Kako nastaviti privzeti Google Račun za več uporabnikov računa?

Kako nastaviti privzeti Google Račun za več uporabnikov računa?

Kako nastaviti privzeti ali primarni Google Račun za več uporabnikov Gmailovega računa?

Googlova pošta ali Gmail je eno izmed najbolj priljubljenih e-poštnih sporočil na svetu, zato ni presenetljivo, da ima veliko ljudi v lasti več naslovov, in sicer za službo ali za osebne ali komercialne namene. Google je ustvaril funkcijo večkratne prijave, da olajša uporabo več e-poštnih sporočil. Vendar pa je pogosta težava pri uporabi več računov, ko se izgubite, kateri je vaš privzeti račun, in se prijavite z napačnim. Nastavitev ustreznega privzetega e-poštnega sporočila ni naporna naloga, vendar je za nadaljevanje potrebnih več korakov in je na začetku videti zmedeno.

Ko je nastavljen, deluje v vseh Googlovih storitvah in vam resnično prihrani čas. Googlove storitve vam skušajo pomagati tudi pri nastavitvi privzetega računa, tako da ponudijo možnost, da to nastavite kot privzeto, vendar to počne pri vseh računih, v katere se prijavite, kar je lahko moteče in vam zapravlja čas. Tu vam bomo pokazali, kako ročno nastavite ustrezen privzeti račun, tako da se osredotočite na spletne storitve. To bo preprečilo nepotrebne Googlove predloge pri prijavi v vaše račune.google-default-account-uvod

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Omogočanje ali zamenjava privzetega google računa za uporabnike z večkratno prijavo

Obiščite katero koli Googlovo spletno stran (na primer google.com, gmail.com ali katero koli drugo) v oknu brskalnika, ki ni zasebno (da lahko Google nastavi piškotek). Odjavite se iz vseh računov Google ali Gmail, kar lahko storite tako, da kliknete ikono avatarja v zgornjem desnem kotu Googlove strani in v menijski možnosti izberete Odjava.

logout-google-account

Obiščite Gmail.com in se prijavite z računom, za katerega želite, da je privzeti ali primarni, kar je pomembno, saj pri uporabi večkratnih prijav postane privzeti le prvi prijavljeni račun.

Linux auf Chromebook installieren

login-google-account

Ko se prijavite v privzeti ali primarni račun, kliknite ikono avatarja v zgornjem desnem kotu Googlove strani in izberite Dodaj račun. S to potjo dodajte toliko računov, kolikor je potrebno. Opomba: Ne pozabite, da privzeti ali primarni račun postane vaš prvi prijavljeni račun.

add-account-google-mail

[Nazaj na kazalo]

Preklapljanje med google računi

Ko nastavite več računov, ne pozabite, da se za dostop do drugega računa ne potrebujete, preprosto kliknite ikono avatarja in izberite kateri koli račun v kateri koli Googlovi storitvi. Še več, nekatere storitve lahko zahtevajo uporabniški vnos, ko poskušajo dostopati do drugega računa. To vam bo pomagalo prihraniti čas med delom z več deli ali delovnimi in osebnimi e-poštnimi sporočili.

izberite račun-google

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako nastaviti privzeti račun za Googlove storitve:

[Nazaj na vrh]