Kako ustaviti preusmeritve na in iz customsearch.info

Kako se znebiti Customsearch.info Redirect - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

navodila za odstranitev customsearch.info

Kaj je spletno mesto customsearch.info?

customsearch.info (in find.customsearch.info) je naslov lažnega iskalnika. Prevarantska spletna orodja za iskanje običajno promovira programska oprema, ki je kategorizirana kot ugrabitelji brskalnikov. En ugrabitelj brskalnika, ki je opazil promocijo customsearch.info, se preprosto imenuje Custom Search. Programska oprema v tej kategoriji promovira lažne iskalnike tako, da določene spremembe nastavitev brskalnika omeji / zavrne dostop do njih. Poleg tega iskanje po meri doda ' Upravlja vaša organizacija 'za brskalnike Google Chrome. Ugrabitelji brskalnikov in lažni iskalniki so znani po svojih zmožnostih sledenja podatkov. Zaradi dvomljivih metod, ki se uporabljajo za širjenje ugrabiteljev brskalnikov, so tudi uvrščeni med potencialno neželene aplikacije (PUA). Opazili so, da se iskanje po meri širi z licenčnimi orodji za razbijanje programske opreme. Poleg tega, da so nezakonita, lahko ta orodja za aktivacijo distribuirajo ne samo PUA-je, ampak tudi Trojanci , ransomware in drugo zlonamerno programsko opremo.

ugrabitelj brskalnika find.customsearch.infoGoogle Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox in drugi priljubljeni brskalniki so tipični cilji ugrabiteljev brskalnikov. Naslove lažnih iskalnih orodij dodelijo kot domačo stran, privzeti iskalnik in URL-je novega zavihka / okna. Te na videz manjše spremembe bistveno vplivajo na izkušnjo brskanja. Če želite podrobneje opisati, je z nameščenim ugrabiteljem brskalnika, ki promovira customsearch.info (npr. Iskanje po meri), vsako iskanje, opravljeno prek vrstice URL in novega odprtega zavihka / okna brskalnika, preusmeri na customsearch.info. Ponarejeni iskalniki običajno ne morejo zagotoviti edinstvenih rezultatov, zato preusmerijo na zakonita spletna mesta (ali povzročijo preusmeritvene verige, ki se končajo z). To velja za customsearch.info, ki preusmeri na Googlov iskalnik (google.com). Poleg tega je obnovitev ugrabljenega brskalnika nemogoče brez odstranitve programske opreme, ki vpliva nanj, saj ugrabitelji brskalnikov lahko razveljavijo vse spremembe, ki jih uporabniki poskušajo narediti v svojih brskalnikih, in / ali omejijo / zavrnejo dostop do nastavitev. Večina ugrabiteljev brskalnikov lahko sledi podatkom. Lahko beležijo dejavnost brskanja (obiskani URL-ji, ogledane strani, vnesene iskalne poizvedbe itd.) In zbirajo iz njih pridobljene osebne podatke (naslovi IP, geolokacije in druge podrobnosti). Zbrani podatki se nato delijo in / ali prodajo tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem), da bi jih prav tako zlorabili za finančno korist. Prisotnost programske opreme za sledenje podatkov v brskalnikih / sistemih lahko povzroči resne težave z zasebnostjo, finančno izgubo in celo krajo identitete. Da bi zaščitili varnost naprave in uporabnikov, vam toplo priporočamo, da nemudoma odstranite vse dvomljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika.

Povzetek grožnje:
Ime preusmeritev find.customsearch.info
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek.
Vročanje naslova IP 51.159.88.203
Razširitve brskalnika Iskanje po meri
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik.
Imena zaznavanja (lopov namestitveni program) Avast (Win32: AdwareSig [Adw]), BitDefender (Gen: Variant.Adware.KabanInst.5), ESET-NOD32 (Različica MSIL / Adware.TekhNetvork.A), Kaspersky (Not-a-virus: HEUR: AdWare .MSIL.KabanIns), celoten seznam zaznav ( VirusTotal ).
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati ugrabiteljevo spletno stran in po svojih spletnih iskalnikih iskati po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

searchmulty.com , searchfort.online in mybrowser-search.com je nekaj primerov drugih lažnih iskalnikov Zavihek Global Weather , Preizkusite hitrost iNet , in Dostopajte do spletnih obrazcev so primeri ugrabiteljev brskalnikov. Lažni iskalniki in promocija programske opreme se pogosto zdijo običajni in neškodljivi. Ugrabitelji brskalnikov uporabnike privabijo k prenosu / namestitvi s ponudbami različnih 'uporabnih' funkcij, vendar obljubljena funkcionalnost redko deluje in to je skupno večini PUA-jev. Edini namen teh neželenih aplikacij je ustvarjati prihodek na račun uporabnikov. Namesto da bi prinesli kakršno koli resnično vrednost, lahko PUA ugrabijo brskalnike, vodijo vsiljive oglaševalske kampanje, prisilno odpirajo nezaupljiva / zlonamerna spletna mesta in sledijo zasebnim informacijam.

