Kako ustaviti pojavno okno »Ta posodobitev zahteva dejanje«

Kako se znebiti te posodobitve, zahteva akcijski virus (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo, ki povzroča pojavno okno »Ta posodobitev zahteva dejanje« v računalnikih Mac

Kaj je »Ta posodobitev zahteva dejanje«?

'Ta posodobitev zahteva dejanje' je naslov varljivega pojavnega okna, ki uporabnike spodbuja k posodobitvi zastarele programske opreme. Ne zaupajte temu pojavnemu oknu in ne upoštevajte navodil. Raziskave kažejo, da se pojavno okno pojavi zaradi oglaševalske programske opreme, ki je že nameščena v računalniku in / ali brskalniku. Običajno ljudje oglaševalske programske opreme ne namestijo namerno. Zato so tovrstne aplikacije razvrščene kot potencialno neželene aplikacije (PUA). To posebno pojavno okno se uporablja za promocijo PUA-jev, kot so Tapufind in ChillTab - toplo priporočamo, da jih NE prenesete ali namestite.

Ta posodobitev zahteva prevaraPoleg nezaželenih, zavajajočih pojavnih oken oglaševalska programska oprema prikazuje tudi druge oglase, kot so kuponi, pasice, ankete itd. Običajno so ljudje, ki jim zaupajo in jih kliknejo, preusmerjeni na nezaupljive spletne strani ali pa so prevarani v neželene prenose / namestitve. V tem primeru zavajajoča pojavna okna prevarajo ljudi, da prenesejo in namestijo Tapufind in ChillTab. Lahko se uporablja tudi za širjenje drugih neželenih aplikacij. Poleg tega lahko nameščena oglaševalska programska oprema deluje kot orodje za sledenje informacij za snemanje podrobnosti, kot so naslovi IP, geolokacije, naslovi obiskanih spletnih mest, vnesene iskalne poizvedbe itd. Razvijalci oglasne programske opreme podrobnosti pogosto prodajo drugim (potencialno kiber kriminalcem), ki jih zlorabijo za ustvarjanje prihodkov ali celo ukrasti identitete. Da bi se izognili tej situaciji in težavam v zvezi z varnostjo brskanja, priporočamo, da takoj odstranite vso oglaševalsko programsko opremo. To lahko storite tako, da sistem pregledate s sistemom Combo Cleaner in nato odstranite vse zaznane grožnje.

Povzetek grožnje:
Ime Ta posodobitev zahteva pojavno okno za dejanje
Vrsta grožnje Zlonamerna programska oprema Mac, virus Mac.
Simptomi Vaš Mac postane počasnejši od običajnega, vidite neželene pojavne oglase, preusmerjeni ste na dvomljiva spletna mesta.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitveni programi brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi flash predvajalnika, prenosi hudournikov.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta, izguba zasebnih podatkov.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Mac)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik Mac z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo Combo Cleanerja.
▼ Prenesite Combo Cleaner za Mac
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Vključeni so primeri aplikacij vrste oglaševalske programske opreme, ki bi lahko bile odgovorne za prikaz pojavnega okna »Ta posodobitev zahteva dejanje« OpticDaemon , LightAgent , DisplayUpdate , PowerLift , in PowerLog . Prikaže ga lahko tudi druga oglaševalska programska oprema. Običajno ta programska oprema ne vsebuje 'uporabnih funkcij' in je namenjena le razvijalcem, ki ustvarjajo prihodek.

Wellensittich (Desktop-Umgebung)

Kako so se v moj računalnik namestile potencialno neželene aplikacije?

Neželene aplikacije se prenesejo ali namestijo z vsiljivimi oglasi ali nastavitvami različnih programov (običajno brezplačnih). Metoda združevanja se uporablja za distribucijo neželenih aplikacij prek nastavitev programske opreme. Razvijalci ga uporabljajo za privabljanje ljudi v neželene prenose / namestitve, tako da PUA skrivajo v nastavitvenih možnostih, kot so »Po meri«, »Napredno« in druge. Če povzamemo, informacije o vključitvi neželenih aplikacij v nastavitve niso pravilno razkrite. Upoštevajte pa, da se neželene aplikacije običajno prenesejo / namestijo le, ko ljudje izvedejo postopek, ne da bi spremenili možnosti, ki so vključene v nastavitve.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Ne uporabljajte prenosnikov, namestitvenih programov tretjih oseb, prenašanja programske opreme z nezanesljivih spletnih mest, uporabe omrežij Peer-to-Peer (hudourniški odjemalci, eMule) ali drugih dvomljivih orodij. Programsko opremo in datoteke je treba prenesti prek uradnih in zaupanja vrednih spletnih mest ter neposrednih povezav za prenos. Nobenega postopka prenosa ali namestitve ne dokončajte brez preverjanja nastavitev »Po meri«, »Napredno« in drugih nastavitev ter preklica izbire ponudb za prenos ali namestitev neželene programske opreme. Izogibajte se klikom vsiljivih oglasov, še posebej, če so prikazani na dvomljivih spletnih mestih. Če jih kliknete, lahko preusmerijo na potencialno zlonamerna spletna mesta ali povzročijo neželene prenose in namestitve. Brskalnikom ali sistemom je mogoče preprečiti prikazovanje oglasov in odpiranje dvomljivih spletnih strani, tako da odstranite vse neželene razširitve, vtičnike in dodatke, nameščene v brskalniku, in programe, nameščene v operacijskem sistemu. Če je vaš računalnik že okužen s PUA-ji, priporočamo, da z njim zaženete optično branje Combo Cleaner Antivirus za macOS da jih samodejno odpravi.

Besedilo v pojavnem oknu:

Ta posodobitev zahteva dejanje:
Potrdite polje, da dokončate posodobitev
Če ne storite ničesar, se to sporočilo samodejno zapre v 60 sekundah.

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme Mac: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Combo Cleaner je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme Mac. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Kombinirano čistilo za Mac S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Hitri meni:

Videoposnetek, kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo in ugrabitelje brskalnikov iz računalnika Mac:

Odstranjevanje potencialno neželenih aplikacij:

Odstranite potencialno neželene programe iz Aplikacije mapa:

odstranitev ugrabitelja brskalnika mac iz mape z aplikacijami

Kliknite Ikona iskalnika. V oknu Finder izberite ' Aplikacije '. V mapi z aplikacijami poiščite MPlayerX ',' NicePlayer 'ali druge sumljive programe in jih povlecite v smetnjak. Ko odstranite potencialno neželene programe, ki povzročajo spletne oglase, v računalniku Mac poiščite morebitne preostale neželene komponente.

▼ PRENESI odstranjevalec za
Okužbe zlonamerne programske opreme Mac

Combo Cleaner preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Odstranitev te posodobitve zahteva dejanje, povezane s pojavnimi datotekami in mapami:

Finder pojdite na ukaz mape

Kliknite Finder v menijski vrstici. Izberite Pojdi, in kliknite Pojdi v mapo ...

korak 1V mapi / Library / LaunchAgents poiščite datoteke, ustvarjene z adware:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchAgents

Kernel Power 41 Windows 10 Fix

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 2. korak
V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

2. korakPreverite, ali so v / Knjižnica / Podpora za aplikacije mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / Podpora za aplikacije

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 2. korak
V Podpora za aplikacije ”, Poiščite nedavno dodane sumljive mape. Na primer » MplayerX 'Ali' NicePlayer ”In premaknite te mape v smetnjak .

korak3Preverite, ali so v datoteki ~ / Library / LaunchAgents mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 1. korak


V vrstico Pojdi v mapo vnesite: ~ / Library / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 2. korak

V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

korak4Preverite, ali so v datoteki / Knjižnica / LaunchDaemons mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 1. korak
V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchDaemons

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 2. korak
V LaunchDaemons ”, Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke. Na primer ' com.aoudad.net-preferences.plist ',' com.myppes.net-preferences.plist ', ' com.kuklorest.net-preferences.plist ',' com.avickUpd.plist «Itd., In premaknite jih v smetnjak .

5. korak Skenirajte svoj Mac s kombiniranim čistilom:

Če ste upoštevali vse korake v pravilnem vrstnem redu, morate biti Mac brez okužb. Če želite zagotoviti, da vaš sistem ni okužen, zaženite pregled s programom Combo Cleaner Antivirus. Prenesite ga TUKAJ . Po prenosu datoteke dvokliknite combocleaner.dmg v odprtem oknu povlecite in spustite ikono Combo Cleaner na ikono aplikacij. Zdaj odprite zagonsko ploščico in kliknite ikono Combo Cleaner. Počakajte, da Combo Cleaner posodobi svojo bazo definicij virusov in kliknite 'Začni kombinirano skeniranje' .

scan-with-combo-cleaner-1

Combo Cleaner bo računalnik Mac pregledal glede okužb z zlonamerno programsko opremo. Če je v protivirusnem pregledu prikazano sporočilo »ni najdenih groženj« - to pomeni, da lahko nadaljujete z vodnikom za odstranjevanje, sicer je priporočljivo, da pred nadaljevanjem odstranite vse najdene okužbe.

scan-with-combo-cleaner-2

Po odstranitvi datotek in map, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema, še naprej odstranjujte neumne končnice iz internetnih brskalnikov.

Ta posodobitev zahteva odstranitev pojavnega okna iz internetnih brskalnikov:

ikona brskalnika safariOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Če želite odstraniti to posodobitev, je treba za razširitev Safari povezati pojavno okno:

uefi modus windows 10

nastavitve brskalnika safari

Odprite brskalnik Safari, v menijski vrstici izberite ' Safari 'in kliknite' Preference ... ' .

okno razširitev safari

V oknu z nastavitvami izberite ' Razširitve 'in poiščite pred kratkim nameščene sumljive razširitve. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Safari - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Safari .

ikona brskalnikaOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Za odstranitev te posodobitve je potreben dodatek za Mozilla Firefox, povezan s pojavnim oknom:

Windows-Firewall lässt sich nicht einschalten

dostop do dodatkov za mozilla firefox

Odprite brskalnik Mozilla Firefox. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite ' Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte). V odprtem meniju izberite ' Dodatki '.

odstranjevanje zlonamernih dodatkov iz mozilla firefox

Izberite Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Mozilla Firefox - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Mozilla Firefox .

ikona brskalnika chromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Za odstranitev te posodobitve je potreben dodatek za Google Chrome, povezan s pojavnimi okni:

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 1. korak

Odprite Google Chrome in kliknite » Chromov meni '(tri vodoravne črte) v zgornjem desnem kotu okna brskalnika. V spustnem meniju izberite ' Več orodij 'in izberite' Razširitve '.

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 2. korak

V Razširitve 'poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Smeti poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Google Chrome - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Google Chrome .