Kako odstraniti aplikacije, ki odpirajo prevare, kot je Pomembno varnostno opozorilo!

Kako odstraniti pomembno varnostno opozorilo! POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Vodnik za odstranitev neželenih aplikacij, ki odpirajo strani, kot je Pomembno varnostno opozorilo! prevara

Kaj je pomembno varnostno opozorilo! prevara?

Prevare s tehnično podporo, kot je ta, praviloma oblikujejo prevaranti, ki želijo zavajati obiskovalce, da bi vzpostavili stik z njimi prek navedene številke. Ko se prevaranti enkrat obrnejo nanje, skušajo nič hudega slutečega uporabnika pretentati, da plača denar za neko nepotrebno programsko opremo in storitve. V nekaterih primerih zahtevajo oddaljen dostop do računalnika. Na tak ali drugačen način takim prevarantskim stranem nikoli ne bi smeli zaupati. Omeniti velja, da uporabniki tovrstnih spletnih mest ne obiskujejo namenoma, običajno jih odprejo potencialno neželene aplikacije (PUA).

Pomembno varnostno opozorilo! prevaraKot piše na tem spletnem mestu, je zaznal nekaj virusov, ki lahko povzročijo težave, kot so izguba gesel, zgodovina brskanja, nekatere občutljive informacije (kot so podrobnosti CC) in datoteke, shranjene na trdem disku. Zasnovan je tako, da obiskovalce prepriča, da ne bodo mogli dostopati do operacijskega sistema, če bodo to opozorilo prezrli / če ne bodo poklicali številke 0808-143-3686. Z drugimi besedami, prevaranti, ki stojijo za njo, poskušajo obiskovalce zvabiti, da lahko rešijo težavo (odstranijo virus) s pomočjo predstavnikov službe za stranke. Priporočljivo je, da ne pokličete navedene številke. Ta prevara je zasnovana tako, da izgleda kot neka uradna Microsoftova stran, vendar dejansko Microsoftovo podjetje (ali njegova podporna skupina) nima nič skupnega. Kot smo že omenili v uvodu, prevaranti, ki stojijo za prevarami s tehnično podporo, skušajo prevarati obiskovalce, ki se obrnejo nanje, da plačajo denar za nepotrebne storitve ali neko programsko opremo. V nekaterih primerih celo prosijo uporabnike, da omogočijo oddaljen dostop do svojih računalnikov, na primer namestijo orodje za oddaljeno upravljanje (RAT). Z oddaljenim dostopom do računalnikov lahko prevaranti nanje namestijo zlonamerno programsko opremo, ukradejo osebne, občutljive podatke ali tak dostop uporabijo za druge zlonamerne namene. Omeniti velja, da se na tej strani prikaže pojavno okno, ki od uporabnikov zahteva, da vnesejo tudi svoje uporabniško ime in geslo. Toplo priporočamo, da takim stranem ne zaupate in / ali nanje vnašate osebnih podatkov.

Kot je bilo omenjeno v uvodu, uporabniki strani s tehnično podporo ne obiskujejo namerno, običajno pa taka mesta odprejo PUA-ji, ki so nameščeni v brskalnikih in / ali računalnikih. Takšne aplikacije so lahko zasnovane ne samo za odpiranje nezaupljivih spletnih mest, temveč tudi za zbiranje podatkov o brskanju in drugih informacij ter / ali prikazovanje oglasov. PUA najpogosteje zbirajo podatke, kot so naslovi IP, spletna mesta obiskanih strani, vnesene iskalne poizvedbe, geolokacije itd. Kljub temu so lahko PUA-ji zasnovani za zapisovanje tudi občutljivih zaupnih informacij. Poleg tega bi njihovi razvijalci lahko posnete podatke prodali tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem), ki bi jih zlorabljale za ustvarjanje prihodkov na druge načine. Tudi tovrstne aplikacije so lahko (in so pogosto tudi) zasnovane za prikazovanje kuponov, pasic, anket, pojavnih oken in drugih oblik oglasov. Ti oglasi običajno vodijo do nezaupljivih spletnih mest, vendar so lahko zasnovani tako, da povzročajo prenose, namestitve neželenih aplikacij z izvajanjem nekaterih skriptov. PUA-ji so lahko razlog za krajo identitete, težave z varnostjo brskanja, spletno zasebnostjo in druga vprašanja. Zaradi tega je treba PUA, ki je nameščen v brskalniku in / ali operacijskem sistemu, čim prej odstraniti iz njega.

