Kako obnoviti zaprte zavihke v brskalnikih Chrome, Firefox, Explorer, Opera in Edge?

Kako obnoviti zaprte zavihke v brskalnikih Chrome, Firefox, Explorer, Opera in Edge?

Kako obnoviti zaprte zavihke v internetnih brskalnikih?

Včasih lahko slučajno zaprete zavihek, situacija, ki se pogosto zgodi vsem nam. Če imate le še enega ali dva odprta zavihka, se boste verjetno spomnili, katero stran ste brskali, in se lahko zlahka vrnete nanjo. Kaj pa, če bi brskali z veliko odprtimi zavihki (morda več kot desetimi) in se ne spomnite, kateri je bil zaprt? Ne skrbite - to je enostavno rešiti. V tem članku bomo natančno razložili, kako obnoviti nenamerno zaprte zavihke, kako jih najti in znova odpreti iz prejšnje zgodovine brskanja v petih najbolj priljubljenih brskalnikih. Ta priročnik je napisan z naslednjimi različicami internetnega brskalnika: Google Chrome 62, Mozilla Firefox 57, Opera 49, Internet Explorer 11 in Microsoft Edge 40.

kako obnoviti zaprte zavihke v brskalnikihKazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Windows 10 Windows konnte die Proxy-Einstellungen dieses Netzwerks nicht automatisch erkennen

Google Chrome

Če želite znova odpreti nedavno zaprti zavihek v Chromu, samo z desno miškino tipko kliknite vrstico z zavihki in izberite » Ponovno odprite zaprti zavihek '. To lahko storite tudi s pritiskom treh gumbov na tipkovnici: Ctrl + Shift + T. To bo odprlo vaš nedavno zaprti zavihek. Če ste zaprli več zavihkov, z desno miškino tipko kliknite vrstico z zavihki in izberite » Ponovno odprite zaprti zavihek 'Ali znova pritisnite iste tri gumbe. Z večkratnim izvajanjem teh dejanj bo Chrome zaporedoma odpiral prej zaprte zavihke v vrstnem redu, kot so bili zaprti.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 1. koraku brskalnika Google Chrome

Če se ne spomnite naslova spletne strani, ki ste jo obiskali prej (morda obiskani včeraj, prejšnji teden ali celo prej) in se želite vrniti na to spletno stran, brez težav: brskalnik si jo zapomni namesto vas. Preprosto odprite dnevnik zgodovine brskanja, tako da kliknete Chromov menijski gumb v zgornjem desnem kotu. Te tri pike so Chromov menijski gumb, ki ga iščete. Kliknite ga in videli boste okno menija, izberite Zgodovina in nato Zgodovina. Uporabite lahko tudi bližnjico na tipkovnici: pritisnite Ctrl + H in odprli boste zgodovino brskanja v Chromu.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v brskalniku Google Chrome, 2. korak

Chrome bo odprl nov zavihek s popolno časovno premico vaše zgodovine brskanja. Če želite odpreti spletno stran od danes, včeraj ali katerega koli drugega prejšnjega dne, se pomaknite navzdol in ko jo najdete, kliknite povezavo do spletnega mesta in Chrome jo bo odprl za vas.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 3. koraku brskalnika Google Chrome

[Nazaj na kazalo]

Mozilla Firefox

Če želite znova odpreti svoj nedavno zaprti zavihek v Mozilla Firefox, preprosto z desno miškino tipko kliknite vrstico z zavihki in nato izberite »Razveljavi zaprt zavihek«. To lahko storite tudi s pritiskom treh tipk na tipkovnici: Ctrl + Shift + T. S tem se odpre vaš nedavno zaprti zavihek. Če ste zaprli več zavihkov, z desno miškino tipko kliknite vrstico z zavihki in izberite » Razveljavi zaprt zavihek 'Ali znova pritisnite iste tri tipke. Z zaporednim izvajanjem teh dejanj bo Firefox znova odprl prej zaprte zavihke v vrstnem redu, v katerem so bili zaprti.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 1. koraku Mozilla Firefox

Če želite znova odpreti spletno stran, ki ste jo že obiskovali, morate odpreti dnevnik zgodovine brskanja Firefox. Kliknite ikono s štirimi črtami. V pojavnem oknu menija izberite Zgodovina in videli boste nedavno obiskane spletne strani.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v koraku 2 Mozilla Firefox

V tem meniju lahko dostopate tudi do nedavno zaprtih zavihkov.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 3. koraku Mozilla Firefox

Če se ne spomnite naslova spletne strani, ki ste jo prej obiskali (lahko je bil včeraj, prejšnji teden ali celo prej) in se želite na to spletno stran znova vrniti, brez težav: brskalnik si jo zapomni namesto vas. Zgodovino brskanja si lahko ogledate v stranski vrstici Firefox History. Za dostop do tega kliknite iste štiri črte in izberite » Zgodovina ', in potem ' Ogled stranske vrstice zgodovine '.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 4. koraku Mozilla Firefox

Na levi strani se prikaže stranska vrstica z zgodovino in videli boste zgodovino za danes, zadnjih sedem dni itd. Kliknite želeno časovno obdobje in videli boste vse obiskane spletne strani v tem obdobju.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v koraku 5 Mozilla Firefox

Svojo zgodovino si lahko ogledate tudi v Knjižnica ', Kar je skoraj enako kot stranska vrstica zgodovine. Kliknite štiri črte, izberite » Zgodovina 'In nato izberite' Prikaži vso zgodovino '.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v koraku 6 Mozilla Firefox

Videli boste isti dnevnik zgodovine brskanja, prikazan v časovnih obdobjih. Kliknite tisto, ki jo potrebujete, in videli boste vse spletne strani, ki ste jih obiskali v tem obdobju.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v koraku 7 Mozilla Firefox

So entfernen Sie den Smart Package Tracker

[Nazaj na kazalo]

Opera

Če želite znova odpreti nedavno zaprti zavihek v Operi, preprosto z desno miškino tipko kliknite vrstico z zavihki in nato izberite » Znova odprite zadnji zaprti zavihek '. To lahko storite tudi s pritiskom treh gumbov na tipkovnici: Ctrl + Shift + T. S tem se odpre vaš nedavno zaprti zavihek. Če ste zaprli več zavihkov, z desno miškino tipko kliknite vrstico z zavihki in izberite » Znova odprite zadnji zaprti zavihek 'Ali znova pritisnite iste tri gumbe. Z zaporednim izvajanjem teh dejanj bo Opera znova odprla prej zaprte zavihke v vrstnem redu, v katerem so bili zaprti.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 1. koraku Opera

Nedavno zaprte zavihke lahko najdete tudi v '' Zavihek menija ', Ki je v zgornjem desnem kotu okna brskalnika. Po kliku » Zavihek menija «, Kliknite» Nedavno zaprto 'In videli boste razširjen seznam nedavno zaprtih zavihkov.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v koraku 2 Opera

Če želite znova odpreti spletno stran, ki ste jo že obiskovali, morate odpreti dnevnik zgodovine brskanja Opera. Kliknite rdeči krog zgoraj levo in odprli boste Meni Opera '.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 3. koraku Opera

V meniju Opera izberite History (ki bo prikazal tudi seznam nedavno zaprtih zavihkov), nato znova History in v časovni osi boste videli dnevnik zgodovine brskanja. Lahko pa tudi kliknete ikono ure v spodnjem levem kotu, ki vas popelje v isto okno zgodovine.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v koraku 4 Opera

[Nazaj na kazalo]

internet Explorer

Če želite znova odpreti nedavno zaprti zavihek v Internet Explorerju, preprosto z desno miškino tipko kliknite vrstico z zavihki in izberite » Ponovno odprite zaprti zavihek '. To lahko storite tudi s pritiskom treh gumbov na tipkovnici: pritisnite Ctrl + Shift + T. To bo odprlo vaš nedavno zaprti zavihek. Če ste zaprli več zavihkov, z desno miškino tipko kliknite vrstico z zavihki in izberite » Ponovno odprite zaprti zavihek 'Ali znova pritisnite iste tri gumbe. Z zaporednim izvajanjem teh dejanj bo Internet Explorer znova odprl prej zaprte zavihke v vrstnem redu, v katerem so bili zaprti.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 1. koraku Internet Explorerja

Do seznama lahko dostopate z nedavno zaprtimi zavihki. Z desno miškino tipko kliknite zavihek in izberite » Pred kratkim zaprti zavihki «, Nato izberite spletno stran, na katero se želite vrniti. Poleg tega lahko odprete vse zaprte zavihke.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 2. koraku Internet Explorerja

Če se ne spomnite naslova spletne strani, ki ste jo obiskali prej (morda včeraj, prejšnji teden ali celo prej) in se želite vrniti na to spletno stran, brez težav: vaš brskalnik si jo zapomni namesto vas. Dostopiti morate le do njegovega dnevnika zgodovine brskanja. Če želite to narediti, kliknite » Oglejte si priljubljene, vire in zgodovino Gumb, v zgornjem desnem kotu je ikona z zvezdico.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 3. koraku Internet Explorerja

Kliknite » Zgodovina 'In izberite zgodovino, ki jo potrebujete (na primer danes, prejšnji teden itd.) Nato poiščite spletno stran, ki jo potrebujete, in kliknite povezavo.

So installieren Sie Ubuntu unter Windows 10 mit Virtualbox

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 4. koraku Internet Explorerja

Prav tako lahko znova odprete vse zavihke od zadnje uporabe Internet Explorerja. Dostop ' Ukazna vrstica ”, Ki je v vašem brskalniku morda izklopljen (neaktiven). Z desno miškino tipko kliknite prazen prostor v vrstici z zavihki in izberite » Ukazna vrstica '.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 5. koraku Internet Explorerja

Pojavila se bo dodatna vrstica. Izberite “ Orodja 'In kliknite' Znova odprite zadnjo sejo brskanja '.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 6. koraku Internet Explorerja

[Nazaj na kazalo]

Microsoft Edge

Če želite znova odpreti nedavno zaprti zavihek v programu Microsoft Edge, preprosto z desno miškino tipko kliknite vrstico z zavihki in izberite » Ponovno odprite zaprti zavihek '. To lahko storite tudi s pritiskom treh gumbov na tipkovnici: pritisnite Ctrl + Shift + T. To bo odprlo vaš nedavno zaprti zavihek. Če ste zaprli več zavihkov, z desno miškino tipko kliknite vrstico z zavihki in izberite » Ponovno odprite zaprti zavihek 'Ali znova pritisnite iste tri gumbe. Z zaporednim izvajanjem teh dejanj bo Edge znova odprl prej zaprte zavihke v vrstnem redu, v katerem so bili zaprti.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 1. koraku programa Microsoft Edge

Če se ne spomnite naslova spletne strani, ki ste jo prej obiskali (lahko je bil včeraj, prejšnji teden ali celo prej) in se želite vrniti na to spletno stran, brez težav: vaš brskalnik si jo zapomni namesto vas. Dostopiti morate le do njegovega dnevnika zgodovine brskanja. Če želite to narediti, kliknite gumb Edge na 'Hub'. Najdete ga v zgornjem desnem kotu brskalnika.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 2. koraku programa Microsoft Edge

Nato kliknite » Zgodovina ”, Ki je videti kot ura in videli boste zgodovino brskanja po robu. Izberite časovno obdobje, ki ga potrebujete, in prikazal se bo seznam obiskanih spletnih strani v tem obdobju. Preprosto kliknite spletno stran, na katero se želite vrniti, in ta stran se bo odprla v trenutno odprtem zavihku.

Kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v 3. koraku programa Microsoft Edge

Če želite znova odpreti zaprt zavihek ali več zavihkov, se Ctrl + Shift + T bližnjica na tipkovnici deluje tudi v vseh petih teh brskalnikih Ctrl + H , ki vas neposredno pripelje do seznamov zgodovine brskalnika - od tam lahko znova odprete vse prej obiskane strani, ki jih potrebujete.

[Nazaj na kazalo]

Tu je video, ki prikazuje, kako obnoviti nedavno zaprte zavihke v najbolj priljubljenih internetnih brskalnikih:

apt-sauber werden

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

Firefox uporablja preveč pomnilnika - Kako popraviti?

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

31 najboljših iger Linuxa, ki jih lahko igrate BREZPLAČNO

Za igranje najboljših iger v sistemu Linux vam ni treba porabiti denarja. Sestavili smo seznam čudovitih brezplačnih iger za Linux, tako da lahko uživate v igrah v sistemu Linux, ne da bi skrbeli za denarnico. Zdaj si oglejte najboljše brezplačne igre Linux!

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

Ne morete odpreti Microsoft Edge v operacijskem sistemu Windows 10?

E-poštni virus AT&T

E-poštni virus AT&T

Kako odstraniti virus AT&T Email - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Gwx.exe virus

Gwx.exe virus

Kako odstraniti virus Gwx.exe - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Orodna vrstica WeatherBlink

Orodna vrstica WeatherBlink

Kako se znebiti orodne vrstice WeatherBlink - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Izogibajte se okužbi vaše naprave z zlonamerno programsko opremo iz e-poštnih sporočil »Vrhovno sodišče«

Kako odstraniti virus Supreme Email Email - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika InboxAce?

Kako se znebiti orodne vrstice InboxAce - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako ustaviti preusmeritve na android-recaptcha.info

Kako odstraniti oglase Android-recaptcha.info - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?

Kako popraviti napako 'IRQL_LESS_OR_NOT_EQUAL'?


Kategorije