Kako odstraniti oglase, ki jih prikazuje oglaševalska programska oprema Free Package Tracker Plus

Kako odstraniti programsko opremo Free Package Tracker Plus - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za brezplačno odstranjevanje programske opreme za Package Tracker Plus

Kaj je Free Package Tracker Plus?

Free Package Tracker Plus je prevarantska programska oprema, potrjena kot orodje za enostaven dostop do storitev sledenja paketom. Dejansko ponuja vsiljive oglaševalske kampanje in je zato kategoriziran kot oglaševalska programska oprema. Poleg tega Free Package Tracker Plus spremlja dejavnost brskanja uporabnikov. Zaradi dvomljivih tehnik, ki se uporabljajo za širjenje Free Package Tracker Plus, je uvrščen tudi med potencialno neželene aplikacije (PUA).

Spletno mesto, ki se uporablja za promocijo programske opreme Free Package Tracker PlusOglas ponuja različne neželene in škodljive oglase, kot so pojavna okna, pasice, kuponi, ankete, celostranske strani in številni drugi. Ti oglasi so običajno postavljeni na katero koli obiskano spletno mesto, kar velja tudi za Free Package Tracker Plus. Prisotnost oglasne programske opreme v brskalnikih / sistemih bistveno zmanjša izkušnjo brskanja, saj dostavljeni oglasi prekrivajo vsebino spletne strani in omejujejo hitrost brskanja. Ob kliku vsiljivi oglasi preusmerijo na prodajne / promocijske, prevarantske, zavajajoče / prevare, ogrožene in zlonamerne spletne strani. Nekateri oglasi te vrste lahko celo prikrijejo prenos / namestitev programske opreme (npr. PUA-ji), ko jih kliknete. Obisk spletnih mest, povezanih s temi oglasi, ali dvomljiva programska oprema v sistem lahko privede do resnih težav. Poleg tega ima Free Package Tracker Plus zmogljivosti za sledenje podatkov, kar je značilno za oglaševalsko programsko opremo in PUA-je na splošno. Ta oglaševalska programska oprema spremlja dejavnost brskanja (obiskani URL-ji, ogledane strani, vnesene iskalne poizvedbe itd.) In zbira iz nje izvlečene občutljive podatke (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Zbrani podatki običajno vsebujejo osebne podatke. Razvijalci PUA te podatke pogosto ovrednotijo ​​tako, da jih delijo in / ali prodajo tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem). Če povzamemo, prisotnost neželenih aplikacij, kot je Free Package Tracker Plus na napravah, lahko povzroči okužbe sistema, finančno izgubo, resne težave z zasebnostjo in celo krajo identitete. Če želite zagotoviti celovitost naprave in varnost uporabnika, takoj po odkritju odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime Oglasi Free Package Tracker Plus
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus.
Razširitve brskalnika Brezplačen sledilnik paketov Plus
Predpostavljena funkcionalnost Enostaven dostop do storitev sledenja paketov.
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Oglas Pop , MessengerSpot , Najboljši pretvornik medijev , in MessengerDeck je nekaj primerov druge programske opreme v kategoriji oglaševalske programske opreme, ki se običajno zdi legitimna in koristna. Uporabnike pogosto premami prenos in namestitev s ponudbo najrazličnejših funkcij, vendar oglaševane funkcije redko delujejo. Pravzaprav te informacije veljajo za večino PUA-jev. Edini namen teh neželenih aplikacij je ustvarjati prihodek na račun uporabnikov. Namesto da bi prinesli kakršno koli resnično vrednost, lahko PUA izvajajo vsiljive oglaševalske akcije, spreminjajo nastavitve brskalnika, povzročajo preusmeritve in zbirajo zasebne podatke.

Kako se je Free Package Tracker Plus namestil v moj računalnik?

Nekateri PUA-ji (vključno z Free Package Tracker Plus) imajo „uradna“ promocijska spletna mesta, s katerih jih je mogoče prenesti. Te aplikacije lahko tudi prenesete / namestite z drugimi programi. Ta zavajajoča tržna metoda pakiranja običajne programske opreme z neželenimi ali zlonamernimi dodatki se imenuje »združevanje«. Z hitenjem po postopkih prenosa / namestitve (npr. Ignoriranje izrazov, preskakovanje korakov in odsekov itd.) Mnogi uporabniki tvegajo, da nenamerno dovolijo vključeno vsebino v svoje naprave. Vsiljivi oglasi se lahko v PU vdrejo tudi v sisteme. Po kliku lahko izvajajo skripte za prenos / namestitev aplikacij brez njihovega soglasja.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Svetujemo vam, da pred prenosom / namestitvijo in / ali nakupom raziščete vso programsko opremo. Vsi prenosi morajo biti izvedeni iz uradnih in preverjenih virov. Nezaupljivi kanali, kot so neuradna in brezplačna spletna mesta za gostovanje datotek, omrežja za izmenjavo med enakovrednimi računalniki (BitTorrent, eMule, Gnutella itd.), In drugi prenosniki drugih ponudnikov lahko ponujajo zavajajočo vsebino. Pri prenosu / namestitvi je pomembno, da preberete pogoje, raziščete vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije itd. Vsiljivi oglasi se običajno zdijo legitimni in neškodljivi, lahko preusmerijo na različne dvomljive spletne strani (npr. igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle itd.). Če naletite na tovrstne oglase / preusmeritve, preglejte sistem in takoj odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s programom Free Package Tracker Plus, priporočamo, da zaženete skeniranje z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo te oglaševalske programske opreme.

Posnetek zaslona oglaševalske programske opreme Free Package Tracker Plus, ki zahteva različna dovoljenja:

Prosti programski paket Package Tracker Plus, ki prosi za dovoljenja

Posnetek zaslona oglasa, ki ga je objavil oglaševalski program Free Package Tracker Plus:

Oglas iz oglaševalske programske opreme Free Package Tracker Plus

Videz oglaševalskega programa Free Package Tracker Plus, ki zmanjšuje izkušnjo brskanja (GIF):

Brezplačen videz oglaševalskega programa Package Tracker Plus (GIF)

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Brezplačno odstranjevanje programske opreme Package Tracker Plus:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

So entfernen Sie den Ransomware-Virus manuell

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Brezplačno odstranitev programske opreme Packager Tracker Plus prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Brezplačen sledilnik paketov Plus ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije, ki povzroča oglase Free Package Tracker Plus, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo Free Package Tracker Plus iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov Free Package Tracker Plus iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje oglasov Free Package Tracker Plus iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' Brezplačen sledilnik paketov Plus ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani '.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z brezplačnim sledilnikom paketov plus, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Free Package Tracker Plus iz 1. brskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov Free Package Tracker Plus iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Brezplačen sledilnik paketov Plus ', izberite ta vnos in kliknite ikono smetnjaka.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z brezplačnim sledilnikom paketov plus, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov Free Package Tracker Plus iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov Free Package Tracker Plus iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite » Brezplačen sledilnik paketov Plus '.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi z brezplačnim sledilnikom paketov in odstranitvijo, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z brezplačnim sledilnikom paketov plus, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave z odstranjevanjem oglasov z brezplačnim sledilnikom paketov plus iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih z brezplačnim sledilnikom paketov plus ali če jih odstranite, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

Za igranje najboljših iger v sistemu Linux vam ni treba porabiti denarja. Sestavili smo seznam čudovitih brezplačnih iger za Linux, tako da lahko uživate v igrah v sistemu Linux, ne da bi skrbeli za denarnico. Zdaj si oglejte najboljše brezplačne igre Linux!

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

E-poštni virus AT&T

E-poštni virus AT&T

Kako odstraniti virus AT&T Email - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Gwx.exe virus

Gwx.exe virus

Kako odstraniti virus Gwx.exe - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Orodna vrstica WeatherBlink

Orodna vrstica WeatherBlink

Kako se znebiti orodne vrstice WeatherBlink - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Kako odstraniti virus Supreme Email Email - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako se znebiti orodne vrstice InboxAce - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako odstraniti oglase Android-recaptcha.info - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?


Kategorije