Malwarebytes 4.0

Hitro in enostavno odstranite vohunsko programsko opremo s programom Malwarebytes Antimalware

Škatla Malwarebytes 4.0 Deluje z: Windows 7/8 / 8.1 / 10 (32-bitni in 64-bitni)

RPC-Server ist unter Windows 10 nicht verfügbar

Prenesi
Malwarebytes 4.0Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Z leti je podjetje Malwarebytes razvilo sloves za razvoj orodij proti zlonamerni programski opremi, ki so ključnega pomena za domače in poslovne uporabnike računalnikov. Ko je izšla beta različice 4.0, so številni novinarji in strokovnjaki InfoSeca nestrpno videli, kaj ponuja nova različica, pa tudi novi izboljšani motor zlonamerne programske opreme Katana. Pregledali smo Malwarebytes 4.0 in ugotovili, da je odlična izbira za tiste, ki želijo okrepiti svojo obrambo pred kibernetsko varnostjo.

Obstajata dve različici Malwarebytes 4.0 - brezplačna in premium. Čeprav je v brezplačni različici mogoče odstraniti obstoječo zlonamerno programsko opremo, Premium prinaša več funkcij in vrhunsko zaščito pred zlonamerno programsko opremo. Različica Premium poleg odstranjevanja že obstoječe zlonamerne programske opreme ščiti sistem pred prihodnjimi grožnjami in ga nenehno nadzira, da prepreči škodo, ki bi jo lahko povzročile različne zlonamerne aplikacije. Obstajata dve vrsti naročnin za domače uporabnike: en uporabnik (1 naprava, 39,99 EUR na leto) in družinski paket (3 naprave, 59,99 EUR na leto). Za tiste, ki se obotavljajo, ali naj kupijo različico Premium ali ne, Malwarebytes ponuja brezplačno 14-dnevno preskusno različico.

Brezplačna različica Malwarebytes 4.0 in Premium

Pregled:

Novo je tisto, zaradi česar so ljudje začeli govoriti, da je novi motor zlonamerne programske opreme, imenovan Katana. Motor zlonamerne programske opreme je bil zasnovan za boj polimorfna zlonamerna programska oprema kar je v bistvu okužba, ki lahko spremeni določene ključne identifikatorje in jo težje odkrije. Emotet je sodoben primer polimorfne zlonamerne programske opreme. Motor je bil nadalje optimiziran s hitrejšimi postopki zaznavanja za varnostno kopiranje polimorfnega zaznavanja, zaradi česar so skeniranja natančnejša. Razvoj prav tako močno zmanjša število uporabljenih CPU virov, ki prispevajo k prej omenjenemu 50-odstotnemu zmanjšanju. Akshay Bhargava, glavni produktni direktor, je izjavil,

Polimorfne grožnje so spremenile igro na področju kibernetske varnosti. Ko tradicionalni protivirusni program ustvari podpis za te grožnje, je lahko že prepozno. Ponudniki kibernetske varnosti morajo biti pred igro s prepoznavanjem potencialnih groženj, preden lahko povzročijo škodo. Program Malwarebytes 4.0 je zasnovan tako, da v najkrajšem možnem času z uporabo inovativne tehnologije zaznavanja blokira te razvijajoče se grožnje. Naš novi intuitivni uporabniški vmesnik pomaga strankam lažje sodelovati s svojo kibernetsko varnostjo. Poleg tega je novi motor optimiziran in med skeniranjem zahteva 50 odstotkov manj procesorja.

Proxy-Server reagiert nicht Google Chrome

Ne samo pod pokrovom so dodane nove funkcije. Paket proti zlonamerni programski opremi ponuja popolnoma nov uporabniški vmesnik. Novi uporabniški vmesnik je bistveno izboljšal starega in je lažji za navigacijo ter veliko bolj intuitiven. Vmesnik ne zatira uporabnikov z več meniji, spustnimi meniji ali navigacijskimi vrsticami. Namesto tega uporabnika pozdravi vmesnik, ki prikazuje tri glavne značilnosti paketa proti zlonamerni programski opremi, ki so zgodovina zaznavanja, optični bralnik in zaščita v realnem času. Za uporabnike začetnike in ljudi, ki samo želijo, da stvari delujejo, se takšne izboljšave pojavijo same po sebi. Novi vmesnik se prav tako povezuje z blogom Malwarebytes, ki je postal odličen vir za novice o varnosti in grožnjah. Nadalje se vmesnik povezuje z Malwarebytes 'Threat Center, kjer lahko uporabniki najdejo bolj poglobljeno znanje o določenih grožnjah in načinih, kako preprečiti, da bi te grožnje okužile njihov računalnik.

Videz vmesnika Malwarebytes 4.0

Lastnosti:

Sistemsko skeniranje:

  • Hitro skeniranje (samo za premium) - skenirajte spomin in zagonske predmete za aktivne okužbe.
  • Skeniranje po meri - nastavite, kaj naj optično prebere in kako ravnati s potencialno neželenimi programi in spremembami (PUP-ji in PUM-i).

Postopek skeniranja malwarebytes 4.0

Skeniranje po meri uporabniku omogoča, da izbere, katere pogone je treba pregledati, ali naj se pregledujejo pomnilniški predmeti in elementi registra / zagona, ali naj Malwarebytes skenira v arhivih in išče rootkite. Uporabniki lahko tudi sami določijo, kako je treba zaznane potencialno neželene programe (PUP) in potencialno neželene spremembe (PUM) obravnavati - prezreti, opozoriti ali obravnavati kot zlonamerno programsko opremo.

