Prevara 'Mac Detected TAPSNAKE' (Mac)

Kako se znebiti prevara 'Mac Detected TAPSNAKE' (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odstraniti okužbo Mac Detected TAPSNAKE z Maca?

Kaj je okužba TAPSNAKE z zaznanim računalnikom Mac?

'Mac Detected TAPSNAKE okužba' je lažno sporočilo o napaki, ki ga prikaže zlonamerno spletno mesto. Uporabniki to spletno mesto pogosto obiščejo brez njihovega soglasja - preusmerijo jih potencialno neželeni programi oglasnega tipa (PUP). Te aplikacije običajno vdrejo v sisteme med namestitvijo druge programske opreme (metoda združevanja). Poleg tega, da povzroča neželene preusmeritve, nenehno ponuja vsiljive spletne oglase in beleži informacije v zvezi z brskanjem po spletu.Mac zazna TAPSNAKE okužbe adware

Napaka »Zaznana okužba Mac TAPSNAKE« navaja, da je bil računalnik okužen in da lahko ponovni zagon ali izklop sistema povzroči trajno izgubo podatkov. Zato se žrtve spodbujajo, da se obrnejo na tehnično podporo prek telefonske številke (1-800-865-4168). Nato naj bi prejeli pomoč pri reševanju vprašanja. Vendar se zavedajte, da je napaka 'Mac Detected TAPSNAKE' ponarejena, zgolj prevara - kiber kriminalci poskušajo žrtve prevarati, da kličejo in plačujejo za storitve, ki niso potrebne. Zato je treba napako 'Opozorilo Mac zaznano TAPSNAKE' prezreti. Programi oglaševalske programske opreme uporabljajo 'virtualni sloj' za ustvarjanje pojavnih oken, pasic, kuponov in drugih podobnih oglasov. Navidezna plast omogoča namestitev grafičnih vsebin tretjih oseb na katero koli spletno mesto. Zato prikazani oglasi pogosto skrivajo osnovno spletno vsebino. Poleg tega nekateri preusmerijo na zlonamerna spletna mesta - če jih kliknete, tvegate nadaljnjo okužbo računalnika. Poleg tega oglaševalska programska oprema zbira informacije v zvezi z dejavnostjo brskanja po internetu. Informacije (geolokacije, naslovi internetnega protokola, iskalne poizvedbe, obiskani URL-ji itd.) Lahko vsebujejo zasebne podatke, ki jih razvijalci delijo s tretjimi osebami (potencialno kiber kriminalci), ki osebne podatke zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Prisotnost aplikacij za sledenje podatkov v vašem sistemu lahko povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Oglasno programsko opremo je treba takoj odstraniti.

Internet je poln programov oglaševalskega tipa. Primeri vključujejo SurfBuyer , MediaDownloader , WishApp in mnogi drugi. Dajejo obljube, da bodo omogočili 'uporabno funkcionalnost', vendar je vsa oglaševalska programska oprema zasnovana samo tako, da razvijalcem ustvarja prihodek. Zahtevki za zagotavljanje tako imenovanih 'uporabnih funkcij' so zgolj poskusi, da bi uporabnike prevarali, da jih namestijo. Namesto da bi zagotavljali kakršno koli pomembno vrednost za običajne uporabnike, aplikacije oglaševalskega tipa zbirajo osebne podatke in prikazujejo vsiljive spletne oglase.

Kako se je računalnik Mac Detected TAPSNAKE namestil v moj računalnik?

Aplikacije vrste oglaševalske programske opreme se pogosto distribuirajo z zavajajočo tržno metodo, imenovano 'združevanje' - prikrita namestitev potencialno neželenih programov z običajno programsko opremo. Uporabniki pogosto pohitijo s postopki prenosa / namestitve. Zavedajoč se tega, razvijalci skrijejo združene programe v nastavitvah »Po meri / Napredno« teh postopkov. S preskakovanjem korakov uporabniki izpostavljajo svoje sisteme različnim okužbam in ogrožajo svojo zasebnost.

Kako se izogniti namestitvi potencialno neželenih aplikacij?

Obstajata dva koraka, ki jih morate storiti, da preprečite vdor v sistem s strani PUP-ov. Prvič, nikoli ne hitite s prenosom in namestitvijo programske opreme. Izberite nastavitve »Po meri« ali »Napredno« in natančno analizirajte vsak korak. Drugič, zavrnite ponudbe za prenos / namestitev dodatnih aplikacij in onemogočite že vključene programe.

Besedilo, predstavljeno v pojavnem oknu z lažno napako:

Mac je zaznal prevaro z okužbo TAPSNAKE


**** Ne znova zaženite računalnika **** Zaznana okužba TAPSNAKE s sistemom Mac. Zaznane okužbe kažejo na nekatere nedavne prenose v računalnik, kar pa je povzročilo težave v računalniku. Pokličite Mac-ove strokovnjake na + 1-800-865-4168 in to kodo B2957E posredujte Tehniku, da to popravi.


PROSIMO, DA RAČUNALNIKA NE IZKLOPLJATE ALI ZNAMESTITE, TAKO DA LAHKO VODI DO IZGUBE PODATKOV IN MOŽNEGA IZPADA OBRATOVALNEGA SISTEMA IN POTENCIALNE NEIZGUBNE IZGUBE PODATKOV. KONTAKTIRAJTE POTRDENE TEHNIKE V ŽIVO, DA BREZPLAČNO REŠITE ZADEVO, KI KLICUJE TOLL:

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme Mac: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Combo Cleaner je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme Mac. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Kombinirano čistilo za Mac S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Hitri meni:

Videoposnetek, kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo in ugrabitelje brskalnikov iz računalnika Mac:

Odstranjevanje oglaševalske programske opreme:

Odstranite potencialno neželene programe, povezane z okužbo Mac TAPSNAKE, iz naprave ' Aplikacije mapa:

odstranitev mac adware iz mape z aplikacijami

Kliknite Ikona iskalnika. V oknu Finder izberite » Aplikacije '. V mapi z aplikacijami poiščite » MPlayerX ',' NicePlayer «Ali druge sumljive programe in jih povlecite v smetnjak. Ko odstranite potencialno neželene programe, ki povzročajo spletne oglase, v računalniku Mac poiščite morebitne preostale neželene komponente.

ubuntu ip adresse einstellen

▼ PRENESI odstranjevalec za
Okužbe zlonamerne programske opreme Mac

Combo Cleaner preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Combo Cleaner. Na voljo omejena tridnevna brezplačna preizkusna različica.

Odstranite datoteke in mape, zaznane z virusom tapsnake virus, okužen z mac:

Finder pojdite na ukaz mape

Kliknite Finder v menijski vrstici izberite Pojdi, in kliknite Pojdi v mapo ...

korak 1V mapi / Library / LaunchAgents poiščite datoteke, ustvarjene z adware:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape zagonskih agentov 2. korak
V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

2. korakPreverite, ali so v datoteki / Knjižnica / Podpora za aplikacije mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 1. korak

V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / Podpora za aplikacije

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape za podporo aplikacijam 2. korak
V Podpora za aplikacije ”, Poiščite nedavno dodane sumljive mape. Na primer » MplayerX 'Ali' NicePlayer ”In premaknite te mape v smetnjak .

korak3Preverite, ali so v datoteki ~ / Library / LaunchAgents mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 1. korak


V vrstico Pojdi v mapo vnesite: ~ / Library / LaunchAgents

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz mape ~ zagonskih agentov 2. korak

V LaunchAgents ', Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke in premaknite jih v smetnjak . Primeri datotek, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema - “ installmac.AppRemoval.plist ',' myppes.download.plist ',' mykotlerino.ltvbit.plist ',' kuklorest.update.plist ”Itd. Adware običajno namesti več datotek z istim nizom.

korak4Preverite, ali so v datoteki / Knjižnica / LaunchDaemons mapa:

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 1. korak
V Pojdi v mapo ... vrstica, tip: / Knjižnica / LaunchDaemons

odstranjevanje oglaševalske programske opreme iz zagonske mape demoni 2. korak
V LaunchDaemons ”, Poiščite nedavno dodane sumljive datoteke. Na primer » com.aoudad.net-preferences.plist ',' com.myppes.net-preferences.plist ', ' com.kuklorest.net-preferences.plist ',' com.avickUpd.plist «Itd., In premaknite jih v smetnjak .

Bekomme immer wieder, dass der DNS-Server nicht antwortet

5. korak Skenirajte svoj Mac s kombiniranim čistilom:

Če ste upoštevali vse korake v pravilnem vrstnem redu, morate biti Mac brez okužb. Če želite zagotoviti, da vaš sistem ni okužen, zaženite pregled s programom Combo Cleaner Antivirus. Prenesite ga TUKAJ . Po prenosu datoteke dvokliknite combocleaner.dmg v odprtem oknu povlecite in spustite ikono Combo Cleaner na ikono aplikacij. Zdaj odprite zagonsko ploščico in kliknite ikono Combo Cleaner. Počakajte, da Combo Cleaner posodobi svojo bazo definicij virusov in kliknite 'Začni kombinirano skeniranje' .

scan-with-combo-cleaner-1

Combo Cleaner bo računalnik Mac pregledal glede okužb z zlonamerno programsko opremo. Če je v protivirusnem pregledu prikazano sporočilo »ni najdenih groženj« - to pomeni, da lahko nadaljujete z vodnikom za odstranjevanje, sicer je priporočljivo, da pred nadaljevanjem odstranite vse najdene okužbe.

scan-with-combo-cleaner-2

Po odstranitvi datotek in map, ki jih ustvari oglaševalska programska oprema, še naprej odstranjujte neumne končnice iz internetnih brskalnikov.

Domača stran virusa okužbe TAPSNAKE s sistemom Mac in privzeto odstranjevanje internetnega iskalnika iz internetnih brskalnikov:

ikona brskalnika safariOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranite razširitve Safari, povezane z virusom tapsnake virusov, povezane z virusom Mac:

nastavitve brskalnika safari

Diese E-Mail wurde von einem virenfreien Computer gesendet

Odprite brskalnik Safari. V menijski vrstici izberite ' Safari 'in kliknite' Preference ... ' .

okno razširitev safari

V oknu z nastavitvami izberite ' Razširitve 'in poiščite pred kratkim nameščene sumljive razširitve. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Safari - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

spreminjanje domače strani v brskalniku safari

V Preference 'okno, izberite' splošno 'jeziček. Če želite nastaviti svojo domačo stran, v polje vnesite želeni URL spletnega mesta (na primer: www.google.com) Polje domače strani . Lahko tudi kliknete Nastavite na Trenutna stran , Če želite svojo domačo stran nastaviti na spletno mesto, ki ga trenutno obiskujete.

Spremenite privzeti iskalnik:

spreminjanje privzetega internetnega iskalnika v brskalniku Safari

V Preference 'okno, izberite' Iskanje 'jeziček. Tu boste našli spustni meni z napisom ' Iskalnik: 'Na spustnem seznamu preprosto izberite želeni iskalnik.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Safari .

ikona brskalnikaOdstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite dodatke Mozilla Firefox, povezane z virusom okužene z virusom tapsnake:

dostop do dodatkov za mozilla firefox

Odprite brskalnik Mozilla Firefox. V zgornjem desnem kotu zaslona kliknite ' Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte). V odprtem meniju izberite ' Dodatki '.

odstranjevanje zlonamernih dodatkov iz mozilla firefox

Izberite Razširitve 'in poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Odstrani poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Mozilla Firefox - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

spreminjanje domače strani mozilla firefox -

Če želite spremeniti domačo stran, kliknite Odprite meni gumb '(tri vodoravne črte) in izberite' Preference 'iz spustnega menija. Če želite nastaviti svojo domačo stran, v polje vnesite želeni URL spletnega mesta (na primer: www.google.com) Domača stran .

Spremeni privzeti iskalnik:

mozilla firefox o konfiguraciji

V naslovno vrstico URL vnesite ' približno: config 'in kliknite' Previden bom, obljubim! '.

So installieren Sie fehlgeschlagene Updates in Windows 7

spreminjanje privzetega internetnega iskalnika mozilla firefox -

V Iskanje: 'vnesite ime ugrabitelja brskalnika. Z desno miškino tipko kliknite vsako od najdenih nastavitev in kliknite ' Ponastaviti 'iz spustnega menija.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Mozilla Firefox .

ikona brskalnika chromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite dodatke za Google Chrome, povezane z virusom okužene s tapsnake,:

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 1. korak

Odprite Google Chrome in kliknite » Chromov meni '(tri vodoravne črte) v zgornjem desnem kotu okna brskalnika. V spustnem meniju izberite ' Več orodij 'in izberite' Razširitve '.

odstranjevanje zlonamernih razširitev za Google Chrome 2. korak

V Razširitve 'poiščite nedavno nameščene sumljive dodatke. Ko se nahaja, kliknite Smeti poleg njih. Upoštevajte, da lahko vse razširitve varno odstranite iz brskalnika Google Chrome - nobena ni ključnega pomena za normalno delovanje brskalnika.

Spremenite svojo domačo stran:

spreminjanje domače strani Google Chrome

Kliknite » Chromov meni gumb '(tri vodoravne črte) in izberite' Nastavitve '. V Na začetku 'kliknite razdelek' Nastavite strani 'povezava blizu možnosti' Odpri določeno stran ali nabor strani '. Odstranite URL ugrabitelja brskalnika (na primer trovi.com) in vnesite želeni URL (na primer google.com).

Spremeni privzeti iskalnik:

spreminjanje privzetega internetnega iskalnika v Google Chromu

Kliknite » Chromov meni gumb '(tri vodoravne črte) in izberite' Nastavitve '. V Iskanje 'kliknite razdelek' Upravljanje iskalnikov... '. V odprtem oknu odstranite neželeni internetni iskalnik s klikom na X zraven. Na seznamu izberite želeni iskalnik in kliknite na ' Nastavi kot privzeto zraven.

  • Če imate še naprej težave s preusmeritvami brskalnika in neželenimi oglasi - Ponastavite Google Chrome .

Zanimivi Članki

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti oglaševalsko programsko opremo za Chrome Tools in oglase, ki jih prikazuje?

Kako odstraniti programsko opremo Chrome Tools - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Odstranite odkupno programsko opremo HACK iz računalnika

Kako odstraniti HACK Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Kritična napaka

Kritična napaka

Kako odstraniti prevara s kritičnimi napakami - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Ustavi preusmeritve na pojavno spletno mesto s prevarami apple.com-optimize-mac.live

Kako se znebiti Apple.com-optimize-mac.live POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Pazite, da vas ne vara 'Vaš Mac / iOS je morda okužen s 5 virusi!'

Kako se znebiti vašega Mac / iOS je lahko okužen s 5 virusi! POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Cyber ​​Police Ransomware

Cyber ​​Police Ransomware

Kako odstraniti Cyber ​​Police Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Trojanec ZeuS Panda

Trojanec ZeuS Panda

Kako odstraniti trojanski program ZeuS Panda - navodila za odstranitev virusa (posodobljeno)

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

NAPAKA 268d3x8938 PRIP-UP Prevara

Kako odstraniti NAPAKO 268d3x8938 POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Odstranite ugrabitelja brskalnika Get Recipes Now iz računalnika

Kako se znebiti receptov Zdaj brskalnik ugrabitelj - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Izogibajte se prijavi v Spotify prek lažnih spletnih mest

Kako odstraniti Spotify Email Scam - vodnik za odstranjevanje virusov


Kategorije