Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Free Package Tracker Promos

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Free Packager Tracker Promos - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranjevanje brezplačnih paketov za sledenje paketov

Kaj so promocije brezplačnega sledenja paketov?

Promocije brezplačnega sledenja paketov so kategorizirane kot oglaševalska programska oprema in promovirane kot brezplačno orodje za enostaven dostop do različnih storitev sledenja paketom. Deluje z izvajanjem vsiljivih oglaševalskih kampanj. Tako prikazuje neželene, zavajajoče in celo škodljive oglase. Poleg tega zbira informacije, povezane z brskanjem. Zaradi dvomljivih načinov širjenja je promocija brezplačnega sledenja paketom uvrščena tudi med potencialno neželene aplikacije (PUA).

Brezplačna programska oprema za spremljanje paketovBrezplačne promocije paketnega sledenja paketom omogočajo umestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli obiskano spletno mesto. Adware ponuja pojavna okna, ankete, pasice, kupone in druge oglase. Ti bistveno vplivajo na izkušnjo brskanja, saj omejujejo hitrost brskanja in vidnost spletnega mesta (s prekrivanjem spletnih strani). Poleg tega po kliku na te oglase preusmerijo na prodajne, nezaupljive, prevarantske, zavajajoče / prevare, ogrožene in zlonamerne spletne strani. Nekateri vsiljivi oglasi se lahko celo sprožijo (ko jih kliknete) za izvajanje skriptov, namenjenih prikritemu prenosu / namestitvi prevarantske programske opreme. PUA-ji so glavni primeri vsebin, ki so na ta način vdrte v sisteme. Poleg vodenja vsiljivih oglaševalskih akcij lahko te aplikacije tudi prisilno odpirajo dvomljiva in nevarna spletna mesta. Druge vrste lahko ugrabijo brskalnike tako, da spremenijo nastavitve, omejijo ali zavrnejo dostop do njih in promovirajo lažne iskalnike. Poleg tega ima večina PUA-jev (vključno z oglaševalsko programsko opremo) zmogljivosti za sledenje podatkov - brezplačne promocije sledenja paketom niso nobena izjema. Lahko beleži dejavnosti brskanja uporabnikov (obiskani URL-ji, ogledane strani, vnesene iskalne poizvedbe itd.) In zbira njihove osebne podatke (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Zbrani podatki bodo verjetno vsebovali občutljive podatke, ki jih je mogoče deliti s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki jih želijo zlorabiti zaradi dobička. Prisotnost PUA-jev v napravah lahko torej povzroči infiltracijo v sistem in okužbe, resne težave z zasebnostjo, finančno izgubo in celo krajo identitete. Če želite zagotoviti celovitost naprave in varnost uporabnika, nemudoma odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime Oglasi s promocijami brezplačnega sledenja paketov
Vrsta grožnje Oglasna programska oprema, neželeni oglasi, pojavni virus.
Razširitve brskalnika Brezplačne promocije sledilnikov paketov
Predpostavljena funkcionalnost Enostaven dostop do storitev sledenja paketov.
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Spletno odkrivanje , Praznične radijske promocije , in Enostavni obrazci danes je nekaj primerov drugih okužb z oglaševalskim programom. Ta programska oprema se pogosto zdi legitimna in uporabnike premami v prenos / namestitev s ponudbo 'uporabnih' funkcij, vendar te funkcije redko delujejo, kot je obljubljeno, in v večini primerov sploh ne delujejo. Pravzaprav to velja za vse PUA. Neželene aplikacije imajo samo en namen: ustvarjati prihodek za razvijalce. Redni uporabniki niso deležni prave vrednosti in imajo lahko resne težave. PUA-ji ponujajo vsiljive oglaševalske kampanje, prisilno odpirajo nezaupljive in zlonamerne spletne strani, ugrabljajo brskalnike in sledijo zasebnim podatkom.

Kako so se brezplačni paketi za sledenje paketom namestili v moj računalnik?

Nekateri PUA-ji (vključno s promocijami brezplačnega sledenja paketom) imajo „uradne“ promocijske strani, s katerih jih je mogoče prenesti, vendar se PUA-ji širijo na številne druge načine. Lahko jih tudi prenesete / namestite skupaj z drugimi izdelki. Ta zavajajoča tržna metoda predpakiranja običajne programske opreme z neželenimi ali zlonamernimi dodatki se imenuje »združevanje«. Pri prenosu / namestitvi, prezrtju izrazov, preskakovanju korakov in uporabi vnaprej nastavljenih možnosti se poveča tveganje nenamernega dovoljenja združene vsebine v vaš sistem. Ko jih kliknete, lahko vsiljivi oglasi izvajajo skripte za prenos / namestitev PUA-jev brez dovoljenja uporabnikov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Vse izdelke je treba raziskati pred prenosom / namestitvijo ali nakupom. Uporabljajte samo uradne in preverjene kanale za prenos. Izogibajte se brezplačnim spletnim mestom za gostovanje datotek, omrežjem za skupno rabo P2P (BitTorrent, Gnutella, eMule itd.) In drugim prenosnikom tretjih oseb, saj jim ne zaupajo in lahko ponujajo zavajajočo ali povezano vsebino. Do postopkov prenosa in namestitve ravnajte previdno. Preberite pogoje, raziščite vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in zavrnite prenos / namestitev dodatnih aplikacij, orodij, funkcij itd. Vsiljivi oglasi se običajno zdijo legitimni in neškodljivi, vendar lahko preusmerijo na zelo dvomljiva spletna mesta (npr. Pornografijo, zmenke za odrasle, igre na srečo in druga). Če pride do teh oglasov / preusmeritev, preglejte sistem in takoj odstranite vse dvomljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s promocijami brezplačnega sledenja paketom, priporočamo, da zaženete skeniranje z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo te oglaševalske programske opreme.

Brezplačna programska oprema za spremljanje paketov Promos, ki prosi za dovoljenje za upravljanje podatkov:

Brezplačni programski paket za sledenje paketov Promos, ki zahteva dovoljenja

Videz brezplačnega programskega paketa za sledenje paketov (GIF):

Brezplačen paket za sledenje paketov Promos adware nastup gif

wie finde ich heraus ob ich 32 oder 64 bit habe

Oglas z brezplačnim paketnim sledilnikom Promos:

Oglas s programom Free Packager Tracker Promos

Še en oglas oglaševalske programske opreme Free Package Tracker Promos:

Še en oglas Brezplačni paket sledenja paketov Promos adware

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Brezplačno odstranjevanje oglaševalske programske opreme za sledenje paketov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Brezplačno odstranjevanje adware programske opreme za sledenje paketov prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Brezplačne promocije sledilnikov paketov ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije, ki povzroča oglase Free Package Tracker Promos, v računalniku preglejte morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglasno programsko opremo Free Package Tracker Promos iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje promocijskih oglasov za brezplačni sledilnik paketov iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje promocijskih oglasov za brezplačno sledenje paketov iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' Brezplačne promocije sledilnikov paketov ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani '.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z brezplačnimi promocijami sledilnika paketov, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Ubuntu-Tipps und Tricks

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje promocijskih oglasov za brezplačni paket za sledenje paketov iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje brezplačnih oglasov za sledenje paketov iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Brezplačne promocije sledilnikov paketov ', izberite ta vnos in kliknite ikono smetnjaka.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z brezplačnimi promocijami sledilnika paketov, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje promocijskih oglasov brezplačnega sledilnika paketov iz 1. koraka Mozille Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje promocijskih oglasov brezplačnega sledilnika paketov iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, v odprtem oknu odstranite » Brezplačne promocije sledilnikov paketov '.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi z odstranjevanjem promocij brezplačnega sledilnika paketov, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

mein touchpad scrollt nicht windows 10

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Netzwerkkommunikation mit Server konnte nicht hergestellt werden

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z brezplačnimi promocijami sledilnika paketov, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave z odstranjevanjem oglasov z brezplačnimi promocijami sledilnikov paketov iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih z brezplačnimi promocijami sledilnika paketov ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.