Brezplačna prevara Microsoftove varnostne osnove

Kako odstraniti brezplačno prevaro Microsoft Security Essentials - koraki za odstranitev virusa

Vodnik za odstranjevanje prevar „Microsoft Security Essentials Toll Free“

Kaj je 'Microsoft Security Essentials Toll Free'?

'Microsoft Security Essentials Toll Free' je zlonamerna programska oprema, ki zaklene računalniške zaslone in prikaže lažno sporočilo o napaki. Zaklepanje zaslona posnema usodno sistemsko napako (tako imenovano Modri ​​zaslon smrti '). Sporočilo o napaki navaja, da je bil sistem zaustavljen, da se prepreči nadaljnja škoda. Nato se prikaže pojavno okno, ki trdi, da je bil odkrit virus.

Brezplačna prevara Microsoft Security EssentialsV sporočilu o napaki je zapisano, da je sistem zaznal sumljivo dejavnost, in žrtve spodbuja, da se prek navedene telefonske številke obrnejo na „tehnično podporo“(1-888-496-5150). Žrtev naj bi nato dobila pomoč pri reševanju težave in odstranjevanju potencialne grožnje (virusa). Ob prvem pregledu se morda zdi napaka »Microsoft Security Essentials Toll Free« resnična, vendar so navedeni podatki napačni - »Microsoft Security Essentials Toll Free« je preprosto prevara z virusi in „zaznana“ grožnja ne obstaja. Namen kiber kriminalcev je prestrašiti žrtve in jih pretentati, da pokličejo številko in plačajo storitve, ki niso potrebne. Nikoli ne poskušajte stopiti v stik s temi ljudmi. Virusi, kot je 'Microsoft Security Essentials Toll Free', se pogosto distribuirajo s potencialno neželenimi programi (oglaševalska programska oprema, ugrabitelji brskalnikov), ki prikazujejo vsiljive spletne oglase, povzročajo neželene preusmeritve brskalnika in zbirajo osebne podatke. Ti oglasi pogosto skrivajo osnovno vsebino obiskanih spletnih mest. Poleg tega lahko preusmerijo na zlonamerna spletna mesta, zato lahko celo nenamerni kliki povzročijo nadaljnje okužbe računalnika. Oglasi, ki prikrivajo vsebino, in neželene preusmeritve brskalnika znatno zmanjšajo izkušnjo brskanja po internetu. Poleg tega prevarane aplikacije beležijo geolokacije, naslove IP, obiskane URL-je, poizvedbe, vnesene v iskalnike, ogledane strani, premikanje miške / tipkovnice in druge podobne podatke, ki jih je mogoče osebno prepoznati. Te informacije se lahko zlorabljajo za ustvarjanje prihodka. Tako lahko sledenje podatkov povzroči resne težave z zasebnostjo ali celo krajo identitete. Vse programe za ugrabitev oglaševalske programske opreme / brskalnika je treba takoj odstraniti.

Obstaja na desetine ponarejenih napak, podobnih 'Microsoft Security Essentials Toll Free', vključno z njimi Obvestilo o izreku globe , Imate virus ALUREON , in Vaš sistem Windows je bil prepovedan - to je le nekaj primerov iz mnogih. Čeprav se ti virusi zdijo različni, je njihov namen enak - izsiljevati denar od nič hudega slutečih uporabnikov. Kiber kriminalci te viruse pogosto širijo prek zlonamernih spletnih mest, neuradnih virov za prenos programske opreme (brezplačna spletna mesta za prenos datotek, spletna mesta za brezplačno gostovanje datotek, omrežja peer-to-peer [P2P] itd.), Neželeno e-pošto (zlonamerne priloge), trojanske programe in ponarejeno programsko opremo posodobitve. Zato bodite previdni pri brskanju, prenašanju aplikacij iz tujih virov in odpiranju datotek, prejetih iz neprepoznavnih / sumljivih e-poštnih sporočil. Poleg tega uporabite legitimno protivirusno / protivohunsko programsko opremo in redno posodabljajte nameščene aplikacije.

Sporočilo o napaki »Microsoft Security Essentials Toll Free« (modri zaslon):

Zaznana je bila težava in sistem Windows je bil zaustavljen, da se prepreči poškodba računalnika.
DRIVER_IRQL_NOT_LES_OR_EQUAL Za nadaljnjo pomoč se obrnite na skrbnika sistema ali skupino za tehnično podporo.
za Pišite nam Brezplačno + 1-888-496-5150 Če prvič vidite zaslon s to zaustavitveno napako, znova zaženite računalnik. Če se ta zaslon ponovno prikaže, sledite tem korakom:
Preverite, ali je nova strojna ali programska oprema pravilno nameščena. Če gre za novo namestitev,
za morebitne posodobitve sistema Windows povprašajte proizvajalca strojne ali programske opreme.
Če se težave nadaljujejo, onemogočite ali odstranite novo nameščeno strojno ali programsko opremo. Onemogočite možnosti pomnilnika BIOS, na primer predpomnjenje ali senčenje. Če morate za odstranjevanje ali onemogočanje komponent uporabiti varni način, znova zaženite računalnik, pritisnite F8, da izberete Napredne možnosti zagona, in nato izberite Varni način.
Tehnične informacije:
*** STOP: 0x00D1 (0x00C, 0x002,0x00,0xF86B5A89)
*** gv3.sys - Naslov F86B5A89 baza na F86B5000, DateStamp 3dd9919eb
Začetek odlaganja fizičnega spomina
Izpis fizičnega pomnilnika je končan. Za nadaljnjo pomoč se obrnite na skrbnika sistema ali skupino za tehnično podporo. Za Pišite nam Brezplačno 1-888-496-5150

Sporočilo o napaki »Microsoft Security Essentials Toll Free« (pojavno okno):

Microsoft Security Essentials
Brezplačni 1-888-496-5150
Možna nova grožnja, zaznana z zaznavanjem vedenja
Program: C: Windows fvxeupdate.exe

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Odstranjevanje prevare »Microsoft Security Essentials Toll Free«:

Korak 1

Uporabniki sistemov Windows XP in Windows 7: Zaženite računalnik v varnem načinu. Kliknite Start, Zaustavitev, Ponovni zagon in V redu. Med zagonom računalnika večkrat pritisnite tipko F8 na tipkovnici, dokler se ne prikaže meni Windows Advanced Option, nato na seznamu izberite Safe Mode with Networking.

Varni način z mreženjem

Video, ki prikazuje, kako zagnati Windows 7 v 'varnem načinu z mreženjem':

Uporabniki sistema Windows 8: Pojdite na začetni zaslon sistema Windows 8, vnesite Napredno, v rezultatih iskanja izberite Nastavitve. Kliknite Napredne možnosti zagona, v odprtem oknu »Splošne nastavitve računalnika« izberite Napredni zagon. Kliknite gumb 'Znova zaženi zdaj'. Zdaj se bo računalnik znova zagnal v meni »Napredne možnosti zagona«. Kliknite gumb »Odpravljanje težav« in nato gumb »Napredne možnosti«. Na zaslonu z naprednimi možnostmi kliknite 'Nastavitve zagona'. Kliknite gumb 'Znova zaženi'. Vaš računalnik se bo znova zagnal na zaslonu z nastavitvami zagona. Pritisnite »5« za zagon v varnem načinu z omrežnim pozivom.

Varni način Windows 8 z mreženjem

Video, ki prikazuje zagon sistema Windows 8 v 'varnem načinu z omrežjem':

Uporabniki sistema Windows 10 : Kliknite logotip sistema Windows in izberite ikono Power. V odprtem meniju kliknite »Znova zaženi«, medtem ko na tipkovnici držite gumb »Shift«. V oknu »izberite možnost« kliknite »Odpravljanje težav«, nato izberite »Napredne možnosti«. V meniju naprednih možnosti izberite 'Nastavitve zagona' in kliknite gumb 'Znova zaženi'. V naslednjem oknu kliknite tipko 'F5' na tipkovnici. To bo znova vzpostavilo operacijski sistem v varnem načinu z mreženjem.

Windows 10 varen način z mreženjem

wie installiere ich ubuntu auf usb

Video, ki prikazuje, kako zagnati Windows 10 v 'varnem načinu z omrežjem':

2. korak

Prijavite se v račun, okužen z virusom »Microsoft Security Essentials Toll Free«. Zaženite internetni brskalnik in prenesite zakonit protivohunski program. Posodobite protivohunsko programsko opremo in zaženite popolno skeniranje sistema. Odstranite vse zaznane vnose.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.


Če računalnika ne morete zagnati v varnem načinu z omrežjem, poskusite obnoviti sistem.

Videoposnetek, kako odstraniti viruse z uporabo 'Varnega načina z ukaznim pozivom' in 'Obnovitve sistema':

1.Med zagonom računalnika večkrat pritisnite tipko F8 na tipkovnici, dokler se ne prikaže meni Windows Advanced Options (Napredne možnosti Windows), nato na seznamu izberite Safe Mode with Command Prompt in pritisnite ENTER.

Zaženite računalnik v varnem načinu z ukaznim pozivom

2. Ko se naloži način ukaznega poziva, vnesite naslednjo vrstico: cd obnovitev in pritisnite ENTER.

obnovitev sistema z uporabo ukaznega poziva

3. Nato vnesite to vrstico: rstrui.exe in pritisnite ENTER.

Windows 7 eingabeaufforderung auf Werkseinstellungen zurücksetzen

obnovitev sistema z ukaznim pozivom rstrui.exe

4. V odprtem oknu kliknite 'Naprej'.

obnoviti sistemske datoteke in nastavitve

5. Izberite eno od razpoložljivih obnovitvenih točk in kliknite »Naprej« (s tem se bo računalniški sistem obnovil na prejšnji čas in datum, preden virus »Microsoft Security Essentials Toll Free« vdre v vaš računalnik).

izberite obnovitveno točko

6. V odprtem oknu kliknite 'Da'.

zaženite obnovitev sistema

7. Po obnovitvi računalnika na prejšnji datum prenesite in optično preberite računalnik z priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme za odpravo morebitnih ostankov virusa 'Microsoft Security Essentials Toll Free'.

Če računalnika ne morete zagnati v varnem načinu z omrežjem (ali z ukaznim pozivom), zaženite računalnik z reševalnim diskom. Nekateri virusi onemogočijo varni način, zaradi česar je njegovo odstranjevanje zapleteno. Za ta korak potrebujete dostop do drugega računalnika. Po odstranitvi virusa »Microsoft Security Essentials Toll Free« iz računalnika znova zaženite računalnik in ga optično preberite z zakonito protivohunsko programsko opremo, da odstranite morebitne ostanke te varnostne okužbe.

Druga orodja, za katera je znano, da odstranijo to prevaro:

Zanimivi Članki

Spletna vrstica Adware

Spletna vrstica Adware

Kako odstraniti programsko opremo Web Bar - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti ransomware Heroes of the Storm?

Kako odstraniti ransomware Heroes of the Storm?

Kako odstraniti Heroes Of The Storm Ransomware - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Odstranite aplikacijo Email Helper iz brskalnika

Odstranite aplikacijo Email Helper iz brskalnika

Kako se znebiti ugrabitelja brskalnika Email Helper App - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Spremljanje temperatur procesorja in grafičnega procesorja v Linuxu

Spremljanje temperatur procesorja in grafičnega procesorja v Linuxu

Ta članek obravnava dva preprosta načina za spremljanje temperature procesorja in grafičnega procesorja v ukazni vrstici Linuxa.

Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti

Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti

Kako odstraniti Poslal sem vam e-pošto z vašega računa Prevara po e-pošti - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Kako odstraniti oglase 'Pop by Pop'

Kako odstraniti oglase 'Pop by Pop'

Kako odstraniti Ad by Pop Adware - navodila za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Dovoli prepovedi POP-UP s obvestili o spletnih mestih

Dovoli prepovedi POP-UP s obvestili o spletnih mestih

Kako odstraniti dovoljenje Obvestila o spletnih mestih POP-UP prevara - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Live Protection Suite Fake Antivirus

Live Protection Suite Fake Antivirus

Kako odstraniti ponarejeni protivirusni program Live Protection Suite - vodnik za odstranitev (posodobljen)

Skype virus

Skype virus

Kako odstraniti Skype Virus - Navodila za odstranjevanje virusa (posodobljeno)

Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac)

Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac)

Kako se znebiti Comcast Cable Communications Čestitke POP-UP prevara (Mac) - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)


Kategorije