Kako popraviti napako »Sistem ne najde poti, ki je določena«?

Kako popraviti napako »Sistem ne najde poti, ki je določena«?

Kako popraviti Napako »Sistem ne more najti določene poti« uTorrent v sistemu Windows 10

uTorrent je brezplačna, zaprtokodna stranka in ena izmed najbolj priljubljenih strank BitTorrent, ki jo uporablja več kot 150 milijonov uporabnikov. Njegova glavna naloga je omogočiti skupno rabo datotek med enakovrednimi (ali P2P) za distribucijo velikih količin podatkov. Uporabnikom omogoča enostavno nalaganje različnih datotek z uporabo 'hudourniških' datotek. 'Peer' ustvari torrent datoteko, ki vsebuje metapodatke o datotekah v skupni rabi in sledilcu. Če vrstnik (ali enakovredni računalniki) želi prenesti datoteko v skupni rabi, mora najprej pridobiti hudourniško datoteko in se nato povezati z določenim sledilcem, ki določi, od katerih drugih vrstnikov naj prenesejo fragmente datoteke v skupni rabi. Ko se ti fragmenti prenesejo, uporabnikov operacijski sistem vrne celotno datoteko za dostop.

uTorrent je zelo priročen način skupne rabe in prenosa datotek po vsem svetu, vendar postopek vzajemne skupne rabe včasih prekine napaka z navedbo, 'Sistem ne more najti podane poti' . To je ena najpogostejših napak pri uporabi odjemalca uTorrent. Napaka se ponavadi pojavi, če je vneseno neveljavno mesto za prenos (tj. Kadar je pot do datoteke napačna). Na srečo je to napako mogoče odpraviti, da lahko nadaljujete s prenosom datotek. Da bi rešili to težavo, boste morda morali preveriti dolžino poti datoteke in prenesti ime mape, znova zagnati odjemalca, preveriti nastavitve ciljne mape itd. Preberite spodnji vodnik in preizkusite načine za odpravo 'Sistem ne more najti podane poti' napaka.sistem ne more najti podane poti

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Znova zaženite uTorrent

Ena najpreprostejših rešitev je ponovni zagon odjemalca uTorrent. Če tega še niste poskusili, preprosto popolnoma zaprite uTorrent in ga znova zaženite. Poglejte, ali je s tem popravljen 'Sistem ne more najti podane poti' napaka. Nekateri uporabniki so poročali, da je ta preprosta rešitev rešila težavo. Upoštevajte pa, da je ta rešitev morda le začasna.

[Nazaj na kazalo]

Preverite pike in presledke

Eden od možnih razlogov za 'Sistem ne more najti podane poti' težava je v tem, da je na poti za prenos pika ali presledek. Včasih uTorrent spremeni pot prenosa hudournikov tako, da na začetku ali na koncu doda piko ali presledek, zaradi česar je pot neberljiva (in zakaj odjemalec poroča, da sistem ne najde poti). V tem primeru preverite pot hudourniške datoteke za pike ali presledke pred ali za imenom mape. Odstranite jih in preverite, ali še vedno prejemate 'Sistem ne more najti podane poti' napaka.

[Nazaj na kazalo]

Preverite lastnosti ciljne mape

Če je ciljna mapa nastavljena na Samo za branje, vam Windows prepreči kakršne koli spremembe v njej. Atribut samo za branje pomeni, da je mapo mogoče odpreti ali prebrati, ne pa tudi izbrisati, spremeniti ali preimenovati (kar velja tudi za datoteke v mapi). Če želite preveriti, ali je ciljna mapa nastavljena samo na branje, jo kliknite z desno miškino tipko in izberite 'Lastnosti' iz kontekstnega menija.

preverite lastnosti ciljne mape 1. korak

Potem poišči 'Lastnosti' in zagotoviti, da 'Le za branje' atribut ni označen. Kliknite 'Uporabi' da shranite spremembe in znova začnete prenašati torrent, da preverite, ali je s tem popravljeno 'Sistem ne more najti podane poti' napaka.