Kako se je iskanje po meri namestilo v moj računalnik?

PUA se distribuirajo prek nastavitev za prenos / namestitev drugih izdelkov. Ta zavajajoča marketinška tehnika pakiranja običajne programske opreme z neželenimi ali zlonamernimi dodatki se imenuje »združevanje«. Z hitenjem postopkov prenosa / namestitve (npr. Ignoriranje izrazov, preskakovanje korakov in odsekov, uporaba možnosti »Quick / Express« itd.) Mnogi uporabniki tvegajo, da nenamerno dovolijo škodljivo in združeno vsebino v svoje naprave. Nekateri PUA imajo 'uradne' promocijske spletne strani, s katerih jih je mogoče prenesti. Vsiljivi oglasi lahko v te programe prodrejo tudi v sisteme. Ko jih kliknejo, lahko izvajajo skripte, namenjene prenosu / namestitvi PUA-jev brez dovoljenja uporabnikov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Svetujemo vam, da pred prenosom / namestitvijo in / ali nakupom preučite vse izdelke, da preverite njihovo legitimnost. Vse prenose je treba opraviti iz uradnih in zaupanja vrednih virov, saj dvomljivi kanali za nalaganje, kot so neuradna in brezplačna spletna mesta za gostovanje datotek, omrežja za enakovredno izmenjavo (BitTorrent, eMule, Gnutella itd.) In drugi prenosniki drugih ponudnikov običajno ponujajo zavajajoče in paketno vsebino. Procese prenosa in namestitve je treba obravnavati previdno. Preberite pogoje, preučite vse možne možnosti, uporabite nastavitve »Po meri / Napredno« in onemogočite dodatne aplikacije, orodja, funkcije in druge dodatke. Vsiljivi oglasi se morda zdijo legitimni, vendar jih lahko preusmerijo na zelo dvomljiva spletna mesta (npr. Igre na srečo, zmenki za odrasle, pornografija itd.). Če naletite na tovrstne oglase ali preusmeritve, preverite vse naprave in takoj odstranite vse sumljive programe in razširitve / vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen z iskanjem po meri, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo ugrabitelja brskalnika.

Nastavitev namestitve ugrabitelja brskalnika po meri (orodje za razbijanje nezakonitega aktiviranja):

Ugrabitelj brskalnika po meri, ki se distribuira prek licenčnega orodja za razbijanje programske opreme

Ugrabitelj brskalnika po meri, ki zahteva dovoljenja, povezana s podatki:

Ugrabitelj brskalnika po meri za iskanje, ki zahteva dovoljenja

Iskalnik po meri Iskalnik ugrabitelja, ki promovira find.customsearch.info (GIF):

Poizvedba ugrabitelja brskalnika po meri GIF

' Upravlja vaša organizacija ', ki jo je brskalnik Google Search ugrabil v brskalnike Google Chrome:

Upravlja funkcija vaše organizacije, ki jo Chrome ugrabi brskalnik Iskanje po meri

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja brskalnika po meri:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev ugrabitelja brskalnika customsearch.info prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Iskanje po meri '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij, ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto customsearch.info, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranitev ugrabitelja brskalnika po meri iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih s customsearch.info

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje customsearch.info z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje customsearch.info iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //customsearch.info in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi about: blank, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Iskanje '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve find.customsearch.info, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Windows-Gesundheit ist kritisch, nicht neu starten

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih s customsearch.info

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje customsearch.info z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje customsearch.info iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Iskanje po meri 'in druge nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika ter jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.customsearch.info ) pod možnostjo »Odpri določeno stran strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Logotip Mozilla Firefox

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje razširitev Mozilla Firefox, povezanih s customsearch.info(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » customsearch.info ', in ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve find.customsearch.info, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje customsearch.info z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje customsearch.info iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Iskanje po meri ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato v odprtem oknu izberite »Možnosti« hxxp: //customsearch.info in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' extensionControlirano '
Nastavite oba rezultata na ' napačno 'tako, da dvokliknete vsak vnos ali kliknete odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve find.customsearch.info, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , ponastavitev safari koraka 1v odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 2

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve find.customsearch.info, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

realtek hd audio kein ton windows 10

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve find.customsearch.info iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi find.customsearch.info ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.