Kako odstraniti True Key?

Kako odstraniti True Key?

Kako odstraniti / odstraniti pravi ključ iz računalnika ali spletnega brskalnika

True Key je programska oprema za zaščito z geslom, ki ščiti uporabniška gesla tako, da jih premeša z AES-256, enim najmočnejših razpoložljivih algoritmov za šifriranje. True Key je upravitelj gesel, ki ga je ustvaril McAfee, pozneje pa ga je kupil Intel, in zagotavlja, da lahko samo lastnik z izbranimi možnostmi dešifrira in dostopa do zasebnih podatkov.

True Key by Intel Security odpravlja težave z gesli - 'zapomni si jih', zato uporabnikom ni treba. Uporabnikom omogoča takojšnjo prijavo na njihova najljubša spletna mesta z uporabo funkcij, ki so specifične za uporabnika, na primer obraz ali prstni odtis. Aplikacija True Key si zapomni in izpolni gesla v ozadju, ko uporabniki brskajo po spletu - tipkanje ni potrebno. Na voljo je v napravah Windows, Mac OS X, iOS in Android. Druge funkcije, ki so na voljo v upravitelju gesel True Key, so digitalna denarnica, zmožnost integracije s priljubljenimi spletnimi brskalniki in sinhronizacija. Brezplačno ga dobite z omejitvijo 15 gesel ali premium različico, ki podpira do 2000 gesel. True key je odličen upravitelj gesel, toda kot je opisano spodaj, obstaja ena težava.Mnogi uporabniki imajo ta (potencialno neželen) program nameščen v sistemu Windows brez njihove vednosti. To se lahko zgodi, če je programska oprema True Key vključena kot 'možnost izključitve', ko je naložen in nameščen Adobe Flash. Programska oprema Adobe je nadomestila McAfee Security Scan Plus in zdaj je na voljo True Key. Ker je McAfee podjetje Intel, te ponudbe izhajajo iz dogovora med Intelom in Adobeom.

True Key lahko naložite ločeno s spletnega mesta Intel ali iz različnih trgovin z aplikacijami, vendar večina uporabnikov med namestitvijo programske opreme (kot je Adobe Flash) verjetno pridobi ta upravitelj gesel kot ponudbo tretje osebe v paketu. Zato je možnost True Key privzeto označena in je nameščena, ko je v operacijski sistem nameščen namestitveni program Adobe Flash Player. Edini način, da ustavite namestitev, je, da med namestitvijo prisilno zaprete namestitveni program Adobe Flash Player.

Mnogi uporabniki imajo težave pri iskanju, kako odstraniti upravitelja gesel True Key iz svojih računalnikov. V tem članku prikazujemo, kako premagati te težave.

odstrani pravi ključ

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Odstranite True Key s programi in funkcijami

Ta metoda je ena najbolj očitnih rešitev. Nekateri uporabniki imajo težave z iskanjem upravitelja gesel True Key na seznamu Programi in funkcije. Vnos običajno obstaja, vendar ime programske opreme ni tisto, ki bi ga uporabniki pričakovali ('Intel Security True Key'), in ne vsebuje besed 'True Key'. Tip 'Nadzorna plošča' v Iskanje in kliknite 'Nadzorna plošča' rezultat, da ga odprete.

odstranite resnični ključ s programi in funkcijami 1. korak

ubuntu auf usb brennen

Zdaj kliknite 'Programi in lastnosti' . Če meni nadzorne plošče vidite drugače, kliknite 'Programi' .

odstranite pravi ključ s programi in funkcijami 2. korak

Zdaj poiščite 'Intel Security True Key' , izberite in kliknite 'Odstrani / spremeni' . Nato kliknite 'Odstrani' da ga odstranite iz sistema Windows.

odstranite pravi ključ s programi in funkcijami 3. korak

Če je 'Intel Security True Key' ni na seznamu, poiščite McAfee LiveSafe ali McAfee Security Scan Plus in odstranite ta vnos. Windows bi moral vprašati, ali želite odstraniti McAfee LiveSafe (McAfee Security Scan Plus) ali True Key - izberite True Key in ga odstranite.

[Nazaj na kazalo]

Odstranite True Key prek aplikacij

Če True Key ni bil na seznamu programov in funkcij, je morda na seznamu aplikacij v nastavitvah sistema Windows. Pojdite v Nastavitve in kliknite 'Aplikacije' .

odstranite resnični ključ skozi 1. korak aplikacij

Pomaknite se navzdol po seznamu in poiščite 'True Key' , izberite ga in kliknite 'Odstrani' da ga odstranite iz sistema Windows.

odstranite pravi ključ prek 2. koraka aplikacij

[Nazaj na kazalo]

Odstranite True Key z izvršljivo datoteko programa Uninstaller

Drug način za odstranitev True Key je uporaba njegovega programa za odstranjevanje. Morali bi ga najti v mapi C: Program Files Intel Security True Key . Poiščite izvršljivo datoteko odstranjevalca in jo dvokliknite, da začnete postopek odstranjevanja.

odstranite resnični ključ s pomočjo 1. koraka izvršljive datoteke odstranjevalca

Izvršilno datoteko programa za odstranjevanje lahko odprete tako, da z desno miškino tipko kliknete bližnjico True Key na namizju ali kjer koli drugje in izberete 'Odpri lokacijo datoteke' možnost. S tem se odpre mapa, v kateri bi lahko našli tudi odstranjevalec.

odstranite resnični ključ z 2. korakom izvršne datoteke odstranjevalca

[Nazaj na kazalo]

Odstranite True Key s pomočjo CCleanerja

CCleaner je majhen, učinkovit pripomoček za računalnike z operacijskim sistemom Microsoft Windows, ki čisti 'neželeno vsebino' in težave, ki se kopičijo skozi čas: začasne datoteke, pokvarjene bližnjice in druge težave. Ščiti vašo zasebnost, čisti zgodovino brskanja in začasne internetne datoteke, kar vam omogoča, da ste bolj samozavestni uporabnik interneta in manj dovzetni za krajo identitete. CCleaner lahko očisti odvečne datoteke iz različnih programov, s čimer prihrani prostor na trdem disku, odstrani nepotrebne vnose v registru sistema Windows, pomaga odstraniti programsko opremo in izbere, kateri programi se začnejo z operacijskim sistemom Windows. CCleaner lahko prenesete s spletnega mesta tukaj .

Ko prenesete, odprite CCleaner in kliknite 'Orodja' v levem podoknu izberite 'Odstrani' poiščite True Key, McAfee LiveSafe ali McAfee Security Scan Plus in začnite odstranjevati programe / odstraniti vnose, ki jih ne potrebujete več. Preprosto kliknite ime programa in nato kliknite 'Odstrani' v zgornjem desnem kotu. Če želite vnos odstraniti s seznama programov, kliknite 'Izbriši' . Ko končate, znova zaženite računalnik, da bodo spremembe začele veljati. Zdaj je treba True Key odstraniti iz računalnika.

odstranite ključ tru s pomočjo čistilca 1. korak

[Nazaj na kazalo]

Odstranite True Key iz brskalnika

Google Chrome: Če želite odstraniti True Key iz spletnega brskalnika Google Chrome, z desno miškino tipko kliknite ikono True Key v Chromu in izberite 'Odstrani iz Chroma ...' .

odstranite pravi ključ iz brskalnika 1. korak

Drug način, kako odstraniti (ali onemogočiti) True Key iz Chroma, je, da kliknete tri pike v zgornjem desnem kotu in izberete 'Več orodij'. Nato izberite 'Razširitve' .

odstranite pravi ključ iz brskalnika 2. korak

Na seznamu razširitev za Chrome poiščite True Key in kliknite ikono koša za smeti, da ga odstranite, ali počistite polje, da onemogočite True Key v brskalniku Google Chrome.

odstranite pravi ključ iz brskalnika 3. korak

Mozilla Firefox: če želite odstraniti True Key iz spletnega brskalnika Mozilla Firefox, kliknite ikono treh vrstic v zgornjem desnem kotu in izberite Add-ons.

odstranite pravi ključ iz brskalnika v 4. koraku

Kliknite 'Razširitve' na levem podoknu in nato poiščite 'True Key by Intel Security' podaljšanje. Nato izberite svojo možnost: da jo onemogočite ali odstranite.

odstranite pravi ključ iz brskalnika 5. korak

Upamo, da vam bodo ti načini odstranjevanja pomagali odstraniti / odstraniti True Key iz računalnika in odpraviti vse s tem povezane težave. Če poznate druge načine za odstranitev te programske opreme, ne oklevajte in pustite komentar s svojo rešitvijo v spodnjem oddelku za komentarje.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako odstraniti pravi ključ iz računalnika:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije