Kako popraviti napako »VOZILA TABLETE NISO NAJDI«?

Kako popraviti napako »VOZILA TABLETE NISO NAJDI«?

Kako popraviti napako »TABLETNI VOZILEC NI NAJDEN« pri uporabi tabličnega računalnika Wacom v sistemu Windows 10

Grafična tablica je naprava, ki uporabnikom omogoča risanje slik in drugih grafik s posebnim pisalom, imenovanim pisalo ali pisalo. Grafična tablica je lahko zelo koristna za ustvarjanje digitalnega vtisa o vaših stvaritvah. Tablete pogosto uporabljajo umetniki in drugi kreativci ali animatorji. Najbolj priljubljeni proizvajalci grafičnih tablic so Wacom, Huion, Ugee, Monoprice, Hanvon, GAOMON in Kanvus.

V tem članku opisujemo najpogostejšo težavo: napako, da gonilnika tabličnega računalnika ni bilo mogoče najti. V tem primeru naslavljamo uporabnike tabličnih računalnikov Wacom, vendar če se pri uporabi tabličnega računalnika drugega proizvajalca prikaže podobna napaka, lahko težavo odpravi tudi uporaba istih metod.Himbeer-Pi-Server-Ideen

Kot je navedeno v sporočilu o napaki, je težava v gonilniku naprave. Gonilnik naprave je programska oprema, ki operacijskemu sistemu in drugi programski opremi zagotavlja informacije o interakciji z določeno strojno opremo. Prej je kot prevajalec med programsko in strojno opremo, saj jih pogosto ustvarjajo različni proizvajalci, podjetja ali posamezniki. Gonilnik programski in strojni opremi omogoča nemoteno komunikacijo. V večini primerov računalniki brez gonilnikov ne morejo pravilno pošiljati in sprejemati podatkov. Če ustrezen gonilnik ni nameščen, naprava morda ne bo delovala pravilno, če sploh. Napačen gonilnik bo morda treba posodobiti ali znova namestiti.

V tem članku prikazujemo, kako gonilnike povrniti, posodobiti ali znova namestiti. Prav tako tudi, kako znova zagnati storitev tabličnega računalnika Wacom. Preberite spodnji vodnik in sledite korakom za odpravo 'VOZNIK TABLETE NI NAJDEN' napaka.

Gonilnika tabličnega računalnika Wacom ni bilo mogoče najti

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Kazalo:

Kako povrniti gonilnike tabličnih računalnikov Wacom

Roll Back Driver je funkcija upravitelja naprav Windows, ki je na voljo v vseh različicah sistema Windows. Upravitelj naprav je programček nadzorne plošče v operacijskih sistemih Microsoft Windows. Uporabnikom omogoča ogled in nadzor strojne opreme, pritrjene na računalnik. Ko element strojne opreme ne deluje, je poudarjen za pozornost.

Funkcija Povračaj gonilnik omogoča odstranitev trenutno nameščenega gonilnika strojne naprave in nato namestitev predhodno nameščenega gonilnika. Ta funkcija se običajno uporablja, kadar najnovejši ali najnovejši gonilniki ne delujejo pravilno. Najnovejši / posodobljeni gonilniki so običajno boljši in vključujejo izboljšave prejšnjih različic. Posodobljeni gonilniki pa lahko včasih povzročijo težave, namesto da bi jih odpravili. Funkcija vračanja gonilnika omogoča preprosto odstranitev trenutnega gonilnika in njegovo zamenjavo s prejšnjo različico z nekaj kliki miške. Če želite povrniti gonilnike tabličnih računalnikov Wacom, odprite upravitelja naprav s tipkanjem 'upravitelj naprav' v Iskanje in kliknite 'Upravitelj naprav' rezultat, da ga odprete.

povrnite gonilnike tabličnih računalnikov Wacom 1. korak

V oknu upravitelja naprav boste videli seznam strojnih naprav, priključenih na računalnik. Najti 'Naprave za človeški vmesnik' in ga razširite, z desno miškino tipko kliknite Wacom Tablet in izberite 'Lastnosti' iz kontekstnega menija.

povrnite gonilnike tabličnih računalnikov Wacom 2. korak

V oknu lastnosti zaslona adapterja pojdite na 'Voznik' in kliknite 'Roll Back Driver' . Sledite navodilom. Če je gumb siv in ga ne morete klikniti, prejšnja različica gonilnika za to napravo ni nameščena. Poglejte, ali je s tem popravljen 'VOZNIK TABLETE NI NAJDEN' napaka.

Linux-Pipe-Ausgabe in Datei

povrnite gonilnike tabličnih računalnikov Wacom 3. korak

statische ip ubuntu konfigurieren

[Nazaj na kazalo]

Kako posodobiti gonilnike tabličnih računalnikov Wacom

Če z vračanjem gonilnikov težave niste rešili, boste morda morali posodobiti gonilnike tabličnega računalnika Wacom. Tip 'upravitelj naprav' v Iskanje in kliknite 'Upravitelj naprav' rezultat. Najti 'Naprave za človeški vmesnik' in ga razširite, z desno miškino tipko kliknite Wacom Tablet in izberite 'Posodobi gonilnik' iz kontekstnega menija.

posodobite gonilnike tabličnih računalnikov Wacom 1. korak

Vprašani boste, ali želite samodejno poiskati posodobljeno programsko opremo gonilnikov ali jo poiskati v računalniku. Če izberete prvo možnost, bo Windows po računalniku in internetu poiskal najnovejšo programsko opremo gonilnika za napravo. Če izberete drugo možnost, morate gonilnike poiskati in namestiti ročno. Za uporabo te možnosti je potreben prenos gonilnika v računalnik ali pogon USB. Posodobite gonilnike tabličnega računalnika in znova zaženite računalnik, da preverite, ali je s tem odpravljena težava 'VOZNIK TABLETE NI NAJDEN' napaka.

posodobite gonilnike tabličnih računalnikov Wacom 2. korak

Drug način za posodobitev ali namestitev novih gonilnikov za naprave je uporaba programske opreme drugih proizvajalcev, kot je Snappy Driver Installer. Za prenos potrebujete računalnik z delujočo internetno povezavo.

Snappy Driver Installer (SDI) je zmogljivo brezplačno orodje za posodabljanje gonilnikov za Windows, ki lahko celotno zbirko gonilnikov shrani brez povezave. Gonilniki brez povezave omogočajo Snappy Driver Installerju dostop do hitrih posodobitev gonilnikov, tudi če v računalniku ni aktivne internetne povezave. Snappy Driver deluje tako z 32-bitno kot s 64-bitno različico operacijskega sistema Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista in deluje tudi z operacijskim sistemom Windows XP. Gonilnike lahko prenesete s programom Snappy Driver Installer v 'driverpacks', ki so preprosto zbirke (paketi) gonilnikov za različno strojno opremo, kot so zvočne naprave, grafične kartice, omrežni vmesniki itd. Prikažejo lahko tudi podvojene gonilnike in neveljavne gonilnike. Ločuje posodobitve, ki zahtevajo vnovični zagon računalnika, da jih je lažje prepoznati. Snappy Driver Installer lahko prenesete s spletnega mesta tukaj .

posodobite gonilnike tabličnih računalnikov Wacom 3. korak

mauszeiger funktioniert nicht windows 10

[Nazaj na kazalo]

Kako znova namestiti gonilnike tabličnih računalnikov Wacom

Če z vračanjem in posodobitvijo gonilnikov težave niste rešili, poskusite odstraniti in znova namestiti gonilnike tabličnega računalnika Wacom. Odprite Device Manager in poiščite 'Naprave za človeški vmesnik' in ga razširite. Nato z desno miškino tipko kliknite tablični računalnik Wacom in izberite 'Odstrani napravo' iz kontekstnega menija. Prejeli boste opozorilo, da boste to napravo odstranili iz sistema. Označi 'Izbriši gonilniško programsko opremo za to napravo' potrditveno polje (če obstaja) in kliknite 'Odstrani' .

znova namestite gonilnike tabličnih računalnikov Wacom 1. korak

Nato znova zaženite računalnik. Windows bi moral samodejno namestiti manjkajoče gonilnike tabličnega računalnika Wacom. Če se ne, pojdite v Upravitelj naprav in z desno miškino tipko kliknite ime računalnika in izberite 'Iskanje sprememb strojne opreme' . Poglejte, ali to reši težavo.

znova namestite gonilnike tabličnih računalnikov Wacom, 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Kako znova zagnati Wacom Tablet Service

Storitve Windows (znane tudi kot services.msc) se uporabljajo za spreminjanje delovanja sistema Windows v vašem sistemu. Te storitve so odgovorne za izvajanje razpoložljivih programov in upravljanje številnih sistemskih nastavitev in virov. Nastavitve storitve lahko spremenite zaradi varnosti, odpravljanja težav in razlogov, povezanih z zmogljivostjo. Za dostop do storitve tabličnega računalnika Wacom vnesite 'teči' v Iskanje in kliknite 'Zaženi' rezultat.

znova zaženite servisno službo Wacom 1. korak

V pogovorno okno Zaženi vnesite 'services.msc' in kliknite 'V REDU' odpreti storitve Windows.

znova zaženite servisno službo Wacom 2. korak

Zdaj se pomaknite navzdol po seznamu storitev in poiščite storitev tabličnega računalnika Wacom. Lahko bi ga poimenovali kot Wacom Consumer, Wacom Profession service, TabletServiceWacom ali storitev tipkovnice in ročne pisave na dotik. Poiščite ime storitve, ki označuje, da gre za storitev tabličnega računalnika Wacom, in z desno miškino tipko kliknite, izberite 'Ponovni zagon' iz spustnega menija in storitev se bo znova zagnala. Poglejte, ali to reši težavo.

Wie lange sollte die Windows-Update-Prüfung dauern?

znova zaženite servisno službo Wacom, 3. korak

Upamo, da bo ena od teh rešitev popravila 'VOZNIK TABLETE NI NAJDEN' napake in tablico Wacom lahko uporabljate brez težav. Če poznate druge načine, kako odpraviti to napako, ali druge podobne težave, povezane z gonilniki Wacom, jih ne oklevajte deliti z nami in drugimi, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti napako »VOZNIK TABLETE NI NAJDEN«:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije