Internetna programska oprema za hitri dostop

Kako odstraniti programsko opremo za hitri dostop do interneta - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev hitrega dostopa do interneta

Kaj je hitri dostop do interneta?

Hitri dostop do interneta je predstavljen kot brskalnik, ki naj bi izboljšal zmogljivost brskanja po internetu - ' Hitri dostop do interneta je hiter in intuitiven brskalnik. Izključili smo vse, kar upočasnjuje in otežuje uporabniško izkušnjo v spletu, in dodali hitre povezave do ključnih uporabniških funkcij '. Te trditve pogosto prevarajo uporabnike, da verjamejo, da je ta aplikacija zakonita in uporabna, vendar je internetni hitri dostop kategoriziran kot oglaševalska programska oprema in potencialno neželen program (PUP). Upoštevajte, da hitri dostop do interneta pogosto vdre v sisteme brez soglasja uporabnikov. Poleg tega po uspešni infiltraciji ta oglaševalska programska oprema povzroči neželene preusmeritve brskalnika, prikazuje vsiljive spletne oglase in zbira različne uporabniške podatke.

Internetna programska oprema za hitri dostopHitri dostop do interneta pogosto povzroči neželene preusmeritve brskalnika na safebrowsesearch.com, oursurfing.com , in search.yahoo.com spletna mesta. Preusmeritve brskalnika znatno zmanjšajo izkušnjo brskanja po internetu in lahko povzročijo dodatne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Hitri dostop do interneta občasno ustvari različne vsiljive spletne oglase, ki preusmerijo na (nalezljiva) nezaupanja vredna spletna mesta. Tako lahko klikanje teh oglasov povzroči nadaljnje okužbe računalnika. Internet Quick Access zbira različne podatke, ki jih je mogoče osebno prepoznati, vključno z naslovi internetnega protokola (IP), ponudnikom internetnih storitev (ISP), vrsto brskalnika, obiskanimi spletnimi mesti, ogledanimi stranmi, iskalnimi poizvedbami, ogledanimi stranmi itd. Ti zbrani podatki lahko vsebujejo osebne podatke kot so PayPal ali podatki o bančnem računu, ki se kasneje delijo s tretjimi osebami. Takšno vedenje lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Hitri dostop do interneta je potencialna grožnja vaši zasebnosti in varnosti brskanja po internetu, zato ga je treba odpraviti.

Pravilnik o zasebnosti za hitri dostop do interneta glede zbiranja informacij:

Osebne podatke lahko zbiramo v različnih obdobjih, ko uporabljate naše spletno mesto ali vtičnik. Več informacij kot prostovoljec (in bolj natančne so), bolje bomo lahko prilagodili vašo izkušnjo. Vaše sodelovanje je prostovoljno in imate možnost, da ne razkrijete nobenih informacij, ki jih zahtevamo.

Hitri dostop do interneta je aplikacija oglaševalskega tipa in podobna stotinam drugih PUP-ov, ki prav tako trdijo, da izboljšujejo izkušnjo brskanja po internetu. Na primer, WikiBrowser , Kromatski , in Bakla (tudi internetni brskalniki na osnovi Chromiuma) obljubljajo prihranek časa med brskanjem po internetu. Te ponarejene obljube so namenjene zgolj prevari uporabnikov, da jih namestijo - namen aplikacij vrste oglaševalske programske opreme, kot je hitri dostop do interneta, je ustvarjanje oglasov, zbiranje osebnih podatkov in (včasih) preusmerjanje uporabnikov na različna spletna mesta, s čimer ustvarjajo prihodek za razvijalce . Aplikacije, kot je hitri dostop do interneta, uporabniku ne prinašajo prave vrednosti.

Kako se je v mojem računalniku namestil hitri dostop do interneta?

Hitri dostop do interneta se pogosto distribuira kot 'sveženj' z običajnim(večinoma brezplačno)programske opreme. Združevanje je način za prikrite namestitve aplikacij drugih proizvajalcev skupaj z izbrano programsko opremo in ker mnogi uporabniki pri nalaganju / nameščanju programske opreme ne posvečajo dovolj pozornosti, je ta način izjemno učinkovit. Raziskave kažejo, da nekateri uporabniki preskočijo večino korakov postopka prenosa / namestitve - ne da bi se zavedali, da so lažne aplikacije, kot je hitri dostop do interneta, običajno skrite v razdelku »Po meri« ali »Napredno«. Zaradi tega nehote namestijo lažne aplikacije.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Bodite previdni med prenosom / namestitvijo programske opreme. Vedno prenesite izbrano programsko opremo iz zaupanja vrednega vira - običajno z uradnega spletnega mesta. Priporočamo, da pri prenosu s spletnega mesta za prenos brezplačnih programov uporabite povezavo za neposreden prenos. Večina spletnih mest pa uporabo aplikacije za prenos uveljavlja z namenom monetizacije prometa in brezplačnih storitev na spletnih mestih za prenos z vključitvijo dodatne programske opreme - v tem primeru natančno analizirajte vsak korak in onemogočite morebitne neprepoznane aplikacije. Po prenosu programske opreme izberite možnost »Po meri« ali »Napredno« - to bo razkrilo kakršno koli programsko opremo, ki je navedena za namestitev, in vam omogočilo, da se odjavite.

Spletno mesto za promocijo namestitve ugrabitelja brskalnika search.internetquickaccess.com:

spletno mesto, ki promovira namestitev brskalnika ugrabitelj search.internetquickaccess.com

Namestitev namestitvene programske opreme za hitri dostop do interneta (iQa):

nastavitev namestitvenega programa iqa

Zavajajoči namestitelji brezplačne programske opreme, ki se uporabljajo pri distribuciji oglaševalske programske opreme za hitri dostop do interneta ('iQa - Surf, Just quicker!'):

vzorec namestitvenega programa za hitri dostop do interneta 5 vzorec namestitvenega programa za hitri dostop do interneta 4 vzorec namestitvenega programa za hitri dostop do interneta 3 vzorec namestitvenega programa za hitri dostop do interneta 2 Zavajajoča namestitvena namestitev, ki se uporablja za distribucijo hitrega dostopa do interneta

Vsiljiva orodna vrstica, ki se prikaže na vrhu uporabnikovega namizja in preusmeri na spletno mesto search.internetquickaccess.com:

orodna vrstica za namizje internetquickaccess

Ta oglaševalska programska oprema povzroča preusmeritve brskalnika na spletno mesto search.internetquickaccess.com:

preusmeritev search.internetquickaccess.com

Oglasna programska oprema za hitri dostop do interneta, ki ustvarja vsiljive spletne oglase („Poganja hitri dostop do interneta internetquickaccess“):

oglasi za hiter dostop do interneta

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje oglasne programske opreme za hitri dostop do interneta:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Wie installiere ich ubuntu unter windows 10

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev programske opreme iqa prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov poiščite IQA ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroča oglase za hitri dostop do interneta, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente ali morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranite oglaševalsko programsko opremo za hitri dostop iz internetnih brskalnikov:

V času raziskav Internet Quick Access v Internet Explorer, Google Chrome ali Mozilla Firefox ni namestil nobenega vtičnika brskalnika, vendar je bil priložen drugi oglaševalski programski opremi. Zato vam svetujemo, da iz svojih internetnih brskalnikov odstranite vse potencialno neželene dodatke za brskalnike.

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih dodatkov za brskalnik:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje oglasov za hitri dostop iz Internet Explorer 1. korak

Kliknite ikono zobnika Odstranjevanje oglasov za hitri dostop iz brskalnika Internet Explorer 2. korak(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive vtičnike, izberite takšne vnose in kliknite »Odstrani«.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP

Neobvezna metoda:

Linux-Bash-Shell windows 10

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika internetquickaccess.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Logotip Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov za hitri dostop iz brskalnika Google Chrome 1. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranjevanje oglasov za hitri dostop iz brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome Ikona menija Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke, izberite takšne vnose in kliknite ikono koša.

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika internetquickaccess.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Logotip Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje oglasov s hitrim dostopom do interneta iz 1. koraka programa Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje oglasov s hitrim dostopom do interneta iz Mozilla Firefox, 2. korakOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike.

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika internetquickaccess.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)v odprtem meniju kliknite Pomoč.

logotip brskalnika safari

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

odstranjevanje adware iz safari korak 1 - dostop do nastavitev

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

odstranjevanje adware iz safari korak 2 - odstranjevanje razširitev

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

ponastavitev safari koraka 1

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

ponastavitev safari koraka 2Odstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, kliknite Safari meni in izberite Nastavitve ... .

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz Microsoft Edge 1. korak

V odprtem oknu kliknite Razširitve , poiščite nedavno nameščeno sumljivo razširitev, jo izberite in kliknite Odstrani .

Neobvezna metoda:

wie werde ich bing los

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

Odstranjevanje oglasne programske opreme iz 2. koraka programa Microsoft Edge

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

Kliknite ikono menija Edge 3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)(v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in kliknite ' Odstrani 'pod njihovimi imeni.

upadanje namestitve oglasne programske opreme med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika internetquickaccess.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Oglasna programska oprema ali potencialno neželene aplikacije se navadno infiltrirajo v internetne brskalnike z brezplačnimi prenosi programske opreme. Upoštevajte, da je najvarnejši vir za prenos brezplačne programske opreme samo s spletnih strani razvijalcev. Da se izognete namestitvi oglaševalske programske opreme, bodite zelo pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme. Pri nameščanju predhodno prenesenih brezplačnih programov izberite po meri ali napredno možnosti namestitve - ta korak bo razkril morebitne neželene programe, navedene za namestitev, skupaj z izbranim brezplačnim programom.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju ugrabitelja brskalnika internetquickaccess.com iz računalnika, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o ugrabitelju brskalnika internetquickaccess.com ali je njihova odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.

Zanimivi Članki

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

PUP.Neobvezno.Zapuščeni virus

Kako odstraniti PUP.Optional.Legacy Virus - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti ransomware CryptoLocker-v3 iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti CryptoLocker-v3 Ransomware - koraki za odstranitev virusa

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Kako konfigurirati igralno miško v Linuxu z orodjem Piper GUI Tool

Imate radi igre na Linuxu? Pojdite na novo raven igranja iger tako, da svojo igralno miško v Linuxu konfigurirate s pomočjo aplikacije Piper GUI.

Nullbyte Ransomware

Nullbyte Ransomware

Kako odstraniti Nullbyte Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Emotet Trojan

Emotet Trojan

Kako odstraniti trojanski program Emotet - navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Vaša povezava s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP

Kako odstraniti povezavo s tem spletnim mestom ni zasebna prevara POP-UP - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika My Smartlink?

Kako se znebiti My Smartlink Browser Hijacker - vodnik za odstranjevanje virusov

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Mazy Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Mazy - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti zlonamerno programsko opremo JSSLOADER iz operacijskega sistema?

Kako odstraniti JSSLOADER RAT - navodila za odstranjevanje virusov

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Baterija je poškodovana zaradi virusov POP-UP prevara

Kako odstraniti baterijo, ki jo poškodujejo virusi POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)


Kategorije