Kako odstraniti ugrabitelja Funcy spletnega brskalnika?

Kako se znebiti Funcy Web Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Funcy navodila za odstranitev ugrabitelja spletnega brskalnika

Kaj je Funcy Web?

Glavni razlog, zakaj je Funcy Web ugrabitelj brskalnika, ker določene nastavitve brskalnika spremeni na naslov lažnega iskalnika (quicknewtab.com) in to brez dovoljenja uporabnika. Zbira tudi zgodovino brskanja in morda tudi druge podatke. Nenavadno je, da ugrabiteljev brskalnikov, kot je Funcy Web, uporabniki zavestno namestijo, zato so poklicali potencialno neželene programe (PUA).

zabaven ugrabitelj spletnega brskalnika quicknewtab.com preusmeri na google.comV večini primerov ugrabitelji brskalnikov promovirajo lažne iskalnike (njihove naslove) s spreminjanjem nastavitev brskalnika, kot so naslov domače strani, novega zavihka in privzeti iskalnik. Vendar jih ta posebna aplikacija ne spremeni vedno v quicknewtab.com. Če se ne, odpre ta naslov le, ko uporabniki v vrstico URL vnesejo iskalne poizvedbe. Quicknewtab.com je lažen iskalnik, ker uporabnike preusmeri na google.com ali bing.com (prek my-search.com in search-checker.com). Z drugimi besedami, prikazuje rezultate, ki jih ustvari Google ali Bing (odvisno od geolokacije uporabnika). Običajno lahko uporabniki iz nastavitev brskalnika odstranijo naslov ponarejenega iskalnika le, če ugrabitelj brskalnika, ki promovira ta naslov, ni več nameščen.

Poleg tega je običajno, da ugrabitelji brskalnikov oblikujejo podatke o brskanju (npr. Naslove obiskanih strani, vnesene iskalne poizvedbe, naslove IP, geolokacije) in / ali celo osebne podatke. Poleg tega bi se lahko ti podatki prodali tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem) ali pa bi jih lahko monetizirali na druge načine. Zato uporabniki aplikacij, kot je Funcy Web, tvegajo težave, povezane z brskanjem po varnosti, zasebnosti ali celo kraji identitete.

Povzetek grožnje:
Ime Zabaven splet
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek
Razširitve brskalnika Zabaven splet
Predpostavljena funkcionalnost Izboljšana izkušnja brskanja
Promovirani URL quicknewtab.com
Vročanje naslova IP (quicknewtab.com) 172.67.150.185
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati spletno stran ugrabitelja in po svojih iskalnikih iskati po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Na koncu aplikacije, kot je Funcy Web, spremenijo nastavitve brskalnika / promovirajo lažni iskalnik in / ali zbirajo različne podatke. Še tovrstnim aplikacijam je skupno to, da je večina za svoje uporabnike neuporabna (tudi če se oglašujejo kot koristne) in so namenjene samo ustvarjanju prihodka za svoje razvijalce. Več primerov aplikacij, kot je Funcy Web, je PDFSearchApps , Pretočna cev in StreamsSearchWeb .

Kako se je Funcy Web namestil v moj računalnik?

Pogosto se PUA-ji distribuirajo prek nastavitev za prenos in / ali namestitev drugih programov, tako da jih vključijo kot dodatno ponudbo. Ta način distribucije se imenuje združevanje. Uporabniki povzročajo neželene prenose in / ali namestitve, če ne zavrnejo neželenih ponudb. Praviloma je to mogoče storiti z možnostjo »Po meri«, »Napredno« ali drugimi nastavitvami ali tako, da odznačite določena polja, ki jih imajo določene nastavitve za prenos in / ali namestitev. Nekateri uporabniki povzročajo neželene prenose in / ali namestitve z zavajajočimi oglasi - s klikom na oglase, namenjene izvajanju določenih skriptov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Priporočljivo je, da ne uporabljate prenosnikov, namestitvenih programov, omrežij Peer-to-Peer (kot so hudourniški odjemalci, eMule), neuradnih spletnih strani, strani za prenos brezplačnih programov itd., Niti za nalaganje ali nameščanje programske opreme. To je treba storiti z uporabo uradnih strani in neposrednih povezav. Priporočljivo je tudi, da prenosov in namestitev ne dokončate, ne da bi preverili nastavitve za neželene ponudbe in jih zavrnili. Tudi oglasov na različnih vprašljivih, nezaupljivih spletnih mestih ne bi smeli klikniti. Ti oglasi so lahko zasnovani tako, da odpirajo druge nezaupljive strani ali povzročajo neželene prenose in namestitve. V operacijskem sistemu ne sme biti nameščenih neželenih, sumljivih razširitev, dodatkov, vtičnikov, nameščenih v brskalniku. Če je vaš računalnik že okužen s funkcijo Funcy Web, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo tega ugrabitelja brskalnika.

Ubuntu-Software-Center herunterladen

Quicknewtab.com preusmeri na bing.com prek my-search.com in search-checker.com (GIF):

zabaven ugrabitelj spletnega brskalnika quicknewtab.com preusmeri na bing.com

Spletno mesto, ki promovira ugrabitelja spletnega brskalnika Funcy:

Spletno mesto, ki se uporablja za promocijo ugrabitelja spletnega brskalnika Funcy

Obvestilo, da Funcy Web lahko bere zgodovino brskanja:

zabavno obvestilo ugrabitelja spletnega brskalnika

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja spletnega brskalnika:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev ugrabitelja brskalnika quicknewtab.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Zabaven splet '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij (zaradi katerih brskalnik preusmeri na spletno mesto quicknewtab.com) v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranitev ugrabitelja ugrabitelja spletnega brskalnika iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z quicknewtab.com

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje quicknewtab.com z domače strani Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Zabaven splet 'in druge nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika ter jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje quicknewtab.com iz privzetega iskalnika Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Zabaven splet ', poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.quicknewtab.com ) pod možnostjo »Odpri določeno ali nabor strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » quicknewtab.com ', ko se nahaja, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

warum ist mein youtube so langsam

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem zabavne spletne preusmeritve, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Mozilla Firefox logotip

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Odstranjevanje povezav Mozilla Firefox, povezanih z quicknewtab.com

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje quicknewtab.com z domače strani Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje quicknewtab.com iz privzetega iskalnika Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Zabaven splet ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogoči ' Zabaven splet ', Odstrani hxxp: //quicknewtab.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

logotip brskalnika safari

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' extensionControlirano '
Nastavi oba rezultata na ' napačno 'tako, da dvokliknete vsak vnos ali kliknete Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave s pametno odstranitvijo spletne preusmeritve, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitevv odprtem meniju kliknite Pomoč.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 2

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Logotip Internet Explorerja

Kliknite ikono menija Edge Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih s quicknewtab.com(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Odstranjevanje quicknewtab.com z domače strani Internet Explorerja

Kliknite ikono menija Edge Odstranjevanje quicknewtab.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostopblizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem zabavne spletne preusmeritve, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Kliknite ikono 'orodje' (v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Kliknite ikono 'orodje' (v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //quicknewtab.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi približno: prazno, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Kliknite ikono 'orodje' (v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Zabaven splet '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem zabavne spletne preusmeritve, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

pvp net patcher Kernel funktioniert nicht

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Kliknite Ponastaviti .

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave s poskusom odstranitve zabavnega spletnega preusmerjanja iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o zabavni spletni preusmeritvi ali njihovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

Za igranje najboljših iger v sistemu Linux vam ni treba porabiti denarja. Sestavili smo seznam čudovitih brezplačnih iger za Linux, tako da lahko uživate v igrah v sistemu Linux, ne da bi skrbeli za denarnico. Zdaj si oglejte najboljše brezplačne igre Linux!

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

E-poštni virus AT&T

E-poštni virus AT&T

Kako odstraniti virus AT&T Email - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Gwx.exe virus

Gwx.exe virus

Kako odstraniti virus Gwx.exe - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Orodna vrstica WeatherBlink

Orodna vrstica WeatherBlink

Kako se znebiti orodne vrstice WeatherBlink - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Kako odstraniti virus Supreme Email Email - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako se znebiti orodne vrstice InboxAce - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako odstraniti oglase Android-recaptcha.info - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?


Kategorije