Kako znova namestiti Realtek HD Audio Manager?

Kako znova namestiti Realtek HD Audio Manager?

Kako znova namestiti Realtek HD Audio Manager v sistemu Windows 10

Realtek Semiconductor Corp., ki se nahaja v industrijskem parku Hsinchu na Tajvanu 'Silicijeva dolina' - začeli so se z majhno skupino mladih, predanih inženirjev leta 1987. Ti mladi ustanovni inženirji so Realtek v treh desetletjih postavili v eno največjih in najuspešnejših oblikovalskih hiš na svetu. Trud podjetja Realtek, da zagotovi vrhunsko pionirsko tehnologijo IC - skupaj s svojo trdno zavezanostjo ustvarjanju edinstvenih in inovativnih modelov za široko paleto visokotehnoloških aplikacij - je podjetju prinesel svetovni ugled in omogočil ugodno in dosledno stopnjo rasti v letih od ustanovitve.

Realtek HD Audio Manager (Realtek High Definition Audio Manager) je orodje za nadzor predvajanja zvoka v namiznih ali prenosnih računalnikih Windows 10. Realtekov zvok High Definition Audio Driver je eden najpogosteje uporabljanih zvočnih gonilnikov, ki zagotavlja visokokakovostne DTS, Dolby in prostorski zvok. Realtek HD Audio Manager se namesti na vaš računalnik skupaj s paketom, ko namestite kateri koli gonilnik Realtek HD Audio Driver. Običajno lahko programsko opremo enostavno zaženete s sistemskega pladnja, tako da dvokliknete ikono zvočnika.Vendar so nekateri uporabniki poročali, da v opravilni vrstici sistema Windows ni ikone Realtek HD Audio Manager in ne morejo dostopati do orodja za nadzor zvoka. Če manjka, je zvočni gonilnik Realtek morda poškodovan in eden od načinov, kako ga lahko vrnete, je ponovna namestitev zvočnega gonilnika Realtek. V tem priročniku vam bomo pokazali, kako lahko znova namestite Realtek HD Audio Manager, če ta manjka. Preberite spodnji članek, če želite izvedeti, kako.

kako znova namestiti realtek hd audio manager -

Kazalo:

kann keine zuverlässige Verbindung zum Server herstellen

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

V mapi poiščite Realtek HD Audio Manager

Mogoče Realtek HD Audio Manager v resnici ne manjka v vašem sistemu Windows, ampak le v opravilni vrstici. V tem primeru boste morda morali iti do namembnega kraja. Realtek HD Audio Manager se običajno nahaja v C: Programske datoteke Realtek Audio HDA mapo. Pojdite na to mesto v računalniku in poiščite izvršljivo datoteko RtHDVCpl.exe. Če je tam, ga izberite in dvokliknite, odpre se Realtek HD Audio Manager.

[Nazaj na kazalo]

Ročno prenesite gonilnik Realtek HD Audio Manager

Eden od načinov za ponovno namestitev programa Realtek HD Audio Manager je ročni prenos s spletnega mesta Realtek. Prenesite gonilnik in nato odprite namestitveno datoteko, da začnete postopek namestitve po navodilih. Obiščite to spletno stran poiskati pravo različico gonilnika za vaš operacijski sistem Windows.

prenesi realtek hd audio manager s spletnega mesta Realtek

Gonilnike Realtek lahko prenesete tudi iz kataloga Microsoft Update. Nekateri uporabniki so poročali, da je nalaganje gonilnikov Realtek od tu dejansko rešilo težavo. Katalog posodobitev Microsoft je spletno mesto, ki ponuja posodobitve za računalnike z operacijskim sistemom Windows 2000 SP3, Windows XP in Windows Server 2003 in novejšimi. Konec leta 2015 in izdaja sistema Windows 10 Microsoft ponuja posodobitve na voljo izključno prek Microsoftovega kataloga posodobitev. Storitev, ki jo je ustvaril Microsoft, ponuja seznam posodobitev, ki jih lahko korporacije distribuirajo po omrežju. Varnostne posodobitve se objavijo enkrat mesečno na spletnem mestu, razen v posebnih okoliščinah, na primer v primeru razširjenega računalniškega virusa ali črva Microsoft čim prej izda ustrezno posodobitev. Obiščite to spletno mesto odpreti Microsoft Update Catalog in vnesite 'Realtek' ali 'Realtek Driver' da poiščete gonilnike za programsko opremo Realtek.

prenesite Realtek hd audio manager iz Microsoftovega kataloga posodobitev

Persistentes Ubuntu USB erstellen

Drug način za ročno posodobitev gonilnika Realtek je uporaba upravitelja naprav Windows. Upravitelj naprav je programček nadzorne plošče v operacijskih sistemih Microsoft Windows. Uporabnikom omogoča ogled in nadzor strojne opreme, pritrjene na računalnik. Ko element strojne opreme ne deluje, je poudarjen za pozornost. Za dostop do upravitelja naprav vnesite 'upravitelj naprav' v Iskanje in kliknite 'Upravitelj naprav' rezultat, da ga odprete.

posodobite zvočne gonilnike, da znova namestite Realtek hd audio manager 1. korak

V oknu upravitelja naprav boste videli seznam strojne opreme, priključene na vaš računalnik. Izberite 'Krmilniki zvoka, videa in iger' kategorijo in razširite, z desno miškino tipko kliknite gonilnik Realtek in nato izberite 'Nadgradnja' iz spustnega menija.

posodobite zvočne gonilnike, da znova namestite Realtek hd audio manager 2. korak

Vprašani boste, ali želite samodejno poiskati posodobljeno programsko opremo gonilnikov ali v računalniku poiskati programsko opremo gonilnikov. Če izberete prvo možnost, bo Windows v računalniku in internetu poiskal najnovejšo programsko opremo gonilnikov za vašo napravo.

posodobite zvočne gonilnike, da znova namestite Realtek hd audio manager 3. korak

[Nazaj na kazalo]

Samodejno prenesite gonilnik Realtek HD Audio Manager

Drug način ponovne namestitve Realtek HD Audio Manager je samodejna posodobitev / ponovna namestitev gonilnika s programom Snappy Driver Installer. Snappy Driver Installer (SDI) je zmogljivo brezplačno orodje za posodabljanje gonilnikov za Windows, ki lahko shrani celotno zbirko gonilnikov brez povezave. Gonilniki brez povezave omogočajo Snappy Driver Installerju dostop do hitrih posodobitev gonilnikov, tudi če ni aktivne internetne povezave. Snappy Driver deluje tako z 32-bitno kot s 64-bitno različico operacijskega sistema Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista in Windows XP. Gonilniki se prenesejo prek namestitvenega programa Snappy Driver Installer v tako imenovanih voznih paketih, ki so samo zbirke (paketi) gonilnikov za različno strojno opremo, kot so zvočne naprave, grafične kartice, omrežni vmesniki itd. Lahko tudi prikaže podvojene gonilnike in neveljavne gonilnike ter ločuje posodobitve ki zahtevajo, da znova zaženete računalnik, da jih boste lažje ločili od ostalih. Snappy Driver Installer lahko prenesete s spletnega mesta tukaj .

Če je bila namestitev gonilnika Realtek HD Audio uspešna, potem je treba v vaš Windows zdaj namestiti Realtek HD Audio Manager.

samodejno prenesi realtek hd audio manager z namestitvenim programom snappy driver

[Nazaj na kazalo]

"hat keine gültige IP-Konfiguration"

Obnovite sistem s pomočjo točk za obnovitev

Orodje za obnovitev sistema ustvari obnovitvene točke. Obnovitvena točka je zbirka pomembnih sistemskih datotek, ki jih Obnovitev sistema shrani na določen datum in čas. Obnovitev sistema povrne vse na shranjeno obnovitveno točko, najprej pa morate imeti posneto. Če obnovitvena točka v vašem računalniku ne obstaja, Obnovitev sistema nima več na kaj. Za uporabo tega orodja morate ustvariti obnovitvene točke. Z ustvarjeno obnovitveno točko bo ta funkcija sistem vrnila v prejšnje delovno stanje, ne da bi vplivala na vaše datoteke in podatke.

Ta rešitev je skrajno sredstvo, preizkusite jo le, če težave ne reši nič drugega. Če imate kakršne koli obnovitvene točke sistema, ki so bile ustvarjene, preden so se pojavile težave z Realtek HD Audio Manager, boste težavo morda lahko odpravili z obnovitvijo sistema. Če želite obnoviti sistem, zaženite Run. Če ga želite zagnati, pritisnite tipko Windows + R in vnesite 'rstrui.exe' . V pogovornem oknu Zaženi pritisnite Enter ali kliknite 'V REDU' .

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 1. korak

V oknu za obnovitev sistema kliknite 'Naslednji' .

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 2. korak

Če so ustvarjene obnovitvene točke, boste videli njihov seznam. Označi 'Pokaži več obnovitvenih točk' in mora prikazati več obnovitvenih točk. Izberite obnovitveno točko, ki vam najbolj ustreza (odvisno od ustvarjenega časa itd.), In kliknite 'Naslednji' . Ne izberite točke obnovitve v času, ko je Realtek HD Audio Manager že manjkal - zagotovo se ne želite vrniti v to stanje.

google chrome pop-up-virenwarnung

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 3. korak

Potrdite obnovitveno točko. Vaš računalnik bo obnovljen v stanje pred dogodkom, opisanim v 'Opis' polje. Če ste z izbiro zadovoljni, kliknite 'Končaj' in postopek obnovitve sistema se bo začel.

obnovite sistem s pomočjo obnovitvenih točk 4. korak

Upamo, da je bil ta članek koristen in ste lahko znova namestili Realtek HD Audio Manager, zdaj pa ga lahko uporabljate brez težav. Če poznate druge metode, ki jih lahko znova namestite v Realtek HD Audio Manager, pustite komentar v spodnjem oddelku za komentarje.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako znova namestiti Realtek HD Audio Manager:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Buzzdock Adware

Buzzdock Adware

Kako odstraniti programsko opremo Buzzdock - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Kako odstraniti prevaro z volframovo zaokroženo pisavo ni bilo mogoče najti - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Logic Search - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Market Research Helper - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Inspsearch.com Virus

Inspsearch.com Virus

Kako se znebiti virusa Inspsearch.com - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Pixelorama je brezplačen in odprtokodni urejevalnik 2D sprite za več platform. Ponuja vsa potrebna orodja za ustvarjanje slikovnih pik v čednem uporabniškem vmesniku.

Oglasi iz borovcev

Oglasi iz borovcev

Kako odstraniti oglase Pine Tree Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Kako odstraniti e-poštni virus Amazon Gift Card $ 100 - navodila za odstranitev virusa

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Kako odstraniti OmniSphere Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)


Kategorije