Kako prenesti glasbo iPhone-a v knjižnico iTunes?

Kako prenesti glasbo iPhone-a v knjižnico iTunes?

Kako premakniti glasbo, slike ali druge predstavnostne datoteke iz iPhona, iPada ali iPoda v knjižnico iTunes?

Prenos glasbe, videoposnetkov ali katere koli vrste vsebine iz iTunes v iPhone, iPad, iPod ali Computer je preprost, vendar premikanje vsebine iz iDevice v knjižnico iTunes ali nov računalnik ni tako preprosto. Ko poskusite podatke iz iPhona, iPada ali iPoda premakniti v knjižnico, boste opazili, da taka možnost ni na voljo s programsko opremo iTunes.

vbox gastzugänge linux

iDevices ni mogoče uporabljati kot naprave za shranjevanje ali varnostno kopiranje, zato iTunes ne more zaznati datotek, ki se nahajajo na njihovih pogonih. Edina vsebina, ki jo je mogoče prenesti iz iPhona, iPada ali iPoda v iTunes, so predmeti, posebej kupljeni v trgovini iTunes. Lahko pa poiščete programe drugih proizvajalcev, ki omogočajo dostop do predstavnostnih datotek, shranjenih v napravi Apple.iphone-glasba-v-iTunes-uvod2

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Prenesite vsebino, kupljeno v trgovini iTunes

Medijske datoteke, kupljene v trgovini iTunes, so edina vrsta vsebine, ki jo lahko iz iPhona, iPada ali iPoda premaknete v računalnik ali knjižnico iTunes neposredno prek programske opreme iTunes. Če želite prenesti te datoteke, zaženite iTunes, kliknite meni File (Datoteka) na vrhu zaslona, ​​izberite Device (Naprava) in nato izberite Transfer Purchases from iPhone (ali ime vaše naprave). Če naprava ni bila predhodno pooblaščena, boste morali to storiti.

prenos iz naprave

[Nazaj na kazalo]

Premaknite podatke, shranjene v napravi iDevice, v računalnik

Najprej morate prenesti in namestiti neodvisno aplikacijo z imenom Syncios iPhone Music Transfer v računalnik. Na isti računalnik mora biti nameščen tudi iTunes. Pri uporabi Syncios iPhone Music Transfer aplikacije iTunes ni treba zagnati. Nato iPhone, iPad ali iPod povežite z računalnikom prek kabla USB in zaženite programsko opremo za prenos glasbe iPhone Syncios. Ta aplikacija bo prikazala vso glasbo, shranjeno v iPhonu. Kliknite zavihek Mediji v levi stranski vrstici in v desni stranski vrstici izberite Glasba. Izberite vse datoteke, ki jih želite prenesti iz mobilne naprave v računalnik. Če želite izbrati več datotek, pridržite tipko Control ali Shift. Kliknite gumb za izvoz in poiščite cilj.

syncios-export-media

[Nazaj na kazalo]

Prenesite podatke iz iPhona v iTunes

Ker je Apple programsko opremo iTunes zasnoval samo za enosmerne prenose, ni enostavnega načina za premikanje vsebine iz iPhona, iPada ali iPoda v knjižnico iTunes. Najprej morate ponoviti zgornje korake za prenos vsebine v računalnik in šele nato jih lahko dodate v knjižnico iTunes. Če želite v iTunes dodati podatke, ki so bili preneseni iz mobilne naprave, odprite aplikacijo iTunes, v meniju na vrhu zaslona kliknite Datoteka in izberite Dodaj datoteko v knjižnico, da priložite določeno datoteko. Lahko pa izberete Dodaj mapo v knjižnico, da uvozite serijo pesmi, shranjenih v določeni mapi. Ko se prikaže okno Dodaj v knjižnico, izberite datoteko ali mapo, ki jo želite premakniti v knjižnico iTunes, tako da jo preprosto označite in na dnu gumba kliknete gumb Odpri ali izberi mapo (odvisno od različice iTunes, ki jo uporabljate). okno. S tem dejanjem boste podatke premaknili v knjižnico iTunes.

add-to-library-itunes

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje prenos iPhone-ove glasbe v knjižnico iTunes

[Nazaj na vrh]