Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Quick Converter

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Quick Converter - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev ugrabitelja brskalnika Quick Converter

Kaj je Quick Converter?

Quick Converter je ugrabitelj brskalnika, ki deluje tako, da spreminja nastavitve brskalnika za promocijo lažnega iskalnika (feed.quick-converter.com). Poleg tega ima zmogljivosti za sledenje podatkov, ki se uporabljajo za spremljanje dejavnosti brskanja uporabnikov in zbiranje občutljivih informacij, ki iz njih izhajajo. Zaradi dvomljivih metod, ki se uporabljajo za širjenje hitrega pretvornika (večina uporabnikov ga namesti nenamerno), je uvrščen tudi med potencialno neželene aplikacije (PUA).

ugrabitelj brskalnika feed.quick-converter.comUgrabitelji brskalnikov ciljajo na Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer in druge priljubljene brskalnike z veliko uporabniško bazo. Po uspešni infiltraciji ugrabitelji brskalnikov dodelijo naslove svojih lažnih iskalnikov kot domačo stran, privzeti iskalnik in URL-je novega zavihka / okna. Čeprav se te spremembe morda zdijo manjše, vplivajo na izkušnjo brskalnika. Na primer, z nameščenim hitrim pretvornikom se odpre vsak nov zavihek / okno brskalnika in vsaka iskalna poizvedba, vnesena v vrstico URL, preusmeri na feed.quick-converter.com. Običajno lažni iskalniki ne morejo zagotoviti edinstvenih rezultatov in jih preprosto preusmerijo na pristna spletna mesta. To velja za feed.quick-converter.com, ki preusmeri na search.yahoo.com . Poleg tega teh sprememb ni enostavno razveljaviti, saj se vse spremembe, ki jih poskušajo uporabniki, samodejno ponastavijo, če je dostop do nastavitev brskalnika sploh dovoljen. Če želite obnoviti prizadeti brskalnik, morate odstraniti ugrabitelja brskalnika. Hitri pretvornik lahko sledi podatkom, kar je pogosta zmožnost ugrabiteljev brskalnikov. Spremljajo navade brskanja uporabnikov (obiskani URL-ji, ogledane spletne strani, vnesene iskalne poizvedbe itd.) In zbirajo njihove osebne podatke (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Verjetno bodo ti občutljivi podatki nato posredovani tretjim osebam in jih skušali zlorabiti zaradi finančne koristi - potencialno s kriminalno uporabo. Prisotnost programske opreme za sledenje podatkov v sistemih resno skrbi za zasebnost in lahko privede do resnih težav, kot so finančna izguba in celo kraja identitete. Da bi zaščitili zdravje naprave in varnost uporabnikov, vam svetujemo, da takoj po zaznanju odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime Hitri pretvornik
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek.
Razširitve brskalnika Hitri pretvornik
Predpostavljena funkcionalnost Izboljšana spletna iskanja.
Promovirani URL feed.quick-converter.com
Vročanje naslova IP (feed.quick-converter.com) 13.84.45.249
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati spletno stran ugrabitelja in iskati po internetu s pomočjo svojih iskalnikov.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Zaščiteno iskanje , Flight Tab Pro , in Enostavna prijava po e-pošti je nekaj primerov ugrabiteljev brskalnikov. Morda se zdijo upravičeni in koristni, uporabniki pa so pogosto v naklepu, da bi namestili različne „uporabne“ funkcije, vendar te funkcije redko delujejo, kot je obljubljeno, in v večini primerov ne delujejo. Pravzaprav to velja za vse PUA-je - njihov edini namen je ustvariti prihodek za razvijalce na stroške uporabnikov. Namesto da bi prinesli kakršno koli resnično vrednost, neželene aplikacije spreminjajo brskalnike in promovirajo lažne iskalnike, na silo odpirajo nezaupanja vredna in zlonamerna spletna mesta, prikazujejo vsiljive oglase (pojavna okna, ankete, kupone itd.) In sledijo zasebnim podatkom.

Kako se je Quick Converter namestil v moj računalnik?

Nekateri PUA imajo promocijske spletne strani, s katerih jih je mogoče prenesti. Quick Converter ima podobna spletna mesta, vendar jih je mogoče tudi prenesti / namestiti skupaj z drugimi programi. „Združevanje“ je izraz, ki se uporablja za opredelitev te zavajajoče tržne metode predpakiranja običajne vsebine z neželeno ali škodljivo programsko opremo. Hitri postopki prenosa / namestitve (npr. Ignoriranje izrazov, preskakovanje korakov, uporaba vnaprej nastavljenih možnosti itd.) Ogrožajo sisteme s potencialno infiltracijo in okužbami prek povezanih aplikacij. Ko enkrat kliknete, lahko vsiljivi oglasi izvajajo skripte za prenos / namestitev PUA-jev brez soglasja uporabnikov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Svetujemo vam, da pred prenosom / namestitvijo in / ali nakupom raziščete vse izdelke, da preverite njihovo legitimnost. Vse prenose je treba izvajati z uradnih in preverjenih kanalov za prenos. Nezaupljivi viri, kot so omrežja za skupno rabo P2P (BitTorrent, Gnutella, eMule itd.), Spletna mesta za brezplačno gostovanje datotek in drugi prenosniki drugih ponudnikov lahko ponujajo zavajajočo / povezano vsebino. Do postopkov prenosa in namestitve ravnajte previdno. Preberite pogoje, raziščite vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije itd. Vsiljivi oglasi se običajno zdijo običajni in neškodljivi, vendar lahko povzročijo preusmeritve na dvomljive spletne strani (npr. Igre na srečo, zmenki za odrasle, pornografija in druge). Če naletite na te oglase / preusmeritve, preglejte sistem in brez odlašanja odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen s programom Quick Converter, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo ugrabitelja brskalnika.

Ugrabitelj brskalnika Quick Converter, ki zahteva različna dovoljenja:

Ugrabitelj brskalnika Quick Converter prosi za dovoljenja

Eno od spletnih mest, ki promovira ugrabitelja brskalnika Quick Converter:

Spletno mesto, ki se uporablja za promocijo ugrabitelja brskalnika Quick Converter

Eno od spletnih mest, ki promovira ugrabitelja brskalnika Quick Converter

POMEMBNO! To zavajajoče spletno mesto zahteva, da omogočite obvestila spletnega brskalnika:

Nobeno spletno mesto se uporablja za promocijo ugrabitelja brskalnika Quick Converter

Zato pred začetkom izvedite naslednje korake:

Google Chrome (osebni računalnik):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike)
 • Izberite ' Nastavitve ', se pomaknite navzdol do dna in kliknite' Napredno '
 • Pomaknite se navzdol do Zasebnost in varnost 'razdelek, izberite' Nastavitve vsebine ' in potem ' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja in kliknite ' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogoči obvestila)

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Google Chrome

Google Chrome (Android):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike) in kliknite ' Nastavitve '
 • Pomaknite se navzdol, kliknite na ' Nastavitve spletnega mesta ' in potem ' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je in jih kliknite enega za drugim
 • Izberite ' Obvestila 'v' Dovoljenja 'razdelek in preklopni gumb nastavite na' IZKLOPLJENO '

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Android Google Chrome

Mozilla Firefox:

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri vrstice)
 • Izberite ' Opcije 'in kliknite na' Zasebnost in varnost 'v orodni vrstici na levi strani zaslona
 • Pomaknite se navzdol do Dovoljenja 'in kliknite' Nastavitve 'gumb poleg' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je, kliknite spustni meni in izberite ' Blokiraj '

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Mozilla Firefox

Internet Explorer:

 • Kliknite gumb Gear v desnem zgornjem kotu okna IE
 • Izberite ' Internetne možnosti '
 • Izberite Zasebnost 'jeziček in kliknite' Nastavitve ' Spodaj ' Blokator pojavnih oken 'odsek
 • Izberite sumljive URL-je pod in jih odstranite enega za drugim s klikom na ' Odstrani '

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Internet Explorer

Microsoft Edge:

 • Kliknite gumb menija (tri pike) v desnem zgornjem kotu okna Edge in izberite ' Nastavitve '
 • Kliknite na ' Dovoljenja za spletna mesta 'v orodni vrstici na levi strani zaslona in izberite' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja pod ' Dovoli 'razdelek in kliknite' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogoči obvestila)

Onemogočite pojavna obvestila v spletnem brskalniku Microsoft Edge

Safari (Mac):

 • Kliknite ' Safari 'v zgornjem levem kotu zaslona in izberite' Nastavitve ... '
 • Izberite Spletne strani 'zavihek in nato izberite' Obvestila 'odsek na levem podoknu
 • Preverite sumljive URL-je in uporabite Zanikati 'možnost za vsakega

Onemogočite pojavna obvestila v brskalniku Safari

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Quick Converter:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

windows 10 start und taskleiste funktionieren nicht

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev ugrabitelja brskalnika feed.quick-converter.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Hitri pretvornik '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij, ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto feed.quick-converter.com, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Quick Converter iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje povezav feed.quick-converter.com, povezanih z razširitvami Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje feed.quick-converter.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje feed.quick-converter.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //feed.quick-converter.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi about: blank, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Hitri pretvornik '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve feed.quick-converter.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Möglicher Windows Update-Datenbankfehler erkannt Windows 10 nicht behoben

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje povezav za Google Chrome, povezanih z feed.quick-converter.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje feed.quick-converter.com z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje feed.quick-converter.com iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Hitri pretvornik 'in druge nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika ter jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Hitri pretvornik ', poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.feed.quick-converter.com ) pod možnostjo »Odpri določeno stran strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Logotip Mozilla Firefox

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje povezav Mozilla Firefox, povezanih z feed.quick-converter.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » feed.quick-converter.com ', ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Wie installiere ich windows 10 in virtualbox

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve feed.quick-converter.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje feed.quick-converter.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje feed.quick-converter.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Hitri pretvornik ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogoči ' Hitri pretvornik ', Odstrani hxxp: //feed.quick-converter.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' extensionControlirano '
Nastavite oba rezultata na ' napačno 'tako, da dvokliknete vsak vnos ali kliknete odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve feed.quick-converter.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , ponastavitev safari koraka 1v odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 2

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Windows 10 Boot USB erstellen

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve feed.quick-converter.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

 • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve feed.quick-converter.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi feed.quick-converter.com ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.