Kako odstraniti aplikacije, ki odpirajo prevare, kot je opozorilo o podpori za MS-Windows?

Kako odstraniti prevara POP-UP z opozorilom o podpori za MS-Windows - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Vodnik za odstranitev aplikacij, ki odpirajo prevaro MS-Windows Support Alert

Kaj je prevara MS-Windows Support Alert?

V večini primerov so prevare za tehnično podporo, kot je ta, oblikovane tako, da izgledajo kot uradna Microsoftova spletna mesta. Praviloma prikazujejo ponarejena obvestila, opozorila o virusih, da gre za težavo z računalnikom (npr. Okužen je z nekaj zlonamerne programske opreme) in jo je treba čim prej odpraviti. Glavni namen takšnih prevar je, da nič hudega sluteče uporabnike prevarajo, da pokličejo ponujeno številko in plačajo denar za nepotrebne storitve, programsko opremo ali da uporabnikom omogočijo oddaljen dostop do računalnika. Kakorkoli že, spletnih strani s prevaro, kot je ta, nikoli ne bi smeli jemati resno, jih je treba prezreti.

Prevara opozorila o podpori za MS-WindowsObstajata dve različici te prevare s tehnično podporo, ki prikazujeta ista obvestila o opozorilih o virusih. Edini razliki sta navedena številka, ki naj bi jo uporabniki poklicali, in barvna zasnova. To spletno mesto je zasnovano tako, da obiskovalce prepriča, da je v njihovih računalnikih zaznalo vohunsko programsko opremo in da lahko poškoduje podatke ter se uporablja za sledenje finančnim aktivnostim. Obiskovalce spodbujamo, da s pomočjo tehnikov s pomočjo tehnikov odstranijo zaznano zlonamerno programsko opremo s klicem na številko + 1-888-630-3830 ali + 61-1800-875-294. Običajno pri stikih s prevaranti poskušajo uporabnike zvabiti, da plačajo denar za njihove storitve ali neko programsko opremo ali pa prosijo za dovoljenje za dostop do računalnika. Če je dovoljeno, lahko prevaranti v operacijski sistem namestijo zlonamerno programsko opremo, ukradejo občutljive podatke (kot so podatki o kreditni kartici, poverilnice za prijavo) ali dostop uporabijo za druge zlonamerne namene. Na tak ali drugačen način, ko brskalnik odpre takšno spletno mesto, ga je treba prezreti. Če brskalnik pogosto odpira tovrstna spletna mesta, je zelo verjetno, da je v njem (ali v operacijskem sistemu) nameščena kakšna potencialno neželena aplikacija (PUA). Upoštevajte, da je ta stran namenjena prenosu različnih datotek, da prepreči odziv brskalnika, da ga uporabniki ne bi mogli zapreti. V tem primeru lahko brskalnik / to stran prevare prek upravitelja opravil zaprete. Te strani se ne sme znova odpreti, ko se po zapiranju prek upravitelja opravil zažene brskalnik.

PUA so aplikacije, ki so lahko zasnovane za odpiranje nezaupljivih, zavajajočih strani, zbiranje različnih podatkov in / ali prikazovanje oglasov. Običajno PUA ciljajo na naslove IP, spletna mesta obiskanih strani, vnesene iskalne poizvedbe, geolokacije itd. Prav tako so lahko zasnovani tako, da zbirajo tudi občutljive podrobnosti. Njihovi razvijalci bi lahko zbrane podatke prodali tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem) ali jih zlorabili, da bi ustvarili prihodek na drug način. Takšne aplikacije so lahko zasnovane tudi za prikazovanje kuponov, pasic, anket, pojavnih oken in drugih oblik oglasov. Običajno so njihovi oglasi zasnovani tako, da odpirajo nezaupljive spletne strani ali celo povzročajo prenose, namestitve neželenih aplikacij z izvajanjem nekaterih skriptov.

Povzetek grožnje:
Ime Prevara o tehnični podpori opozorila o podpori MS-Windows
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Lažna trditev Sistem Windows je okužen z vohunsko programsko opremo
Telefonske številke prevara tehnične podpore + 1-888-630-3830, + 61-1800-875-294
Sorodne domene shieldportectionmessage [.] tk, hipersofisticiran [.] klub
Imena zaznavanja (shieldportectionmessage [.] Tk) Google Safebrowsing (lažno predstavljanje), Forcepoint ThreatSeeker (sumljivo), celoten seznam zaznav ( VirusTotal )
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

' Pomembno varnostno opozorilo! ',' Koda napake TROJAN 0xdc2dgewc ',' Windows Defender - Varnostno opozorilo so primeri drugih prevarantskih spletnih mest, ki so precej podobna tej. Kot smo že uvodoma omenili, je večina teh spletnih mest preoblečena v uradne Microsoftove strani, vendar to podjetje nima nobene zveze s katero koli od teh prevar. Omeniti velja, da uporabniki nevede prenesejo in / ali namestijo PUA-je, ki promovirajo nezaupljive strani (vključno s prevarami tehnične podpore).

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

V nekaterih primerih uporabniki prenesejo in / ali namestijo PUA-je s klikom na zavajajoče oglase, ki lahko izvajajo določene skripte. Pogosteje pa to povzročajo med prenosi in / ali namestitvijo drugih programov. Natančneje, ko so PUA vključeni v različne nastavitve za prenos in / ali namestitev drugih programov kot dodatne ponudbe. Ta način distribucije je znan kot 'združevanje'. V večini primerov lahko ponudbe za prenos in / ali namestitev potencialno neželenih aplikacij najdete v razdelku »Po meri«, »Napredno« in drugih podobnih nastavitvah nastavitev. Vendar jih uporabniki pogosto pustijo nespremenjene. Če te nastavitve ostanejo nespremenjene, se strinjajo s ponudbami za prenos in / ali namestitev PUA-jev.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Priporočljivo je, da ne uporabljate različnih prenosnikov programske opreme (ali namestitvenih programov), omrežij Peer-to-Peer (hudourniški odjemalci, eMule itd.), Vprašljivih, neuradnih spletnih mest itd. Kot orodja za prenos ali namestitev katere koli programske opreme. To bi morali doseči z uporabo uradnih, zaupanja vrednih spletnih mest in neposrednih povezav za prenos. Priporočljivo je tudi preveriti, katere so nastavitve »Napredno«, »Po meri« ali druge nastavitve. Te nastavitve lahko pogosto uporabimo za zavrnitev ponudb za prenos in / ali namestitev neželenih aplikacij. Tudi oglasom na vprašljivih, nezaupljivih straneh ne gre zaupati. Pogosteje so namenjeni odpiranju drugih tovrstnih spletnih mest ali povzročajo neželene prenose in namestitve. Vse neželene, neznane razširitve, vtičnike ali dodatke, nameščene v brskalniku, je treba odstraniti. Odstraniti je treba tudi tovrstne programe, ki so nameščeni v operacijskem sistemu. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Videz pojavne prevare (GIF) »Opozorilo za podporo MS-Windows«:

Pojavna pojavna prevara MS-Windows Alert Support Alert

Besedilo v glavnem pojavnem oknu:

Varnost sistema Windows

Microsoft Edge

Strežnik zahteva vaše uporabniško ime in geslo.
Ta strežnik tudi poroča: 'Sumljivo gibanje se razlikuje naprej
vaš naslov IP zaradi vohunske programske opreme, vstavljene v vaš računalnik. Pokliči
za kakršno koli pomoč. Vaši podatki so resno ogroženi. Obstaja
Zapis računalniškega ogrodja manjka zaradi nekega škodljivega
Napaka pri odpravljanju napak z zlonamerno programsko opremo (koda 0x80093acf). Pokliči
Takoj, da odpravite težavo. Ne odpirajte spletnega brskalnika
ali spremenite katero koli varnostno težavo, da se izognete izgubi podatkov in
Poškodovane sistemske datoteke in gonilniki. Takoj pokličite, da shranite trdi disk
napaka in izguba podatkov. Ta škodljiva zlonamerna programska oprema vpliva na vaš splet
informacije in lahko Sledite finančni dejavnosti Kontakt Certified
Tehniki. Za kakršno koli pomoč pokličite telefonsko številko za pomoč @ + 1-888-630-3830 '.

Besedilo v pojavnem oknu v ozadju:

VIRUSNO OPOZORILO IZ MS-Windows
Ta računalnik je BLOKIRAN
Ne zaprite tega okna in znova zaženite računalnik
Registracijski ključ vašega računalnika je blokiran.
Zakaj smo blokirali vaš računalnik?
Registracijski ključ okna je nezakonit.
To okno uporablja piratsko programsko opremo.
To okno pošilja virus po internetu.
To okno je vdrto ali uporabljeno z nedoločene lokacije.
Ta računalnik blokiramo zaradi vaše varnosti.
Za ponovno aktivacijo računalnika se obrnite na telefonsko številko za pomoč MS-Windows.
Brezplačna varnost MS-Windows:
+ 1-888-630-3830

Besedilo na spletni strani:

Opozorilo o podpori za MS-Windows

Vaš sistem je zaznal nekaj nenavadnih dejavnosti.

Lahko škoduje vašim računalniškim podatkom in spremlja vaše finančne dejavnosti.

Prijavite to dejavnost na + 1-888-630-3830

Posnetek zaslona druge različice strani za prevaro MS-Windows Support Alert:

ms-windows podpira opozorilno prevaro druga različica

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Ubuntu aktualisiert alle Pakete

PUA-je odstranite prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

DNS-Adresse konnte nicht gefunden werden. dns_probe_finished_nxdomain

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korak

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ikona menija Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem prevar za tehnično podporo z opozorili o podpori ms-windows, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Mozilla Firefox logotip

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korak

Kliknite meni Firefox Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z ms-windows podporo opozorilo tehnična podpora odstranitev prevara lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

logotip brskalnika safari

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 1Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

ponastavitev safari koraka 2

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ikona menija Microsoft Edge (krom)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem prevar za tehnično podporo z opozorili o podpori ms-windows, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge Logotip Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Windows Update, das nach Updates sucht, hängt
  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem prevar tehnične podpore za opozorila o podpori ms-windows, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Kliknite Ponastaviti .

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju prevar tehnične podpore za opozorila o podpori za ms-windows iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o prevarah o tehnični podpori za opozorila o podpori ms-windows ali njihovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije