Kako odstraniti aplikacije, promovirane na spletnih straneh, ki jih je odprl y2mate.guru

Kako se znebiti oglasov Y2mate.guru - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

y2mate [.] guru navodila za odstranitev preusmeritve

Kaj je y2mate [.] Guru?

y2mate [.] guru uporabnikom omogoča prenos videoposnetkov z YouTuba, vendar je to nezakonita praksa. Poleg tega večina spletnih mest, kot je guru y2mate [.], Uporablja neprimerna oglaševalska omrežja - vsebujejo dvomljive oglase in / ali preusmerjajo obiskovalce na druga dvomljiva spletna mesta. Običajno odpirajo spletna mesta, namenjena oglaševanju potencialno neželenih aplikacij (PUA). Na primer ugrabitelji brskalnikov in oglaševalska programska oprema. V vsakem primeru vam odsvetujejo uporabo storitev, ki jih ponuja guru y2mate [.] Ali druga podobna spletna mesta.

y2mate [.] guru pop-up preusmeritveV času raziskav je guru y2mate [.] Promoviral (odprl) bet365.com (zakonito spletno mesto o igrah na srečo) in convertopdf.com. Slednje spletno mesto je stran za prenos PUA, a ugrabitelj brskalnika poklical ConvertoPDF . Običajno tovrstne aplikacije promovirajo lažne naslove iskalnikov s spreminjanjem določenih nastavitev brskalnika (na primer naslova privzetega iskalnika, domače strani in novega zavihka). Ugrabitelji brskalnika preprečujejo uporabnikom, da razveljavijo izvedene spremembe, razen če so odstranjeni. Te aplikacije zbirajo tudi podatke, povezane z brskanjem (vključno z brskalnimi navadami). Ciljajo na podrobnosti, kot so naslovi obiskanih strani, vnesene iskalne poizvedbe, geolokacije, naslovi IP itd. Poleg tega razvijalci podatke pogosto prodajo tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem) ali jih zlorabijo na druge načine. Poleg tega lahko guru y2mate [.] Vodi do strani, namenjenih promociji adware . Tovrstna programska oprema prikazuje vsiljive oglase (kupone, pojavna okna, ankete, pasice itd.). Ob kliku lahko ti oglasi odprejo zlonamerna ali nezaupljiva spletna mesta. Nekateri lahko izvajajo skripte, namenjene prenosu in namestitvi PUA-jev. Upoštevajte, da se guru y2mate [.] Lahko uporablja za promocijo različnih prevarantskih strani, kot je na primer ' Opozorilo sistema 'in' Raziskava spletnih raziskav 2020 '. Ta spletna mesta poskušajo uporabnike prevarati, da vzpostavijo stik (kličejo) prevarante, namestijo neželeno programsko opremo ali zagotovijo osebne podatke. Zato ne moremo zaupati ne guruju y2mate [.], Ne stranem, ki se odprejo prek njega.

Povzetek grožnje:
Ime Oglasi y2mate.guru
Vrsta grožnje Potisna obvestila, neželeni oglasi, pojavni oglasi.
Imena zaznavanja CLEAN MX (zlonamerno), Quttera (zlonamerno), celoten seznam zaznav ( VirusTotal ).
Vročanje naslova IP 104.26.1.12
Simptomi Ogled oglasov, ki ne izvirajo s spletnih mest, ki jih brskate. Vsiljivi pojavni oglasi. Zmanjšana hitrost brskanja po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, potencialno neželeni programi (oglaševalska programska oprema).
Škoda Zmanjšana zmogljivost računalnika, sledenje brskalnikom - težave z zasebnostjo, morebitne dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Več primerov podobnih strani je savethevideo [.] com , youtubetomp3 [.] biz in listentoyoutube [.] v spletu . Na splošno vsebujejo dvomljive oglase in / ali odpirajo druga dvomljiva spletna mesta. Ljudje, ki so prevarani s prenosom in namestitvijo PUA-jev, ki jih promovirajo z odprtimi dvomljivimi stranmi ali kliknejo zavajajoče oglase, lahko postanejo žrtve kraje identitete, težave z varnostjo brskanja, zasebnosti in druga vprašanja. Zato takoj odstranite vse PUA-je iz brskalnikov in računalnikov / operacijskih sistemov.

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

V večini primerov se PUA distribuirajo prek nastavitev drugih programov, tako da jih vključijo kot „dodatne ponudbe“. Ta način distribucije je znan kot 'združevanje'. Običajno so vključene aplikacije omenjene (in jih je mogoče zavrniti) s pomočjo »Po meri«, »Napredno« in drugimi podobnimi nastavitvami. Številni uporabniki te nastavitve pustijo nepreverjene in nespremenjene, s čimer omogočajo, da se PUA vdrejo v njihovo zahtevano programsko opremo. PUA se pogosto prenesejo in namestijo nenamerno, ko ljudje kliknejo zavajajoče oglase, ki izvajajo določene skripte.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Programske opreme ne prenašajte ali nameščajte prek prenosnikov / namestitvenih programov drugih proizvajalcev. Izogibajte se omrežjem Peer-to-Peer (npr. Hudourniški odjemalci, eMule), dvomljivim spletnim mestom, brezplačnim stranem za gostovanje datotek ali drugim prenosnim kanalom. Programsko opremo je treba naložiti samo z uradnih spletnih strani in prek neposrednih povezav. Preverite vse nastavitve za prenos in namestitev in zavrnite ponudbe za prenos ali namestitev PUA-jev. Te ponudbe običajno najdete v nastavitvah »Po meri«, »Napredno« in drugih nastavitvah. Ne kliknite oglasov, ki so prikazani na dvomljivih spletnih straneh, saj lahko zaženejo skripte za prenos in namestitev neželenih aplikacij. Odpirajo lahko tudi nezaupljiva, potencialno zlonamerna spletna mesta. Odstranite vse neželene aplikacije (razširitve, vtičnike, dodatke), nameščene v brskalniku, in tovrstne programe, nameščene v računalniku / operacijskem sistemu. Če je vaš računalnik že okužen z neumnimi aplikacijami, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

y2mate [.] guru odpre bet365.com (GIF):

y2mate.guru preusmeri na bet365.com

y2mate [.] guru odpre convertopdf.com (GIF):

y2mate.guru preusmeri na convertopdf.com

Wie benutzt man nano

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

y2mate [.] guru odstranite adware prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite morebitne neželene programe, izberite te vnose in kliknite ' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije, ki povzroča preusmeritve y2mate [.] Guru, v računalniku preglejte morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov guru y2mate [.] Iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje oglasov guru y2mate [.] Iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s strani y2mate.guru, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Diese App kann auf diesem PC Windows 10 nicht ausgeführt werden

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

So machen Sie Chrome zum Standardbrowser auf dem Mac

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov guru y2mate [.] Iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov guru y2mate [.] Iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s strani y2mate.guru, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov guru y2mate [.] Iz koraka 1 Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje y2mate [.] Guru oglasov iz 2. koraka Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi z odstranitvijo y2mate.guru, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

was ist "andere" in mac speicher

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikaOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

ponastavitev safari koraka 1

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

ponastavitev safari koraka 2

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Ikona menija Microsoft Edge (krom)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Windows 10 schwarzer bildschirm mit maus

Kliknite ikono menija Edge 2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov s strani y2mate.guru, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasov s strani y2mate.guru iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih y2mate.guru ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije