Kako odstraniti neželeno aplikacijo Link Default?

Kako se znebiti ugrabitve brskalnika Link - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Link Privzeta navodila za odstranitev ugrabitelja brskalnika

Kaj je privzeta povezava?

Link Privzeto ugrabi brskalnike, tako da spremeni nekatere njihove nastavitve na find.linkdefault.com - naslov lažnega iskalnika. Ko je Link Default nameščen v Google Chromu, doda Upravlja vaša organizacija 'tudi funkcija. Omeniti velja, da večina ugrabiteljev brskalnikov ni namenjena le promociji lažnih iskalnikov, temveč tudi zbiranju podrobnosti, povezanih z dejavnostmi brskanja uporabnika. Uporabniki najpogosteje nenamerno prenašajo in namestijo aplikacije, kot je Link Default, zato so kategorizirani kot potencialno neželene aplikacije (PUA).

ugrabitelj brskalnika find.linkdefault.comPovezava privzeto promovira find.linkdefault.com tako, da ta naslov postavi kot naslov privzetega iskalnika, domače strani in novega zavihka. Zato so njeni uporabniki prisiljeni obiskati naslov find.linkdefault.com, ko vnesejo iskalne poizvedbe v vrstico URL, odprejo brskalnik in nov zavihek. Find.linkdefault.com se imenuje lažni iskalnik, ker zagotavlja rezultate, ki jih ustvari Google - kadar uporabnike uporabnike preusmeri na google.com. Običajno sprememb, ki jih izvede ugrabitelj brskalnika, ni mogoče razveljaviti, razen če ga uporabniki odstranijo. Uporabniki morajo zato, da lahko iz nastavitev brskalnika odstranijo naslov find.linkdefault.com, najprej odstraniti Link Default. Drugi razlog, da v brskalniku in / ali operacijskem sistemu ni nameščen ugrabitelj brskalnika, je ta, da je lahko zasnovan za zbiranje različnih podatkov. V večini primerov tovrstne aplikacije ciljajo na podatke brskanja (npr. Geolokacije, naslovi IP, vnesene iskalne poizvedbe, naslovi obiskanih spletnih mest), nekateri ugrabitelji brskalnikov pa lahko dostopajo tudi do občutljivih osebnih podatkov. Večja težava je v tem, da se zbrani podatki lahko zlorabljajo za ustvarjanje prihodkov, na primer, lahko se prodajo tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem). V takem primeru imajo uporabniki lahko težave v zvezi z zasebnostjo v spletu, varnostjo brskanja ali celo postanejo žrtve kraje identitete.

Povzetek grožnje:
Ime Povezava privzeta
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek
Imena zaznavanja DrWeb (Trojan.DownLoad4.14095), Webroot (W32.Malware.Gen), SecureAge APEX (zlonamerno), celoten seznam zaznav ( VirusTotal )
Razširitve brskalnika Povezava privzeta
Predpostavljena funkcionalnost Izboljšana izkušnja brskanja
Promovirani URL find.linkdefault.com
Vročanje naslova IP (find.linkdefault.com) 104.247.82.190
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati ugrabiteljevo spletno stran in po svojih spletnih iskalnikih iskati po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Link Default je precej podoben Iskanje kometov , GiGi Brskaj , Iskanje po spletu in veliko drugih ugrabiteljev brskalnikov. Glavna podobnost je v tem, da so namenjeni promociji lažnih iskalnikov (njihovih naslovov). Kot smo že omenili v prejšnjih odstavkih, so tovrstne aplikacije lahko (in so pogosto tudi zasnovane) tudi za zbiranje različnih podatkov. Na tak ali drugačen način je večina ugrabiteljev brskalnikov za svoje uporabnike neuporabna - zasnovani so tako, da ustvarjajo prihodek za svoje razvijalce. Če je aplikacija te vrste že nameščena v brskalniku in / ali operacijskem sistemu, jo je treba odstraniti.

Kako se je povezava Default Default namestila v moj računalnik?

Znano je, da se privzeta povezava distribuira prek namestitve piratske različice programa Camtasia Studio. Omeniti velja, da ni zakonito uporabljati neuradnih orodij za aktiviranje programske opreme ('cracking') ali piratskih različic licenčne programske opreme. Prav tako je običajno, da se PUA distribuirajo tako, da jih vključijo v nastavitve za prenos in / ali namestitev različnih (predvsem brezplačnih) programov. Ta način distribucije je znan kot 'združevanje'. Ponudbe za prenos in / ali namestitev vključenih aplikacij se običajno zavrnejo v razdelku »Napredno«, »Po meri« ali drugih nastavitvah nastavitev. Ko uporabniki prenesejo in / ali namestijo programe, ne da bi spremenili prej omenjene nastavitve, se strinjajo s ponudbami za prenos in / ali namestitev tudi vključenih aplikacij. V nekaterih primerih lahko z zavajajočimi oglasi pride do nenamernih prenosov in / ali namestitev. Vendar le s klikom na oglase, ki so namenjeni izvajanju določenih skriptov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Vedno je treba preveriti »Custom«, »Advanced« in druge nastavitve, ki so (če so na voljo) v nastavitvah za prenos in / ali namestitev, ponudbe za prenos in / ali namestitev neželene programske opreme pa zavrniti. Vso programsko opremo (še posebej, če je brezplačna) je treba prenesti z uradnih spletnih strani in prek neposrednih povezav. Ne smemo zaupati virom, orodjem, kot so omrežja Peer-to-Peer (npr. Hudourniški odjemalci, eMule), neuradnim spletnim mestom, prenosnikom tretjih oseb, namestitvam itd. Tudi oglasov, ki so prikazani na senčnih spletnih mestih, ne bi smeli klikniti. Pogosto so namenjeni odpiranju nezaupljivih spletnih mest ali prenašanju, nameščanju neželene, potencialno zlonamerne programske opreme. Odstraniti je treba neželene, sumljive razširitve, dodatke ali vtičnike, nameščene v brskalniku. Odstraniti je treba tudi tovrstno programsko opremo, ki je nameščena v operacijskem sistemu. Če je vaš računalnik že okužen s privzeto povezavo, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo ugrabitelja brskalnika.

Find.linkdefault.com preusmeri na google.com (GIF):

find.linkdefault.com preusmeri na google

Piratski namestitveni program za Camtasia Studio, ki se uporablja za distribucijo privzete povezave:

Uradna povezava Privzeta nastavitev namestitve ugrabitelja brskalnika

Upravlja vaša organizacija funkcija, ki jo je dodala privzeta povezava:

povezava privzeti dodatek ugrabitelja brskalnika, ki ga upravlja funkcija vaše organizacije

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Povezava Odstranitev ugrabitelja brskalnika:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

find.linkdefault.com odstranitev ugrabitelja brskalnika prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Povezava privzeta '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij (ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto find.linkdefault.com), v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Povezava Odstranitev ugrabitelja brskalnika iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

So überprüfen Sie, ob die Grafiktreiber auf dem neuesten Stand sind Windows 10

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z find.linkdefault.com

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje find.linkdefault.com z domače strani Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Povezava privzeta 'in druge nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika ter jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje find.linkdefault.com iz privzetega iskalnika Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Povezava privzeta ', poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.find.linkdefault.com ) pod možnostjo »Odpri določeno stran strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » find.linkdefault.com ', ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve find.linkdefault.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Logotip Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Odstranjevanje povezav Mozilla Firefox, povezanih z find.linkdefault.com

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje find.linkdefault.com z domače strani Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje find.linkdefault.com iz privzetega iskalnika Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Povezava privzeta ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogoči ' Povezava privzeta ', Odstrani hxxp: //find.linkdefault.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

logotip brskalnika safari

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' extensionControlirano '
Nastavite oba rezultata na ' napačno 'tako, da dvokliknete vsak vnos ali kliknete Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve find.linkdefault.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitevv odprtem meniju kliknite Pomoč.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 2

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Logotip Internet Explorerja

Kliknite ikono menija Edge Odstranjevanje povezav find.linkdefault.com, povezanih z razširitvami Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Odstranjevanje find.linkdefault.com z domače strani Internet Explorerja

Kliknite ikono menija Edge Odstranjevanje find.linkdefault.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostopblizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve find.linkdefault.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Kliknite ikono zobnika (v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Kliknite ikono zobnika (v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //find.linkdefault.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi about: blank, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Kliknite ikono zobnika (v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Povezava privzeta '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve find.linkdefault.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Kliknite Ponastaviti .

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve find.linkdefault.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi find.linkdefault.com ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Kako popraviti 'Prišlo je do težave s to spletno stranjo, zato je bila znova naložena'?

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Vaš Mac je okužen s 4 virusi POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti vašega Mac-a, okuženega s 4 virusi POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti ransomware Bboo in preprečiti nadaljnje šifriranje podatkov

Kako odstraniti Bboo Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate?

Kako odstraniti ponarejeno razširitev Google Translate - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

TV Chrome Adware

TV Chrome Adware

Kako odstraniti TV Chrome Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Kako ponastaviti ali spremeniti skrbniško geslo v Macu?

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Popravite, da se WiFi ne poveže v Linux Mint 18 in Ubuntu 16.04

Ali se WiFi ne poveže kljub pravilnemu geslu v Ubuntu in Linux Mint? Tukaj je opisano, kako to popraviti.

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Navodila za odstranjevanje odkupne programske opreme Mailto

Kako odstraniti Mailto (NetWalker) Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti pomočnika za združenje datotek?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo ActivityElement?

Kako se znebiti ActivityElement Adware (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije