahko znova namestite. Če uporabljate odjemalca Cisco VPN, protivirusno programsko opremo McAfee ali VKLOP / IZKLOP Gigabyte, jih poskusite dobro odstraniti, saj bi lahko ti trije tudi povzročili to 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka.

[Nazaj na kazalo]

Installieren Sie Gnome Ubuntu 16.04

Zaženite celoten sistemski pregled

Zlonamerna programska oprema lahko povzroči različne težave v računalniku in če skeniranje SFC ne more odpraviti težave 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napake, nato poskusite izvesti popoln sistemski pregled in preverite, ali zazna škodljivo programsko opremo v vašem računalniku. Uporabite lahko Windows Defender (vgrajeni protivirusni program), ki ščiti vaš računalnik pred virusi, vohunsko programsko opremo in drugo zlonamerno programsko opremo. Lahko pa tudi katerega koli drugega protivirusnega programa. Za zagon celotnega sistemskega pregleda z uporabo vrste Windows Defender 'braniti' v Iskanje in kliknite na 'Nastavitve Windows Defender' rezultat. V odprtih nastavitvah sistema Windows kliknite 'Odpri varnostni center Windows Defender' .

zaženite celoten pregled sistema 1. korak

Nato kliknite „Zaščita pred virusi in grožnjami“ .

zaženite celoten pregled sistema 2. korak

V oknu za zaščito pred virusi in grožnjami kliknite 'Napredno skeniranje' .

zaženite 3. korak skeniranja sistema

Izberite 'Celotno skeniranje' in kliknite na 'Skeniranje zdaj' . S tem bo sistem začel iskati zlonamerno programsko opremo. Ko je skeniranje končano, znova zaženite računalnik in preverite, ali je to odpravilo 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka.

zaženite 4. korak celotnega skeniranja sistema

[Nazaj na kazalo]

Znova namestite Windows

Ta metoda je naš zadnji predlog, ki bi vam lahko pomagal razrešiti 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED' napaka. Priporočamo, da poskusite to, ko nič drugega ne deluje. Ta metoda je nekako ekstremna za reševanje takšnih težav, vendar običajno pomaga odpraviti katero koli težavo. Vendar bo znova namestitev sistema Windows izbrisala vse s trdega diska in vam omogočila, da znova zaženete s svežim sistemom. Najprej varnostno kopirajte datoteke.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti napako 'KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED':

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije