Kako odstraniti promocije programa Easy File Convert

Kako odstraniti programsko opremo Easy File Convert Promos - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za enostavno preusmeritev datotek za preprosto pretvorbo datotek

Kaj so promocije za preprosto pretvorbo datotek?

Promocije programa Easy File Convert se oglašujejo kot program, ki pretvarja dokumente, slike, video in zvočne datoteke v različne formate. Pravzaprav tudi napaja uporabnike z različnimi oglasi in je kategoriziran kot adware. Te aplikacije so razvrščene tudi kot potencialno neželene aplikacije (PUA), saj jih ljudje pogosto nehote prenesejo in namestijo. Poleg tega lahko oglaševalske aplikacije dostopajo do informacij in jih zbirajo.

Oglasna programska oprema Easy File Convert Promos prikazuje oglaseAdware napaja uporabnike z vsiljivimi oglasi v obliki pasic, kuponov, pojavnih oken, anket itd. Ti pogosto prikrivajo osnovno vsebino obiskanih strani in ob kliku odpirajo nezaupljive, potencialno zlonamerne strani ali izvajajo skripte, namenjene prenosu in namestitvi neželenih aplikacij. Poleg tega lahko zbirajo podatke o brskanju, kot so naslovi IP, vnesene iskalne poizvedbe, naslovi obiskanih strani, geolokacije in druge tovrstne podrobnosti. Programska oprema lahko zbira tudi zaupne podatke. Razvijalci podatke prodajajo tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem), ki jih zlorabljajo za ustvarjanje prihodka na druge načine. Programska oprema, kot je Easy File Convert Promos, lahko povzroči težave v zvezi z zasebnostjo v spletu, varnostjo brskanja, nekateri uporabniki pa lahko celo postanejo žrtve kraje identitete. Zato tega programa nikoli ne smete prenesti ali namestiti. Če je že nameščen, ga takoj odstranite.

Povzetek grožnje:
Ime Oglasi s preprostimi pretvorbami datotek
Vrsta grožnje Potisna obvestila, neželeni oglasi, pojavni oglasi.
Razširitev brskalnika Enostavno Pretvarjanje datotek Promocije
Simptomi Računalnik postane počasnejši od običajnega, vidite neželene pojavne oglase, preusmerjeni ste na dvomljiva spletna mesta.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player, prenosi hudournikov.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta, izguba zasebnih podatkov.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Promocije najboljših oglasov , Oglejte si promocije novic v živo in Zemljevidi in navodila Spletne promocije so imena drugih programov, ki so prav tako uvrščeni med oglaševalske programe. Ti programi običajno ne ponujajo nobenih uporabnih funkcij, izboljšajo izkušnjo brskanja ali dajo kakršne koli druge vrednosti - preprosto povzročajo težave. Na splošno so programi, kot je Easy File Convert Promos, zasnovani samo za prikazovanje oglasov in snemanje informacij o uporabniškem sistemu.

Kako se je adware namestil v moj računalnik?

Nekateri oglasi lahko povzročijo prenos / namestitev neželenih aplikacij z zagonom določenih skriptov, vendar se to lahko zgodi le, ko uporabniki kliknejo oglase. Te aplikacije se večinoma prenesejo / namestijo skupaj z drugo običajno programsko opremo. Ko so vključeni v nastavitve za prenos / namestitev kot 'dodatne ponudbe'. Ponudbe za njihov prenos in namestitev najdete v nastavitvah, kot so »Po meri«, »Napredno«, »Ročno«, vendar jih veliko ljudi pri prenosu in namestitvi programov ne preveri in spremeni. Na ta način omogočajo prenos in namestitev PUA-jev skupaj z drugo običajno programsko opremo.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Prenesite programsko opremo in datoteke z uradnih, zaupanja vrednih spletnih mest in prek neposrednih povezav za prenos. Prenosniki, namestitveni programi, peer-to-peer omrežja (npr. Hudourniški odjemalci, eMule), neuradna spletna mesta in drugi podobni kanali se uporabljajo za distribucijo neželenih aplikacij. V nekaterih primerih širijo zlonamerno programsko opremo. Preverite vse nastavitve, kot sta »Napredno« in »Po meri« pri nastavitvi programske opreme, in zavrnite ponudbe za prenos ali namestitev PUA-jev. Ne klikajte vsiljivih oglasov, ki so prikazani na dvomljivih spletnih mestih - ti lahko odprejo druge nezaupljive strani ali povzročijo neželene prenose / namestitve. Če obstaja razlog za domnevo, da je PUA v brskalniku že nameščen, preverite seznam nameščenih razširitev, vtičnikov in dodatkov ter takoj odstranite neznane, sumljive vnose. Enako velja za tovrstno programsko opremo, ki je nameščena v operacijskem sistemu. Če je vaš računalnik že okužen z neumnimi aplikacijami, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows da jih samodejno odpravi.

Stran za prenos preprostih datotek za pretvorbo datotek:

enostavno pretvorbo datotek promocije spletna stran za prenos programske opreme

Obvestilo, da lahko Easy File Convert Promos lahko bere in spreminja podatke:

promocije za enostavno pretvorbo datotek zahtevajo dovoljenje za namestitev

Oglas s strani Easy File Convert Promos:

enostavno pretvorbo datotek promocije prikaže oglas

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev oglaševalske programske opreme Easy File Convert Promos prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite Enostavno Pretvarjanje datotek Promocije ', izberite in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželene aplikacije, ki povzroča promocije programa Easy File Convert, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje preprostih datotek za pretvorbo promocijskih oglasov iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje preprostih datotek za pretvorbo promocijskih oglasov iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' Enostavno Pretvarjanje datotek Promocije ', izberite in kliknite' Odstrani '.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z enostavnimi promocijami za pretvorbo datotek, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje preprostih oglasov za pretvorbo datotek iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje preprostih oglasov za pretvorbo datotek iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Enostavno Pretvarjanje datotek Promocije 'in ga odstranite.

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z enostavnimi promocijami za pretvorbo datotek, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Mozilla Firefox logotip

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje preprostih datotek za pretvorbo promocijskih oglasov iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje preprostih datotek za pretvorbo promocijskih oglasov iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve«, poiščite » Enostavno Pretvarjanje datotek Promocije 'in ga odstranite (in druge nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika).

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z oglasi z enostavnim odstranjevanjem promocij za pretvorbo datotek, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem oglasov z enostavnimi promocijami za pretvorbo datotek, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

gimp wie man als jpeg speichert

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju oglasov z enostavnimi promocijami datotek iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o oglasih z enostavnimi datotekami za pretvorbo datotek ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.