Kako odpraviti težavo, ker manjkajo vnosi v registru vtičnic Windows, potrebni za omrežno povezljivost?

Kako odpraviti težavo, ker manjkajo vnosi v registru vtičnic Windows, potrebni za omrežno povezljivost?

Kako popraviti, da manjkajo vnosi v registru vtičnic Windows, potrebni za omrežno povezljivost? Težava v sistemu Windows 10?

Težave z omrežjem Windows 10 so zelo pogoste. Pred kratkim je Windows izdal novo varnostno nadgradnjo, po kateri je veliko ljudi začelo dobivati 'Manjkajo vnosi v registru Windows Sockets, potrebni za omrežno povezljivost' napaka. Sprva se sistem Windows 10 ne poveže z internetom zaradi težav z usmerjevalnikom, strežnikom DNS ali sistemskim gonilnikom. Težave lahko povzročijo tudi težave s konfiguracijo registra. Če se ne morete povezati z internetom, so lahko vnosi v omrežni register poškodovani ali manjkajo.


Manjkajoči vnos v registru vtičnic je specifičen za internet, kot je povezan z vtičnicami Windows ali 'Winsock' na kratko. 'Winsock' je vgrajena aplikacija v vseh sistemih Windows 10, ki omrežni programski opremi Windows omogoča komunikacijo z omrežnimi storitvami. Ta aplikacija je ključnega pomena pri povezovanju z internetom, zato lahko vidite, zakaj bo ta napaka prekinila povezave.Razlogov za poškodovane vnose v register je veliko. Težko je natančno ugotoviti, kaj povzroča to napako, zato morate v postopku odprave preizkusiti številne možne rešitve. Sem spadajo ponovni zagon usmerjevalnika, brisanje ključev Winsock iz sistemskega registra, vnovična namestitev TCP / IP, ponastavitev vtičnic Windows, onemogočanje IPv6 in omrežne kartice, posodabljanje gonilnikov omrežnih vmesnikov itd. V tem članku opisujemo več načinov za rešitev 'Vnosi v registru vtičnic Windows, potrebni za omrežno povezljivost, manjkajo' problem.

kako popraviti vnose v registru vtičnic Windows, potrebne za omrežno povezljivost, manjka težava

Kazalo:

gimp weg vom weißen hintergrund

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Znova zaženite usmerjevalnik

Ponovni zagon usmerjevalnika je morda najlažja rešitev te težave, zato vam predlagamo, da najprej preizkusite to, preden se odločite za bolj zapletene rešitve. Če obstaja 'Prižgi ugasni' na usmerjevalniku, ga preprosto pritisnite, da izklopite usmerjevalnik, in ga nato znova vklopite. Če na vašem usmerjevalniku ni gumba, ga preprosto odklopite od napajanja. Ko se usmerjevalnik znova zažene, poskusite znova zagnati tudi računalnik in preverite, ali to pomaga. V nasprotnem primeru nadaljujte z branjem drugih možnih rešitev spodaj.

[Nazaj na kazalo]

Izbrišite tipke Winsock in znova namestite TCP / IP

TCP / IP je celoten paket internetnih protokolov, skupek pravil in postopkov. TCP / IP določa, kako se podatki izmenjujejo prek interneta z zagotavljanjem celovitih komunikacij, ki opredeljujejo, kako jih je treba razbiti na pakete, nasloviti, poslati, preusmeriti in prejeti na cilju. TCP določa, kako lahko aplikacije ustvarijo komunikacijske kanale po omrežju, in upravlja, kako se sporočilo oblikuje v manjše pakete, preden se nato prenesejo prek interneta in ponovno sestavijo v pravilnem vrstnem redu na ciljnem naslovu. IP določa, kako nasloviti in usmeriti vsak paket, da se prepriča, da doseže pravi cilj. Vsak prehodni računalnik v omrežju preveri ta naslov IP, da ugotovi, kam naj sporočilo posreduje. Brisanje ključev Winsock iz registra in ponovna namestitev TCP / IP je bolj zapletena rešitev, zato natančno sledite spodnjim korakom, da jo pravilno izvedete.

Če želite iz registra izbrisati ključe Winsock, odprite urejevalnik registra. Tip 'teči' v Iskanje in odprite aplikacijo Zaženi.

izbrišite tipke winsock in znova namestite tcpip

V polje Zaženi vnesite 'regedit' in kliknite 'V REDU' odpreti urejevalnik registra.

izbrišite ključe winsock in znova namestite tcpip 2. korak

V urejevalniku registra poiščite tipki 'Winsock' in 'Winsock2'. Poiščite to pot:

'HKEY_LOCAL_MACHINE System CurrentControlSet Services' . Nato z desno tipko miške kliknite vsako po vrsti in nato izberite 'Izvozi' v spustnem meniju.

izbrišite ključe winsock in znova namestite tcpip 3. korak

V 'Izvozi datoteko registra' V oknu boste pozvani, kam želite shraniti svoje registracijske datoteke. Poimenujte jih in jih shranite na mesto, kjer jih boste zlahka našli. Kliknite 'Shrani' . Uporabite jih lahko kot varnostno kopijo, če gre kaj narobe.

izbrišite ključe winsock in znova namestite tcpip 5. korak

Ubuntu-Server-GUI installieren

Zdaj jih lahko izbrišete tako, da z desno tipko miške kliknete in izberete 'Izbriši' iz spustnega menija. Ko izbrišete datoteke registra, zaprite urejevalnik registra.

Zdaj, ko ste izbrisali datoteke Winsock, morate znova namestiti TCP / IP, kar smo že omenili v tem priročniku. Odprite Center za omrežja in skupno rabo. Če ga želite odpreti, najprej vnesite 'Nadzorna plošča' v Iskanje in kliknite 'Nadzorna plošča' rezultat.

izbrišite ključe winsock in ponovno namestite tcpip 6. korak

Na nadzorni plošči kliknite 'Ogled stanja in nalog omrežja' Spodaj 'Omrežje in internet' .

izbrišite tipke winsock in znova namestite tcpip 7. korak

Kliknite svoje trenutno ime povezave (v našem primeru 'Ethernet' ).

izbrišite ključe winsock in znova namestite tcpip korak 8

V odprtem oknu stanja povezave kliknite 'Lastnosti' .

izbrišite ključe winsock in znova namestite tcpip korak 9

V oknu lastnosti povezave kliknite 'Namesti' .

izbrišite ključe winsock in ponovno namestite tcpip, korak 10

Pozvani boste, da izberete vrsto omrežne funkcije, ki jo želite namestiti. Izberite „Protokol“ in kliknite 'Dodaj ...' .

izbrišite ključe winsock in znova namestite tcpip 11. korak

Izberite omrežni protokol. Kliknite 'Have Disk ...' .

izbrišite ključe winsock in ponovno namestite tcpip 12. korak

V 'Kopiraj datoteke proizvajalca iz:' polje, vnesite 'C: windows inf' in kliknite 'V REDU' .

izbrišite ključe winsock in znova namestite tcpip korak 13

Izberite „Internetni protokol (TCP / IP)“ in kliknite 'V REDU' .

Wie man Server-DNS repariert, konnte nicht gefunden werden

izbrišite ključe winsock in znova namestite tcpip, korak 15

Če izbrišete ključe Winsock in nato znova namestite svoj IP, bi morali to težavo odpraviti, če je povezana z Winsockom. Znova zaženite računalnik in preverite, ali to pomaga. Če imate še vedno isto težavo, nadaljujte z branjem tega vodnika.

[Nazaj na kazalo]

Ponastavite Winsock

Ta je precej preprost - preprosto morate v ukazni poziv vnesti en sam ukaz. Če želite odpreti ukazni poziv, vnesite 'ukazni poziv' v Iskanje in z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' rezultat. Izberite 'Zaženi kot skrbnik' v spustnem meniju, da ga zaženete s skrbniškimi pravicami.

ponastavitev koraka 1

V okno ukaznega poziva vnesite 'ponastavitev netsh winsocka' in na tipkovnici pritisnite Enter, da izvedete ta ukaz. To bo ponastavilo vaš Winsock.

ponastavitev koraka 2

[Nazaj na kazalo]

Onemogoči IPv6

Različica Internet Protocol 6 (IPv6) je najnovejša različica Internet Protocol (IP), komunikacijskega protokola, ki zagotavlja sistem za identifikacijo in lokacijo računalnikov v omrežjih in usmerja promet po internetu. IPv6 je bil razvit za reševanje dolgo pričakovanega problema izčrpanja naslovov IPv4. Če onemogočite funkcijo IPv6, vam lahko pomaga rešiti 'Vnosi v registru vtičnic Windows, potrebni za omrežno povezljivost, manjkajo' problem.

IPv6 v operacijskem sistemu Windows najlažje onemogočite prek centra za omrežje in skupno rabo. Če ga želite odpreti, pojdite na nadzorno ploščo in kliknite 'Ogled stanja in nalog omrežja' Spodaj 'Omrežje in internet' .

onemogočite ipv6 1. korak

Kliknite povezavo (v našem primeru 'Ethernet' ).

onemogočite ipv6 2. korak

V oknu stanja povezave kliknite 'Lastnosti'.

onemogočite ipv6 3. korak

V oknu lastnosti povezave poiščite 'Internet Protocol različica 6 (IPv6)' in počistite potrditveno polje ob njem, da onemogočite. Kliknite 'V REDU' .

onemogočite ipv6 4. korak

[Nazaj na kazalo]

Ponastavite omrežni adapter

Za to odprite Center za omrežja in skupno rabo prek nadzorne plošče in kliknite 'Spremeni nastavitve vmesnika' na levem podoknu.

ms-settings:personalization-background error

ponastavite omrežni adapter 1. korak

Poiščite svojo omrežno povezavo in jo kliknite z desno miškino tipko, izberite 'Onemogoči' iz spustnega menija. Predlagamo, da počakate približno pol minute in jo znova omogočite tako, da z desno miškino tipko kliknete isto omrežno povezavo in izberete 'Omogoči' iz spustnega menija.

ponastavite omrežni adapter 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Onemogoči proxy

Če želite onemogočiti strežnik proxy, pojdite v center za omrežje in skupno rabo. Če ga želite odpreti, pojdite na nadzorno ploščo in kliknite 'Ogled stanja in nalog omrežja' Spodaj 'Omrežje in internet' . Nato kliknite 'Internetne možnosti' .

onemogoči proxy korak 1

V oknu Internet Properties kliknite 'Povezave' in nato kliknite 'Nastavitve LAN' .

onemogoči 2. korak

V oknu z nastavitvami lokalnega omrežja (LAN) se prepričajte, da je 'Uporabi proxy strežnik za svoj LAN' potrditveno polje pod 'Proxy strežnik' ni označena. Kliknite 'V REDU' shranite te nastavitve.

3. onemogoči proxy

[Nazaj na kazalo]

Posodobite / odstranite svoje gonilnike

The 'Vnosi v registru vtičnic Windows, potrebni za omrežno povezavo, manjkajo' po posodobitvi na najnovejšo različico sistema Windows 10 lahko pride do napake. To se zgodi, ker bo morda treba posodobiti tudi gonilnike. Če želite prenesti najnovejše gonilnike, obiščite spletno mesto proizvajalca omrežne kartice in prenesite najnovejše gonilnike za svojo napravo. Lahko pa poskusite odstraniti gonilnik omrežne kartice in nato operacijskemu sistemu Windows 10 dovolite, da ga samodejno znova namesti ob naslednjem zagonu naprave. Če želite odstraniti gonilnik omrežne kartice, pojdite v Upravitelj naprav. Tip 'upravitelj naprav' v Iskanje in kliknite 'Upravitelj naprav' rezultat.

posodobite odstranjevanje gonilnikov omrežnih vmesnikov 1. korak

V oknu upravitelja naprav poiščite 'Omrežni vmesniki' , jo razširite in z desno miškino tipko kliknite omrežno napravo. Nato izberite 'Odstrani' iz spustnega menija.

posodobite odstranitev gonilnikov omrežnih vmesnikov 2. korak

Pozvani boste, da potrdite odstranitev. Kliknite 'V REDU' . Označi 'Izbriši gonilniško programsko opremo za to napravo' potrditveno polje ', če ga vidite.

posodobite odstranjevanje gonilnikov omrežnih vmesnikov 3. korak

Znova zaženite računalnik, da bodo spremembe začele veljati, in preverite, ali to pomaga rešiti to težavo.

[Nazaj na kazalo]

Uporabite ukaze ipconfig

'Manjkajo vnosi v registru vtičnic Windows, potrebni za omrežno povezljivost' je mogoče popraviti tudi z uporabo 'ipconfig' ukazi v ukaznem pozivu. Odprite ukazni poziv s tipkanjem 'ukazni poziv' v Iskanju. Z desno miškino tipko kliknite 'Ukazni poziv' rezultat in izberite 'Zaženi kot skrbnik' da ga zaženete s skrbniškimi pravicami.

uporabite ukaze ipconfig 1. korak

Ko se ukazni poziv zažene, vnesite naslednje ukaze (za izvedbo pritisnite Enter za vsakim):

netcfg -d
ipconfig / javnost
ipconfig / podaljšaj
ipconfig / flushdns
ipconfig / registerdns

uporabite ukaze ipconfig 2. korak

Ko končate z vnosom teh ukazov, znova zaženite računalnik in preverite, ali to pomaga rešiti 'Manjkajo vnosi v registru vtičnic Windows, potrebni za omrežno povezljivost' problem.

The 'Manjkajo vnosi v registru vtičnic Windows, potrebni za omrežno povezljivost' sporočilo o napaki lahko povzroči veliko težav, zato upamo, da ste to težavo uspeli odpraviti z uporabo ene od rešitev v tem priročniku.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako popraviti 'Manjkajo vnosi v registru vtičnic Windows, potrebni za omrežno povezljivost' Težava:

[Nazaj na vrh]

pip auf ubuntu installieren

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije