Kako odstraniti varno brskanje ByteFence?

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika ByteFence Secure Browsing - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev ugrabitelja brskalnika ByteFence Secure Browsing

Kaj je varno brskanje ByteFence?

Byte Technologies, ki ga je razvil Byte Technologies, je legitimen paket za boj proti zlonamerni programski opremi, ki se občasno distribuira z vključitvijo v nastavitve druge programske opreme. ByteFence Secure Browsing je ime ugrabitelja brskalnika, potencialno neželene aplikacije (PUA), ki jo razvija isto podjetje in se tudi na ta način distribuira. Običajno so ugrabitelji brskalnikov namenjeni zbiranju informacij, povezanih z navadami brskanja uporabnika, in promociji naslova lažnega iskalnika. ByteFence Secure Browsing promovira secured-search.com. To počne s spreminjanjem določenih nastavitev brskalnika. Ugrabitelji brskalnikov se imenujejo PUA, ker jih uporabniki pogosto prenašajo nevede in nehote.

ugrabitelj brskalnika secured-search.comPo namestitvi ugrabitelji brskalnika spremenijo nastavitve, kot so naslov privzetega iskalnika, domača stran in nov zavihek. Varno brskanje ByteFence spremeni te nastavitve na secured-search.com in uporabnikom ne dovoli, da odstranijo ta naslov, dokler je nameščen. Preprosto povedano, ta aplikacija je zasnovana tako, da zagotavlja, da bodo uporabniki obiskali secured-search.com vsakič, ko odprejo brskalnik, nov zavihek in vnesejo iskalne poizvedbe v vrstico URL. Ta lažni iskalnik ne ustvarja nobenih posameznih rezultatov, prikazuje rezultate, ki jih ustvari iskalnik Yahoo (uporabnike preusmeri na search.yahoo.com ). Edini način, da brskalnikom, ki jih je ugrabil ByteFence Secure Browsing, prepreči odpiranje secured-search.com, je odstranitev tega ugrabitelja brskalnika. Poleg tega je običajno, da ugrabitelji brskalnikov lahko dostopajo do različnih podatkov brskanja in jih zbirajo. Običajno ciljajo na podrobnosti, kot so naslovi IP, geolokacije, naslovi odprtih / obiskanih strani, vnesene iskalne poizvedbe itd. Včasih lahko tovrstne aplikacije uporabimo kot orodje za zbiranje osebnih zaupnih podatkov. Še huje, njihovi razvijalci lahko zbrane podatke prodajo tretjim osebam, ki bi jih lahko zlorabljale za ustvarjanje prihodkov na različne načine. Omeniti velja, da se lahko zbrane informacije prodajo nekaterim kiber kriminalcem. Uporabniki, pri katerih brskalnike ugrabijo aplikacije, kot je ByteFence Secure Browsing, tvegajo krajo identitete, imajo težave, povezane z zasebnostjo v spletu, varnostjo brskanja in / ali drugimi težavami. Zato je treba nameščenega ugrabitelja brskalnika čim prej odstraniti in ga nikoli več prenesti ter znova namestiti.

Povzetek grožnje:
Ime ByteFence varno brskanje
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek
Imena zaznavanja ClamAV (Win.Dropper.Wanna-6651539-0), ESET-NOD32 (Win32 / ByteFence.A potencialno neželen), Fortinet (Riskware / ByteFence), Microsoft (PUA: Win32 / ByteFence), celoten seznam odkritij ( VirusTotal )
Razširitve brskalnika ByteFence varno brskanje
Predpostavljena funkcionalnost Varno brskanje ByteFence se oglašuje kot orodje, ki povečuje varnost brskanja
Promovirani URL secured-search.com
Vročanje naslova IP (secured-search.com) 23.21.135.82
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati ugrabiteljevo spletno stran in po svojih spletnih iskalnikih iskati po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Obstaja veliko različnih ugrabiteljev brskalnikov, nekaj primerov je Iskanje kuponov , SearchAnything in Tab Predloge tukaj . Takšne aplikacije so praviloma namenjene promociji naslova nekaterih lažnih iskalnikov in zbiranju podatkov o brskanju. Običajno se oglašujejo kot koristne, zakonite aplikacije, ki naj bi zagotavljale nekatere funkcije, izboljšale izkušnjo brskanja itd. Kljub temu pa zelo pogosto ne prinesejo nobene vrednosti in povzročajo le težave.

Kako se je varno brskanje ByteFence namestilo v moj računalnik?

ByteFence Secure Browsing je na voljo za prenos na svojem uradnem spletnem mestu, vendar ga razvijalci distribuirajo z uporabo zavajajoče metode trženja programske opreme, imenovane »združevanje« (prikrita namestitev programov tretjih oseb z običajno programsko opremo). Ta metoda je učinkovita, saj mnogi uporabniki ne prenašajo dovolj pozornosti, ko prenašajo in / ali nameščajo različno, običajno brezplačno programsko opremo. Razvijalci vključujejo PUA-je v različne nastavitve za prenos, namestitev in podatke o njih skrivajo v svojih nastavitvah, kot so »Po meri«, »Napredno«. Ko jih ljudje pustijo nespremenjene in nespremenjene, se pogosto strinjajo s ponudbami za prenos in namestitev neželenih aplikacij skupaj z želeno programsko opremo. Drug način za nenamerno nalaganje in / ali namestitev PUA-jev je klikanje zavajajočih oglasov, namenjenih izvajanju določenih skriptov.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Običajno se PUA distribuirajo / prenašajo, namestijo prek omrežij Peer-to-Peer, kot so hudourniški odjemalci, eMule, neuradne strani, tretji prenosniki, namestitveni programi in drugi kanali, orodja te vrste. Zato se jih ne sme uporabljati kot orodje za prenos ali namestitev katere koli programske opreme. Priporočljivo je, da programsko opremo prenašate samo z uradnih strani in prek neposrednih povezav. Poleg tega nastavitve prenosa in namestitve pogosto vključujejo nastavitve, kot so »Po meri«, »Napredno«, zato je treba te nastavitve preveriti glede ponudb za prenos in / ali namestitev neželenih aplikacij. Priporočljivo je, da takšne ponudbe vedno zavrnete ali zaključite postopke prenosa in namestitve. Oglasi, ki so prikazani na senčnih straneh, pogosto vodijo do različnih vprašljivih spletnih mest ali povzročajo neželene prenose in namestitve. Na njih ni varno klikniti. Čeprav se v nekaterih primerih lahko pojavijo tudi na zakonitih straneh. Če so v brskalniku nameščene neželene, sumljive razširitve, dodatki in / ali vtičniki, jih je treba takoj odstraniti. Tovrstne programe, ki so nameščeni v operacijskem sistemu, je treba tudi odstraniti.

Spletno mesto, ki promovira ugrabitelja brskalnika ByteFence Secure Browsing:

Spletno mesto, ki se uporablja za promocijo ugrabitelja brskalnika ByteFence Secure Browsing

Obvestilo, da lahko ByteFence Secure Browsing bere in spreminja različne podatke:

ugrabitelj brskalnika bytefence varno brskanje prosi za dovoljenje za namestitev v brskalnik

Varno brskanje ByteFence preusmeri na search.yahoo.com prek secured-search.com (GIF):

bytefence varno brskanje ugrabitelja brskalnika preusmeri na secured-search.com

Wie erstelle ich gifs mit gimp

Namestitev namestitvenega programa proti zlonamerni programski opremi ByteFence:

Namestitev aplikacije ByteFence

Zavajajoči namestitelji brezplačne programske opreme, ki se uporabljajo za distribucijo ByteFence in / ali ByteFence Secure Browsing:

vzorec instalaterja bytefence 6 vzorec instalaterja mladičev bytefence 5 vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika bytefence bytefence potencialno neželen program za namestitev programa 3 vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika bytefence Zavajajoči namestitveni program za brezplačno programsko opremo, ki združuje protizlonamerno programsko opremo ByteFence

Posnetek zaslona pojavnega okna za posodobitev sistema (ki ga lahko prikažejo že prisotne neželene aplikacije), ki promovira ugrabitelja brskalnika ByteFence Secure Browisng:

Lažni posodabljalec sistema, ki promovira ugrabitelja brskalnika ByteFence

Posnetek zaslona aplikacije ByteFence:

bytefence program

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja brskalnika ByteFence Secure Browsing:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev ugrabitelja brskalnika secured-search.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' ByteFence varno brskanje '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij (ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto secured-search.com), v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranitev ugrabitelja brskalnika ByteFence Secure Browsing iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje povezav z razširitvami Internet Explorer, povezanih z zavarovan-search.com

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje secured-search.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje secured-search.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //secured-search.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi about: blank, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » ByteFence varno brskanje '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve secured-search.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

bad pool header fehler windows 10

Odstranjevanje povezav z razširitvami Google Chrome, povezanih z secure-search.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje secured-search.com z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje secured-search.com iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči ByteFence varno brskanje 'in druge nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika ter jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » ByteFence varno brskanje ', poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.secured-search.com ) pod možnostjo »Odpri določeno stran strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Logotip Mozilla Firefox

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje razširitev Mozilla Firefox, povezanih s secure-search.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » secured-search.com ', ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve secured-search.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje secured-search.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje secured-search.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' ByteFence varno brskanje ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogoči ' ByteFence varno brskanje ', Odstrani hxxp: //secured-search.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' extensionControlirano '
Nastavite oba rezultata na ' napačno 'tako, da dvokliknete vsak vnos ali kliknete odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve s secured-search.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , ponastavitev safari koraka 1v odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 2

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

wie man safesear.ch aus google chrome entfernt

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve secured-search.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve secured-search.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi ali zavarovanju-search.com preusmeritev ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Oglasi Social2Search [posodobljeno]

Kako odstraniti Ads by Social2Search [posodobljeno] - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Kako poslati faks brez faksa?

Ghost Ransomware

Ghost Ransomware

Kako odstraniti Ghost Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Virus FormBook

Virus FormBook

Kako odstraniti virus FormBook - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Nero TuneItUp Neželena aplikacija

Kako odstraniti neželeno aplikacijo Nero TuneItUp - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware SUMMON iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti SUMMON Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Odlična novica! Kmalu boste lahko zagnali Native Linux Apps na Chromebooku

Google je v svojem dogodku za razvijalce Keynote I/O napovedal podporo za aplikacije za Linux za Chromebooke. Ljudje, ki uporabljajo Chromebooke, bodo kmalu lahko v svojih sistemih zagnali aplikacije za Linux. Preberite več o tem.

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Izogibajte se namestitvi Gozija prek e-poštnega sporočila »Vaš nakup BTC se je začel«

Kako odstraniti vaš nakup BTC se je začel e-poštni virus - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vaš trdi disk bo izbrisan

Vaš trdi disk bo izbrisan

Kako odstraniti trdi disk bo izbrisana prevara - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Izogibajte se prenosu dvomljive vsebine s (ali ga promovira) thepiratebay.org

Kako odstraniti Thepiratebay.org Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije