istartsurf.com Preusmeritev

Kako se znebiti istartsurf.com Redirect - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odpraviti preusmeritve brskalnika na istartsurf.com?

Kaj je istartsurf.com?

istartsurf.com je priljubljeno spletno mesto, ki ga lahko uporabite kot začetno stran za vaš internetni brskalnik. To spletno mesto uporabnikom ponuja vrstico za iskanje in povezave do priljubljenih spletnih mest in družabnih omrežij. istartsurf.com je zakonito spletno mesto in ni povezano z računalniškimi virusi ali zlonamerno programsko opremo, vendar lastniki tega spletnega mesta (Greensky Technology Co.) uporabljajo privlačne tehnike promocije za privabljanje spletnega prometa. Preusmeritve na istartsurf.com so običajno posledica tega, da uporabniki računalnikov v svoje internetne brskalnike namestijo različne dodatke, orodne vrstice in vtičnike.

ugrabitelj brskalnika istartsurf.comDodatki za brskalnike, ki uporabnike računalnika preusmerijo na različna spletna mesta, se distribuirajo z brezplačno programsko opremo, preneseno iz interneta. Združevanje dodatkov za brskalnike z brezplačno programsko opremo je pogosta tehnika, ki jo razvijalci uporabljajo za vrednotenje svojih izdelkov. Vedno preverite vsako namestitveno okno katerega koli brezplačnega prenosa programske opreme in počistite vse možnosti, povezane z domačo stranjo internetnega brskalnika ali privzetimi spremembami iskalnika. V zadnjem času je preusmeritve na istartsurf.com povzročila namestitev bralnika Foxit in druge priljubljene brezplačne programske opreme (VLC, Java, Flash Player itd.). Upoštevajte, da razvijalci teh brezplačnih programov nimajo povezave z istartsurf.com - preusmeritve na to spletno mesto povzročajo zavajajoče brezplačne programe 'odjemalci za nalaganje' in 'namestitveni programi', ki te brezplačne programe povezujejo z ugrabiteljem brskalnika istartsurf.com. Iskalna vrstica, ki se uporablja na spletnem mestu istartsurf.com, je prilagojen Googlov iskalnik - vsakič, ko uporabnik klikne sponzorirane povezave, se ustvari prihodek, ki ga iskalnik in spletno mesto deli s sklicevanjem na promet.

Ugrabitelj brskalnika istartsurf.com je enak prejšnjim različicam, ki so uporabnike interneta preusmerile na istart123.com , qone8.com , v9.com , awesomehp.com , sweet-page.com , in webssearches.com Da bi se izognili namestitvi oglasne programske opreme, ki spreminja nastavitve brskalnika, bodite previdni pri nalaganju brezplačne programske opreme, saj danes večina spletnih mest za prenos brezplačnih programov uporablja zavajajoče odjemalce za prenos, ki poskušajo uporabnike računalnika zvabiti, da namestijo oglaševane vtičnike brskalnika skupaj z izbrano brezplačno programsko opremo. . V večini primerov oglaševane razširitve brskalnikov ne dodajo prave vrednosti, poleg tega pa povzročajo preusmeritve brskalnika in ustvarjajo vsiljive oglase. Ko prenašate brezplačne programe, natančno preglejte vsak korak prenosa in zavrnite namestitev promoviranih vtičnikov brskalnika. Pri namestitvi prenesene brezplačne programske opreme izberite možnosti namestitve »Napredno« ali »Po meri« - to bo razkrilo vso priloženo programsko opremo, navedeno za namestitev, in vam omogočilo, da se odjavite. Uporabniki računalnikov, ki imajo izkušnje s preusmeritvami brskalnika na spletno mesto istartsurf.com, bi morali s tem vodnikom odstraniti ugrabitelja brskalnika istartsurf.com iz svojih internetnih brskalnikov.

Zavajajoči namestitelji brezplačne programske opreme, ki se uporabljajo v distribuciji ugrabiteljev brskalnika istartsurf.com:

istartsurf.com namestitelj ugrabitelja brskalnika, vzorec 16 istartsurf.com vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika 15 istartsurf.com namestitveni program ugrabitelja brskalnika, vzorec 14 vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika istartsurf.com 13 istartsurf.com namestitveni program ugrabitelja brskalnika, vzorec 12 vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika istartsurf.com 11 istartsurf.com vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika 10 istartsurf.com vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika 9 vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika istartsurf.com 8 vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika istartsurf.com 7 vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika istartsurf.com 6 vzorec namestitvenega programa istartsurf 5 vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika istartsurf.com 4 vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika istartsurf.com vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika istartsurf.com namestitveni program ugrabitelja brskalnika istartsurf.com

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

odstranitev ugrabitelja brskalnika istartsurf.com:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev ugrabitelja brskalnika istartsurf.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene potencialno neželene programe (na primer: ' WPM18.8.0.212 ',' Wsys Control 'in' odstranitev istartsurf '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa (ki povzroči preusmeritve brskalnika na spletno mesto istartsurf.com) v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

domača stran istartsurf.com in privzeta odstranitev internetnega iskalnika iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev ugrabiteljev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranite dodatke za Internet Explorer, povezane z istartsurf.com:

Odstranjevanje povezav istart123.com, povezanih z razširitvami Internet Explorerja

Kliknite ikono 'zobniki' Odstranjevanje istartsurf.com iz ciljne bližnjice Internet Explorer 1. korak(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Popravite cilj bližnjice Internet Explorer:

Odstranjevanje istartsurf.com iz ciljne bližnjice Internet Explorer 2. korak

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice Internet Explorerja. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico Internet Explorer na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite besedilo ( hxxp: //www.istartsurf.com / ... ), ki se vnese za 'C: Program Files Internet Explorer iexplore.exe'.

Odstranjevanje istartsurf.com z domače strani Internet Explorerja

Beste Arduino-Projekte 2017

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje istartsurf.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) v odprtem oknu izberite »Internetne možnosti« hxxp: //www.istartsurf.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, za privzeto nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik, nato odstranite » istartsurf '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika istartsurf.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem oknu inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z istartsurf.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje istartsurf.com iz ciljne bližnjice Google Chrome 1. korak

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje istartsurf.com iz ciljne bližnjice Google Chrome 2. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite razširitve Google Chrome, povezane z istartsurf.com:

Odstranjevanje istartsurf.com z domače strani Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje istartsurf.com iz privzetega iskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke (' Razširjena zaščita 'in' Strela Newtab '), izberite te vnose in kliknite ikono smetnjaka.

Popravite cilj bližnjice za Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice do Google Chroma. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico Google Chrome na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite celotno besedilo ( hxxp: //www.istartsurf.com / ... ), ki se vnese za 'C: Program Files Google Chrome Application chrome.exe'

1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« miškin kazalec premaknite nad hxxp: //www.istartsurf.com in kliknite simbol x. Zdaj lahko za svojo domačo stran dodate želeno spletno mesto.

Spremenite privzeti iskalnik:

Logotip Mozilla Firefox

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje razširitev Mozilla Firefox, povezanih z istartsurf.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskanje« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, odstrani » istartsurf 'in dodajte ali izberite želeni internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika istartsurf.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje istartsurf.com iz ciljne bližnjice Mozilla Firefox 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje istartsurf.com iz ciljne bližnjice Mozilla Firefox, 2. korak

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Odstranjevanje istartsurf.com z domače strani Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chrome na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje istartsurf.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite dodatke za Mozilla Firefox, povezane z istartsurf.com:

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite »Razširitve« in v odprtem oknu odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika (» Hiter začetek ').

Popravite cilj bližnjice Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice Mozilla Firefox. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico Mozilla Firefox na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite vse besedilo ( hxxp: //www.istartsurf.com / ... ), ki se vnese za 'C: Program Files Mozilla Firefox firefox.exe'

logotip brskalnika safari

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato v odprtem oknu izberite »Možnosti« hxxp: //www.istartsurf.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

systemaufruf fehlgeschlagen explorer.exe windows 10

Spremeni privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' istartsurf '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo ugrabitelja brskalnika istartsurf.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika istartsurf.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju ugrabitelja brskalnika istartsurf.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o ugrabitelju brskalnika istartsurf.com ali je to njegovo odstranjevanje, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.