MyStartSearch.com Preusmeritev

Kako se znebiti MyStartSearch.com Redirect - vodnik za odstranjevanje virusov (posodobljen)

Kako odpraviti preusmeritve brskalnika na mystartsearch.com?

Kaj je mystartsearch.com?

Mystartsearch.com je priljubljeno spletno mesto, ki ga lahko uporabite kot začetno stran za vaš internetni brskalnik. To spletno mesto uporabnikom ponuja vrstico za iskanje in povezave do priljubljenih spletnih mest in družabnih omrežij. Mystartsearch.com je zakonito spletno mesto in ni povezano z računalniškimi virusi ali zlonamerno programsko opremo, vendar lastniki tega spletnega mesta uporabljajo zavajajoče tehnike promocije za privabljanje spletnega prometa. Preusmeritve na mystartsearch.com so običajno posledica tega, da uporabniki računalnikov v svoje internetne brskalnike namestijo različne dodatke, orodne vrstice in vtičnike. Dodatki za brskalnike, ki uporabnike računalnika preusmerijo na različna spletna mesta, se distribuirajo z brezplačno programsko opremo, preneseno iz interneta. Združevanje dodatkov za brskalnike z brezplačno programsko opremo je pogosta tehnika, ki jo razvijalci uporabljajo za vrednotenje svojih izdelkov. Vedno preverite vsako namestitveno okno brezplačnega prenosa programske opreme in počistite vse možnosti, povezane z domačo stranjo internetnega brskalnika ali privzeto spremembo iskalnika.

preusmeritev mystartsearch.comPred kratkim je preusmeritve na mystartsearch.com povzročila namestitev bralnika Foxit in druge priljubljene brezplačne programske opreme (VLC, Java, Flash Player itd.). Upoštevajte, da razvijalci teh brezplačnih programov nimajo povezave z mystartsearch.com - preusmeritve na to spletno mesto povzročajo zavajajoče brezplačne programe »odjemalci za nalaganje« in »namestitveni programi«, ki te brezplačne programe združujejo z ugrabiteljem brskalnika mystartsearch.com. Iskalna vrstica, ki se uporablja na spletnem mestu mystartsearch.com, je prilagojen Googlov iskalnik - vsakič, ko uporabnik klikne sponzorirane povezave, se ustvari prihodek, ki ga deli iskalnik in spletno mesto, ki se nanaša na promet. V času testiranja to spletno mesto ni predstavljalo neposrednih groženj z zlonamerno programsko opremo, vendar se ta situacija zlahka spremeni, zato vam toplo priporočamo, da čim prej odstranite neželene preusmeritve brskalnika iz računalnika.

Povzetek grožnje:
Ime Ugrabitelj brskalnika MyStartSearch.com
Vrsta grožnje Ugrabitelj brskalnika, preusmeritev, ugrabitelj iskanja, orodna vrstica, neželen nov zavihek
Simptomi Manipulirane nastavitve internetnih brskalnikov (domača stran, privzeti internetni iskalnik, nastavitve novega zavihka). Uporabniki so prisiljeni obiskati ugrabiteljevo spletno stran in iskati po internetu s pomočjo svojih iskalnikov.
Metode distribucije Zavajajoči pojavni oglasi, namestitve brezplačne programske opreme (združevanje), ponarejeni namestitveni programi za Flash Player.
Škoda Sledenje brskanju po internetu (morebitne težave z zasebnostjo), prikazovanje neželenih oglasov, preusmeritve na senčna spletna mesta.
Odstranjevanje zlonamerne programske opreme (Windows)

Da bi odpravili morebitne okužbe z zlonamerno programsko opremo, skenirajte računalnik z zakonito protivirusno programsko opremo. Naši raziskovalci varnosti priporočajo uporabo programske opreme Malwarebytes.
▼ Prenesite malwarebytes
Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Ugrabitelj brskalnika mystartsearch.com je enak prejšnjim različicam, ki so uporabnike interneta preusmerile na istart123.com , istartsurf.com , qone8.com , v9.com , awesomehp.com , sweet-page.com , in webssearches.com Da bi se izognili namestitvi oglasne programske opreme, ki spreminja nastavitve brskalnika, bodite previdni pri nalaganju brezplačne programske opreme, saj danes večina spletnih mest za prenos brezplačnih programov uporablja zavajajoče odjemalce prenosov, da bi uporabnike prevarali, da namestijo oglaševane vtičnike brskalnika skupaj z izbrano brezplačno programsko opremo. V večini primerov oglaševane razširitve brskalnikov ne dodajo prave vrednosti, poleg tega pa povzročajo preusmeritve brskalnika in ustvarjajo vsiljive oglase. Ko prenašate brezplačne programe, natančno preglejte vsak korak prenosa in zavrnite namestitev promoviranih vtičnikov brskalnika. Pri namestitvi prenesene brezplačne programske opreme izberite možnosti namestitve »Napredno« ali »Po meri« - to bo razkrilo vso priloženo programsko opremo, navedeno za namestitev, in vam omogočilo, da se odjavite. Če pride do preusmeritev brskalnika na spletno mesto mystartsearch.com, s tem vodnikom za odstranitev odstranite ugrabitelja brskalnika mystartsearch iz vaših internetnih brskalnikov.

Videz mystartsearch.com preusmerja uporabnike na Google, namesto da sam ustvarja rezultate iskanja:

mystartsearch.com preusmeritev na Google

Zavajajoči namestitelji brezplačne programske opreme, ki se uporabljajo v distribuciji ugrabiteljev brskalnika MyStartSearch.com:

vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com mystartsearch.com namestitelj ugrabitelja brskalnika, vzorec 15 vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com 14 vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com 13 vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com 11 vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com namestitveni program ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com 9 vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com 7 vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com vzorec namestitelja ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com vzorec namestitve ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com namestitveni program ugrabitelja brskalnika mystartsearch

Ugrabitelj brskalnika MyStartSearch.com uporablja aplikacijo 'Search Protect', s katero blokira uporabniške poskuse spreminjanja domače strani in privzetega iskalnika brskalnika:

aplikacija za zaščito iskanja mystartsearch.com

Takojšnje samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme: Ročno odstranjevanje groženj je lahko dolgotrajen in zapleten postopek, ki zahteva napredno računalniško znanje. Malwarebytes je profesionalno orodje za samodejno odstranjevanje zlonamerne programske opreme, ki je priporočljivo, da se znebite zlonamerne programske opreme. Prenesite ga s klikom na spodnji gumb:
▼ PRENESI Malwarebytes S prenosom katere koli programske opreme, navedene na tem spletnem mestu, se strinjate z našo Politika zasebnosti in Pogoji uporabe . Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Hitri meni:

Preusmeritev Mystartsearch.com:

Uporabniki sistema Windows 7:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 7

Kliknite Začni (Logotip Windows v spodnjem levem kotu namizja), izberite Nadzorna plošča . Poiščite Programi in kliknite Odstranite program .

Uporabniki sistema Windows XP:

Dostop do programa za dodajanje ali odstranjevanje v sistemu Windows XP

Kliknite Začni , izberite Nastavitve in kliknite Nadzorna plošča . Poiščite in kliknite Dodajanje ali odstranjevanje programov .

Uporabniki sistemov Windows 10 in Windows 8:

Dostop do programov in funkcij (odstranitev) v sistemu Windows 8

Z desno miškino tipko kliknite spodnji levi kot zaslona, ​​v meniju za hitri dostop izberite Nadzorna plošča . V odprtem oknu izberite Programi in lastnosti .

Uporabniki Mac OSX:

Odstrani aplikacijo v OSX (Mac)

Kliknite Finder , na odprtem zaslonu izberite Aplikacije . Povlecite aplikacijo iz Aplikacije mapo v Smeti (ki se nahaja v priklopni postaji), nato z desno miškino tipko kliknite ikono smetnjaka in izberite Izprazni koš .

odstranitev ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com prek nadzorne plošče

V oknu za odstranitev programov: poiščite nedavno nameščene potencialno neželene programe (na primer: ' WPM18.8.0.212 ',' Wsys Control 10.2.1.2634 'in' odstranjevanje mystartsearch '), izberite te vnose in kliknite' Odstrani 'ali' Odstrani '.

Po odstranitvi potencialno neželenega programa, ki povzroči preusmeritve brskalnika na spletno mesto mystartsearch.com, v računalniku poiščite morebitne preostale neželene komponente. Če želite optično prebrati računalnik, uporabite priporočena programska oprema za odstranjevanje zlonamerne programske opreme.

▼ PRENESI odstranjevalec za
okužbe z zlonamerno programsko opremo

Malwarebytes preveri, ali je računalnik okužen z zlonamerno programsko opremo. Če želite uporabljati polno predstavljeni izdelek, morate kupiti licenco za Malwarebytes. Na voljo 14-dnevno brezplačno preskusno obdobje.

Domača stran Mystartsearch.com in privzeta odstranitev internetnega iskalnika iz internetnih brskalnikov:

Video, ki prikazuje odstranitev ugrabiteljev brskalnika:

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Logotip Internet ExplorerjaOdstranite zlonamerne dodatke iz Internet Explorerja:

Odstranite z Mystartsearch.com povezane dodatke za Internet Explorer:

Odstranjevanje razširitev Internet Explorerja, povezanih z mystartsearch.com

Kliknite ikono 'orodje' Odstranjevanje mystartsearch.com iz ciljne bližnjice Internet Explorer 1. korak(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve brskalnika, izberite takšne vnose in kliknite »Odstrani«.

Popravite cilj bližnjice Internet Explorer:

Odstranjevanje mystartsearch.com iz ciljne bližnjice Internet Explorer 2. korak

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice Internet Explorerja. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Cilj in odstranite besedilo (hxxp: //www.mystartsearch.com / ...), ki je vneseno za 'C: Program Files Internet Explorer iexplore.exe'.

Odstranjevanje mystartsearch.com z domače strani Internet Explorerja

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje mystartsearch.com iz privzetega iskalnika Internet Explorerja

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows XP(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Internetne možnosti«, v odprtem oknu odstranite hxxp: //www.mystartsearch.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Internet Explorer.

Spremenite privzeti iskalnik:

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 7

Kliknite ikono 'orodje' Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - dostop(v zgornjem desnem kotu Internet Explorerja) izberite »Upravljanje dodatkov«. V odprtem oknu izberite »Ponudniki iskanja«, za privzeto nastavite »Google«, »Bing« ali kateri koli drug želeni iskalnik, nato odstranite » mystartsearch '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com, ponastavite nastavitve Internet Explorerja na privzete.

Uporabniki sistema Windows XP: Kliknite Začni , kliknite Teči , v odprtem tipu okna inetcpl.cpl V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - zavihek Napredne internetne možnosti

Uporabniki sistemov Windows Vista in Windows 7: Kliknite logotip sistema Windows v polju za začetek iskanja inetcpl.cpl in kliknite enter. V odprtem oknu kliknite Napredno , nato kliknite Ponastaviti .

Ponastavitev privzetih nastavitev Internet Explorerja v sistemu Windows 8 - na zavihku Napredno za internetne možnosti kliknite gumb Ponastavi

Uporabniki sistema Windows 8: Odprite Internet Explorer in kliknite orodja ikono. Izberite Internetne možnosti .

Ponastavitev nastavitev Internet Explorerja na privzete v sistemu Windows 8 - potrdite ponastavitev nastavitev na privzete s klikom na gumb za ponastavitev

V odprtem oknu izberite Napredno zavihek.

Logotip Google Chrome

Kliknite Ponastaviti .

Odstranjevanje razširitev Google Chrome, povezanih z mystartsearch.com

S klikom na potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Internet Explorerja na privzete Ponastaviti .

Odstranjevanje mystartsearch.com iz ciljne bližnjice Google Chrome 1. korak

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje mystartsearch.com iz ciljne bližnjice Google Chrome 2. korakOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Google Chrome:

Odstranite razširitve Google Chrome, povezane z mystartsearch.com:

Odstranjevanje mystartsearch.com z domače strani Google Chrome

Kliknite ikono menija Chrome Odstranjevanje mystartsearch.com iz privzetega iskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Orodja« in kliknite »Razširitve«. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke (' Razširjena zaščita 'in' Strela Newtab 'ali' Hiter začetek '), izberite te vnose in kliknite ikono smetnjaka.

Popravite cilj bližnjice za Google Chrome:

Ikona menija Google Chrome

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje »Cilj« bližnjice do Google Chroma. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Target in odstranite vse besedilo (hxxp: //www.mystartsearch.com / ...), ki je vneseno za 'C: Program Files Google Chrome Application chrome.exe'

Ponastavitev nastavitev Google Chrome 1. korak

Spremenite svojo domačo stran:

Ponastavitev nastavitev brskalnika Google Chrome 2. korak

Kliknite ikono menija Chrome 3. korak ponastavitve nastavitev brskalnika Google Chrome(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«. V razdelku »Ob zagonu« kliknite »nastavi strani«, miškin kazalec premaknite na hxxp: //www.mystartsearch.com in kliknite simbol x. Zdaj lahko svoje želeno spletno mesto dodate kot domačo stran.

Spremenite privzeti iskalnik:

Mozilla Firefox logotip

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v Google Chromu: kliknite ikono Chromovega menija Odstranjevanje razširitev Mozilla Firefox, povezanih z mystartsearch.com(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) izberite »Nastavitve«, v razdelku »Iskanje« kliknite »Upravljanje iskalnikov ...«, odstrani » mystartsearch 'in dodajte ali izberite želeni internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com, ponastavite nastavitve brskalnika Google Chrome. Kliknite Ikona menija Chrome Odstranjevanje mystartsearch.com iz ciljne bližnjice Mozilla Firefox 1. korak(v zgornjem desnem kotu brskalnika Google Chrome) in izberite Nastavitve . Pomaknite se navzdol na dno zaslona. Kliknite Napredno ... povezava.

Odstranjevanje mystartsearch.com iz ciljne bližnjice Mozilla Firefox 2. korak

Ko se pomaknete na dno zaslona, ​​kliknite Ponastavi (obnovi nastavitve na prvotne privzete vrednosti) .

Odstranjevanje mystartsearch.com z domače strani Mozilla Firefox

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Google Chroma na privzete, tako da kliknete Ponastaviti .

Odstranjevanje mystartsearch.com iz privzetega iskalnika Mozilla Firefox

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Dostop do nastavitev (Korak 1 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)Odstranite zlonamerne vtičnike iz Mozilla Firefox:

Odstranite Mystartsearch.com povezane Mozilla Firefox dodatke:

Dostop do informacij o odpravljanju težav (korak 2 ponastavite Firefox na privzete nastavitve)

Kliknite meni Firefox Klik na gumb Osveži Firefox (Korak 3 ponastavi Firefox na privzete nastavitve)(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) izberite »Dodatki«. V odprtem oknu kliknite »Razširitve« in odstranite vse nedavno nameščene sumljive vtičnike brskalnika (» Hiter začetek ').

Popravite cilj bližnjice Mozilla Firefox:

Potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Firefoxa na privzete (Korak 4 ponastavite na privzete nastavitve Firefoxa)

Ta ugrabitelj brskalnika spremeni polje 'Cilj' bližnjice Mozilla Firefox. Če želite to popraviti, poiščite bližnjico na namizju in kliknite desni gumb miške nad njo. V odprtem meniju izberite 'Lastnosti'. V odprtem oknu poiščite polje Target in odstranite celotno besedilo (hxxp: //www.mystartsearch.com / ...), ki je vneseno za 'C: Program Files Mozilla Firefox firefox.exe'

logotip brskalnika safari

Spremenite svojo domačo stran:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 1 - dostop do nastavitev

Če želite ponastaviti domačo stran, kliknite meni Firefox odstranjevanje ugrabitelja brskalnika iz safarija 2. korak - odstranjevanje razširitev(v zgornjem desnem kotu glavnega okna) nato izberite 'Možnosti', v odprtem oknu odstranite hxxp: //www.mystartsearch.com in vnesite želeno domeno, ki se bo odprla vsakič, ko zaženete Mozilla Firefox.

Spremeni privzeti iskalnik:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safari koraka 3 - spreminjanje domače strani

V naslovno vrstico URL vnesite about: config in pritisnite Enter.
Kliknite »Bom previden, obljubim!«.
V iskalni filter na vrhu vnesite: ' mystartsearch '
Z desno miškino tipko kliknite najdene nastavitve in izberite »Ponastavi«, da obnovite privzete vrednosti.

Neobvezna metoda:

Uporabniki računalnikov, ki imajo težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com, lahko ponastavijo svoje nastavitve Mozilla Firefox.

Odprite Mozilla Firefox, v zgornjem desnem kotu glavnega okna kliknite Meni Firefox , odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz safarija 4. korak - spreminjanje privzetega internetnega iskalnikav odprtem meniju kliknite Pomoč.

ponastavitev safari koraka 1

Izberite Informacije o odpravljanju težav .

ponastavitev safari koraka 2

V odprtem oknu kliknite Osvežite Firefox .

Logotip Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Mozille Firefox na privzete s klikom na Osvežite Firefox .

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 1. koraka programa Microsoft Edge

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 2. koraka programa Microsoft EdgeOdstranite zlonamerne razširitve iz brskalnika Safari:

Odstranjevanje ugrabiteljev brskalnika iz 3. koraka programa Microsoft Edge

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari , nato izberite Nastavitve ...

Ikona menija Microsoft Edge (krom)

V oknu z nastavitvami izberite Razširitve zavihek. Poiščite nedavno nameščene sumljive razširitve in odstranite njim.

1. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite splošno in se prepričajte, da je vaša domača stran nastavljena na želeni URL, če jo je ugrabitelj brskalnika spremenil - spremenite.

2. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V oknu z nastavitvami izberite Iskanje in se prepričajte, da je izbran vaš najljubši internetni iskalnik.

Neobvezna metoda:

Prepričajte se, da je brskalnik Safari aktiven, in kliknite Safari meni. V spustnem meniju izberite Počisti zgodovino in podatke o spletnih mestih ...

3. korak ponastavitve Microsoft Edge (Chromium)

V odprtem oknu izberite vsa zgodovina in kliknite Izbriši zgodovino .

Himbeer-Pi-Server-Betriebssystem

vse manjša namestitev ugrabiteljev brskalnikov med prenosom vzorca brezplačne programske opreme

internet Explorer Chrome Firefox Safari Rob

Odstranite zlonamerne razširitve iz Microsoft Edge:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Razširitve '. Poiščite vse nedavno nameščene sumljive dodatke brskalnika in jih odstranite.

Spremenite nastavitve domače strani in novega zavihka:

Kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite »Nastavitve«. V Na začetku 'v razdelku poiščite ime ugrabitelja brskalnika in kliknite' Onemogoči '.

Spremenite privzeti spletni iskalnik:

Če želite spremeniti privzeti iskalnik v programu Microsoft Edge: kliknite ikono menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) izberite ' Zasebnost in storitve ', se pomaknite na dno strani in izberite' Naslovna vrstica '. V Iskalniki, ki se uporabljajo v naslovni vrstici 'v razdelku poiščite ime neželenega internetnega iskalnika, ko se nahaja, kliknite na' Onemogoči v bližini. Lahko pa kliknete na ' Upravljanje iskalnikov ', v odprtem meniju poiščite neželen internetni iskalnik. Kliknite ikono sestavljanke blizu njega in izberite ' Onemogoči '.

Neobvezna metoda:

Če imate še naprej težave z odstranjevanjem ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com, ponastavite nastavitve brskalnika Microsoft Edge. Kliknite Ikona menija Edge (v zgornjem desnem kotu Microsoft Edge) in izberite Nastavitve .

V odprtem meniju z nastavitvami izberite Ponastavite nastavitve .

Izberite Obnovite nastavitve na privzete vrednosti . V odprtem oknu potrdite, da želite ponastaviti nastavitve Microsoft Edge na privzete s klikom na Ponastaviti .

  • Če to ni pomagalo, upoštevajte te možnosti navodila razlaga, kako ponastaviti brskalnik Microsoft Edge.

Povzetek:

Ugrabitelj brskalnika je vrsta okužbe z oglaševalsko programsko opremo, ki spreminja nastavitve internetnega brskalnika z dodelitvijo domača stran in privzeti spletni iskalnik nastavitve za nekatere druge (neželene) URL-je spletnega mesta. Običajno se ta vrsta oglaševalske programske opreme infiltrira v operacijske sisteme z brezplačnimi prenosi programske opreme. Če vaš prenos upravlja odjemalec za prenose, zavrnite ponudbe za namestitev oglaševanih orodnih vrstic ali aplikacij, ki želijo spremeniti vašo domačo stran in privzete nastavitve internetnega iskalnika.

Pomoč pri odstranitvi:
Če imate težave pri odstranjevanju ugrabitelja brskalnika mystartsearch.com iz vaših internetnih brskalnikov, prosite za pomoč na našem forumu za podporo zlonamerni programski opremi.

Objavite komentar:
Če imate dodatne informacije o ugrabitelju brskalnika mystartsearch.com ali če jih odstranite, delite svoje znanje v spodnjem oddelku za komentarje.