Windows 10 kann das Action Center nicht öffnen

Malwarebytes 4.0 Skeniranje po meri

Malwarebytes ponuja tudi funkcijo razporejanja optičnega branja, ki je nekako samoumevna - uporabniki lahko enostavno načrtujejo sistemsko skeniranje, kakor želijo. Vendar je ta funkcija tudi samo Premium.

Zaščita v realnem času (samo Premium):

  • Spletna zaščita - blokira spletne prevare, spletna mesta z lažnim predstavljanjem in spletna mesta z odkupno programsko opremo.
  • Zaščita pred zlonamerno programsko opremo in PUP - blokira zlonamerno programsko opremo, viruse, oglaševalsko programsko opremo, potencialno neželene programe (PUP) in še več.
  • Zaščita pred odkupno programsko opremo - blokira zlonamerno programsko opremo, ki onemogoči dostop do naprave ali datotek, nato pa zahteva plačilo za obnovitev dostopa.
  • Zaščita pred izkoriščanjem - blokira zlonamerno programsko opremo, ki izkorišča napake in ranljivosti v sistemu, da ustvarjalcu podviga omogoči, da prevzame nadzor.

Zaščita v realnem času pred malwarebytes 4.0

Pomoč / podpora :

Malwarebytes je implementiran tudi z razdelkom 'Pomoč / podpora', ki vsebuje štiri bližnjice:

  • Podpora za Malwarebytes - vodi do spletne strani Malwarebytes, ki v bistvu vsebuje odgovore na pogosta vprašanja (FAQ).
  • Uporabniški priročnik za Malwarebytes - vodi do spletne strani Malwarebytes, ki vsebuje celoten uporabniški priročnik.
  • Orodje za podporo - samodejno namesti orodje za podporo Malwarebytes, ki je namenjeno uporabnikom pri odpravljanju težav z malwarebytes s samodejnim zbiranjem različnih podatkov in ustvarjanjem nove podporne vozovnice ali posodobitvijo obstoječe vstopnice z zbranimi podatki.
  • Malwarebytes Labs - vodi do spletne strani Malwarebytes, ki nenehno ponuja najnovejše novice o kibernetski varnosti.

Funkcija pomoči / podpore za Malwarebytes 4.0

Zaključek:

Ni dvoma, da različica 4.0 pomeni pomemben napredek v primerjavi s prejšnjimi različicami, vendar je pred prenosom izdelka treba nekaj razmisliti. Prvič, če še vedno uporabljate Windows XP in Windows Vista, različica 4.0 v teh operacijskih sistemih ni podprta. Če še vedno uporabljate XP ali Vista, bodo sedanje različice programa Malwarebytes 3 še vedno delovale in bodo še vedno deležne podpore v bližnji prihodnosti. Druga značilnost ali pomanjkanje funkcij, ki se lahko nekaterim zdijo prednost, je, da brezplačna različica ni priložena nobenemu dodatku, kot je varen brskalnik ali omejene storitve VPN. Kar dobivate, je tako, kot se oglašuje. Kaj je torej Malwarebytes Free, je odlično orodje za odstranjevanje zlonamerne programske opreme iz vašega sistema, saj v tem pogledu deluje skoraj brezhibno.

Malwarebytes prihaja z različico Premium, ki je na voljo za nakup. Vrhunska različica vključuje sprotno zaščito, zaščito pred odkupno programsko opremo in številne druge funkcije, ki uporabnikom omogočajo, da preidejo s tradicionalnejšega protivirusnega paketa na tisto, kar Malwarebytes imenuje njihova ponudba proti zlonamerni programski opremi. Po prenosu in namestitvi različice 4 vam je na voljo brezplačna 14-dnevna preskusna različica premium ponudbe, in če želite kupiti nov varnostni paket, lahko naredite veliko slabše kot Malwarebytes Premium.

Če nimate protivirusnega paketa, je namestitev različice 4 zelo priporočljiva in svetujemo, da nadgradite na paket Premium. Ta nasvet izhaja predvsem iz narave sodobnih kibernetskih napadov in uporabljene zlonamerne programske opreme. V primeru odkupne programske opreme na primer zgolj optično branje računalnika, ki je okužen, v mnogih primerih zlonamerni programski opremi ne prepreči, da bi izpolnila svojo nalogo šifriranja vaših podatkov. V nekaterih primerih lahko odstranjevanje odkupne programske opreme, ko ima šifrirane podatke, trajno onemogoči njihovo obnovitev. Če ga nadgradimo na Premium, to ni težava, saj ne zagotavlja samo zaščite v realnem času, temveč tudi posebno zaščito pred odkupno programsko opremo.

Wie man die Suche nach .com loswird

Tudi če ste zadovoljni s svojim trenutnim protivirusnim paketom, ponovno priporočamo prenos brezplačne različice. Malwarebytes si je ustvaril sloves za razvoj odličnih motorjev in optičnih bralnikov zlonamerne programske opreme, ki so v preteklosti zaznali zlonamerno programsko opremo, ki jo druge rešitve pogrešajo. Različica 4 se v tem pogledu ne razlikuje in motor Katana naj bi se izboljšal le s prihodnjimi kibernetskimi grožnjami, zaradi česar je brezplačni paket Malwarebytes skoraj nujno varnostno orodje v katerem koli sistemu. Če se ne odločite za Premium, imate tako Malwarebytes različice 4 kot še en protivirusni paket, kar bo močno povečalo vašo držo na področju kibernetske varnosti.