Glasbena orodna vrstica

Kako se znebiti glasbene orodne vrstice - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljeno)

Navodila za odstranjevanje glasbene orodne vrstice

Kaj je orodna vrstica Glasba?

Music Toolbar ali Music Box Toolbar je potencialno neželena aplikacija, ki se namesti z brezplačno programsko opremo, preneseno iz interneta. V času raziskav je bila orodna vrstica nameščena skupaj s programi iMesh, jZip in King Translate. Po uspešni namestitvi Music Toolbar dodeli internetni brskalnik (Internet Explorer, Google Chrome in Mozilla Firefox) domačo stran in privzete nastavitve iskalnika search.ask.com. Poleg tega se uporabniki z namestitvijo te orodne vrstice strinjajo, da programska oprema spremlja njihovo brskanje po internetu. s snemanjem naslovov IP, iskalnih poizvedb, kliknjenih oglasov in drugih informacij.

Glasbena orodna vrsticaRazvijalci te orodne vrstice trdijo, da omogoča bolj produktivno brskanje po internetu, saj omogoča hitro iskanje v orodni vrstici, hitre povezave do radia in brezplačno glasbo itd. Glasbena orodna vrstica dejansko ne prinaša pomembnejše vrednosti in poleg tega spreminja internet uporabnikov. nastavitve brskalnika in zmanjša delovanje brskalnika. Ta orodna vrstica ni posebej prevara, saj uporabnike preusmeri na razmeroma legitimen internetni iskalnik (ask.com), vendar se ta preusmeritev uporablja za monetizacijo dohodnega spletnega prometa in ne za dodajanje vrednosti za uporabnika. Glasbena orodna vrstica je kategorizirana kot potencialno neželena aplikacija ali oglaševalska programska oprema, zato vam svetujemo, da to orodno vrstico odstranite iz sistema.

Ta orodna vrstica je ena izmed mnogih potencialno neželenih aplikacij, ki se distribuirajo prek brezplačnih prenosov programske opreme in je podobna Babylon orodna vrstica , Orodna vrstica Delta Search , in Orodna vrstica za celotno iskanje . Uporabniki pogosto namestijo Glasbeno orodno vrstico pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme, kadar jih varajo z zavajajočimi brezplačnimi 'odjemalci za nalaganje' in 'namestitelji'. Da bi se izognili namestitvi takšne oglaševalske programske opreme, ki spreminja nastavitve brskalnika, bi morali biti uporabniki interneta pozorni pri nalaganju in nameščanju brezplačne programske opreme - če vaš prenos upravlja odjemalec za nalaganje, s klikom na 'zavrni' onemogočite namestitev različnih oglaševanih vtičnikov. . Pri nameščanju prenesenih brezplačnih programov izberite možnosti namestitve »Napredno« ali »Po meri« - to bo razkrilo namestitev kakršnih koli »priloženih« razširitev brskalnika. Če ste že namestili Glasbeno orodno vrstico, uporabite odstranjeni vodnik za odstranjevanje te oglaševalske programske opreme iz internetnega brskalnika.

Posnetek zaslona zavajajočega namestitelja brezplačne programske opreme, ki promovira Glasbeno orodno vrstico:

Namestitveni program glasbene orodne vrstice

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Die besten Story-basierten Spiele auf Steam

Odstranjevanje glasbene orodne vrstice:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

Odstranitev glasbene orodne vrstice z nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: iskati ' Glasbena orodna vrstica za Firefox ',' Glasbena orodna vrstica za Internet Explorer 'in' Glasbena orodna vrstica za Chrome ', izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenih programov (zaradi katerih brskalnik preusmeri na spletno mesto search.ask.com) v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme . Odstranite vse vnose, ki jih zazna ta program, da zagotovite, da je računalnik čist pred morebitnimi okužbami vohunske in zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Odstranjevanje glasbene orodne vrstice iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev potencialno neželenih vtičnikov brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranjevanje orodne vrstice Glasba iz razširitev Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje orodne vrstice Glasba z domače strani Internet Explorerja(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Iskati ' Glasbena orodna vrstica ', izberite ta vnos in kliknite' Odstrani '.

Spremeni domačo stran:

Odstranjevanje orodne vrstice Glasba iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internet Options«, v odprtem oknu odstranite search.ask.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer. Vnesete lahko tudi približno: prazno, da odprete prazno stran, ko zaženete Internet Explorer.

Spremeni privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, za privzeto nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik in nato odstranite » Ask.com '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem orodne vrstice glasbene skrinjice, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje orodne vrstice Glasba iz razširitev Google Chrome

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje orodne vrstice Glasba z domače strani Google Chrome

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje orodne vrstice Glasba iz privzetih nastavitev iskalnika Google ChromeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poišči Glasbena orodna vrstica 'in' WordCaptureX ', izberite te vnose in kliknite ikono koša.

Spremeni domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« kliknite »nastavi strani«, premaknite miškin kazalec nad search.ask.com in kliknite simbol x. Zdaj lahko svoje želeno spletno mesto dodate kot domačo stran.

Spremeni privzeti iskalnik:

Mozilla Firefox logotip

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje orodne vrstice Music iz razširitev Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskanje« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, odstrani » Ask.com 'in' UpdateStar ', zdaj lahko dodate ali izberete želeni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem orodne vrstice glasbene skrinjice, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje orodne vrstice Glasba z domače strani Mozilla Firefox(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

logotip brskalnika safari

Kliknite meni Firefox Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite 'Add-ons'. Kliknite 'Razširitve' in odstranite ' Glasbena orodna vrstica ',' Nov zavihek 'in' WordCaptureX '.

Spremeni domačo stran:

odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev

Za ponastavitev domače strani kliknite meni Firefox Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani(v zgornjem desnem kotu glavnega okna), nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite search.ask.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremeni privzeti iskalnik:

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' ask.com '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Seitenfehler im nicht ausgelagerten Bereich windows 10

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem orodne vrstice glasbene skrinjice, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem orodne vrstice glasbene skrinjice, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju orodne vrstice glasbene skrinje iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Terminalausgabe in Datei speichern

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o orodni vrstici glasbene skrinjice ali njihovo odstranitev, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.