Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Package Tracking Tab

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika za sledenje paketov - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev ugrabitelja brskalnika za sledenje paketov

Kaj je zavihek za sledenje paketom?

Zavihek za sledenje paketom je potencialno neželena aplikacija, ugrabitelj brskalnika, ki promovira Packagetrackingtab.com (lažni iskalnik). Kot večina tovrstnih aplikacij tudi to doseže s spreminjanjem določenih nastavitev brskalnika. Ugrabitelji brskalnikov zbirajo tudi podatke v zvezi z brskanjem uporabnikov. Kategorizirani so kot potencialno neželeni programi (PUA), saj jih ljudje pogosto nehote prenesejo in namestijo. Upoštevajte, da se zavihek za sledenje paketom distribuira z drugim poklicanim PUA Safeplex iskanje .

ugrabitelj brskalnika Packagetrackingtab.comNa splošno ugrabitelji brskalnikov promovirajo lažne iskalnike s spreminjanjem nastavitev, kot so naslov domače strani, privzeti iskalnik in nov zavihek. Na ta način prisilijo uporabnike, da ob odpiranju brskalnika, novega zavihka ali vnašanju iskalnih poizvedb v vrstico URL vpišejo naslov določenega lažnega iskalnika. Zavihek sledenja paketom spremeni zgoraj omenjene nastavitve v Packagetrackingtab.com. Običajno je edini način, da ugrabitelju brskalnika ob teh priložnostih preprečijo odpiranje določenega naslova, ta, da ga odstranite. V tem primeru lahko paketgetrackingtab.com odstranite iz nastavitev brskalnika, ko zavihek za sledenje paketom odstranite. Upoštevajte, da je Packagetrackingtab.com uvrščen med lažne iskalnike, saj ne ustvarja nobenih edinstvenih rezultatov. Ko se uporablja, preprosto preusmeri na search.yahoo.com (prikaže rezultate Yahoo). Poleg tega ugrabitelji brskalnikov pogosto zbirajo informacije v zvezi z dejavnostmi brskanja uporabnikov, kot so naslovi IP, vnesene iskalne poizvedbe, naslovi obiskanih strani, geolokacije in druge tovrstne podrobnosti. Nekateri PUA-ji beležijo tudi osebne, občutljive podatke. Podatki se prodajajo tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem), ki jih zlorabljajo za ustvarjanje prihodka na druge načine. Zato lahko uporabniki ugrabljenih brskalnikov postanejo žrtve kraje identitete, imajo težave v zvezi z varnostjo brskanja, zasebnostjo v spletu in drugimi težavami. Toplo priporočamo, da ne prenašate ali nameščate tovrstnih aplikacij. Če je ugrabitelj brskalnika (vključno z zavihkom za sledenje paketov in Safeplex Search) že nameščen v brskalniku ali operacijskem sistemu, ga takoj odstranite.

Povzetek grožnje:
Ime Zavihek sledenja paketov
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek.
Razširitve brskalnika Zavihek sledenja paketov
Predpostavljena funkcionalnost Ta aplikacija naj bi zagotavljala storitev sledenja paketom.
Promovirani URL Packagetrackingtab.com
Vročanje naslova IP (Packagetrackingtab.com) 104.31.70.185
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati spletno stran ugrabitelja in iskati po internetu s pomočjo svojih iskalnikov.
Dodatne informacije Zavihek za sledenje paketom se distribuira z drugim ugrabiteljem brskalnika Safeplex iskanje .
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

V internetu je veliko ugrabiteljev brskalnikov. Nekateri drugi primeri so Zavihek Ustvarjalec predlog , Pridobite spletne recepte in Zaščiteno iskanje . Večina ima isti namen: promocija lažnega iskalnika. Te aplikacije tudi beležijo podatke. Ugrabitelji brskalnikov so neuporabni in so lahko razlog za resne težave. Kot smo že omenili, jih ljudje pogosto prenesejo in namestijo nenamerno.

Kako se je zavihek za sledenje paketom namestil v moj računalnik?

Običajno uporabniki prenesejo in namestijo PUA-je, ko kliknejo zavajajoče oglase ali prenesejo / namestijo programe, ki imajo v nastavitve vključene neželene aplikacije. Ta druga metoda distribucije se imenuje 'združevanje'. Razvijalci ga uporabljajo za prevaro uporabnikov pri prenosu in namestitvi PUA-jev s potrebno programsko opremo. Informacije o dodatno vključenih aplikacijah je pogosto mogoče najti v razdelku »Po meri«, »Napredno« in drugih podobnih nastavitvah, vendar mnogi uporabniki te oznake pustijo nespremenjene in nespremenjene ter ne zavrnejo neželene ponudbe PUA-jev. To omogoča prenos PUA-jev in njihovo namestitev z običajno programsko opremo.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Odsvetovano je, da za prenos ali namestitev datotek in programov ne uporabljate prenosnikov, namestitvenih programov, omrežij Peer-to-Peer, kot so hudourniški odjemalci, eMule, neuradna spletna mesta ali drugi kanali. Uporabite uradna spletna mesta in neposredne povezave. Preverite vse nastavitve za prenos in / ali namestitev, kot sta »Napredno« in »Po meri«, ter zavrnite ponudbe za prenos ali namestitev dodatno vključene programske opreme, preden dokončate postopek. Upoštevajte, da zavajajoči oglasi pogosto odpirajo dvomljive spletne strani ali celo povzročajo neželene prenose in namestitve. Zato jih ne kliknite. Ti oglasi se lahko prikazujejo na dvomljivih straneh, v nekaterih primerih pa se lahko pojavijo tudi na zakonitih straneh. Odstranite vse neželene, sumljive, neznane vtičnike, dodatke in razširitve, nameščene v brskalniku, in tovrstne programe, nameščene v operacijskem sistemu. Če je vaš računalnik že okužen z jezičkom za sledenje paketom, priporočamo, da zaženete skeniranje z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo ugrabitelja brskalnika.

Obvestilo, da lahko zavihek za sledenje paketov bere in spreminja določene podatke:

zavihek za sledenje paketov brskalnik ugrabitelj prosi za dovoljenje za namestitev

Spletno mesto, ki promovira ugrabitelja brskalnika za sledenje paketov:

Spletno mesto, ki se uporablja za promocijo ugrabitelja brskalnika za sledenje paketov

POMEMBNO! To zavajajoče spletno mesto zahteva omogočanje obvestil v spletnem brskalniku.

Zato pred začetkom izvedite naslednje korake:

Google Chrome (osebni računalnik):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike)
 • Izberite ' Nastavitve ', se pomaknite navzdol do dna in kliknite' Napredno '
 • Pomaknite se navzdol do Zasebnost in varnost 'razdelek, izberite' Nastavitve vsebine ' in potem ' Obvestila '
 • Kliknite tri pike na desni strani vsakega sumljivega URL-ja in kliknite ' Blokiraj 'ali' Odstrani '(če kliknete' Odstrani 'in še enkrat obiščite zlonamerno spletno mesto, bo zahtevalo, da znova omogoči obvestila)

Onemogoči pojavna okna

Google Chrome (Android):

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri pike) in kliknite ' Nastavitve '
 • Pomaknite se navzdol, kliknite na ' Nastavitve spletnega mesta ' in potem ' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je in jih kliknite enega za drugim
 • Izberite ' Obvestila 'v' Dovoljenja 'razdelek in preklopni gumb nastavite na' IZKLOPLJENO '

Onemogoči pojavna okna

Mozilla Firefox:

 • V desnem zgornjem kotu zaslona kliknite gumb Meni (tri vrstice)
 • Izberite ' Opcije 'in kliknite na' Zasebnost in varnost 'v orodni vrstici na levi strani zaslona
 • Pomaknite se navzdol do Dovoljenja 'in kliknite' Nastavitve 'gumb poleg' Obvestila '
 • V odprtem oknu poiščite vse sumljive URL-je, kliknite spustni meni in izberite ' Blokiraj '

Onemogoči pojavna okna

Internet Explorer:

 • Kliknite gumb Gear v desnem zgornjem kotu okna IE
 • Izberite ' Internetne možnosti '
 • Izberite Zasebnost 'jeziček in kliknite' Nastavitve ' Spodaj ' Blokator pojavnih oken 'odsek
 • Izberite sumljive URL-je pod in jih odstranite enega za drugim s klikom na ' Odstrani '

Onemogoči pojavna okna

Microsoft Edge:

 • Kliknite gumb menija (tri pike) v desnem zgornjem kotu okna Edge
 • Pomaknite se navzdol, poiščite in kliknite ' Nastavitve '
 • Ponovno se pomaknite navzdol in kliknite ' Oglejte si napredne nastavitve '
 • Kliknite ' Upravljaj ' Spodaj ' Dovoljenja za spletno mesto '
 • Kliknite stikalo pod vsakim sumljivim spletnim mestom

Onemogoči pojavna okna

Safari (Mac):

 • Kliknite ' Safari 'v zgornjem levem kotu zaslona in izberite' Nastavitve ... '
 • Izberite Spletne strani 'zavihek in nato izberite' Obvestila 'odsek na levem podoknu
 • Preverite sumljive URL-je in uporabite Zanikati 'možnost za vsakega

Onemogoči pojavna okna

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja brskalnika z zavihkom za sledenje paketov:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Wie erstelle ich einen bootfähigen USB-Linux

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Packagetrackingtab.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Zavihek sledenja paketov '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij, ki povzročajo preusmeritve brskalnika, na spletno mesto Packagetrackingtab.com, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranitev ugrabitelja brskalnika zavihek za sledenje paketov iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Bestes Linux für Windows-Benutzer

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z Packagetrackingtab.com

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje Packagetrackingtab.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje Packagetrackingtab.com iz privzetega iskalnika Internet Explorer

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //packagetrackingtab.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi about: blank, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Zavihek sledenja paketov '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve Packagetrackingtab.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z Packagetrackingtab.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

wie werde ich yahoo los

Odstranjevanje Packagetrackingtab.com z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje Packagetrackingtab.com iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Zavihek sledenja paketov 'in drugi nedavno nameščeni sumljivi dodatki brskalnika (npr.' Safeplex iskanje ') in jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Zavihek sledenja paketov '(in / ali' Safeplex iskanje '), poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.packagetrackingtab.com ali hxxp: //www.safeplexsearch.com ) pod možnostjo »Odpri določeno stran strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Logotip Mozilla Firefox

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje razširitev Mozilla Firefox, povezanih z Packagetrackingtab.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » Packagetrackingtab.com '(in / ali' safeplexsearch.com '), ko se nahajajo tri vertikalne pike blizu tega URL-ja in izberejo' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve Packagetrackingtab.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje Packagetrackingtab.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje Packagetrackingtab.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Zavihek sledenja paketov ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika (npr.' Safeplex iskanje ').

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogoči ' Zavihek sledenja paketov '(in / ali' Safeplex iskanje '), Odstrani hxxp: //packagetrackingtab.com (in / ali hxxp: // safeplexsearch.com ) in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' extensionControlirano '
Nastavite oba rezultata na ' napačno 'tako, da dvokliknete vsak vnos ali kliknete odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve iz packagegetrackingtab.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , ponastavitev safari koraka 1v odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 2

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

bing auf chrome loswerden

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Installieren Sie Ubuntu zusammen mit dem Windows-Boot-Manager

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve Packagetrackingtab.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

 • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve iz spletnega brskalnika Packagetrackingtab.com, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi ali pa je odstranitev Packagetrackingtab.com, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.