Kako popraviti 'Jedro patcherja PVP.net je prenehalo delovati'

Kako popraviti 'Jedro patcherja PVP.net je prenehalo delovati'

Kako popraviti 'PVP.net Patcher Kernel je prenehal delovati' League Of Legends Problem

League of Legends, znana tudi pod imenom LoL, je ena najbolj zapletenih brezplačnih večigralskih spletnih iger. Je kombinacija RTS (strategija v realnem času) in RPG (igra vlog) in ena izmed najbolj priljubljenih žanrskih iger za več igralcev Online Battle Arena. V igri ekipe tekmujejo, da bi uničile Nexus nasprotne ekipe. Nexus v LoL je zaščitena zgradba v sovražnikovi bazi. Izšel leta 2009, LoL ostaja zelo priljubljen in privablja igralce z vsega sveta.

Morda ste že naleteli na 'PVP.net Patcher Kernel je prenehal delovati' napaka, ki preprečuje zagon igre. To je lahko zelo moteče, še posebej če veste, kako zasvoji ta igra. Napaka se pojavi, ko določen program preneha pravilno delovati in Windows zapre igro, ne da bi igralcu omogočil, da jo obide. Napaka je običajno posledica tega, da odjemalec nima zadostnega dovoljenja za zagon programa. Na srečo lahko to težavo odpravite, ne da bi morali igro znova namestiti. V tem priročniku ponujamo številne možne rešitve, ki vam bodo upale, da boste lahko še naprej igrali League of Legends.Jedro PVP.net Patcher je prenehalo delovati

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Zaženite LoL kot skrbnik

Skrbniški račun uporabnikom omogoča spreminjanje konfiguracije drugih računov. Skrbniki lahko spremenijo različne varnostne nastavitve, namestijo programsko opremo, dostopajo do vseh datotek v sistemu itd. Eden najlažjih načinov popravljanja 'PVP.net Patcher Kernel je prenehal delovati' težava je zagnati LoL kot skrbnik, vendar morate biti najprej prijavljeni v skrbniški račun. Ob predpostavki, da uporabljate skrbniški račun, z desno miškino tipko kliknite bližnjico League of Legends na namizju (ali izvirno izvedljivo datoteko, ki jo uporabljate za zagon datoteke) in izberite 'Zaženi kot skrbnik' iz kontekstnega menija. Preverite, ali to odpravlja težavo in ali lahko zdaj uspešno zaženete League of Legends.

zaženite lol kot skrbnik 1. korak

Če ste igro lahko zagnali tako, da ste jo zagnali kot skrbnik in želite datoteko odpreti kot skrbnik vsakič, ko jo zaženete, jo preprosto kliknite z desno miškino tipko in izberite Lastnosti. Pojdi na 'Kompatibilnost' in poiščite 'Zaženi ta program kot skrbnik' potrditveno polje. Označite ga in kliknite 'Uporabi' da shranite spremembe. Zdaj se bo igra zagnala s skrbniškimi pravicami vsakič, ko jo zaženete.

zaženite lol kot skrbnik 2. korak

[Nazaj na kazalo]

pc gegen mac gegen linux

Končaj postopek LoL

Konec postopka LoL z upraviteljem opravil lahko popravi 'PVP.net Patcher Kernel je prenehal delovati' problem. Upravitelj opravil je koristen, kadar je treba zapreti / končati določen izvajani program, ki je zamrznjen, se ne odziva, zavzema preveč CPU virov ali preprosto ne deluje pravilno. Upravitelj opravil pomaga zapreti programe in ustaviti izvajanje procesov (ko izhod običajno ne deluje). Če jo želite odpreti, pritisnite tipki Ctrl + Shift + Esc na tipkovnici ali z desno miškino tipko kliknite Start in izberite 'Upravitelj opravil' iz kontekstnega menija.

konec postopka lol 1. korak

V upravitelju opravil boste videli seznam trenutno izvajanih storitev in programov. Poiščite kateri koli postopek, povezan z League of Legends, ga kliknite z desno miškino tipko in nato izberite 'Končaj opravilo' iz kontekstnega menija. Če se izvaja več procesov League of Legends, uporabite te korake za vsakega od njih. Zdaj zaženite LoL kot skrbnik in preverite, ali to odpravlja 'PVP.net Patcher Kernel je prenehal delovati' problem.

konec postopka lol 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Odstranite datoteke popravkov za igre

Če teče League of Legends kot skrbnik ali konec postopkov League of Legends ni odpravil 'PVP.net Patcher Kernel je prenehal delovati' Priporočamo, da odstranite nekatere datoteke popravkov za igre LoL. Morda so bili poškodovani ali nepravilno konfigurirani. Odstranjevanje jih lahko pomaga, saj bo igra LoL samodejno prenesla manjkajoče datoteke in jih nadomestila.

Najprej poiščite mapo RADS, ki bi morala biti v lokalnem disku (C :) v mapi Riot Games (v mapi League of Legends) in jo odprite.

odstranite datoteke popravkov za igre 1. korak

Zdaj pa pojdi na projekti> lol_air_client> izdaje> in izberite najnovejšo mapo. Najti 'releasemanifest' in 'S_OK' datotek in jih izbrišite.

wie man ubuntu unter windows 10 verwendet

odstranite datoteke popravkov za igre 2. korak

Zdaj odprite 'uvesti' mapo, poiščite in izbrišite 'lastnosti' , 'META-INF' , 'dnevniki' in 'LoLClient.exe' datotek. Znova zaženite računalnik in zaženite igro kot skrbnik, da preverite, ali to odpravlja 'PVP.net Patcher Kernel je prenehal delovati' problem.

Upamo, da je bil ta vodnik koristen in ste lahko odpravili 'PVP.net Patcher Kernel je prenehal delovati' težava, ki vam je preprečila zagon igre. Če poznate druge rešitve te težave, ki niso omenjene v našem vodniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Videoposnetek, ki prikazuje, kako popraviti jedro »PVP.net Patcher je prenehalo delovati« Težava:

[Nazaj na vrh]