Kako odstraniti prevarantsko programsko opremo, ki povzroča preusmeritve na google.com?

Kako se znebiti Google.com Redirect - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev na spletnem mestu Google.com

Kaj je preusmeritev google.com?

Google.com je najbolj priljubljen iskalnik na svetu, ki ga je razvilo večnacionalno tehnološko podjetje Google LLC, specializirano za internetne storitve in izdelke. Vendar pa lahko uporabniki naletijo na nezaželene preusmeritve na ta zakonit iskalnik - zaradi prevarantske programske opreme, uvrščene med ugrabitelje brskalnikov, ki je vdrla v njihovo napravo. Izdelki v tej klasifikaciji veljajo za PUA (potencialno neželene aplikacije), saj običajno v brskalnike / sisteme prodrejo brez dovoljenja uporabnika. Čeprav se preusmeritve na google.com morda zdijo neškodljive, še posebej, če gre za uporabnikov iskan iskalnik, ugrabitelji brskalnikov slovijo zaradi svojih sposobnosti sledenja podatkov. Ta programska oprema vohuni za brskanjem uporabnikov - z namenom monetizacije občutljivih podatkov, pridobljenih iz nje. Zato toplo priporočamo, da ugrabitelje brskalnikov in druge neželene programe odstranite takoj po odkritju.

ugrabitelj brskalnika google.comUgrabitelji brskalnikov ciljajo na Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox in druge priljubljene brskalnike z veliko uporabniško bazo. Ta programska oprema deluje s prerazporeditvijo domače strani brskalnika, privzetega iskalnika in URL-jev novega zavihka / okna. Zato je z nameščenim ugrabiteljem brskalnika odprt vsak nov zavihek / okno brskalnika in vsako spletno iskanje prek vrstic URL - preusmeritev na naslov promoviranega iskalnika, kot je Google, Yahoo , Bing itd. Vendar ugrabitelj brskalnikov običajno ne preusmeri na pristne iskalnike. Običajno povzročajo verige preusmeritev, ki se začnejo z enim ali več ponarejenimi iskalniki - in zaključijo z zakonitim (npr. Google.com). Lažni spletni iskalci le redko zmorejo ustvariti rezultate iskanja, zato jih preusmerijo na pristne iskalnike, da bi tako povečali vtis legitimnosti in povečali videz pristnosti in uporabnosti ugrabitelja brskalnika. To je več kot le vprašanje iskalnikov. Googlov iskalnik je brezplačen in ne zahteva vmešavanja v programe drugih ponudnikov. Čeprav takšne preusmeritve morda res ne bodo motile uporabnikov, je prisotnost ugrabiteljev brskalnikov resna skrb za zasebnost. Večina ugrabiteljev brskalnikov lahko sledi podatkom. Spremljajo brskalno dejavnost in zbirajo podatke, ki nas zanimajo, npr. Obiskani URL-ji, ogledane strani, vnesene iskalne poizvedbe, naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti. Zbrani podatki verjetno vsebujejo osebne podatke. Razvijalci ugrabiteljev brskalnikov te podatke ovrednotijo ​​tako, da jih delijo in / ali prodajo tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem), s čimer jih želijo zlorabiti zaradi dobička. Če povzamemo, ugrabitelji brskalnikov lahko povzročijo finančno izgubo, resne težave z zasebnostjo in celo krajo identitete. Poleg tega je ugrabljenega brskalnika nemogoče obnoviti, ne da bi odstranili programsko opremo, ki vpliva nanj. Ugrabitelji brskalnika lahko razveljavijo kakršne koli spremembe, ki jih uporabniki poskušajo narediti v svojih brskalnikih, in / ali dokončno omejijo / zavrnejo dostop do nastavitev brskalnika. Da bi zagotovili integriteto naprave in varnost uporabnika, je ključnega pomena, da nemudoma odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime Ugrabitelj brskalnika Google.com
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek
Predpostavljena funkcionalnost Ugrabitelji brskalnikov obljubljajo izboljšane rezultate iskanja, hitrejše iskanje in izboljšano izkušnjo brskanja po spletu
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati ugrabiteljevo spletno stran in po svojih spletnih iskalnikih iskati po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

V spletu se je razširilo na tisoče ugrabiteljev brskalnikov. Priznani so kot zakoniti in uporabni izdelki. Ugrabitelji brskalnikov se oglašujejo kot 'priročna' orodja z najrazličnejšimi funkcijami, npr. enostaven dostop do vremenskih napovedi, zemljevidov, sledenja paketov, spletnih storitev, priljubljenih spletnih mest itd. Kljub temu, kako dobro se slišijo obljubljene funkcije, le redko delujejo. Funkcionalnost in varnost uporabnika nista pomembna, saj je edini namen te programske opreme ustvarjati prihodek za razvijalce. Poiščite navodila , Obnovitev zavihka , Dostojno iskanje , Popolna začetna stran , ProDocToPdf in Storm Search je nekaj primerov ugrabiteljev brskalnikov, ki povzročajo preusmeritve na google.com. Poudariti je treba, da Googlov iskalnik nima nobene zveze z virusi ali zlonamerno programsko opremo, kljub temu pa programska oprema, ki povzroča preusmeritve nanj, je morda odgovorna za različne sistemske okužbe in druge resne težave.

Kako se je ugrabitelj brskalnika namestil v moj računalnik?

Ugrabitelji brskalnikov so drugi PUA-ji, ki se distribuirajo na več različnih načinov. Lahko jih prenesete / namestite skupaj z drugo programsko opremo. Ta varljiva marketinška tehnika pakiranja običajnih programov z neželenimi ali zlonamernimi dodatki se imenuje 'združevanje'. Čeprav je pogosto mogoče onemogočiti neželene dodatke, so take možnosti običajno skrite v nastavitvah za prenos / namestitev po meri ali Napredno. Zato z hitenjem teh procesov (npr. Z ignoriranjem izrazov, uporabo nastavitev »Express / Easy / Quick«, preskakovanjem korakov in odsekov itd.) Uporabniki tvegajo, da bodo zamudili katero koli dodatno vključeno vsebino in jo nenamerno dovolili svojim napravam. Nekateri PUA imajo 'uradne' promocijske spletne strani, s katerih jih je mogoče prenesti. Tudi vsiljivi oglasi širijo to programsko opremo. Ko enkrat kliknejo, lahko brez dovoljenja uporabnika izvajajo skripte za prenos / namestitev PUA-jev.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Pred prenosom / namestitvijo in / ali nakupom je priporočljivo raziskati izdelke, da preverite njihovo legitimnost. Vsi prenosi morajo biti izvedeni iz uradnih in preverjenih virov. Nezaupljivi kanali, kot so: neuradna in brezplačna spletna mesta za gostovanje datotek (brezplačna programska oprema), omrežja za enakovredno izmenjavo (BitTorrent, Gnutella, eMule itd.) In drugi prenosniki tretjih oseb - običajno ponujajo zavajajoče in / ali povezane vsebine. Pri prenosu / namestitvi priporočamo, da preberete izraze, preučite vse razpoložljive možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije in druge dodatke. Prav tako je previdna pri brskanju. Vsiljivi oglasi so ponavadi videti običajni in neškodljivi, vendar preusmerjajo na zelo nezanesljive in vprašljive spletne strani (npr. Igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle itd.). V primeru naletov s tovrstnimi oglasi in / ali preusmeritvami je treba sistem pregledati in iz njega takoj odstraniti vse dvomljive programe in tudi sumljive razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen z ugrabitelji brskalnikov, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo.

Primer prevaranta, ki se uporablja za distribucijo ugrabiteljev brskalnikov:

Primer prevaranta, ki promovira ugrabitelje brskalnikov

Videz ugrabitelja brskalnika, ki preusmerja na google.com (GIF):

Ugrabitelj brskalnika preusmerja na Googlov iskalnik (GIF)

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev preusmeritve Google.com:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev ugrabitelja brskalnika google.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij (zaradi katerih brskalnik preusmeri na spletno mesto google.com) v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

preusmeritev google.com iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z google.com

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje google.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje google.com iz privzetega iskalnika Internet Explorer

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //google.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi about: blank, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Google com '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika google.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranitev razširitev Google Chrome, povezanih z google.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje google.com z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje google.com iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.google.com ) pod možnostjo »Odpri določeno stran strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Logotip Mozilla Firefox

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje razširitev Mozilla Firefox, povezanih z google.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » Google com 'ko se nahaja, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika google.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje google.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje google.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene vtičnike brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato v odprtem oknu izberite »Možnosti« hxxp: //google.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' extensionControlirano '
Nastavite oba rezultata na ' napačno 'tako, da dvokliknete vsak vnos ali kliknete odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo ugrabitelja brskalnika google.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Google Chrome für Linux

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , ponastavitev safari koraka 1v odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 2

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika google.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju ugrabitelja brskalnika google.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o ugrabitelju brskalnika google.com ali je to njihovo odstranjevanje, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije