Microsoft Windows ni pristna prevara

Kako odstraniti Microsoft Windows ni pristna prevara - koraki za odstranitev virusa (posodobljeno)

Vodnik za odstranjevanje virusov „Microsoft Windows ni pristen“

Kaj je 'Microsoft Windows ni pristen'?

„Microsoft Windows ni pristen“ je lažno sporočilo o napaki, ki zaklene računalniške zaslone in navaja, da operacijski sistem (Windows) ni pristen. Če želite vrniti sisteme v prejšnja stanja, morajo žrtve vnesti ključ izdelka Windows. Vendar se zavedajte, da je napaka »Microsoft Windows ni pristen« (posnetek zaslona spodaj) ponarejena.

Microsoft Windows ni pristna prevaraTa napaka navaja, da je sistem mogoče obnoviti samo z vnosom aktivacijskega ključa, vendar upoštevajte, da vnos pravega ključa ne bo deloval. Prikaže se pojavno okno s povezavo (' Kliknite tukaj, da dobite svoj ključ '), ki naj bi vodila do ankete, ki jo morajo žrtve izpolniti, da dobijo 'ključ izdelka'. Povezava trenutno uporabnike preusmeri na spletno mesto s plačilom za prenos (' ShareCash '- zakonito in se ne nanaša na ta virus). Če želite prenesti besedilno datoteko (ki naj bi vsebovala ključ izdelka), morajo žrtve plačati takso. Takšno vedenje je pri tej vrsti virusa razmeroma redko. Večina trdi, da je sistem okužen (ali je poškodovan na druge načine), in spodbujajo žrtve, da pokličejo 'pooblaščene tehnike', da dobijo pomoč pri reševanju težave. Ti zahtevki so zgolj poskus prevare žrtev, da plačajo za storitve, ki niso potrebne. Nikoli ne poskušajte stopiti v stik s temi ljudmi ali plačati za kakršne koli storitve (ali v tem primeru za prenos) - verjetno vas bodo prevarali.

Obstaja na desetine ponarejenih napak, podobnih 'Microsoft Windows ni pristen'. Primeri vključujejo Vaš računalnik je lahko ogrožen , Microsoft.Inc Opozorilo! , Vaš sistem Windows je bil prepovedan in mnogi drugi. Vsi poskušajo prestrašiti uporabnike in jih zvabiti, da plačajo. Ti virusi se lahko distribuirajo skupaj z oglaševalsko programsko opremo / zlonamerno programsko opremo, vendar jih kiber kriminalci običajno razmnožujejo prek zlonamernih datotek, priloženih neželeni e-pošti, omrežjem enakovrednih računalnikov (P2P) (Torrent, eMule itd.) In prenosu druge programske opreme drugih proizvajalcev. viri (spletna mesta za brezplačno gostovanje datotek, spletna mesta za prenos brezplačnih programov itd.), ponarejeni posodobitelji programske opreme in trojanci. Zato nikoli ne odpirajte datotek, prejetih s sumljivih / neprepoznanih e-poštnih naslovov. Poleg tega programov nikoli ne prenašajte iz neuradnih virov. Kiber kriminalci so sposobni izkoriščati napake / pomanjkljivosti programske opreme za vdor v sistem. Zato je zelo pomembno tudi posodabljanje nameščenih aplikacij in uporaba zakonite zbirke protivirusnih / vohunskih programov. Ključ računalniške varnosti je previdnost.

Sporočilo o napaki »Microsoft Windows ni pristen«:

Ta kopija sistema Microsoft Windows ni originalna.
Če želite uporabljati vse funkcije sistema Microsoft Windows, na primer vse posodobitve storitve Windows Update, pridobiti najnovejše posodobitve in prejeti podporo za izdelke, morate svojo kopijo sistema Microsoft Windows potrditi kot pristno.

Kot nov korak k varnosti (za nadaljnjo uporabo sistema Microsoft Windows) zahtevamo, da izpolnite anketo za novo kodo izdelka.

Posnetek zaslona spletnega mesta s plačilom za prenos (' Kliknite tukaj, da dobite svoj ključ 'preusmeritev):

Plačilo za prenos ključa za odklepanje za Microsoft Windows ni pristna prevara

wie man gymp macht

Pogoji uporabe storitve ShareCash (spletno mesto s plačilom za prenos):

Pogoji uporabe storitve ShareCash

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Windows Defender kann den Echtzeitschutz nicht aktivieren

Odstranjevanje virusa 'Microsoft Windows ni pristen':

Korak 1

Uporabniki sistemov Windows XP in Windows 7: Zaženite računalnik v varnem načinu. Kliknite Start, Zaustavitev, Ponovni zagon in V redu. Med zagonom računalnika večkrat pritisnite tipko F8 na tipkovnici, dokler se ne prikaže meni Windows Advanced Option, nato na seznamu izberite Safe Mode with Networking.

Varni način z mreženjem

Video, ki prikazuje, kako zagnati Windows 7 v 'varnem načinu z mreženjem':

Uporabniki sistema Windows 8: Pojdite na začetni zaslon sistema Windows 8, vnesite Napredno, v rezultatih iskanja izberite Nastavitve. Kliknite Napredne možnosti zagona, v odprtem oknu »Splošne nastavitve računalnika« izberite Napredni zagon. Kliknite gumb 'Znova zaženi zdaj'. Zdaj se bo računalnik znova zagnal v meni »Napredne možnosti zagona«. Kliknite gumb »Odpravljanje težav« in nato gumb »Napredne možnosti«. Na zaslonu z naprednimi možnostmi kliknite 'Nastavitve zagona'. Kliknite gumb 'Znova zaženi'. Vaš računalnik se bo znova zagnal na zaslon z nastavitvami zagona. Pritisnite »5« za zagon v varnem načinu z omrežnim pozivom.

Varni način Windows 8 z mreženjem

Video, ki prikazuje zagon sistema Windows 8 v 'varnem načinu z mreženjem':

2. korak

Prijavite se v račun, okužen z virusom 'Microsoft Windows ni pristen'. Zaženite internetni brskalnik in prenesite zakonit protivohunski program. Posodobite protivohunsko programsko opremo in zaženite popolno skeniranje sistema. Odstranite vse zaznane vnose.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.


Če računalnika ne morete zagnati v varnem načinu z omrežjem, poskusite obnoviti sistem.

Videoposnetek, kako odstraniti viruse z uporabo 'Varnega načina z ukaznim pozivom' in 'Obnovitve sistema':

1.Med zagonom računalnika večkrat pritisnite tipko F8 na tipkovnici, dokler se ne prikaže meni Windows Advanced Options (Napredne možnosti Windows), nato na seznamu izberite Safe Mode with Command Prompt in pritisnite ENTER.

Mauspad scrollen funktioniert nicht windows 10

Zaženite računalnik v varnem načinu z ukaznim pozivom

2. Ko se naloži način ukaznega poziva, vnesite naslednjo vrstico: cd obnovitev in pritisnite ENTER.

obnovitev sistema z uporabo ukaznega poziva

3. Nato vnesite to vrstico: rstrui.exe in pritisnite ENTER.

obnovitev sistema z ukaznim pozivom rstrui.exe

4. V odprtem oknu kliknite 'Naprej'.

obnovite sistemske datoteke in nastavitve

5. Izberite eno od razpoložljivih obnovitvenih točk in kliknite »Naprej« (s tem se bo računalniški sistem obnovil na prejšnji čas in datum, preden virus »Microsoft Windows ni pristen«, ki vstopi v računalnik).

izberite obnovitveno točko

6. V odprtem oknu kliknite 'Da'.

zaženite obnovitev sistema

7. Po obnovitvi računalnika na prejšnji datum prenesite in optično preberite računalnik z priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme za odpravo ostankov virusa 'Microsoft Windows ni pristen'.

Če računalnika ne morete zagnati v varnem načinu z omrežjem (ali z ukaznim pozivom), zaženite računalnik z reševalnim diskom. Nekateri virusi onemogočijo varni način, zaradi česar je odstranjevanje zapleteno. Za ta korak potrebujete dostop do drugega računalnika. Ko iz računalnika odstranite virus »Microsoft Windows ni pristen«, znova zaženite računalnik in ga optično preberite z legitimno protivohunsko programsko opremo, da odstranite morebitne ostanke te varnostne okužbe.

Druga orodja, za katera je znano, da odstranijo to prevaro:

Hostnamen ändern Ubuntu 16.04