Kako natisniti v PDF?

Kako natisniti v PDF?

Kako tiskati v PDF v sistemih Windows 10 in Windows 7?

PDF je standard prenosne datoteke in je bolj združljiva oblika kot druge vrste dokumentov. Danes lahko večina operacijskih sistemov za računalnike ali mobilne naprave odpre dokumente PDF. Običajno za odpiranje in ogled datoteke PDF ne potrebujete dodatne programske opreme. Ko gre za tiskanje v PDF, Windows ni najbolj prijazen operacijski sistem (če uporabljate starejši operacijski sistem, ta funkcija verjetno ni na voljo). Na splošno pa je tiskanje v PDF precej preprosto - lahko namestite brezplačen 'tiskalnik PDF' ali uporabite različne druge programe. In če uporabljate Windows 10, je zelo preprost. Ta članek vam bo pokazal nekaj preprostih načinov tiskanja v PDF v sistemu Windows.

Kako natisniti v PDF?Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Kako tiskati v PDF v sistemu Windows 10?

Windows 10 ima vgrajen tiskalnik PDF, zato je tiskanje v datoteke PDF enostavno. Preprosto poskusite datoteko natisniti kot običajno in izberite » Microsoft Natisni v PDF 'Kot izbiro tiskalnika. V spodnjem primeru smo izbrali spletno stran za tiskanje.

Kako tiskati v PDF v operacijskem sistemu Windows 10 1. korak

Po izbiri Microsoft Natisni v PDF ', Možnost' Shrani izhod tiska kot ”Se prikaže pogovorno okno. Vprašani boste, kam želite shraniti datoteko PDF. Izberite cilj datoteke, vnesite ime in kliknite » Shrani '.

Kako tiskati v PDF v operacijskem sistemu Windows 10, 2. korak

Končano! Datoteko PDF imate pripravljeno za uporabo in skupno rabo.

[Nazaj na kazalo]

Was für Fenster habe ich?

Kako ročno nastaviti “Microsoft Print To PDF” v sistemu Windows?

Če na seznamu ni možnosti tiskanja v PDF, ga boste morali nastaviti ročno. To je enostavno narediti. Najprej pojdite v sistem Windows Nastavitve ', Ki jo boste zavili v' Začni ”Meni.

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF 1. korak

Ko ste na Nastavitve ', Kliknite' Naprave '

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF 2. korak

Nato kliknite » Tiskalniki in optični bralniki '

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF, 3. korak

Zdaj boste videli ' Tiskalniki in optični bralniki ”, V katerem so prikazani vsi tiskalniki, ki so vam na voljo v operacijskem sistemu Windows 10. Tu bi morali videti ' Microsoft Natisni v PDF '. Če ne, kliknite » Dodajte tiskalnik ali optični bralnik '.

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF, 4. korak

Windows bo poskusil najti nove tiskalnike, vendar verjetno ne bo uspel. To je normalno (razen če ste v računalnik dejansko priključili novega tiskalnika), zdaj kliknite » Tiskalnik, ki ga želim, ni na seznamu '.

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF 5. korak

Odprlo se bo novo okno, kjer lahko ročno dodate tiskalnik. Kliknite » Dodajte lokalni tiskalnik ali omrežni tiskalnik z ročnimi nastavitvami '.

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF 6. korak

V naslednjem oknu izberite med dvema možnostma: » Uporabite obstoječa vrata 'In' Ustvarite nova vrata '. Izberite prvo in nato izberite »FILE: (Print to File)« in kliknite Next.

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF, 7. korak

Po kliku na naslednji gumb se prikaže novo okno, v katerem morate izbrati proizvajalca in tiskalnik. Pomaknite se navzdol in poiščite » Microsoft 'Kot proizvajalec in' Microsoft Natisni v PDF ”Kot tiskalnik. Izberite oba in nato kliknite Naprej.

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF, 8. korak

V novem oknu vas bo Windows vprašal, katero različico gonilnika želite uporabiti - če želite uporabiti trenutno nameščen gonilnik ali zamenjati trenutni gonilnik. Kot Windows priporoča, izberite prvo “ Uporabite gonilnik, ki je trenutno nameščen 'In nato kliknite Naprej.

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF, 9. korak

Nato vnesite ime tiskalnika. Predlagamo, da zapustite predlagano ime.

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF, 10. korak

Windows bo zdaj namestil “ Microsoft Natisni v PDF ”Voznik. Ko je namestitev končana (kar naj bi trajalo le nekaj sekund), ste pripravljeni na uporabo Microsoft Natisni v PDF ”.

Kako ročno nastavite Microsoftovo tiskanje v PDF, 11. korak

Preden kliknete » Končaj ”V zadnjem pogovornem oknu lahko natisnete preizkusno stran.

[Nazaj na kazalo]

Kako tiskati v PDF v operacijskem sistemu Windows 7 z nameščenim tiskalnikom PDF?

Če namestite tiskalnik PDF, lahko tiskate v PDF iz katere koli aplikacije za Windows, ki ima tiskalno pogovorno okno. Nameščeni program doda navidezni tiskalnik na seznam tiskalnikov vašega operacijskega sistema. Kot primer bomo uporabili program CutePDF Writer. Prenesite in namestite CutePDF Writer (zlahka ga najdete v Googlu in je brezplačen). Po končani namestitvi lahko začnete tiskati dokumente v PDF. Izberite dokument, ki ga želite natisniti, in izberite možnost tiskanja kot običajno. Ko se prikaže novo okno s seznamom tiskalnikov, izberite tiskalnik CutePDF Writer in kliknite tiskanje.

Kako tiskati v PDF v operacijskem sistemu Windows 7, 1. korak

Wie man immessage auf dem mac repariert

Nato poimenujte svoj novi dokument, izberite cilj shranjevanja datotek in kliknite » Shrani '.

Kako tiskati v PDF v 2. koraku sistema Windows 7

Vaš PDF je pripravljen.

[Nazaj na kazalo]

Na internetu lahko najdete še druge zapisovalnike PDF. Tu je nekaj alternativ:

Solid PDF Creator ( http://www.freepdfcreator.org/ )

solidno spletno mesto za ustvarjalce pdf

DoPDF ( http://www.dopdf.com/ )

spletna stran dopdf

PDF24 PDF Creator ( https://en.pdf24.org/ )

pdf24 spletno mesto ustvarjalca pdf

FreePDF ( http://pdfforge.org/ )

spletna stran freepdf

Foxit PDF ( https://www.foxitsoftware.com/pdf-reader/ )

spletna stran foxit pdf

[Nazaj na kazalo]

Natisnite v XPS in pretvorite v PDF

Če uporabljate Windows 7 ali 8, lahko vedno izberete » Microsoft XPS Document Writer ”Kot tiskalnik in pozneje pretvorite datoteko XPS v datoteko PDF.

Kako tiskati v XPS v operacijskem sistemu Windows 7, korak 1

Po izbiri tega tiskalnika kliknite » Natisni ”In pojavilo se bo novo okno z vprašanjem, kako in kam želite shraniti datoteko XPS. Vnesite ime, izberite cilj datoteke in kliknite » Shrani '.

Kako tiskati v XPS v 2. koraku sistema Windows 7

Ko imate datoteko XPS, jo lahko pretvorite s spletnim pretvornikom, kot je XPS2PDF ali ga natisnite v dokument PDF v računalniku z nameščenim tiskalnikom PDF - to bo tiskalo vaš XPS v PDF, obe datoteki z enako vsebino.

[pii_email_ce89f196e078368d36df]

Upamo, da vam je ta vadnica pomagala izvedeti vse, kar morate vedeti o tiskanju dokumentov (ali drugih datotek) v PDF.

[Nazaj na kazalo]

Tukaj je video, ki prikazuje, kako tiskati v PDF v sistemu Windows 10:

Tu je video, ki prikazuje tiskanje v PDF v sistemu Windows 7:

[Nazaj na vrh]