Lokalni vremenski radar zdaj brskalnik ugrabitelj

Kako se znebiti lokalnega vremenskega radarja zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranitev ugrabitelja brskalnika Local Weather Radar Now

Kaj je lokalni vremenski radar zdaj?

Lokalni vremenski radar zdaj je predstavljen kot zakonita aplikacija za vremensko napoved. Sodeč po videzu, se ta aplikacija morda zdi legitimna in koristna, vendar je Lokalni vremenski radar zdaj kategoriziran kot potencialno neželena aplikacija (PUA) in ugrabitelj brskalnika. Ta aplikacija brez dovoljenja uporabnikov prikriva sisteme. Poleg tega Local Weather Radar zdaj promovira lažni iskalnik (search.hlocalweatherradarnow.com) in beleži informacije v zvezi z brskalnimi navadami.

ugrabitelj brskalnika search.hlocalweatherradarnow.comLokalni vremenski radar zdaj cilja na priljubljene brskalnike, med katerimi so Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox. Po uspešni infiltraciji dodeli URL novega zavihka, domačo stran in privzete možnosti iskalnika search.hlocalweatherradarnow.com. Te spremembe se morda zdijo nepomembne, vendar jih uporabniki ne morejo razveljaviti. Lokalni vremenski radar zdaj to doseže z blokiranjem dostopa in ponovnim dodeljevanjem nastavitev, ko jih poskušate spremeniti. Zato vrnitev brskalnikov v prejšnja stanja postane nemogoča in uporabnike spodbujamo, da obiščejo search.hlocalweatherradarnow.com, ko odprejo nov zavihek / okno brskalnika ali preprosto iščejo prek vrstice URL. Poleg tega je search.hlocalweatherradarnow.com neuporaben iskalnik, saj ne ustvarja edinstvenih rezultatov - uporabnike preprosto preusmeri na search.yahoo.com vsakič, ko vnesete iskalno poizvedbo. Zato uporabniki na koncu po spletu iščejo prek Yahooja, zaradi česar je search.hlocalweatherradarnow.com odveč. Lokalni vremenski radar zdaj in search.hlocalweatherradarnow.com beležijo informacije o dejavnosti brskanja. Seznam zbranih podatkovnih vrst običajno vključuje (vendar ni omejen na) iskalne poizvedbe, obiskane URL-je, ogledane strani, naslove internetnega protokola (IP) in geolokacije. Ti podatki lahko vsebujejo osebne podatke, ki jih razvijalci delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki ustvarjajo prihodek z zlorabo zasebnih podatkov. Zato lahko sledenje informacijam povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Priporočamo, da odstranite ugrabitelja brskalnika Local Weather Radar Now in se nikoli več ne vrnete na search.hlocalweatherradarnow.com.

Povzetek grožnje:
Ime preusmeritev search.hlocalweatherradarnow.com
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek
Razširitve brskalnika Vreme, Lokalni vremenski radar Zdaj
Predpostavljena funkcionalnost Vremenska napoved.
Promovirani URL search.hlocalweatherradarnow.com
Vročanje naslova IP (search.hlocalweatherradarnow.com) 34.197.168.41
Prizadete nastavitve brskalnika Domača stran, URL novega zavihka, privzeti iskalnik
Imena zaznavanja (YourMapView-20117013.exe) Avast (Win32: AdwareSig [Adw]), AVG (Win32: AdwareSig [Adw]), ESET-NOD32 (različica Win32 / WinWrapper.V je potencialno neželena), Kaspersky (ne-virus: HEUR: AdWare.Win32. WebSearch.gen), celoten seznam odkritij ( VirusTotal )
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnih brskalnikov (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati ugrabiteljevo spletno stran in po svojih spletnih iskalnikih iskati po internetu.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Sledenje internetnemu brskalniku (morebitne težave z zasebnostjo), prikaz neželenih oglasov, preusmeritve na dvomljiva spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Če želite odpraviti morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, preglejte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Obstaja na desetine aplikacij za ugrabitev brskalnika, ki so skoraj enake lokalnim vremenskim radarjem zdaj. Seznam primerov vključuje (vendar ni omejen na) Biblijski verzi , Enostavni obrazci zdaj , Aplikacija Easy Speed ​​Test in mnogi drugi. S ponudbo 'uporabnih funkcij' aplikacije, kot je Lokalni vremenski radar, zdaj poskušajo ustvariti vtis legitimnosti. Po vdoru pa običajnim uporabnikom ne zagotavljajo prave vrednosti. Aplikacije za ugrabitev brskalnika povzročajo neželene preusmeritve in zbirajo informacije, kar zmanjšuje izkušnjo brskanja in ogroža vašo zasebnost.

Kako se je lokalni vremenski radar zdaj namestil v moj računalnik?

Ta ugrabitelj brskalnika ima uradno spletno mesto za prenos, vendar, kot je bilo omenjeno zgoraj, Lokalni vremenski radar zdaj pogosto vdre v sisteme brez dovoljenja, saj se ti ugrabitelji brskalnikov pogosto distribuirajo z vsiljivimi oglasi (kuponi, pasicami, pojavnimi okni itd.) In zavajajočimi trženjska metoda, imenovana „združevanje“. Vsiljivi oglasi promovirajo ugrabitelje brskalnikov s preusmerjanjem na dvomljiva spletna mesta in izvajanjem skriptov za prenos / namestitev nekaterih aplikacij. Po drugi strani je 'združevanje' prikrita namestitev programov drugih proizvajalcev skupaj z običajno programsko opremo. Razvijalci niso dovolj pošteni, da bi ustrezno razkrili namestitev aplikacij za ugrabitev brskalnika. Skrite so za nastavitvami »Po meri / Napredno« (ali drugimi razdelki) postopkov prenosa / namestitve. Poleg tega mnogi uporabniki pohitijo s temi postopki in kliknejo različne oglase, kar pogosto povzroči nenamerno namestitev prevarantskih aplikacij, vključno z lokalnim vremenskim radarjem zdaj. Glavna razloga za tovrstne računalniške okužbe sta slabo poznavanje teh groženj in neprevidno vedenje.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Ključ računalniške varnosti je previdnost. Zato bodite pozorni med postopki prenosa / namestitve in med brskanjem po internetu. Izberite nastavitve »Po meri / Napredno« in natančno analizirajte vsak korak postopkov prenosa / namestitve. Onemogočite vse dodatno vključene programe in zavrnite ponudbe za njihov prenos / namestitev. Programsko opremo je treba prenesti samo iz uradnih virov, po možnosti prek neposrednih povezav za prenos. Razvijalci pogosto zaslužijo tretje osebe, ki jih prenašajo / nameščajo, tako da združujejo prevarane aplikacije. Zato se teh orodij ne sme uporabljati. Zavedajte se, da se vsiljivi oglasi običajno zdijo legitimni, vendar preusmerjajo na dvomljiva spletna mesta (igre na srečo, pornografija, zmenki za odrasle in podobno). Te oglase ponavadi prikazujejo oglaševalske programe in zato, če jih pogosto srečujete, odstranite vse sumljive programe in vtičnike brskalnika. Če je vaš računalnik že okužen z lokalnim vremenskim radarjem, priporočamo, da zaženete pregled z Malwarebytes za Windows za samodejno odpravo ugrabitelja brskalnika.

Nastavitev namestitelja ugrabitelja brskalnika Local Weather Radar Now:

Uradni namestitveni program za ugrabitelja brskalnika Local Local Weather Radar Now

Spletno mesto, ki promovira ugrabitelja brskalnika Local Weather Radar Now:

Spletno mesto, ki se uporablja za promocijo ugrabitelja brskalnika Local Weather Radar Now

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Lokalni vremenski radar Zdaj odstranitev ugrabitelja brskalnika:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip sistema Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev ugrabitelja brskalnika search.hlocalweatherradarnow.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene sumljive programe (na primer ' Lokalni vremenski radar zdaj '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih aplikacij, ki povzročajo preusmeritve brskalnika na spletno mesto search.hlocalweatherradarnow.com, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme .

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Lokalni vremenski radar zdaj odstranitev ugrabitelja brskalnika iz internetnih brskalnikov:

Videoposnetek, kako odstraniti preusmeritve brskalnika (OS Windows):

Videoposnetek, kako odstraniti ugrabitelja brskalnika Local Weather Radar Now z uporabo Combo Cleaner (MacOS):

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z search.hlocalweatherradarnow.com

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje search.hlocalweatherradarnow.com z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve, izberite te vnose in kliknite »Odstrani«.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje search.hlocalweatherradarnow.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internetne možnosti«, v odprtem oknu odstranite hxxp: //search.hlocalweatherradarnow.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi približno: prazno, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik kot privzeti in nato odstranite » Lokalni vremenski radar zdaj '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.hlocalweatherradarnow.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

So entfernen Sie Dual-Boot-Windows 10

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - zavihek Napredno za internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z search.hlocalweatherradarnow.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje search.hlocalweatherradarnow.com z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje search.hlocalweatherradarnow.com iz privzetega iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome 1. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Več orodij« in kliknite »Razširitve«. Poišči Lokalni vremenski radar zdaj 'in druge nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika ter jih odstranite.

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« onemogočite » Lokalni vremenski radar zdaj '(ali preprosto' Vreme ') poiščite URL ugrabitelja brskalnika ( hxxp: //www.search.hlocalweatherradarnow.com ) pod možnostjo »Odpri določeno ali nabor strani«. Če je prisoten, kliknite ikono treh navpičnih pik in izberite »Odstrani«.

Spremenite privzeti iskalnik:

Logotip Mozilla Firefox

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje povezav Mozilla Firefox, povezanih z search.hlocalweatherradarnow.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskalnik« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, na odprtem seznamu poiščite » search.hlocalweatherradarnow.com 'in ko se nahajajo, kliknite tri navpične pike blizu tega URL-ja in izberite' Odstrani s seznama '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.hlocalweatherradarnow.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje search.hlocalweatherradarnow.com z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje search.hlocalweatherradarnow.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (2. korak ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Kliknite meni Firefox logotip brskalnika safari(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Lokalni vremenski radar zdaj '(ali preprosto' Vreme '), kot tudi vsi drugi nedavno nameščeni vtičniki brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu onemogočite ' Lokalni vremenski radar zdaj '(ali preprosto' Vreme ') Odstrani hxxp: //search.hlocalweatherradarnow.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremenite privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' moz-pripona '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranitvijo preusmeritve search.hlocalweatherradarnow.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vso zgodovino in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti internetni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem preusmeritve search.hlocalweatherradarnow.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalskih programov infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju preusmeritve search.hlocalweatherradarnow.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o preusmeritvi search.hlocalweatherradarnow.com ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.