preverite lastnosti ciljne mape 2. korak

[Nazaj na kazalo]

linux von usb booten

Preverite dolžino poti

To 'Sistem ne more najti podane poti' napako lahko povzroči preseganje omejitve dolžine poti. Windows omeji poti datotek na 256 znakov. Če je ta omejitev presežena, boste prejeli to vrsto napake. Če želite odpraviti težavo s potjo datoteke, zagotovite, da mesto prenosa in z njimi povezani atributi vsebujejo manj kot 256 znakov. Na primer ime datoteke, črka pogona, ime imenika, v katerem so datoteke, in ime datoteke hudournika.

[Nazaj na kazalo]

Izbriši hudournik

Ta rešitev vključuje brisanje torrent datoteke in vseh drugih datotek, povezanih z njo. To napako lahko včasih povzročijo napačno prenesene datoteke hudournika. Izbrišite vse datoteke: samo torrent datoteko in delno preneseno datoteko ter register torrent datotek iz samega odjemalca uTorrent. To lahko običajno storite tako, da z desno miškino tipko kliknete problematično torrent datoteko in nato izberete 'Odstrani in' , in 'Izbriši .torrent + podatke' . Nato poskusite znova prenesti torrent datoteko in jo dodati v uTorrent. Začnite prenos znova in preverite, ali je s tem popravljen 'Sistem ne more najti podane poti' napaka. Ta preprosta rešitev pogosto odpravi težavo.

izbriši hudournik 1. korak

[Nazaj na kazalo]

Ročno nastavite pot prenosa

Nekateri uporabniki so poročali, da je ta rešitev odpravila težavo, vendar boste morda morali to metodo uporabiti za vsak hudournik posebej. Če želite ročno spremeniti pot prenosa, odprite odjemalca uTorrent in z desno miškino tipko kliknite hudournik, ki daje 'Sistem ne more najti podane poti' napaka. Izberite 'Napredno' in potem 'Nastavi lokacijo za prenos ...' . Izberite mapo, v katero želite prenesti hudournik, in kliknite 'V REDU' . Ponovite korake z vsemi problematičnimi hudourniki.

pvp.net pather Kernel funktioniert nicht mehr

ročno nastavite pot prenosa 1. korak

Druga možnost je, da s klikom nastavite novo mesto za prenos za vse hudournike 'Opcije' in potem 'Preferences' .

nastavite pot za prenos ročno 2. korak

V oknu Nastavitve pojdite na 'Imeniki' in potrdite polje pod 'Lokacija prenesenih datotek' navaja ' Postavite nove prenose v: ' in izberite novo lokacijo, tako da kliknete tri pike poleg pobeljene vrstice.

3. korak ročno nastavite pot prenosa

Ponovno zaženite hudournik in preverite, ali je s tem popravljen 'Sistem ne more najti podane poti' napaka.

[Nazaj na kazalo]

Prenesite in starejšo različico uTorrent

Če uporabljate najnovejšo različico uTorrent, lahko vsebuje napake ali druge napake, ki bi lahko povzročile 'Sistem ne more najti podane poti' napaka. Preglejte različico uTorrent v zgornjem levem kotu - v našem primeru je 'uTorrent 3.5.3 (gradnja 44358)' . Obiščite Google in poiščite starejše različice s tipkanjem 'uTorrent 3.5.1', itd., prenesite različico in preverite, ali je s tem popravljen 'Sistem ne more najti podane poti' napaka.

prenesite starejšo različico utorrent 1. korak

Če iz nekega razloga ne vidite različice uTorrent, kliknite 'Pomoč' in izberite 'O uTorrentu' . Pojavi se okno z različico odjemalca uTorrent.

prenesite starejšo različico utorrent, korak 2

Upamo, da bo ena od teh rešitev popravila 'Sistem ne more najti podane poti' napaka. Če poznate druge metode, ki rešujejo težavo, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje kako popraviti 'Sistem ne more najti določene poti' Napaka:

[Nazaj na vrh]