Povzetek grožnje:
Ime Pomembno varnostno opozorilo! tehnična podpora prevara
Vrsta grožnje Lažno predstavljanje, prevara, socialni inženiring, goljufije
Lažna trditev Operacijski sistem Windows je okužen z virusom
Telefonska številka tehnične podpore scammer 0808-143-3686
Porazdeljene neželene aplikacije viewwebinfosales [.] na spletu
Imena zaznavanja (viewwebinfosales [.] Online)
Kaspersky (zlonamerna programska oprema), Trustwave (zlonamerna), celoten seznam zaznav ( VirusTotal )
Vročanje naslova IP 144.76.208.21
Simptomi Lažna sporočila o napakah, lažna sistemska opozorila, pojavne napake, ponarejeno računalniško skeniranje.
Metode distribucije Ogrožena spletna mesta, prevarantski spletni pojavni oglasi, potencialno neželene aplikacije.
Škoda Izguba občutljivih zasebnih podatkov, denarna izguba, kraja identitete, možne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

' Koda napake TROJAN 0xdc2dgewc ',' Windows Defender - Varnostno opozorilo 'in' Microsoftovo pomembno opozorilo je nekaj primerov drugih spletnih strani s prevarami, ki so precej podobne tej. Večini od njih je skupno to, da so zasnovana tako, da so videti kot uradna Microsoftova spletna mesta in se uporabljajo z namenom, da obiskovalce navajajo, da pokličejo prevarante prek navedene številke. Če brskalnik pogosto odpira takšne strani, je zelo verjetno, da je na njem že nameščen nekaj PUA.

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

Običajno se različni PUA-ji distribuirajo tako, da jih vključijo v nastavitve drugih programov kot dodatno ponudbo. Ta način distribucije je znan kot 'združevanje'. V večini primerov so ponudbe za prenos in / ali namestitev dodatno vključenih aplikacij omenjene v nastavitvah nastavitev, kot so »Napredno«, »Po meri«, »Ročno«. Vendar vsi uporabniki ne preverijo (in spremenijo) teh nastavitev, preden zaključijo prenose in / ali namestitve. V takih primerih se strinjajo s ponudbami za prenos in / ali namestitev vključenih PUA-jev. Včasih lahko potencialno neželene aplikacije prenesete in / ali namestite z zavajajočimi oglasi, namenjenimi izvajanju določenih skriptov. Vendar se to lahko zgodi le, če kliknemo oglase te vrste.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Priporočljivo je, da vedno preverite, kaj so »Po meri«, »Napredno«, »Ročno« in druge nastavitve (ali potrditvena polja) vseh nastavitev prenosa in / ali namestitve, in preverite, ali omenjajo ponudbe za prenos in / ali namestitev dodatne, neželene programske opreme. . Programske opreme ne smete prenašati z nezanesljivih, neuradnih spletnih strani, hudourniških odjemalcev, eMule (in drugih Peer-to-Peer omrežij), prenosnikov tretjih oseb, namestitvenih programov prek namestitvenih programov tretjih oseb itd. povezave. Tudi oglasov, ki so prikazani na vprašljivih straneh, ne smemo klikniti. Običajno so takšni oglasi zasnovani tako, da odpirajo potencialno zlonamerne strani ali povzročajo prenos ali namestitev neželenih programov. Če je v brskalniku že nameščena neka neželena, sumljiva razširitev, vtičnik ali dodatek, jo je treba odstraniti. Enako je treba storiti s tovrstno programsko opremo, ki je nameščena v operacijskem sistemu. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Videz pomembnega varnostnega opozorila! stran o prevarah (GIF):

Videz pomembnega varnostnega opozorila! prevara

Besedilo, predstavljeno na tej strani:

Preberite, kako se odzivamo na težave, in poiščite vire za pomoč>

Pomembno varnostno opozorilo!

V računalniku zaznani vdori virusa. Vaš osebni
podatki in sistemske datoteke so lahko resno ogroženi.Vsi sistem
viri se ustavijo, da se prepreči škoda. Pokličite
služba za stranke takoj: 0808-143-3686 za prijavo
te grožnje zdaj.

Windows je bil blokiran zaradi sumljive dejavnosti

Naslednje informacije se lahko izgubijo:
1. Gesla
2. Zgodovina brskanja
3. Občutljivi podatki (podrobnosti CC)
4. Datoteke na trdem disku

Ne prezrite tega kritičnega opozorila. Zapiranje te strani bo
onemogočite dostop do računalnika, da preprečite nadaljnjo škodo
v omrežje


Pokličite zdaj: 0808-143-3686

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev potencialno neželenih aplikacij:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

wifi hat keine gültige ip-konfiguration windows 10

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

PUA-je odstranite prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite sumljive / nedavno nameščene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite lopovske razširitve iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 1. korak

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje lopov s končnicami iz brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ikona menija Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pomembnega varnostnega opozorila! tehnična podpora prevara, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Mozilla Firefox logotip

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lopov s končnicami iz koraka 1 Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz Mozilla Firefox 2. korak

Kliknite meni Firefox Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave s pomembnimi varnostnimi opozorili! tehnična podpora odstranjevanje prevar lahko ponastavi njihove nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

logotip brskalnika safari

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 1Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

ponastavitev safari koraka 2

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ikona menija Microsoft Edge (krom)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Neobvezna metoda:

Ton wird ein- und ausgeblendet windows 10

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pomembnega varnostnega opozorila! tehnična podpora, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge Logotip Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

Odstranjevanje lopov s končnicami iz 1. koraka Internet Explorerja

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Odstranjevanje prevarantskih razširitev iz 2. koraka Internet Explorerja

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem pomembnega varnostnega opozorila! tehnična podpora, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Kliknite Ponastaviti .

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju pomembnega varnostnega opozorila! tehnična podpora iz vašega računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o pomembnem varnostnem opozorilu! tehnična podpora prevara ali odstranitev, prosimo, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije