InstantSupport Adware

Kako odstraniti InstantSupport Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev InstantSupport

Kaj je InstantSupport?

InstantSupport je dvomljiva aplikacija, ki trdi, da rešuje različne težave, povezane z računalnikom - 'InstantSupport - prejmite takojšnjo, prijazno podporo za težave z računalnikom, omrežjem, tiskalnikom in še več.' Te napačne trditve pogosto prevarajo uporabnike, da verjamejo, da je InstantSupport uporabna aplikacija, vendar v sistem prodre brez dovoljenja uporabnikov in neprestano ustvarja pojavna sporočila. Zato je kategoriziran kot adware in potencialno neželen program (PUP).

InstantSupport adwarePo uspešni infiltraciji InstantSupport ustvari pojavna okna, ki se občasno pojavijo. Ta sporočila spodbujajo uporabnike, da se obrnejo na pooblaščene tehnike po telefonski številki - (888) 693-5841 - kadar uporabniki potrebujejo pomoč pri reševanju težav, povezanih z računalnikom. To sporočilo je prevara. Če poskusite stopiti v stik s tako imenovanimi 'tehniki', lahko povzroči dodatne težave. Poleg tega ta aplikacija nenehno sledi dejavnosti brskanja po internetu in zbira različne informacije, kot so naslovi internetnega protokola (IP), vrste operacijskega sistema / brskalnika, podrobnosti brskanja (obiskana spletna mesta, iskalne poizvedbe, ogledane strani itd.), Geolokacija in drugo zbrano podatkov. To se kasneje deli s tretjimi osebami in lahko vsebuje osebne podatke. Obstaja velika verjetnost, da bodo tretje osebe te osebne podatke zlorabljale za ustvarjanje prihodka, zato lahko namestitev InstantSupport v vašem sistemu povzroči različne težave z zasebnostjo. Priporočamo vam, da to adware takoj odstranite.

Obstaja na stotine aplikacij oglaševalskega tipa, ki so zelo podobne InstantSupport, na primer Astro Find , in Mint Cast Networks . Vsi trdijo, da izboljšujejo izkušnjo brskanja po internetu, kljub temu pa nobena ne ponuja uporabnikom nobene resnične vrednosti. Aplikacije oglaševalskega tipa zgolj ustvarjajo prihodek za razvijalce. Namesto da bi omogočili obljubljeno funkcionalnost, nenehno ustvarjajo vsiljive spletne oglase (z uporabo oglaševalskega modela »Pay Per Click« [PPC]), zbirajo osebne podatke (ki se kasneje prodajo tretjim osebam) in v tem primeru ustvarjajo ponarejene pop -up sporočila.

Kako se je InstantSupport namestil v moj računalnik?

InstantSupport infiltrira sisteme med namestitvijo dodatne programske opreme. Ta prikrita metoda trženja programske opreme se imenuje 'združevanje'. Razvijalci skrijejo lopovske programe v nastavitvah »Po meri« ali »Napredno« in mnogi uporabniki ne pričakujejo, da bodo PUP-i prikriti - preskočijo večino korakov za prenos / namestitev, vključno z zgoraj omenjenim odsekom. S tem nehote namestijo potencialno neželene programe, svoje sisteme izpostavijo tveganju okužbe in ogrozijo svojo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Obstajata dva glavna koraka, da preprečite namestitev oglaševalskih programov. Prvič, nikoli ne hitite pri nalaganju in nameščanju programske opreme - analizirajte vsak korak teh postopkov z uporabo nastavitev »Po meri« ali »Napredno«. Drugič, zavrnite vse ponudbe za prenos ali namestitev dodatnih aplikacij, saj je priložena programska oprema večinoma prevara.

Posnetek zaslona aplikacije Instant Support:

aplikacija za takojšnjo podporo

Zavajajoči namestitelji brezplačne programske opreme, ki se uporabljajo pri distribuciji oglaševalske programske opreme InstantSupport:

takojšnja podpora za namestitev adware vzorca 3 takojšnja podpora za namestitev oglaševalske programske opreme instantsupport namestitveni program

InstantSupport se namesti z drugo potencialno neželeno aplikacijo, imenovano PC Accelerate:

pc pospeši potencialno neželen program

InstantSupport adware, ki ustvarja vsiljive oglase:

Ponarejena pojavna okna, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema InstantSupport

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

InstantSupport odstranitev programske opreme:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

youtube-dl gui

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev programske opreme InstantSupport prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite InstantSupport ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroča oglase InstantSupport, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo InstantSupport iz internetnih brskalnikov:

V času raziskav InstantSupport svojih brskalniških vtičnikov ni namestil v Internet Explorer, Google Chrome ali Mozilla Firefox, vendar je bil priložen drugi oglaševalski programski opremi. Zato vam svetujemo, da iz svojih internetnih brskalnikov odstranite vse potencialno neželene dodatke za brskalnike.

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov InstantSupport iz 1. koraka Internet Explorerja

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje oglasov InstantSupport iz 2. koraka Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem mladiča za takojšnjo podporo, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov InstantSupport iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov InstantSupport iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika, izberite te vnose in kliknite ikono koša.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem mladiča za takojšnjo podporo, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ihr System ist stark beschädigt iphone

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov InstantSupport iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov InstantSupport iz 2. koraka programa Mozilla FirefoxOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z namestitvijo podpore za odstranjevanje mladičev, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem mladiča za takojšnjo podporo, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave s poskusom odstranitve instansupport pup iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o trenutni podpori mladiča ali njegovi odstranitvi, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.