Kako omejiti pasovno širino sistema Windows Update?

Kako omejiti pasovno širino sistema Windows Update?

Kako enostavno omejiti prenos in nalaganje pasovne širine posodobitve sistema Windows v sistemu Windows 10

Posodobitev za Windows 10 Fall Creators vam omogoča, da prevzamete nadzor nad prenosi in nalaganjem storitve Windows Update. Windows privzeto dinamično optimizira pasovno širino, ki jo vaša naprava uporablja za prenos in nalaganje posodobitev sistema Windows in aplikacij ali drugih Microsoftovih izdelkov. Če niste zadovoljni s tem, kako Windows optimizira pasovno širino in vas skrbi poraba podatkov v sistemu, lahko nastavite določeno omejitev.

Če je pravilno nastavljen, Windows med posodobitvami ne bo porabil vse pasovne širine interneta, kar vam omogoča brskanje po spletu, gledanje videoposnetkov, igranje iger itd. Ta funkcija je lahko uporabna za uporabnike s počasnimi internetnimi povezavami, ki želijo posodobiti svoj operacijski sistem. Funkcija optimizacije dostave analizira omrežno aktivnost računalnika, vendar ne spremlja uporabe pasovne širine drugih računalnikov, povezanih z lokalnim omrežjem. Torej, če je povezava omejena, lahko med postopkom posodabljanja v enem sistemu zmanjša hitrost interneta na druge računalnike.Torej, če uporabljate Microsoft Windows 10 (različica 1709), lahko optimizirate pasovno širino, ki se uporablja za prenos in nalaganje sistemskih posodobitev. Spodnji vodnik podrobno razlaga, kako uporabljati funkcijo Windows 10 Fall Creators Update.

OPOMBA: Če niste prepričani, katera različica sistema Windows 10 je nameščena v vašem računalniku, pritisnite tipko Windows (Win) + R. Pojavi se pogovorno okno Run - type 'winver' . Pritisnite Enter ali kliknite 'V REDU'. To bo prikazalo trenutno različico sistema Windows. Če je '1709', lahko nadaljujete.

kako omejiti pasovno širino posodobitve sistema Windows -

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Ihr Computer wurde fbi gesperrt

Kako omejiti pasovno širino prenosa

Če želite omejiti pasovno širino prenosa sistema Windows Update, pojdite v Nastavitve (s klikom ikone zobnika v meniju Start) in izberite 'Posodobitev in varnost' .

kako omejiti pasovno širino prenosa 1. korak

Zdaj poiščite in kliknite 'Napredne možnosti' v razdelku Posodobitve.

rr_connection_timed_out

kako omejiti pasovno širino prenosa 2. korak

V oknu Napredne možnosti kliknite 'Optimizacija dostave' .

kako omejiti pasovno širino prenosa 3. korak

V oknu za optimizacijo dostave kliknite 'Napredne možnosti' .

Warum nimmt mein Computer mein Mikrofon nicht auf?

kako omejiti pasovno širino prenosa 4. korak

Omogočite 'Omejite, koliko pasovne širine se uporablja za prenos posodobitev v ozadju' in z drsnikom nastavite omejitev celotne razpoložljive pasovne širine v odstotkih. Kot smo že omenili, Windows samodejno optimizira količino pasovne širine, tako da posodobitvam sistema Windows ne dovoli, da uporabijo vso razpoložljivo pasovno širino. To nastavitev lahko spremenite tudi ročno, da zagotovite, da Windows Update ne uporablja več kot določen odstotek razpoložljive pasovne širine.

kako omejiti pasovno širino prenosa 5. korak

[Nazaj na kazalo]

Kako omejiti pasovno širino nalaganja

Omejite lahko tudi pasovno širino za nalaganje sistema Windows Update. Windows Update privzeto naloži kopije posodobitev v druge računalnike. To lahko nastavite samo na računalnik v lokalnem omrežju ali računalnik v lokalnem omrežju in na celotnem internetu. Vse to je odvisno od nastavitev v 'Optimizacija dostave' okno.

Omogočite 'Omejite, koliko pasovne širine se uporablja za nalaganje posodobitev na druge računalnike v internetu' in premaknite drsnik, da nastavite omejitev nalaganja. Če omogočite 'Mesečna omejitev nalaganja' možnost, boste lahko nastavili največjo mesečno omejitev nalaganja. Če je ta omejitev dosežena, se naprava ne bo več nalagala v druge računalnike v internetu.

kako omejiti pasovno širino nalaganja 1

Te nastavitve nalaganja bodo delovale le, če 'Dovoli prenose iz drugih osebnih računalnikov' možnost je omogočena. Priporočamo, da ohranite 'Dovoli prenose iz drugih osebnih računalnikov' z 'Računalniki v mojem lokalnem omrežju' možnosti omogočene. To bo osebnim računalnikom v vašem omrežju omogočilo skupno rabo prenesenih podatkov, da pospeši vaše posodobitve in prihrani pasovno širino prenosa. Te možnosti najdete v 'Optimizacija dostave' okno.

kako omejiti pasovno širino nalaganja 2

[Nazaj na kazalo]

Kako preveriti statistiko prenosa in nalaganja

Če želite več informacij o tem, koliko podatkov je naložila in prenesla storitev Windows Update, uporabite 'Nadzornik dejavnosti' . Najdete ga v 'Optimizacija dostave' okno pod 'Napredne možnosti' . Če po naključju zaprete okno z nastavitvami sistema Windows, sledite navodilom iz prve teme in izvajajte korake, dokler ne pridete do optimizacije dostave. V oknu za optimizacijo dostave kliknite 'Nadzornik dejavnosti' .

kako preveriti statistiko prenosa in nalaganja 1. korak

WLAN hat keine IP-Adresse

V oknu monitorja dejavnosti boste videli dva razdelka: 'Prenos statistike' in 'Naloži statistiko' . Statistika prenosa prikazuje, od kdaj in koliko podatkov je vaša naprava prenesla iz Microsofta, osebnih računalnikov v lokalnem omrežju in osebnih računalnikov v internetu. Prikaže se statistika nalaganja, od kdaj in koliko podatkov je vaša naprava naložila v osebne računalnike v internetu in osebne računalnike v lokalnem omrežju.

kako preveriti statistiko prenosa in nalaganja 2. korak

[Nazaj na kazalo]

Kako omejiti pasovno širino sistema Windows Update z urejevalnikom pravilnikov lokalnih skupin

Urejevalnik lokalnih pravilnikov skupine (znan tudi kot gpedit.msc) je Microsoftova upravljalna konzola, ki uporabnikom omogoča upravljanje nastavitev računalniške konfiguracije in uporabniške konfiguracije. Privzeto veljajo pravilniki, nastavljeni v urejevalniku pravilnikov lokalne skupine, za vse uporabniške račune sistema Windows. Ta funkcija je na voljo samo v izdajah Windows Pro, Enterprise in Education in ne v drugih, kot je Windows Home Edition. Če vaš operacijski sistem podpira to funkcijo, lahko omejite pasovno širino prenosa in nalaganja storitve Windows Update z urejevalnikom lokalnih skupinskih pravilnikov. Pritisnite tipko Windows (tipka Win) + R. Odprlo se bo pogovorno okno Zaženi. Vnesite 'gpedit.msc' in pritisnite Enter ali kliknite 'V redu'.

Erstellen Sie Ihre eigenen Story-Spiele

V odprtem urejevalniku pravilnikov lokalnih skupin sledite tej poti: 'Računalniška konfiguracija> Skrbniške predloge> Komponente sistema Windows> Optimizacija dostave' . Najti 'Največja pasovna širina prenosa (v KB / s)' in 'Največja pasovna širina nalaganja (v KB / s)' . Dvokliknite vsak vnos, ga omogočite in nastavite vrednost v kilobajtih na sekundo (KB / s). Kliknite 'Uporabi' in 'V REDU' da shranite spremembe.

kako omejiti pasovno širino posodobitve sistema Windows z urejevalnikom lokalnih pravilnikov skupin

Upamo, da je bil ta članek v pomoč pri razlagi, kako omejiti pasovno širino prenosa in nalaganja storitve Windows Update, preveriti statistiko in omejiti pasovno širino z urejevalnikom lokalnih skupinskih pravilnikov.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako omejiti pasovno širino sistema Windows Update:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije