Kako namestiti starejšo različico iTunes?

Kako namestiti starejšo različico iTunes?

Kako znižati različico iTunes na računalnikih Mac in Windows?

Novejše različice aplikacij niso nujno boljše. Razvijalci pogosto odstranijo določene funkcije, ki so se jim zdele odvečne. Tako je bilo, ko je bila izdana različica iTunes 12.7. Odstranili so dostop do trgovine z aplikacijami za iOS in mnogi uporabniki so poročali, da so to funkcijo zamudili, kasnejša različica pa jim ni bila všeč.

Debian vs. Ubuntu-Server

Na srečo lahko posodobitve zavrnete in tudi če ste že posodobili iTunes, obstaja rešitev. Uporabniki Mac-a lahko iTunes znižajo na eno od prejšnjih različic (na primer 12.6.3), vendar obstaja več pomembnih korakov, ki bodo povzročili napake, če jih preskočite - iTunes se ne bo zagnal ali deloval pravilno. Drug pomemben premislek je, da Apple podpira samo najnovejšo različico iTunes in je prenehal odpravljati napake, povezane z različicami, starejšimi od 12.7. Če ste se kljub vsemu odločili, da iTunes znižate, sledite spodnjim korakom.old-itunes-uvod

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Kako znižati svoj iTunes na Mac

Preden znižamo različico, toplo priporočamo, da varnostno kopirate Mac, da bo vsebina, povezana z iTunes (kot so glasba, mediji, aplikacije ali konfiguracija), varna. Ko varnostno kopirate računalnik, zaprite aplikacijo iTunes in nato v mapi Utilities zaženite aplikacijo Terminal. Za zagon programske opreme preprosto pokličite Spotlight. Ko se prikaže ukazno okno, vnesite ukaz 'cd / Applications /' in pritisnite return. To vas bo premaknilo v mapo Applications, v kateri je iTunes. Nato vnesite drug ukaz, 'sudo rm -rf iTunes.app/' (preverite, ali ste ta ukaz natančno vnesli, saj uporaba sudo dostopa do 'super uporabnika' in ukaz rm trajno izbriše vse, kar je uporabljeno zanj). Pritisnite Return. Ko ste prepričani, da ste pravilno vnesli ukaz, potrdite svoje dejanje z vnosom skrbniškega gesla za Mac.

So laden Sie den Ton eines YouTube-Videos herunter

remove-itunes-terminal

Ko iTunes izbrišete s trdega diska, odprite Finder in pojdite v mapo iTunes, tako da v meniju na vrhu zaslona kliknete Go. Izberite Pojdi v mapo in vnesite pot ~ / Glasba / iTunes / in kliknite Pojdi. V mapi poiščite datoteko iTunes Library.itl, jo premaknite na namizje ali drugo mesto, kjer lahko do nje dostopate.

itunes-knjižnica

Nato se vrnite v mapo iTunes in odprite mapo z naslovom Prejšnje knjižnice iTunes. Poiščite datoteko z najnovejšimi podatki v imenu. Na primer, iTunes Library 2018-03-22.itl ali podobno. Dvojite datoteko in jo premaknite v prejšnjo mapo z naslovom iTunes. Ko je dvojnik premaknjen, ga preimenujte v iTunes 'Library.itl'

prejšnja-knjižnica-itunes

Die Anwendung konnte nicht korrekt gestartet werden 0xc00005

Na koncu obiščite Stran za prenos Apple iTunes in poiščite želeno različico. Na primer »iTunes 12.6.2« in izberite prenos. Namestite programsko opremo v računalnik in zaženite aplikacijo. Moral bi delovati pravilno. Če želite preprečiti vrnitev na različico 12.7, onemogočite samodejne posodobitve.

[Nazaj na kazalo]

Wie man den Einkaufsassistenten loswird

Kako znižati svoj iTunes v sistemu Windows

Uporabniki sistema Windows so seznanjeni z odstranjevanjem programov prek razdelka »Programi in funkcije« na nadzorni plošči, toda za iTunes veljajo ista pravila kot za Mac. Datoteko knjižnice je treba obnoviti s seznama starih datotek. Da bi preprečili morebitne prihodnje težave, priporočamo, da sledite korakom v danem vrstnem redu. Najprej poiščite datoteko knjižnice. Odprite mesto, kjer je shranjena predstavnostna vsebina iTunes, poiščite datoteko iTunes Library.itl in jo premaknite na namizje ali kjer koli dostopno. Nato poiščite mapo »Prejšnje knjižnice iTunes« in ustvarite kopijo najnovejše datoteke iTunes Library.itl. Premaknite kopijo v mapo iTunes in jo preimenujte v 'iTunes Library.itl'. Nato odprite raziskovalec in pojdite na nadzorno ploščo, izberite Programi in izberite Programi in funkcije. Poiščite iTunes, izberite ga in kliknite Odstrani na vrhu seznama. Nato s strani za prenos iTunes Apple iTunes prenesite želeno različico, jo namestite in morali bi jo lahko pravilno uporabljati.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako znižati iTunes v računalniku Mac:

[Nazaj na vrh]