Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Magnifier Search?

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Magnifier Search - vodnik za odstranjevanje virusov

Navodila za odstranitev ugrabitelja iskanja lupe

Kaj je iskanje lupe?

Magnifier Search je prevarantska programska oprema, ki je klasificirana kot ugrabitelj brskalnika. Običajno delujejo tako, da spreminjajo nastavitve brskalnika, da bi spodbujali lažne iskalnike. Pri iskanju lupe to ni vedno tako, tj. Pri promociji spletnega iskalnika magnifier-app.xyz ni nujno, da spremeni brskalnike. Poleg tega ima ta ugrabitelj brskalnika možnosti sledenja podatkov, ki jih uporablja za vohunjenje pri brskanju uporabnikov. Zaradi vprašljive taktike, ki se uporablja za distribucijo iskanja lupe, velja tudi za PUA (potencialno neželena aplikacija).

ugrabitelj brskalnika magnifier-app.xyz (GIF)Ugrabitelji brskalnikov naslove nezakonitih spletnih iskalcev dodelijo kot domačo stran brskalnika, privzeti iskalnik in URL-je novega zavihka / okna. S to vrsto nameščene programske opreme torej: vsaka iskalna poizvedba, vnesena v vrstico URL, in odpre se nov zavihek / okno brskalnika - preusmeri na promovirani naslov. Kot je bilo omenjeno v uvodu, Magnifier Search v nekaterih primerih naredi te spremembe v brskalnikih, v drugih pa ne. Ponarejeni iskalniki le redko lahko zagotavljajo rezultate iskanja, zato običajno preusmerijo (ali povzročijo preusmeritvene verige) na zakonite. Magnifier-app.xyz pri tem ni izjema, ampak preusmeri na Bing iskalnik . Poleg tega lahko ugrabitelji brskalnikov omejijo / zavrnejo dostop do nastavitev brskalnikov in / ali razveljavijo vse dovoljene spremembe. Zato je obnovitev prizadetega brskalnika nemogoče brez odstranitve ugrabitelja brskalnika. Poleg tega ima povečevalno iskanje možnost sledenja podatkov. Spremlja dejavnost brskanja (obiskani URL-ji, ogledane strani, vnesene iskalne poizvedbe itd.) In zbira občutljive podatke, pridobljene iz njih (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Zbrani podatki običajno vsebujejo osebne podatke. Še več, te informacije se nato vrednotijo ​​tako, da se delijo in / ali prodajo tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem). Če povzamemo, lahko prisotnost neželene programske opreme v napravah povzroči resne težave z zasebnostjo, finančne izgube in celo krajo identitete. Za zagotovitev celovitosti naprave in varnosti uporabnika je ključnega pomena, da takoj po odkritju odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime Iskanje lupe
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek
Imena zaznavanja (lupa-app.xyz) Forcepoint ThreatSeeker (sumljivo), celoten seznam zaznav ( VirusTotal )
Razširitve brskalnika Iskanje lupe
Promovirani URL lupa-app.xyz
Vročanje naslova IP (magnifier-app.xyz) 104.31.82.86
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati spletno stran ugrabitelja in po svojih iskalnikih iskati po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

PDFSearchHD , Iskanje-Streamly in Splet Bolobi je nekaj primerov ugrabiteljev brskalnikov. Ta programska oprema se zdi zakonita in neškodljiva. Uporabnike privabi k prenosu / namestitvi s ponudbami različnih 'uporabnih' funkcij. Vendar oglaševane funkcije redko delujejo. To velja za skoraj vse PUA. Edini cilj neželenih aplikacij je ustvariti prihodek za razvijalce. Namesto da bi izpolnili kakršne koli obljube, lahko PUA izvajajo vsiljive oglaševalske kampanje, ugrabljajo brskalnike, povzročajo preusmeritve in zbirajo zasebne podatke.

Kako se je v mojem računalniku namestilo Magnifier Search?

Nekateri PUA-ji (npr. Iskanje lupe) imajo „uradne“ promocijske spletne strani, s katerih jih je mogoče prenesti. Te aplikacije se večinoma distribuirajo prek nastavitev za prenos / namestitev drugih programov. Ta lažna marketinška tehnika pakiranja običajne programske opreme z neželenimi ali zlonamernimi dodatki se imenuje »združevanje«. Z hitenjem skozi postopke prenosa / namestitve (npr. Z ignoriranjem izrazov, uporabo nastavitev »Easy / Express« itd.) - uporabniki tvegajo, da nenamerno dovolijo vključeno vsebino v svoje naprave. PUA se širijo tudi z vsiljivimi oglasi. Ko enkrat kliknete, lahko oglasi izvajajo skripte za prenos / namestitev programske opreme brez privolitve uporabnika.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Priporočljivo je raziskati programsko opremo pred prenosom / namestitvijo in / ali nakupom. Uporabljati je treba samo uradne in preverjene kanale za prenos. Neuradna in brezplačna spletna mesta za gostovanje datotek, omrežja za skupno rabo P2P (BitTorrent, eMule, Gnutella itd.) In drugi prenosniki tretjih oseb - veljajo za nezaupljive, saj pogosto ponujajo škodljivo in / ali paketno vsebino. Pri prenosu / namestitvi je priporočljivo prebrati izraze, preučiti vse razpoložljive možnosti, uporabiti nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočiti dodatne aplikacije, orodja, funkcije in druge dodatke. Prav tako je previdna pri brskanju. Vsiljivi oglasi so videti običajni, vendar preusmerjajo na različna nezanesljiva in dvomljiva spletna mesta (npr. Igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle itd.). Če imajo uporabniki tovrstne oglase in / ali preusmeritve, morajo nemudoma preveriti svoje naprave in odstraniti vse sumljive programe ter razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen z Magnifier Search, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo tega ugrabitelja brskalnika.

Lupa Iskalnik ugrabitelja brskalnika, ki prosi za dovoljenje za sledenje podatkov:

Magnifier Search brskalnik ugrabitelj prosi za dovoljenja

Spletno mesto, ki promovira ugrabitelja brskalnika Magnifier Search:

Spletno mesto, ki se uporablja za promocijo ugrabitelja brskalnika Magnifier Search

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Magnifier Search:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Windows lässt mich nicht einloggen

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev ugrabitelja brskalnika magnifier-app.xyz prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Iskanje lupe '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij (ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto magnifier-app.xyz), v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Magnifier Search iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z magnifier-app.xyz

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje lupe-app.xyz z domače strani Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Iskanje lupe 'in druge nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika ter jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje lupe-app.xyz iz privzetega iskalnika Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Iskanje lupe ', poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.magnifier-app.xyz ) pod možnostjo »Odpri določeno ali nabor strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » lupa-app.xyz ', ko se nahaja, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve magnifier-app.xyz, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Mozilla Firefox logotip

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Odstranjevanje razširitev Mozilla Firefox, povezanih z lupo-app.xyz

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje lupe-app.xyz z domače strani Mozilla Firefox

Anwendung konnte nicht korrekt gestartet werden 0xc00007b

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje lupe-app.xyz iz privzetega iskalnika Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Iskanje lupe ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogoči ' Iskanje lupe ', Odstrani hxxp: //magnifier-app.xyz in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

logotip brskalnika safari

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' extensionControlirano '
Nastavi oba rezultata na ' napačno 'tako, da dvokliknete vsak vnos ali kliknete Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve magnifier-app.xyz, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitevv odprtem meniju kliknite Pomoč.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

was ist ubuntu lts

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 2

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Microsoft edge kritischer fehler roter bildschirm

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Logotip Internet Explorerja

Kliknite ikono menija Edge Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z magnifier-app.xyz(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Odstranjevanje lupe-app.xyz z domače strani Internet Explorerja

Kliknite ikono menija Edge Odstranjevanje lupe-app.xyz iz privzetega iskalnika Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostopblizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve magnifier-app.xyz, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Kliknite ikono 'orodje' (v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Kliknite ikono 'orodje' (v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //magnifier-app.xyz in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi približno: prazno, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Kliknite ikono 'orodje' (v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Iskanje lupe '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve lupe-app.xyz, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ich kann mich nicht bei meinem Computer anmelden Windows 10

Kliknite Ponastaviti .

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve magnifier-app.xyz iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi magnifier-app.xyz ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako popraviti napako »E: Ne morem dobiti napake lock/var/lib/dpkg/lock« v Ubuntu Linuxu

Kako popraviti napako »E: Ne morem dobiti napake lock/var/lib/dpkg/lock« v Ubuntu Linuxu

Težava z namestitvijo paketa Ubuntu? Enostavno popravite E: ni mogoče dobiti ključavnice/var/lib/dpkg/lock - odprto (11: vir začasno ni na voljo) E: ni mogoče zakleniti skrbniškega imenika (/var/lib/dpkg/), ali ga uporablja še en postopek? napaka.

Kako namestiti namizno okolje KDE v Ubuntu

Kako namestiti namizno okolje KDE v Ubuntu

Preprosta vadnica za razlago, kako namestiti KDE Plasma Desktop okolja na Ubuntu Linux. Za referenco so vključeni posnetki zaslona.

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

Kako popraviti napako »Renderer zvoka«. Prosimo, znova zaženite računalnik '

E-poštni virus tiskalnika Xerox

E-poštni virus tiskalnika Xerox

Kako odstraniti virus Xerox Printer Email - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prevaram prek naprave, ki je bila okužena z mojo zasebno zlonamerno programsko opremo

Izogibajte se prevaram prek naprave, ki je bila okužena z mojo zasebno zlonamerno programsko opremo

Kako odstraniti napravo, ki jo je okužila moja zasebna prevara po e-pošti - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ustvarjanje USB -ja Manjaro Linux v živo v sistemu Windows in Linux

Ustvarjanje USB -ja Manjaro Linux v živo v sistemu Windows in Linux

Enostavna vadnica za posnetke zaslona, ​​ki vam pokaže, kako ustvariti USB v živo Manjaro Linux v sistemu Windows 10 in distribucijah Linux.

Clipconverter.cc Oglasi

Clipconverter.cc Oglasi

Kako odstraniti oglase Clipconverter.cc - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Prevara, odkrita kršitev požarnega zidu

Kako odstraniti prevaro, zaznano z kršitvijo požarnega zidu - navodila za odstranjevanje virusov

TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus

TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus

Kako odstraniti TrojanDownloader: PDF / Domepidief.A Virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti

Cambridge University vdre v iPhone 5c, za katerega FBI pravi, da ga ni mogoče vdreti


Kategorije