Kako uporabljati iMessage v osebnem računalniku (računalnik z operacijskim sistemom Windows)?

Kako uporabljati iMessage v osebnem računalniku (računalnik z operacijskim sistemom Windows)?

Kako dostopati do aplikacije iMessage v računalniku s sistemom Windows ali drugi napravi?

iMessages imajo med uporabniki Apple velik uspeh in pogosto iFolks razmišlja, ali obstaja možnost, da to izvrstno aplikacijo uporabimo v domačih ali službenih računalnikih z operacijskim sistemom Windows. Glavni razlog za uspeh iMessages je ogromna zbirka gifov in emojijev, funkcije, kot so prenos denarja P2P, digitalni dotik in seveda varno šifriranje.

Kot rezultat številnih uporabnikov računalnikov, ki iščejo način uporabe iMessage v računalnikih z operacijskim sistemom Windows, smo se odločili objaviti dobro novo za vse iskalce - obstaja način za zagon aplikacije iMessages v operacijskem sistemu Windows. Na žalost ni preprostega načina za zagon, zato se bo veliko uporabnikov spopadalo s to nalogo. v tem članku bomo opisali podrobna navodila, kako omogočiti iMessages v svoji napravi z operacijskim sistemom, ki temelji na sistemu Windows.imessage-on-pc-uvod

Kazalo:

dualboot windows 7 und linux

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Nastavite iMessage v napravi Apple

Za začetek je ta programska oprema za sporočanje običajno opremljena z operacijskim sistemom od konca leta 2012 ali z drugimi besedami z Mac OS X Mountain Lion (10.8). Vendar včasih morda manjka, zato lahko iMessage prenesete iz Apple App Store. Ko imate programsko opremo, jo zaženite in se prijavite z Apple ID-jem in geslom. Še več, iMessage trenutno deluje samo z enim Apple ID-jem, prav tako se morate prijaviti z istim Apple ID-jem v vseh napravah, za katere želite, da lahko dosežete določene pogovore. Dobra novica, da iMessage samodejno sinhronizira vaše najnovejše pogovore takoj po prijavi, tako da lahko klepet nadaljujete na isti točki, kot ste jo zapustili.

prijava-imessage

Če imate kakršne koli težave, povezane z iMessage, boste morda iskali rešitev v Ta članek .

[Nazaj na kazalo]

Nastavite Chromovo funkcijo oddaljenega namizja za dostop do iMessage v sistemu Windows ali katerem koli drugem OS

Najprej ugotovimo, kaj je funkcija Google Chrome za oddaljeno namizje? To uporabno orodje, ki omogoča dostop do drugih računalnikov prek internetne povezave z brskalnikom Chrome, ki je na voljo v kateri koli različici operacijskega sistema. Vse povezave so popolnoma varne. Za dostop do iMessage po tej metodi potrebujete računalnik Apple, ki je vklopljen in ne miruje, prav tako povezan z internetom.

Nastavite oddaljeno namizje za Chrome

Najprej se prijavite v Chrome z Google Računom ali ustvarite novega.

prijava v krom

Prenesite aplikacijo Chrome Remote Desktop iz trgovine Chrome App Store. Če ga želite prenesti, morate kot brskalnik uporabiti Google Chrome. Izberite Dodaj aplikacijo v Chrome.

So verhindern Sie, dass Windows 10 automatisch heruntergeladen wird

add-chrome-namizje

Če nastavljate prvič, boste verjetno videli sporočilo, ki zahteva avtorizacijo. Za nadaljevanje sledite navodilom na zaslonu. Ko končate, se aplikacija Remote Desktop prikaže na seznamu chrome: // apps. Zaženite funkcijo in v pojavnem sporočilu izberite Omogoči oddaljene povezave.

start-remote-connection-enable

Sledite navodilom na zaslonu, da dobite Chromov namestitveni program za oddaljeni gostitelj. Prikaže se sporočilo, v katerem zahtevate soglasje s pogoji storitve, kliknite Sprejmi in namesti.

prenos-oddaljeno-namizje-gostitelj

Datoteko chromeremotedesktop shranite v želeno mapo, kot je namizje, prenosi ali kateri koli drug cilj. Ko je postopek prenosa končan, zaženite namestitveni program.

install-remote-desktop-host2

Nato zaženite paket gostiteljskih programov za oddaljeno namizje Chrome in za nadaljevanje sledite navodilom na zaslonu. Po potrebi vnesite skrbniško geslo računalnika. Ko je gostitelj nastavljen, znova zaženite aplikacijo Chrome Remote Desktop in kliknite Omogoči oddaljene povezave. Ustvarite nov pin z najmanj 6 števkami, s katerim se boste povezali iz drugega računalnika. Pravila za ustvarjanje zatiča so podobna kot pri drugih, izberite nekaj, česar ne boste pozabili ali zapisali, in ga hranite na varnem.

create-pin-for-connection

Če želite, po potrebi vnesite skrbniško geslo za Mac, ko se prikaže sporočilo, da je omogočena oddaljena povezava. Upoštevajte, da mora biti vaš Mac vklopljen, povezan z internetom in ne sme spati, da lahko dostopate prek drugega računalnika.

omogoči-uspešno

Do iMessage dostopajte prek oddaljenega namizja Chrome

Če želite v računalniku z operacijskim sistemom Windows zagnati aplikacijo iMessages, morate najprej odpreti svoj Mac. Ponovite postopek in se prijavite v Chrome z istim Google Računom, ki ste ga uporabili za nastavitev oddaljenega namizja Chrome v Macu. Zaženite aplikacijo Chrome Remote Desktop tako, da v naslovno vrstico vnesete aplikacije chrome: //. Pod? Moj računalnik poiščite ime vašega Mac-a.

izberite-oddaljeni-računalnik

Ich kann den in einem anderen Programm geöffneten Ordner nicht löschen

Dvokliknite, da vzpostavite povezavo. Če vidite možnost Začni, jo kliknite in nato izberite oddaljeni računalnik, do katerega želite dostopati. Vpišite PIN, ki ste ga že ustvarili.

poveži-oddaljeni-računalnik

Ko se vzpostavi povezava, se namizje vašega računalnika Mac prikaže v aplikaciji, lahko povečate okno na celozaslonski način, da olajšate uporabo. Zdaj imate dostop do računalnika Mac prek brskalnika Chrome, zato zaženite aplikacijo iMessage bodisi iz priklopne postaje bodisi s pomočjo Launchpad-a. Če želite prekiniti povezavo z Macom, kliknite gumb Ustavi skupno rabo na dnu zaslona v skupni rabi. Če slučajno končate sejo, kliknite Ponovno vzpostavi povezavo in znova vnesite kodo PIN.

imessage-oddaljeno-namizje

Odstranite oddaljeno namizje Chrome iz računalnika Mac

Za začetek odstranite aplikacijo gostitelja oddaljenega namizja Chrome, tako da odprete mapo z aplikacijami v računalniku Mac, nato pa poiščite aplikacijo za odstranjevanje gostiteljev oddaljenega namizja Chrome. Zaženite ga in za nadaljevanje sledite navodilom na zaslonu. Ko se konča, se prikaže sporočilo, da je odstranitev uspela. Nadalje izbrišite aplikacijo Chrome Remote Desktop iz Google Računa, tako da odprete brskalnik Chrome v Macu. V naslovno vrstico vnesite aplikacije chrome: //, nato pa kliknite Control ali z desno miškino tipko kliknite aplikacijo in izberite Remove from Chrome. Za nadaljevanje sledite navodilom na zaslonu.

remove-chrome-remote-desktop

Ne pozabite, da morate za uporabo te metode imeti dostop do Mac-a, ki mora biti vklopljen, povezan z internetom in ne sme spati. Še več, oddaljeno namizje Chrome je v celoti večplastno, kar pomeni, da ga lahko uporabljate v katerem koli operacijskem sistemu, kot so Windows, Mac ali Linux, in vam omogoča dostop do operacijskega sistema Windows XP ali novejšega in Mac OS X 10.6 ali novejšega.

Wie bekomme ich meinen Cursor wieder auf Windows 10?

[Nazaj na kazalo]

Alternativni način dostopa do iMessage v sistemu Windows

Če nimate nobenega Mac-a ali ne morete dostopati do njega, vendar še vedno raje uporabljate iMessage, obstaja še en način, kako ga lahko uporabite v operacijskem sistemu Windows. Poiščite razpoložljive emulatorje iOS, kot je Ipadian2 ali kateri koli drug. Prenesite in namestite programsko opremo, jo zaženite in poiščite aplikacijo iMessage, če je ne najdete, obiščite App Store in jo namestite. Prepričajte se, da je različica iOS, ki se izvaja na vašem emulatorju, združljiva z zahtevami za iMessage. Ko imate aplikacijo, se prijavite s svojim ID-jem Apple, enako kot v vseh napravah Mac OS ali iOS.

[Nazaj na kazalo]

Jailbreak vaš iPhone za dostop do dodatnih aplikacij

Za dostop do iMessage v brskalniku boste morali zapreti iPhone ali katero koli drugo iDevice. Torej, kaj je jailbreaking? V bistvu spreminjate svoje uradne iO-je z novim operacijskim sistemom, kar vam nakazuje večjo prilagodljivost. Izvedba tega dejanja bo spremenila videz programske opreme vaše mobilne naprave, prav tako pa bo odprla možnost dostopa do različnih aplikacij po meri, sprememb in dodatkov, ki so v uradni trgovini Apple App Store prepovedani. Jailbreaking vam omogoča dostop do prilagoditev, ki so navajene med uporabniki Androida. Z vsemi možnimi prilagoditvami boste morda našli možnost uporabe iMessage od koder koli v internetu. Poleg tega se bo vaša mobilna naprava po izvedbi zapora obnovila na tovarniške nastavitve.

Tveganja zapora

Že na prvi pogled lahko da pogled, kot da je to koristno in potrebno ukrepanje, vendar za večino uporabnikov ne priporočamo zapora iPhonov, iPadov ali iPodov touch. Z izvedbo zapora boste samodejno preklicali garancijo za svojo napravo, vključno z nakupi AppleCare +. Še več, povečate tveganje, da svoj iPhone, iPad ali iPod touch 'opečete', naletite na različne napake, zmanjšate varnost pred zlonamerno programsko opremo. Jailbreaking iDevice je možnost samo za ljudi, ki so izkušeni uporabniki iDevice in se počutijo udobno pri odpravljanju težav z napravami iPhone ali katero koli drugo mobilno napravo iOS.

Jailbroken iDevice potencial

Ker ste seznanjeni z morebitnimi nevarnostmi, ki jih povzroča zapor, in še vedno mislite, da je to priložnost, verjetno razmislite, do česa še imate dostop? Verjetno je glavni razlog, zaradi katerega je vaš iPhone bolj prilagodljiv, dostop do Cydie, alternativne trgovine App Store za zaklenjeno mobilno napravo Apple. Do storitve Cydia ne morete dostopati prek Applove trgovine App Store. Običajno je vključen v vaš novi operacijski sistem, ki ga namesti katero koli orodje za prekinitev zapora, kot so Pangu, TaiG ali katero koli drugo. Še več: z neuradnim operacijskim sistemom lahko prenesete aplikacije, ki so prepovedane v App Store, popolnoma prilagodite iDevice, vključno z zaklenjenim zaslonom, lastnimi privzetimi aplikacijami, nadzornim centrom, Touch ID ali 3D Touch za starejše naprave , ustvarjanje bližnjic in druge prilagoditve uporabniškega vmesnika. Poleg tega boste lahko med vsemi temi sposobnostmi dostopali do iMessage prek katere koli naprave.

Kako narediti Jailbreak iDevice in uporabiti iMessage v katerem koli tipu operacijskega sistema

Preden začnete poskušati zapreti iPhone, iPad ali iPod touch, poskrbite, da imate varnostne kopije trenutnih iDevice. Priporočamo, da varnostno kopijo shranite na vsaj dveh lokacijah, na primer v oblaku in zunanjem pogonu. Ko je varnostno kopiranje varno shranjeno, z iTunesom ponastavite napravo na privzete nastavitve za boljše rezultate med izvajanjem zapora. Naslednji korak bi bil prenos programske opreme iz zapora v računalnik z Mac OS ali Windows. Zaženite programsko opremo in sledite navodilom na zaslonu, da zaprete napravo. Ko je nov operacijski sistem nameščen v vaši napravi, poiščite ikono Cydia. Če ga ne najdete, ga prenesite z interneta. Ponovno je Cydia v bistvu App Store za vaš zlomljeni operacijski sistem. Za dostop do iMessage iz katerega koli operacijskega sistema morate kupiti aplikacijo z imenom Remote Message, ki omogoča dostop do iMessages prek vseh vrst naprav in računalnikov, kljub njihovemu operacijskemu sistemu. Vse, kar morate storiti, je, da sledite navodilom na zaslonu za nastavitev spletnega vmesnika, nato boste lahko dosegli svoje sporočilo iMessage v katerem koli brskalniku, tako da vnesete IP naslov mobilne naprave, ki mu sledi '333', ki je prikazan v vašem spletu temelječi vmesnik. Za dostop do vseh njegovih funkcij se boste morali prijaviti v iMessage.

[Nazaj na kazalo]

Kako uporabljati iMessage v napravi Android

Veliko uporabnikov operacijskega sistema Android je trkalo, da bo najnovejša različica iMessage vključevala programsko opremo, povezano z njihovim operacijskim sistemom. Na žalost za uporabnike Android ne obstaja nobena uradna različica, zato lahko v Trgovini Google Play poiščete programe drugih proizvajalcev, kot je iMessage Android in nekatere druge. Te aplikacije omogočajo pošiljanje sporočil med napravami iPhone, iPad, iPods touch, računalniki Mac in vašimi telefoni ali tabličnimi računalniki Android.

[Nazaj na kazalo]

Video, ki prikazuje, kako dostopati do iMessages v računalniku s sistemom Windows:

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije