Kako hitro odstraniti sledilne pakete iz brskalnika in računalnika

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnikov Track Packages - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Sledenje paketom Hitra navodila za odstranitev ugrabitelja brskalnika

Kaj je Track Packages Quick?

Aplikacija Track Packages Quick naj bi uporabnikom omogočala sledenje paketom, ki so jih kupili DHL, FedEx, USPS, UPS in Canada Post, vendar deluje kot ugrabitelj brskalnika. Spreminja nastavitve brskalnika za promocijo lažnega iskalnika search.trackpackagesquicktab.com in zbira podatke o brskanju. Tovrstne aplikacije so kategorizirane kot potencialno neželene aplikacije (PUA), saj jih veliko ljudi nenamerno prenese in namesti. Raziskave kažejo, da razvijalci Track Packages Quick distribuirajo skupaj z drugo PUA, imenovano Skrij moja iskanja .

ugrabitelj brskalnika search.trackpackagesquicktab.comTrack Packages Quick promovira search.trackpackagesquicktab.com tako, da ga nastavi kot naslov privzetega iskalnika, domače strani in novega zavihka. Zagotavlja, da so uporabniki tega ugrabitelja brskalnika prisiljeni obiskati search.trackpackagesquicktab.com, ko odprejo brskalnik, nov zavihek ali vnesejo iskalne poizvedbe v vrstico URL. Večina teh aplikacij uporabnikom preprečuje razveljavitev ali spreminjanje teh nastavitev. Zato se edini način, da se izognete obisku ali uporabi search.trackpackagesquicktab.com, odstrani ugrabitelj brskalnika Track Packages Quick. Večina lažnih iskalnikov zagotavlja rezultate, ki jih ustvarijo drugi, običajno zakoniti iskalniki. Zato so odvečni in ne ustvarjajo edinstvenih rezultatov. Ta lažni iskalnik preusmeri na search.yahoo.com in zagotavlja rezultate, ki jih ustvari Yahoo. Poleg tega večina ugrabiteljev brskalnikov zbira podatke o brskanju, kot so naslovi IP, geolokacije, URL-ji odprtih / obiskanih spletnih mest, vnesene iskalne poizvedbe in druge podobne podrobnosti. Nekateri beležijo tudi občutljive podatke. Ljudje, ki stojijo za ugrabitelji brskalnikov (razvijalci), podrobnosti pogosto delijo s tretjimi osebami, ki so morda kiber kriminalci, ki želijo zabeležene podatke zlorabiti za ustvarjanje prihodka.

Povzetek grožnje:
Ime Hitro sledite paketom
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek.
Imena zaznavanja Avast (Win32: Adware-gen [Adw]), AVG (Win32: Adware-gen [Adw]), ESET-NOD32 (Različica Win32 / WinWrapper.V Potencialno neželena), Microsoft (PUA: Win32 / WinWrapper), Full Seznam odkritij ( VirusTotal )
Razširitve brskalnika Hitro sledite paketom
Predpostavljena funkcionalnost Ta aplikacija menda sledi paketom, ki jih prevažajo različni kurirji.
Promovirani URL search.trackpackagesquicktab.com
Vročanje naslova IP (search.trackpackagesquicktab.com) 54.210.83.35
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik.
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati spletno stran ugrabitelja in po svojih iskalnikih iskati po internetu.
Dodatne informacije Track Packages Quick se distribuira z drugim imenovanim ugrabiteljem brskalnika Skrij moja iskanja .
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Če imate ugrabitelja brskalnika, na primer Track Packages Quick, lahko pride do težav, povezanih z varnostjo brskanja, zasebnostjo ali celo krajo identitete. Običajno tovrstne aplikacije ne ponujajo nobenih uporabnih funkcij - večina je namenjena le razvijalcem, ki ustvarjajo prihodek. Ker je večina ugrabiteljev brskalnikov neuporabnih in je lahko razlog za različne težave, priporočamo, da sledenje paketom hitro odstranite in takoj skrijete moja iskanja. Te aplikacije niso edini ugrabitelji brskalnikov. Drugi primeri PUA te vrste vključujejo Glejte televizijo na spletu , Gov Tax Info , in Odpoklic opozoril .

Kako se je Track Packages hitro namestil v moj računalnik?

Običajno ljudje neželene aplikacije prenesejo in namestijo po naključju: s klikom na oglase, ki jim ne bi smeli zaupati, ali s prenosom / namestitvijo programske opreme, ne da bi preverili nastavitve, ki so na voljo v namestitvi. PUA-ji so pogosto vključeni v nastavitve druge (običajno brezplačne) programske opreme, vendar so povezane informacije običajno skrite v nastavitvah, kot so »Napredno«, »Po meri« itd. Ljudje prenesejo in / ali namestijo PUA-je prek nastavitev običajnih programov, kadar ne preverijo ali spremenijo nastavitev. Če jih ostanejo nespremenjene, se privzeto strinjajo s ponudbami za prenos ali namestitev dodatno vključenih aplikacij (PUA).

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Datotek in programov ne smete prenašati prek dvomljivih kanalov, kot so omrežja Peer-to-Peer (eMule, hudourniški odjemalci itd.), Neuradna spletna mesta, tretji prenosniki in drugi tovrstni viri. Nobene programske opreme ne bi smeli nameščati tretji namestitveni programi. Vso programsko opremo je treba prenesti prek uradnih spletnih strani in neposrednih povezav za prenos. Preverite vse nastavitve za prenos / namestitev in zavrnite ponudbe za prenos / namestitev dodatne (neželene) programske opreme. Ne klikajte vsiljivih oglasov, ki se prikazujejo na dvomljivih spletnih straneh. Oglasi pogosto vodijo do nezaupljivih spletnih strani ali povzročajo prenos / namestitev potencialno neželenih aplikacij. Če je PUA v vaš brskalnik ali računalnik že vdrl, iz brskalnika odstranite neželene, neznane razširitve, vtičnike in dodatke. Enako velja za neželene programe, ki so nameščeni v operacijskem sistemu (računalniku). Če je vaš računalnik že okužen s paketom Track Packages Quick, priporočamo, da zaženete skeniranje z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo tega ugrabitelja brskalnika.

Spletno mesto, ki promovira pakete za sledenje Hitri ugrabitelj brskalnika:

Spletno mesto za promocijo sledenja paketov Hitri ugrabitelj brskalnika

Sledenje paketom Hitra namestitev namestitve ugrabitelja brskalnika:

Uradni paketi sledenja Hitra namestitev namestitve ugrabitelja brskalnika

Track Packages Quick lahko bere in spreminja podatke:

Track Packages Quick prosi za dovoljenje za branje in spreminjanje različnih podatkov

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Sledenje paketom Hitra odstranitev ugrabitelja brskalnika:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev ugrabitelja brskalnika search.trackpackagesquicktab.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Hitro sledite paketom '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij, ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto search.trackpackagesquicktab.com, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Sledenje paketom Hitra odstranitev ugrabitelja brskalnika iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z search.trackpackagesquicktab.com

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje search.trackpackagesquicktab.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje search.trackpackagesquicktab.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //search.trackpackagesquicktab.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi približno: prazno, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Hitro sledite paketom '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.trackpackagesquicktab.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z search.trackpackagesquicktab.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje search.trackpackagesquicktab.com z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje search.trackpackagesquicktab.com iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Hitro sledite paketom 'in drugi nedavno nameščeni sumljivi dodatki brskalnika (npr.' Skrij moja iskanja ') in jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Hitro sledite paketom 'ali' Skrij moja iskanja ', poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //search.trackpackagesquicktab.com ali hxxps: //hidemysearches.com ) pod možnostjo »Odpri določeno ali nabor strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Mozilla Firefox logotip

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje povezav Mozilla Firefox, povezanih z search.trackpackagesquicktab.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » hxxp: //search.trackpackagesquicktab.com 'in' hxxp: //hidemysearches.com 'in ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.trackpackagesquicktab.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje search.trackpackagesquicktab.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje search.trackpackagesquicktab.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Hitro sledite paketom ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika (npr.' Skrij moja iskanja ').

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogoči ' Hitro sledite paketom 'ali' Skrij moja iskanja ', Odstrani hxxp: //search.trackpackagesquicktab.com ali hxxp: //hidemysearches.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' trackpackagesquicktab '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve search.trackpackagesquicktab.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

wie bootet man linux von usb

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.trackpackagesquicktab.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve search.trackpackagesquicktab.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi search.trackpackagesquicktab.com ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije