Kako popraviti napako »Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev«?

Kako popraviti napako »Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev«?

Kako popraviti 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS 'Napaka

Google Chrome je verjetno najbolj priljubljen spletni brskalnik in dobro deluje z drugimi Googlovimi izdelki, kot sta YouTube in Gmail. Kljub svoji priljubljenosti in funkcijam so uporabniki Google Chroma (in Mozille Firefox) naleteli na kodo napake 'ERR_TOO_MANY_REDIRECTS', ki preprečuje dostop do določenih spletnih strani. Brskalnik poroča, da ima zadevna spletna stran „zanko za preusmeritev“. Do te napake lahko pride tudi pri poskusu dostopa do vašega računa Gmail.

URL (Uniform Resource Locator) je edinstven naslov spletne strani in vsaka spletna stran je del spletnega mesta z edinstvenim imenom domene. Preusmeritev spletne strani je usmerjevalni postopek, pri katerem so obiskovalci preusmerjeni z enega URL-ja na drugega. Ta postopek običajno deluje brez težav, razen če so spletni skrbniki naredili napake pri oblikovanju ali programiranju spletnih strani. V tem primeru lahko obiskovalec pri poskusu dostopa do določene spletne strani konča v zanki za preusmeritev. Na primer, lahko pride do preusmeritvene zanke, ko poskušate obiskati stran A, ki vas preusmeri na stran B, nato pa vas stran B preusmeri nazaj na stran A - ta postopek se nadaljuje in ustvari neskončno zanko za preusmeritev (in 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS ' se prikaže).Windows 10 Installation konnte keine neue Partition erstellen

Obstajata dva pogosta scenarija: težava s strežnikom ali težava z brskalnikom. Možno je popraviti 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS ' če težava izvira iz vašega sistema (vašega brskalnika). Morda boste morali počistiti podatke brskalnika, preveriti razširitve brskalnika itd. V tem priročniku opisujemo različne načine popravljanja brskalnika 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS ' napaka.

ta spletna stran ima zanko za preusmeritev

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Počisti podatke brskanja

Podatki o brskanju sestavljajo zapisi spletnih strani, ki ste jih obiskali v preteklih brskalnih sejah, in običajno vključujejo ime spletnega mesta in ustrezen URL. Med sejo brskanja se shranijo tudi druge komponente zasebnih podatkov, kot so predpomnilnik, piškotki, shranjena gesla itd. Ti shranjeni podatki lahko upočasnijo brskalnik ali celo preprečijo dostop do določenih spletnih mest in s tem povzročijo 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS ' napaka. Če želite počistiti predpomnilnik brskalnika Google Chrome, kliknite tri pike v zgornjem desnem kotu in izberite 'Več orodij' in kliknite 'Počisti podatke brskanja ...' .

izbriši podatke brskanja 1. korak

V oknu Počisti podatke brskanja izberite podatke, ki jih želite odstraniti iz predpomnilnika brskalnika Google Chrome, in kliknite 'POČISTI PODATKE' . Prepričajte se, da ste se odločili za odstranitev 'Piškotki in drugi podatki o spletnih mestih' . Zaprite Chrome, znova odprite in preverite, ali še vedno prejemate 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS ' napaka.

izbriši podatke brskanja 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Onemogoči razširitve

Razširitve so programska oprema, ki uporabnikom omogoča, da prilagodijo svojo izkušnjo brskanja. Z razširitvami lahko Chrome (ali druge spletne brskalnike) prilagodite svojim osebnim potrebam ali željam. Možno je, da vam nekatere nameščene razširitve preprečujejo dostop do določene spletne strani. Za dostop do nameščenih razširitev vnesite 'chrome: // razširitve' naslov v naslovno vrstico Chroma in pritisnite Enter. Videli boste vse nameščene razširitve in lahko izberete, ali jih želite onemogočiti ali odstraniti. Priporočamo, da onemogočite vse nameščene razširitve. Nato znova zaženite Google Chrome in preverite, ali zadevna spletna stran še vedno prikazuje 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS ' napaka. Če težava reši onemogočanje razširitev, boste vedeli, da ena od razširitev (ali več) posega v spletno stran, do katere želite dostopati. V tem primeru omogočite nameščene razširitve eno za drugo, da vidite, kaj povzroča težavo, in jo odstranite.

onemogoči razširitve

[Nazaj na kazalo]

Uporabite način brez beleženja zgodovine

Podatkovne datoteke računalnik uporablja za različne namene, od shranjevanja zgodovine obiskanih spletnih mest do shranjevanja posebnih nastavitev v majhnih besedilnih datotekah, znanih kot piškotki. Način brez beleženja zgodovine brskalnika Google Chrome odstrani večino zasebnih podatkovnih komponent, tako da ne bodo ostali na koncu trenutne seje (ko zaprete okno brez beleženja zgodovine). Ko uporabljate način brez beleženja zgodovine, nihče drug, ki uporablja vaš računalnik, ne more videti vaše dejavnosti. Shranjeni zaznamki in prenosi pa so shranjeni. Ta način ne shrani piškotkov, podatkov o spletnih mestih, zgodovine brskanja ali informacij, ki jih vnesete v obrazce.

Če prejemate 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS ' napaka pri poskusu dostopa do določenega spletnega mesta, poskusite ga obiskati v novem oknu brez beleženja zgodovine, tako da kliknete tri pike v zgornjem desnem kotu, nato pa izberite 'Novo okno brez beleženja zgodovine' iz spustnega menija. Novo okno brez beleženja zgodovine lahko odprete tudi s pritiskom tipk Ctrl + Shift + N na tipkovnici. Vsi novi zavihki v tem oknu se bodo odprli tudi v načinu brez beleženja zgodovine.

So beheben Sie eine unsichere Verbindung in Firefox

uporabite 1. korak v načinu brez beleženja zgodovine

V novo okno brez beleženja zgodovine vnesite naslov spletne strani, ki jo želite obiskati, in preverite, ali ta metoda odpravlja 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS ' napaka v Google Chromu.

uporabite način brez beleženja zgodovine 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Preizkusite druge brskalnike

Možno je, da 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS ' napaka se pojavi samo v brskalniku, ki ga trenutno uporabljate. Nekateri uporabniki brskalnika Google Chrome poročajo, da so to težavo lahko rešili s prehodom na Mozilla Firefox. Kot smo že omenili, pa je to pogosta težava, ki se lahko pojavi tudi v spletnem brskalniku Mozilla Firefox. Če prehod z Google Chrome na Mozilla Firefox (ali obratno) težave ne reši, poskusite z drugimi spletnimi brskalniki, kot so Opera, Microsoft Edge ali Chromium, in preverite, ali 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS ' napaka na tej spletni strani še vedno obstaja.

Zgornji koraki lahko težavo rešijo, sicer pa je malo drugega, da bi poskusili, razen če ste razvijalec spletnega mesta. Če poznate druge rešitve te težave, ki niso omenjene v našem vodniku, jih delite z nami, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti 'Ta spletna stran ima zanko za preusmeritev. ERR_TOO_MANY_REDIRECTS 'Napaka:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije