Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks prek računalnika v spletu brez faksa?

Pred prihodom e-pošte so faksimile (telefakse) pogosto uporabljali za pošiljanje in prejemanje dokumentov. To je še vedno hiter način pošiljanja dokumentov, vendar ne najbolj praktičen, saj zahteva več virov, kot sta toner in papir. Poleg tega je treba dokument pred pošiljanjem faksa natisniti. Danes je pošiljanje faksov nekoliko staromoden način pošiljanja dokumentov, vendar številne pisarne še vedno uporabljajo telefakse. Če nimate faksa in raje ne vlagate v njega, obstaja veliko načinov za pošiljanje faksov po spletu brez strojne opreme: fakse pošljite iz računalnika v faks prek interneta in prejemajte fakse prek e-poštnega računa.

Za pošiljanje faksov lahko uporabite tudi spletne storitve, s katerimi lahko vnesete besedilo, ki ga želite poslati po faksu, ali naložite dokument iz računalnika (običajno .doc, .docx ali .pdf datoteka). Ko ste registrirani pri teh storitvah, imate dodeljeno številko faksa, ki jo lahko daste drugim, da vam lahko pošljejo faks. Običajno se pretvorijo v digitalno obliko, ki se pošljejo na vaš e-poštni naslov. S faksom se ni mogoče povezati prek interneta, zato lahko, če morate faks pošiljati brez faksa, na spletu obstajajo številne možnosti. V tem članku prikazujemo, kako pošiljati fakse iz računalnika brez kakršnega koli tiskanja itd. Za pošiljanje faksa prek spleta je pogosto potrebna digitalna oblika dokumenta, zato ga morate najprej optično prebrati in nato dovoliti storitvam spletnega faksa.kako poslati faks prek spleta brez faksa

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Pošiljanje faksa prek spleta z GotFreeFax

Če želite uporabljati to spletno storitev pošiljanja faksov, vnesite svoje podatke (informacije o pošiljatelju) in nato podatke prejemnika (informacije o prejemniku), vključno s številko faksa. Nato naložite datoteko (PDF, DOC ali JPG) ali prilepite besedilo sporočila (ki lahko vključuje oblikovanje) v 'polje z bogatim besedilom' . Vendar obstajajo nekatere omejitve: faksi ne smejo biti daljši od treh strani, na dan lahko pošljete samo dva brezplačna faksa, faks pa lahko pošljete samo v ZDA in Kanadi. Če nimate veliko dokumentov ali sporočil za pošiljanje, je ta brezplačna storitev odlična rešitev. Če morate poslati več dokumentov, lahko uporabite storitve plačljivih premij. Obiščite https://www.gotfreefax.com/ in začnite pošiljati dokumente.

Linux-Benutzer und -Entwickler

pošlji faks po spletu z gotfreefax

[Nazaj na kazalo]

Pošiljanje faksa prek spleta z FaxZero

S to storitvijo lahko na dan pošljete največ tri strani (skupaj s spremnim pismom) in pet brezplačnih faksov. Vrste dokumentov, ki jih je mogoče poslati po faksu, vključujejo datoteke .doc, .docx in .pdf (vse manj kot 20 MB na dokument). Za začetek potrebujete samo veljaven e-poštni naslov. Prejeli boste URL za zasebno stran stanja faksa. Shranite ta URL, ker ne bo več na voljo. Na strani je prikazano stanje vašega faksa, tudi če se potrditev dostave izgubi. Faksi, poslani v ZDA in Kanadi, so brezplačni, vendar lahko z doplačilom uporabite tudi mednarodno faksiranje. Obiščite https://faxzero.com za začetek pošiljanja faksov.

pošlji faks po spletu s faksom nič

[Nazaj na kazalo]

Pošljite faks prek interneta z MyFaxom

MyFax vam omogoča pošiljanje in prejemanje faksov digitalno - brez tiskanja, optičnega branja ali težav s posedovanjem faksa. Fakse lahko pošiljate po e-pošti, v mobilni aplikaciji ali na spletnem mestu. Vsakih 24 ur lahko pošljete dva 10-stranska faksa (manj kot 10 MB). Podprte datoteke, ki jih je mogoče poslati po faksu, vključujejo datoteke Microsoft Word, Excel in Powerpoint, .pdf, .tif, .gif in .jpg. Za uporabo te storitve potrebujete samo delujoč e-poštni naslov, ki ga lahko uporabite za pošiljanje faksov v 40 različnih držav. Ima brezplačno 30-dnevno preskusno obdobje in na voljo so tudi plačljive storitve. Obiščite https://www2.myfax.com za več informacij.

pošlji faks po spletu z myfax -

Was ist die andere Kategorie auf meinem Mac-Speicher?

[Nazaj na kazalo]

Pošiljanje faksa prek spleta s storitvijo PamFax

PamFax se lahko prosto pridruži, novi uporabniki pa prejmejo tri brezplačne strani faksa. Če nadgradite, PamFax zagotovi osebno številko faksa. Obiščite https://www.pamfax.biz/en/ začeti. Ponujajo pošiljanje faksov po vsem svetu v 236 držav, vključno s satelitsko storitvijo in mobilnimi številkami.

pošlji faks prek spleta s pamfaxom

Na voljo je veliko spletnih faks storitev, in če morate le občasno poslati faks, lahko to upravljate brezplačno. Če želite pošiljati in prejemati fakse pogosteje in v večjem številu, se boste morali prijaviti za poskusni račun in pozneje za plačljiv. Te možnosti pa so morda stroškovno učinkovitejše od nakupa faksa.

Dokumente lahko pošljete tudi po faksu z orodjem Windows »Faksiranje in optično branje«. V tem primeru pa mora biti računalnik povezan s telefonsko linijo, ki zahteva tudi klicni faks modem. Če potrebujete hitro rešitev, še enkrat priporočamo zgornje možnosti.

[Nazaj na kazalo]

[Nazaj na vrh]