Kako popraviti napako »Ne moremo se prijaviti v vaš račun«?

Kako popraviti napako »Ne moremo se prijaviti v vaš račun«?

Kako popraviti napako »Ne moremo se prijaviti v vaš račun« v sistemu Windows 10

V sistemu Windows 10 obstajajo različne vrste uporabniških računov, ki jih ima vsak uporabnik sistema Windows. Trije glavni uporabniški računi so: skrbniški račun, standardni in gost. Vsaka vrsta računa ima različno stopnjo dostopa do sistema in njegovih podatkov. Obstaja še ena vrsta računa, imenovana Microsoftov račun (za to ste morda že slišali kot Windows Live). Glavna razlika med tem in drugim, omenjenim prej, je ta, da Microsoftov račun uporabnikom omogoča prijavo v naprave, spletna mesta in aplikacije z enim računom. Z drugimi besedami, gre za račun z eno samo prijavo, ki je povezan z Microsoftovimi spletnimi mesti, storitvami in aplikacijami.

Če se poskusite prijaviti v račun Windows 10 in se prikaže sporočilo o napaki 'Ne moremo se prijaviti v vaš račun' , niste sami. To je precej pogosta težava za uporabnike sistema Windows. Najpogostejši razlog, ki povzroča 'Ne moremo se prijaviti v vaš račun' napaka, je namestitev nekaterih kritičnih posodobitev za Windows 10. Vendar to ni edini možen razlog, zakaj se Windows ne more prijaviti v vaš račun. To lahko povzroči zlonamerna programska oprema in je lahko prevara.Sporočilo o napaki pravi, da je ta težava pogosto lahko odjava iz računa in nato ponovna prijava. Windows privzeto ustvari začasni profil in vas prijavi v njega. Vendar pa so nekateri uporabniki poročali, da odjava in ponovna prijava nista prinesla ničesar dobrega. To pomeni, da boste morda morali izvesti določena dejanja, da odpravite to težavo. Morda boste morali zagnati program za preverjanje sistemskih datotek, posodobiti sistem Windows, narediti nekaj sprememb v registru sistema Windows itd. V tem priročniku vam bomo pokazali nekaj možnih rešitev za to težavo. Preberite spodnji vodnik in enega za drugim preizkusite ponujene metode in upamo, da bo eden od njih odpravil napako in boste lahko znova uporabili svoj račun.

OPOMBA: Za izvajanje opisanih dejanj boste morda morali zagnati sistem Windows v varnem načinu. Uporabite to metodo, če se ne morete prijaviti v začasno ustvarjeni račun. Preberite ta vodnik če želite izvedeti, kako zagnati sistem Windows v varnem načinu.

ne moremo se prijaviti v vaš račun

Kazalo:

YouTube-DL-Wiedergabeliste

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Kako ustvariti začasni račun

Zaženite Windows v varnem načinu, z desno miškino tipko kliknite meni Start in v kontekstnem meniju izberite »Zaženi« in prikaže se pogovorno okno Zaženi. Tip 'regedit' in kliknite 'V REDU' ali pritisnite tipko Enter na tipkovnici.

kako ustvariti začasni račun 1. korak

Ko ste v urejevalniku registra, sledite tej poti: 'HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft Windows NT CurrentVersion ProfileList' . Pod vejo ProfileList boste videli seznam podmap, ki se začnejo z 'S-1-5' . Izberite tisto, ki je 'ProfileImagePath' datoteko, kar pomeni, da gre za sistemski profil. Če preverite, ali gre za sistemski profil, lahko preverite 'Podatki' zavihek.

kako ustvariti začasni račun 2. korak

Zdaj pa poiščite 'RefCount' datoteko v desnem podoknu in jo dvokliknite. Spremenite 'Podatki o vrednosti:' od 0 do 1. Kliknite 'V REDU' in znova zaženite računalnik.

kako ustvariti začasni račun 3. korak

[Nazaj na kazalo]

Zaženite preverjanje sistemskih datotek

Preverjevalnik sistemskih datotek (SFC) je pripomoček v sistemu Windows, ki uporabnikom omogoča, da v sistemskih datotekah Windows poiščejo poškodbe in obnovijo poškodovane datoteke. Ta priročnik opisuje, kako zagnati orodje za preverjanje sistemskih datotek (SFC.exe) za skeniranje sistemskih datotek in za popravilo manjkajočih ali poškodovanih sistemskih datotek (vključno z datotekami DLL). Če datoteka Windows Resource Protection (WRP) manjka ali je poškodovana, se Windows morda ne bo obnašal po pričakovanjih. Na primer, nekatere funkcije sistema Windows morda ne bodo delovale ali pa se bo sistem Windows zrušil. The 'sfc scannow' Opcija je eno od številnih posebnih stikal, ki so na voljo v ukazu sfc, ukazu ukaznega poziva, ki se uporablja za zagon preverjalnika sistemskih datotek. Če ga želite zagnati, morate najprej odpreti Command Propmt. Če ga želite odpreti, vnesite 'ukazni poziv' v Iskanju in nato z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' , izberite 'Zaženi kot skrbnik' v spustnem meniju za zagon ukaznega poziva s skrbniškimi pravicami. Če želite izvajati skeniranje SFC, morate zagnati povišan ukazni poziv.

zaženite preverjanje sistemskih datotek 1. korak

Wie komme ich auf meinen Computer unter Windows 8

V odprtem oknu ukaznega poziva vnesite vrsto okna 'sfc / scannow' in pritisnite Enter na tipkovnici, da izvedete ta ukaz. Začel se bo preveriti sistemske datoteke in trajalo bi nekaj časa, da dokonča skeniranje. Trajalo bi približno 15 minut. Počakajte, da se postopek optičnega branja konča in znova zaženite računalnik.

zaženite preverjanje sistemskih datotek 2. korak

Če skeniranje SFC ni uspelo odpraviti težave z računom, v katerega se poskušate prijaviti, ali iz nekega razloga skeniranja SFC niste mogli zagnati, poskusite zagnati pregled DISM in nato poskusite znova zagnati skeniranje SFC.

DISM je kratica za Deployment Image Servicing and Management in se lahko uporablja za popravilo in pripravo slik Windows, vključno z obnovitvenim okoljem Windows, namestitvijo sistema Windows in Windows PE. Če želite zagnati DISM scan, morate znova odpreti ukazni poziv kot skrbnik in vtipkati ta ukaz: 'DISM / Online / Cleanup-Image / RestoreHealth' . Pritisnite tipko Enter na tipkovnici, da jo zaženete.

zaženite preverjanje sistemskih datotek 3. korak

[Nazaj na kazalo]

Posodobite sistem Windows

Druga stvar, ki bi jo morda želeli poskusiti, je posodobiti trenutno različico sistema Windows. Preverjanje, ali so na voljo posodobitve za celoten operacijski sistem Windows, je ponavadi dobra ideja in lahko pomaga odpraviti težavo z vašim računom. Če želite preveriti vrsto posodobitev sistema Windows 'preveri za posodobitve' v Iskanje in kliknite 'Preveri za posodobitve' rezultat.

posodobite Windows 1. korak

Samodejno bi vas morali usmeriti v razdelek Windows Update. Kliknite 'Preveri za posodobitve' in Windows bo začel preverjati posodobitve. Če so na voljo posodobitve, jih namestite in poskusite znova preveriti, ali so na voljo najnovejše posodobitve v vašem operacijskem sistemu. Po namestitvi posodobitev (če jih je bilo treba namestiti) preverite, ali imate še vedno težave pri prijavi v lokalni ali Microsoftov račun.

posodobite Windows korak 2

[Nazaj na kazalo]

Spremenite geslo računa

Prijavite se z drugim skrbniškim računom in vnesite 'Nadzorna plošča' v Iskanju kliknite rezultat nadzorne plošče.

spremenite geslo za račun 1. korak

Tip 'uporabnik' v iskalni vrstici nadzorne plošče in kliknite 'Spremeni račune' .

spremenite geslo za račun 2. korak

explorer exe element nicht gefunden windows 10

Izberite problematični račun in s klikom spremenite njegovo geslo 'Spremeni geslo' in sledite navodilom.

spremenite geslo za račun 3. korak

Odjavite se in se prijavite v problematični račun z novim geslom. Če zaslon postane črn, pritisnite Ctrl + Alt + Delete in se znova odjavite. Nato se znova prijavite.

[Nazaj na kazalo]

Izbrišite račun in ustvarite novega

Za to boste morali znova uporabiti povišan ukazni poziv. Odprite ukazni poziv kot skrbnik in vnesite te ukaze (po vnosu ukaza ne pozabite pritisniti Enter): 'net user / delete USERNAME' . Ta ukaz bo izbrisal vaš trenutni račun, ki ga morate zamenjati 'USERNAME' z uporabniškim imenom.

izbrišite račun in ustvarite nov korak 1

Če želite ustvariti nov račun, vnesite ta ukaz: 'net user / add USERNAME PASSWORD' . Zamenjati 'USERNAME' z novim imenom računa in 'GESLO' z novim geslom.

izbrišite račun in ustvarite nov korak 2

[Nazaj na kazalo]

Windows 10 Taskleiste funktioniert nicht mehr

Obnovite sistem s pomočjo točk za obnovitev

Zadnja stvar, ki bi vam jo priporočili, je, da zaženete System Restore z uporabo njegovih obnovitvenih točk. Obnovitvena točka je zbirka pomembnih sistemskih datotek, ki jih Obnovitev sistema shrani na določen datum in čas. Obnovitev sistema povrne vse na shranjeno obnovitveno točko, najprej pa morate imeti posneto. Če obnovitvena točka v vašem računalniku ne obstaja, Obnovitev sistema nima več na kaj. Za uporabo tega orodja morate ustvariti obnovitvene točke. Z ustvarjeno obnovitveno točko bo ta funkcija sistem vrnila v prejšnje delovno stanje, ne da bi vplivala na vaše datoteke in podatke. Če imate kakršne koli obnovitvene točke sistema, ki so bile ustvarjene pred začetkom težav z vašim računom - morda boste težavo odpravili z obnovitvijo sistema. Če želite obnoviti sistem, zaženite Run. Če ga želite zagnati, pritisnite tipko Windows + R in vnesite 'rstrui.exe' . V pogovornem oknu Zaženi pritisnite Enter ali kliknite 'V REDU' .

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 1. korak

V oknu za obnovitev sistema kliknite 'Naslednji' .

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 2. korak

Če so ustvarjene obnovitvene točke, boste videli njihov seznam. Označi 'Pokaži več obnovitvenih točk' potrditveno polje in mora prikazati več obnovitvenih točk. Izberite obnovitveno točko, ki vam najbolj ustreza (odvisno od ustvarjenega časa itd.), In kliknite 'Naslednji' . Ne izberite točke obnovitve takrat, ko so težave z vašim računom že prisotne - zagotovo se ne želite vrniti v to stanje.

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 3. korak

Potrdite obnovitveno točko. Vaš računalnik bo obnovljen v stanje pred dogodkom, opisanim v 'Opis' polje. Če ste z izbiro zadovoljni, kliknite 'Končaj' in postopek obnovitve sistema se bo začel.

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 4. korak

To je to, upamo, da je bil ta vodnik koristen in ste lahko odpravili težavo 'Ne moremo se prijaviti v vaš račun' napake in zdaj se lahko brez težav prijavite v svoj novi ali stari račun. Če je druga težava za vas rešila to težavo in ni omenjena v našem priročniku - ne oklevajte in jo delite z nami in drugimi, tako da pustite komentar v spodnjem oddelku za komentarje.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti napako »Ne moremo se prijaviti v vaš račun«:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije