Kako popraviti napako »Navedenega modula ni bilo mogoče najti«

Kako popraviti napako »Navedenega modula ni bilo mogoče najti«

Kako popraviti napako »Navedenega modula ni mogoče najti« Napaka v sistemu Windows 10

Kot že ime pove, 'Navedenega modula ni bilo mogoče najti' Napaka je napaka RunDLL. Povezan je z datotekami DLL (.dll), ki so povezane z registrom sistema Windows in se uporabljajo za sočasno izvajanje nalog, ki jih obdelujejo različni programi. Napake RunDLL se običajno pojavijo, ko programu ni dovoljen dostop do določene kode. Te napake lahko povzroči tudi virus ali zlonamerna programska oprema.

To 'Navedenega modula ni bilo mogoče najti' napaka se pogosto pojavi pri zagonu sistema Windows ali ob zagonu določenega programa. Običajno ga povzročijo poškodovane ali manjkajoče datoteke .dll. Vzrok za to so lahko okvare v registru sistema Windows, ki izvirajo iz programov, ki se ne odstranijo pravilno. Glavni razlogi za to napako so: 1) poškodovane ali manjkajoče datoteke .dll 2) poškodovani vnosi v registru sistema Windows 3) nepravilna namestitev ali odstranitev programov 4) okužbe z zlonamerno programsko opremo in 5) zastareli gonilniki. Napaka pogosto določa, kateri del sistema ne deluje pravilno, in zagotavlja popolno pot do natančne datoteke .dll. S temi informacijami je lažje rešiti to težavo, toda kot smo že omenili, napake morda ne povzroča le sistemska poškodba, temveč tudi okužba z zlonamerno programsko opremo.Obstaja veliko programov, ki lahko popravijo ali očistijo register in samodejno odkrijejo / odstranijo viruse iz računalnika, vendar ne morejo odpraviti vseh težav. Zato boste morda morali opraviti nekaj ročnega dela. V spodnjem priročniku opisujemo različne metode za reševanje 'Navedenega modula ni bilo mogoče najti' napaka.

navedenega modula ni bilo mogoče najti Windows 10

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Zaženite preverjanje sistemskih datotek

Preverjevalnik sistemskih datotek (SFC) je pripomoček v sistemu Windows, ki uporabnikom omogoča, da v sistemskih datotekah sistema Windows poiščejo napake in jih obnovijo. Ta priročnik opisuje, kako zagnati orodje za preverjanje sistemskih datotek (SFC.exe) za skeniranje sistemskih datotek in za popravilo manjkajočih ali poškodovanih sistemskih datotek (vključno z datotekami DLL). Če datoteka Windows Resource Protection (WRP) manjka ali je poškodovana, se Windows morda ne bo obnašal po pričakovanjih. Na primer, nekatere funkcije sistema Windows morda ne bodo delovale ali pa se bo sistem Windows zrušil. ' sfc scannow 'je eno od številnih posebnih stikal, ki so na voljo z ukazom sfc, ukazom ukaznega poziva, ki se uporablja za zagon preverjalnika sistemskih datotek. Če ga želite zagnati, najprej odprite ukazni poziv, tako da vnesete ' ukazni poziv 'v Iskanju z desno miškino tipko kliknite' Ukazni poziv 'in nato izberite' Zaženi kot skrbnik 'iz spustnega menija za zagon ukaznega poziva s skrbniškimi pravicami. Če želite izvajati skeniranje SFC, morate zagnati povišan ukazni poziv.

zaženite preverjanje sistemskih datotek 1. korak

windows 10 installer usb erstellen

V okno ukaznega poziva vnesite 'sfc / scannow' in pritisnite Enter na tipkovnici, da izvedete ta ukaz. Začel se bo preveriti sistemske datoteke in trajalo bi nekaj časa, da dokonča skeniranje (približno 15 minut). Počakajte, da postopek optičnega branja zaključi in znova zaženite računalnik. Preverite, ali je s tem popravljen 'Navedenega modula ni bilo mogoče najti' napaka.

zaženite preverjanje sistemskih datotek 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Skenirajte sistem za viruse

Opravite popoln pregled sistema in preverite, ali zazna škodljivo programsko opremo v vašem računalniku. Uporabite lahko Windows Defender (vgrajeni protivirusni program), ki ščiti računalnik pred virusi, vohunsko programsko opremo in drugo zlonamerno programsko opremo. Če želite zagnati celotno skeniranje sistema s programom Windows Defender, vnesite 'virus' v Iskanje in kliknite „Zaščita pred virusi in grožnjami“ rezultat.

skenirajte sistem za viruse 1. korak

V oknu za zaščito pred virusi in grožnjami kliknite 'Napredno skeniranje' .

skenirajte sistem za viruse 2. korak

Izberite 'Celotno skeniranje' in kliknite 'Skeniranje zdaj' . S tem bo sistem začel iskati zlonamerno programsko opremo. Če najdete viruse, jih izbrišite.

3. skenirajte sistem za viruse

Na našem seznamu Top anti-malware lahko izberete optični bralnik virusov in zlonamerne programske opreme. Seznam je sestavljen iz dobro znanih odstranjevalcev vohunske programske opreme in vam bo pomagal izbrati pravo programsko opremo za zaščito vašega računalnika. Poiščite seznam s klikom to povezavo.

Če protivirusna programska oprema ni mogla najti virusov ali zlonamerne programske opreme, povezane z datoteko .dll, omenjeno v napaki, boste morda morali v varnem načinu zagnati pregled zlonamerne programske opreme. Varni način je diagnostični način zagona v operacijskih sistemih Windows, ki se uporablja za omejen dostop do sistema Windows, če se operacijski sistem ne zažene ali deluje normalno. Nasprotno je običajnemu načinu, ki Windows zažene na običajen način. Varni način je na voljo v sistemih Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10 in večini starejših različic sistema Windows.

wie installiere ich programme unter linux

Eden najpogostejših korakov pri odpravljanju težav z računalnikom je zagon v varnem načinu. Varni način zažene sistem Windows v osnovnem stanju z uporabo omejenega nabora datotek in gonilnikov. Pomaga pri odpravljanju težav v računalniku in je lahko učinkovit način za iskanje sistema zaradi zlonamerne programske opreme. Preberite ta vodnik če želite izvedeti, kako zagnati sistem Windows v varnem načinu.

[Nazaj na kazalo]

Končni procesi, povezani s posebno .Dll

Najprej vnesite 'možnosti raziskovalca datotek' v Iskanje in v kontekstnem meniju izberite rezultat možnosti File Explorer.

končajte postopke, povezane s posameznim korakom dll

V oknu File Explorer Options pojdite na 'Pogled' zavihek. Pod možnostjo boste videli seznam možnosti 'Napredne nastavitve' . Omogočite 'Prikaži skrite datoteke, mape in pogone' in nato počistite polje 'Skrij zaščitene datoteke operacijskega sistema (priporočeno)' možnost. Kliknite 'Uporabi' da shranite spremembe.

končajte postopke, povezane z določenim dll korakom 2

Zdaj znova zaženite Windows v varnem načinu, le da tokrat izberite 'Varni način z mreženjem' . Zaženite Windows v varnem načinu z omrežjem in odprite upravitelja opravil s pritiskom tipk Ctrl + Shift + Esc na tipkovnici ali preprosto z desno tipko miške kliknite Start in izberite 'Upravitelj opravil' .

končajte postopke, povezane s posebnim korakom DLL 3

V 'Procesi' poiščite program, povezan z datoteko .dll, ki povzroča 'Navedenega modula ni bilo mogoče najti' z desno miškino tipko kliknite in izberite 'Končaj opravilo' iz kontekstnega menija.

facetime funktioniert nicht auf dem mac

končajte postopke, povezane s posameznim dll korakom 4

Na koncu morate nekaj spremeniti v registru sistema Windows. Windows Registry, ki ga običajno imenujemo le register, je zbirka baz podatkov o konfiguracijskih nastavitvah v operacijskih sistemih Microsoft Windows. Uporablja se za shranjevanje večine informacij in nastavitev za programe, strojne naprave, uporabniške nastavitve, konfiguracije operacijskega sistema in še veliko več. Številne možnosti, ki so izpostavljene v registru, niso dostopne drugje v sistemu Windows. Če želite urediti register, boste morali uporabiti urejevalnik registra Windows. Če želite odpreti urejevalnik registra, z desno miškino tipko kliknite gumb Start in izberite 'Zaženi' iz kontekstnega menija. Tip 'regedit' in pritisnite Enter ali kliknite 'V REDU' .

končajte postopke, povezane s posebnim korakom dll 5

Zdaj sledite tem potom in vnose zbrišite tako, da z desno miškino tipko kliknete vsako od njih in izberete 'Izbriši' iz kontekstnega menija:

HKEY_LOCAL_MACHINE Software Microsoft Windows CurrentVersion Run
HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion Run
HKEY_LOCAL_MACHINE Software Microsoft Windows CurrentVersion RunOnce
HKEY_CURRENT_USER Software Microsoft Windows CurrentVersion RunOnce

Der Computer wurde unerwartet neu gestartet oder es ist ein unerwarteter Fehler aufgetreten

končajte postopke, povezane s posebnim korakom dll 6

Znova zaženite računalnik in preverite, ali je to odpravilo 'Navedenega modula ni bilo mogoče najti' napaka.

Upamo, da so bile te rešitve koristne in ste lahko odpravili 'Navedenega modula ni bilo mogoče najti' napako, tako da sledite korakom. Če poznate druge metode za rešitev težave, ki niso omenjene v našem vodniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video prikazuje, kako popraviti 'Navedenega modula ni bilo mogoče najti' Napaka:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

Za igranje najboljših iger v sistemu Linux vam ni treba porabiti denarja. Sestavili smo seznam čudovitih brezplačnih iger za Linux, tako da lahko uživate v igrah v sistemu Linux, ne da bi skrbeli za denarnico. Zdaj si oglejte najboljše brezplačne igre Linux!

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

E-poštni virus AT&T

E-poštni virus AT&T

Kako odstraniti virus AT&T Email - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Gwx.exe virus

Gwx.exe virus

Kako odstraniti virus Gwx.exe - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Orodna vrstica WeatherBlink

Orodna vrstica WeatherBlink

Kako se znebiti orodne vrstice WeatherBlink - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Kako odstraniti virus Supreme Email Email - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako se znebiti orodne vrstice InboxAce - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako odstraniti oglase Android-recaptcha.info - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?


Kategorije