Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Search Tab

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Search Tab - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev ugrabitelja brskalnika Tab

Kaj je zavihek za iskanje?

Iskalni zavihek je ugrabitelj brskalnika, ki naj bi bil zasnovan za izboljšanje izkušnje brskanja, vendar spreminja določene nastavitve brskalnika za promocijo hsearchtab.org (naslov lažnega iskalnika). Te aplikacije pogosto zbirajo podatke v zvezi z navadami brskanja uporabnikov. Na splošno ljudje ugrabitelje brskalnikov nenamerno prenesejo in namestijo, zato so kategorizirani kot potencialno neželene aplikacije (PUA). Zavihek Iskanje se distribuira z drugim PUA, ki se imenuje Skrij mojo zgodovino .

ugrabitelj brskalnika hsearchtab.orgObičajno ugrabitelji brskalnikov promovirajo lažne iskalnike, tako da naslove nastavijo kot naslov privzetega iskalnika, domače strani in novega zavihka. Na ta način zagotavljajo, da uporabniki obiščejo prevarante, ko odprejo ugrabljeni brskalnik, nov zavihek ali vnesejo iskalne poizvedbe v vrstico URL. Zavihek Iskanje naslove dodeli hsearchtab.org, naslovu lažnega, neuporabnega iskalnika, ki preprosto prikaže rezultate, ki jih ustvari Yahoo. Zato hsearchtab.org pri uporabi preusmeri na search.yahoo.com . Ker večina ugrabiteljev brskalnikov uporabnikom preprečuje razveljavitev ali spreminjanje prej omenjenih nastavitev, je edini način za odstranitev hsearchtab.org odstranitev zavihka Search. Obstaja več razlogov za takojšnjo odstranitev te in drugih PUA (vključno s skrivanjem mojih iskanj). Običajno tovrstne aplikacije zbirajo podatke o brskanju, kot so naslovi IP, geolokacije, naslovi obiskanih strani, vnesene iskalne poizvedbe in druge informacije v zvezi z dejavnostmi brskanja uporabnikov. Nekateri ugrabitelji brskalnikov lahko dostopajo tudi do občutljivih osebnih podatkov. Poleg tega bi lahko zbrane podatke prodali tretjim osebam (potencialno kiber kriminalcem), ki jih nato zlorabljajo za ustvarjanje prihodkov na druge načine. To lahko privede do težav v zvezi z zasebnostjo v spletu, varnostjo brskanja in celo krajo identitete. Zato ugrabiteljev brskalnikov nikoli ne smete namestiti. Če je zavihek Iskanje ali Skrij mojo zgodovino že nameščen, ga takoj odstranite.

Povzetek grožnje:
Ime Zavihek za iskanje
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek.
Imena zaznavanja Avast (Win32: Adware-gen [Adw]), AVG (Win32: Adware-gen [Adw]), ESET-NOD32 (Različica Win32 / WinWrapper.V Potencialno neželena), Kaspersky (Not-a-virus: Downloader. Win32.WinWrapper.lnx), celoten seznam zaznav ( VirusTotal ).
Razširitve brskalnika Zavihek za iskanje
Predpostavljena funkcionalnost Ta aplikacija naj bi izboljšala izkušnjo brskanja.
Promovirani URL hsearchtab.org
Vročanje naslova IP (hsearchtab.org) 52.73.16.194
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik.
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnega brskalnika (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati spletno stran ugrabitelja in iskati po internetu s pomočjo svojih iskalnikov.
Dodatne informacije Zavihek Iskanje se distribuira z drugim ugrabiteljem brskalnika Skrij mojo zgodovino .
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Na spletu je na stotine drugih ugrabiteljev brskalnikov. Nekateri drugi primeri so DoctoPDF , Slika Šerpa in Hitri obrazci . Običajno aplikacije te vrste zbirajo podatke in promovirajo lažne naslove iskalnikov. Razvijalci običajno ugrabitelje brskalnikov oglašujejo kot koristne in zakonite aplikacije. Pravzaprav ne ponujajo nobenih uporabnih funkcij ali kakršne koli druge vrednosti - preprosto povzročajo težave.

Kako se je zavihek za iskanje namestil v mojem računalniku?

Ugrabitelji brskalnikov in drugi PUA-ji se običajno prenesejo in / ali namestijo s pomočjo nastavitev za prenos ali namestitev drugih programov. Tj., Ko so vključeni v postavitve kot 'dodatne ponudbe'. Ta način distribucije se imenuje »združevanje« in se pogosto uporablja za prevaranje ljudi, da prenesejo / namestijo PUA-je skupaj z njihovimi zahtevanimi programi. Ponudbe za prenos / namestitev teh dodatnih aplikacij so običajno omenjene v nastavitvah »Po meri«, »Napredno« ali »Ročno«, vendar jih mnogi uporabniki ne preverijo in spremenijo, s čimer omogočajo vdor PUA-jev. PUA se včasih prenesejo in namestijo, ko ljudje kliknejo zavajajoče oglase, ki izvajajo določene skripte.

keine uefi firmware einstellungen windows 10

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij

Pomembno je, da programe prenašate z uradnih, zanesljivih spletnih strani in prek neposrednih povezav. Kanali / orodja, kot so tretji prenosniki, namestitveni programi, omrežja Peer-to-Peer (npr. Hudourniški odjemalci, eMule), neuradne strani itd., Se pogosto uporabljajo za distribucijo neželenih, zlonamernih datotek in programov. Preverite nastavitve za prenos / namestitev, kot sta »Napredno« in »Po meri«, in zavrnite ponudbe za prenos ali namestitev neželene programske opreme. Ne klikajte vsiljivih oglasov, ki se prikazujejo na dvomljivih, neuradnih spletnih straneh, saj lahko s tem odprejo nezaupanja vredna spletna mesta ali celo zaženejo skripte za prenos ali namestitev neželenih aplikacij. Odstranite vse sumljive, neznane ali neželene aplikacije (razširitve, dodatke, vtičnike), nameščene v brskalniku, in tovrstno programsko opremo, nameščeno v operacijskem sistemu. Če je vaš računalnik že okužen z zavihkom Iskanje, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo ugrabitelja brskalnika.

Nastavitev namestitve ugrabitelja brskalnika Tab za iskanje:

Nastavitev namestitve ugrabitelja brskalnika Uradni zavihek za iskanje

Obvestilo, da lahko zavihek za iskanje bere in spreminja različne podatke:

iskanje jeziček brskalnik ugrabitelj prosi za dovoljenje za namestitev

Spletno mesto, ki promovira ugrabitelja brskalnika Search Tab (Firefox):

zavihek iskanje brskalnik ugrabitelj promotor firefox -

Spletno mesto, ki promovira ugrabitelja brskalnika Search Tab (Chrome):

Spletno mesto, ki se uporablja za promocijo ugrabitelja brskalnika Search Tab

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Search Tab:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev ugrabitelja brskalnika hsearchtab.org prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Zavihek za iskanje '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij, ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto hsearchtab.org, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranitev ugrabitelja brskalnika Tab iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev preusmeritev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih s hsearchtab.org

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje hsearchtab.org z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje hsearchtab.org iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //hsearchtab.org in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi about: blank, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono zobnika Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Zavihek za iskanje '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve hsearchtab.org, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Entfernen Sie virale Updates noch heute vom Telefon

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje povezav hsearchtab.org, povezanih z Google Chrome

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje hsearchtab.org z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje hsearchtab.org iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Zavihek za iskanje 'in drugi nedavno nameščeni sumljivi dodatki brskalnika (npr.' Skrij mojo zgodovino ') in jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Zavihek za iskanje 'in / ali' Skrij mojo zgodovino ', poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //hsearchtab.org ali hxxps: //hidemyhistory.co ) pod možnostjo »Odpri določeno stran strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Logotip Mozilla Firefox

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje povezav hsearchtab.org, povezanih z razširitvami Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » hxxp: //hsearchtab.org 'in' hxxp: //hidemyhistory.co ', ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve hsearchtab.org, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje hsearchtab.org z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

was ist inetpub ordner windows 10

Odstranjevanje hsearchtab.org iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Zavihek za iskanje ', kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika (npr.' Skrij mojo zgodovino ').

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogoči ' Zavihek za iskanje 'in / ali' Skrij mojo zgodovino ', Odstrani hxxp: //hsearchtab.org ali hxxp: // hidemyhistory.co in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' extensionControlirano '
Nastavite oba rezultata na ' napačno 'tako, da dvokliknete vsak vnos ali kliknete odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnika.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve hsearchtab.org, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , ponastavitev safari koraka 1v odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 2

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft Edge

Eingebautes Laptop-Mikrofon funktioniert nicht
internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve hsearchtab.org, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

wacom tablet eigenschaften treiber nicht gefunden windows 10

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve hsearchtab.org iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi hsearchtab.org ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije