iTunes ne predvaja glasbe - kako popraviti?

iTunes ne predvaja glasbe - kako popraviti?

iTunes ali QuickTime predvajalnik ne predvaja glasbe - kako popraviti?

iTunes je uradna Applova programska oprema, razvita za upravljanje vsebine iPhona, iPada ali iPoda. Ta uporabna aplikacija vam omogoča predvajanje glasbe, gledanje filmov, poslušanje radia, predogled slik in fotografij. iTunes se lahko uporablja za prenos vsebine iz računalnika v mobilno napravo, prav tako za varnostno kopiranje in obnovitev njihovih pogonov. Običajno deluje brezhibno, žal pa se redko ljudje srečajo z različnimi težavami. Ena od težav, o kateri ljudje nenehno poročajo na različnih forumih za podporo, je ta, da se iTunes trudi predvajati glasbo prek svoje knjižnice.

Uporabnik navaja, da je iTunes prej dobro deloval, vendar je nenadoma preprosto ustavil predvajanje glasbe brez kakršnega koli sporočila o napaki ali opozorila. V nekaterih primerih iTunes predvaja prvo skladbo ob zagonu, nato pa se zatakne, ko poskuša predvajati naslednjo na seznamu. Ta težava je naletela na različne različice iTunes, Mac OS in iOS. Tudi kljub formatu pesmi ali viru, iz katerega je prišla. Včasih se ta težava lahko pojavi po nekaterih spremembah, kot so posodabljanje iTunes ali iDevice, sinhronizacija vsebine iPhona, iPada ali iPoda z računalniško programsko opremo itd. Na srečo obstaja nekaj načinov, ki vam lahko pomagajo rešiti to nadležno težavo.itunes-dont-play-music-intro2

Ist mein Computer 64 Bit oder 32 Bit

Kazalo:

Prenesite orodje za popravilo zlonamerne programske opreme

Priporočljivo je zagnati brezplačno skeniranje z Malwarebytes - orodjem za odkrivanje zlonamerne programske opreme in odpravljanje računalniških napak. Za odstranitev okužb in odpravljanje računalniških napak boste morali kupiti celotno različico. Na voljo brezplačna preizkusna različica.

Vrstica napredka na vrhu okna iTunes se premika, vendar se noben zvok ne predvaja

Začnimo s preprosto težavo, katere rešitev je povsem zapletena.

 • Če ne slišite predvajanja glasbe ali zvoka, vendar se vrstica napredka v oknu iTunes premika, za začetek obstaja nekaj preverjanj. Prepričajte se, da nadzor glasnosti na vrhu okna iTunes ni izklopljen, prav tako preverite, ali zvoki v računalniku niso onemogočeni. Če želite preveriti, odprite sistemske nastavitve sistema Mac in izberite Zvok.

  itunes-igranje

  Erhabener Text 3 Ubuntu
 • Če uporabljate dodatne zvočnike, ki so priključeni na vaš Mac. Prepričajte se, da so zvočniki za napajanje priključeni na ustrezna zvočna vrata, ali je napajalni kabel priključen. Preverite, ali so dodatni zvočniki vklopljeni, in preverite, če niso izklopljeni.
 • Če poskušate poslušati glasbo prek oddaljenih zvočnikov z uporabo AirPort Express, zagotovite, da so oddaljeni zvočniki izbrani v pojavnem meniju AirPlay in da glasnost zvočnikov ni onemogočena.

[Nazaj na kazalo]

Pesem se ne predvaja v iTunes

V knjižnici imate glasbo, iTunes pa je ne more predvajati. Vzrok za to je lahko več razlogov.

 • Če poskušate predvajati skladbo ali album, kupljen prek trgovine iTunes Store, boste morda presegli omejitev največ petih računalnikov. Če skladba ni različice iTunes Plus, jo boste lahko predvajali samo na največ petih pooblaščenih računalnikih, da bi se izognili tej situaciji, lahko razveljavite pooblastilo ene od naprav. Če želite izvesti pooblastilo, zaženite aplikacijo iTunes, v meniju na vrhu zaslona kliknite Račun, izberite Pooblastila in kliknite Odvzem pooblastila za ta računalnik ... Če poslušate knjižnico v skupni rabi ali seznam predvajanja, bo iTunes preskočil kupljeno vsebino, če vaš računalnik ni pooblaščen za predvajanje določene pesmi ali albuma. Če želite predvajati kupljeno vsebino v nepooblaščenem računalniku, se morate prijaviti z Apple ID, ki je kupil glasbo, ki je v skupni rabi.
 • Če poskušate predvajati datoteko AAC, ki je bila ustvarjena s katero koli programsko opremo drugih proizvajalcev, ali jo naložite iz katerega koli drugega vira, se iTunes trgovina ne bo predvajala. Glasba, prenesena iz trgovine iTunes Store ali uvožena v knjižnico iTunes, uporablja kodirnik AAC in kodira novo obliko datoteke MPEG-4 AAC, zato iTunes in vaš iPhone, iPad ali iPod ne bodo predvajali preprostih glasbenih datotek, ki jih lahko najdete v Internet.
 • Če poskušate predvajati glasbo s CD-ja, ki ste jo opekli z uporabo iTunes, zagotovite, da naprava lahko bere in predvaja obliko zapisa diska. Če ste na primer zapisovali CD-RW disk, jih lahko berejo samo računalniki in nekateri novejši CD-predvajalniki. V primeru, da ste zapisovali disk MP3, bi se moral predvajati na vseh računalnikih in nekaterih posebnih predvajalnikih MP3 CD, ne pa tudi na običajnih predvajalnikih zvoka CD. DVD-ji, zažgani z iTunes, ne bodo delovali na večini običajnih DVD-predvajalnikov.
 • Če poskušate poslušati seznam predvajanja, ki vključuje predogled pesmi, bo iTunes samodejno prenehal predvajati po koncu predogleda skladbe. Če želite predvajati naslednje skladbe, preprosto dvokliknite skladbo in seznam predvajanja se bo nadaljeval. Datoteke s predogledom pesmi med brskanjem po glasbeni knjižnici morda prepozna gumb »Nakup« zraven.

[Nazaj na kazalo]

Če se avdio knjige ne predvajajo

Zvočne knjige, tako kot skladbe, kupljene prek iTunes Store, se lahko predvajajo na največ petih pooblaščenih računalnikih.

 • Če ste prekoračili to omejitev, vendar želite igrati v drugem računalniku, preprosto prekličite dovoljenje za enega od obstoječih in odobrite želenega. Če želite odvzeti pooblastilo za napravo, odprite iTunes, v meniju na vrhu zaslona kliknite Računi, izberite Pooblastila in izberite Odvzem pooblastila za ta računalnik ...
 • Če ste zvočno knjigo kupili na spletnem mestu Audible, je naenkrat omejena na največ tri računalnike, tako kot pri nakupih prek Apple Store, morajo biti tudi računalniki pooblaščeni. Če želite preveriti, kje je bila avdio knjiga kupljena, jo izberite in v meniju na vrhu zaslona kliknite Edit, izberite Audiobook info in izberite jeziček File, nato preverite polje Kind. Datoteke, kupljene v trgovini iTunes Store, se končajo v .m4b, zvočne knjige, kupljene na spletnem mestu Audible, pa v .aa ali .aax. Zvočne knjige, kupljene pri Audible, so omejene samo na račun kupcev. Če želite preveriti lastnika zvočne knjige Audible, izberite datoteko, v meniju na vrhu zaslona kliknite Uredi, izberite Informacije o pesmi in zavihek Datoteka. Poiščite polje z imenom Nakup ali Lastnik, tam bo prikazano ime računa, ki je datoteko prenesel.

[Nazaj na kazalo]

Odstranite opozorilna sporočila iz predvajalnika Quicktime

Nekateri uporabniki poročajo, da sporočila o zaznani napaki v predvajalniku Quicktime preprečujejo predvajanje glasbe na iTunes in Quicktime. Če želite preveriti, ali obstajajo kakšna opozorilna sporočila, najprej zaženite aplikacijo Quicktime. V meniju na vrhu zaslona kliknite Uredi in nato izberite nastavitve. Izberite hitre nastavitve časa in izberite zavihek zvoka. Kliknite na naprave za predvajanje in snemanje zvoka, tam boste videli opozorila o zaznanih napakah in jih zaprli, ne da bi spremenili. Ko ne ostane nobena napaka, znova zaženite iTunes in preverite, ali je ta korak rešil vašo težavo.

wie man textbasierte Spiele erstellt

quicktime-player-pref

[Nazaj na vrh]

Zanimivi Članki

Buzzdock Adware

Buzzdock Adware

Kako odstraniti programsko opremo Buzzdock - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Volframove zaokrožene pisave ni bilo mogoče najti prevara

Kako odstraniti prevaro z volframovo zaokroženo pisavo ni bilo mogoče najti - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Logic Search

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Logic Search - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Adware za pomoč tržnim raziskavam

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo Market Research Helper - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Inspsearch.com Virus

Inspsearch.com Virus

Kako se znebiti virusa Inspsearch.com - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Ustvarite osupljivo slikovno pikslo z brezplačnim in odprtokodnim urejevalnikom Pixelorama

Pixelorama je brezplačen in odprtokodni urejevalnik 2D sprite za več platform. Ponuja vsa potrebna orodja za ustvarjanje slikovnih pik v čednem uporabniškem vmesniku.

Oglasi iz borovcev

Oglasi iz borovcev

Kako odstraniti oglase Pine Tree Ads - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Ne zaupajte lažnim e-poštnim sporočilom Amazon, ki ponujajo darilne kartice v višini 100 USD

Kako odstraniti e-poštni virus Amazon Gift Card $ 100 - navodila za odstranitev virusa

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Akcijskega centra ni mogoče odpreti. Kako to popraviti?

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Odstranite ransomware OmniSphere iz sistema

Kako odstraniti OmniSphere Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)


Kategorije